1. Kevät on todenteolla täällä mm. tälläisiä kaunokaisia kasvaa meidän pihassa.
                  Blogin kirjoitusta olen - taas kerran - päättänyt kirjoittaa alaspäin, se on minulle helpompi kun lisään kuvia.
                  Eli kaikki jotka haluavat lukea blogia niin rullatkaa alaspäin.
                  Tänään muistan rakasta 'Ilmaria' Fin Mva Zinnia's Merituuli, jonka syntymäpäivä olisi tänään, mutta menetin hänet Sateenkaarisillalle vähän
                  toista vuotta sitten. Ilmari oli Hopen, Ainon ja Kallen isä.

On ollut hauska seurata kuinka pennut uskaltavat tulla ovesta ulos verannalle ... Mali (soopeli tyttö) oli kaikkein rohkein ja ensimmäisenä sinne tuli ja toi-
sena uskaltautui *Onni' ja sitten meidän pienin poika, muut edelleen vaan kurkkivat ovelta. Isoin poika Varri, joka on sisällä niin lauman kunkkua ei ole myös uskaltautunut ulos vielä Eilisessä blogijutussa on eilisistä rohkeista muutama kuva.
Teddy, joka oli todella suuri sisariinsa verrattuna edellisessä pentueessa, oli se joka myös viimeiksi uskaltautui tulemaan.

Riikka lähetti muutaman kuvan (alla) Luukaksen lapsenlapsesta 'Vimmasta' Arielle rekisterinimeltään. Synt. 6.10.2008 ja Vimman emä on Saruskan Golden Especial 
'Peepeen' perhe Espoosta vieraili eilen pikkuista katsomassa ja Peepeen nimeksi saattaapi tullakin SIMO. Huomenna tulee Mervin perhe Toivalasta, Kuopion takaa
Rose-prinsessaa katsomaan. Rose siis on meidän ainoa trikki ja tyttö ja niin hassu pieni menijä, sillä on paksu turkki ja se näyttää lähinnä pallolta kun se viipottaa kovaa vauhtia ympäriinsä ja on niin 'tiukka pikkutäti', mutta rakastaa olla sylissä kuten muutkin sisaruksensa..
2. Pikkupojallekin on nyt mietitty nimi, hän on Timi. Tässä pari kuvaa tältä päivältä Timista eli Malinallin This Is Mine virallisesti. Ja Timi siskonsa Malin kanssa.

Rosen perhe kävi vierailulla. Pennuille teki hyvää nähdä uusia ihmisiä! Tietty otettiin kuvia ... :)
3. Kaunis lämmin aurinkoinen päivä. Pennut alkavat olla ihanan leikkisiä, poskihampaatkin ovat puhjenneet. Antero Järvenpäästä kävi Maliin tutustumassa tänään.
Nykyisin muuten kaikki pennut huutavat kuorossa ulko-oven takana - halutaan kuistille!   Madotettiin Flubenolilla tänään.
                                                                                                                                          

                                                                                                                                        


4. Uusinta Flubenolit tänään pennuille. 'Teddystä' on todenteolla tulossa isä viikolla 23, 'Hulda' Finn Arrow Glamour Of Gold käväisi ultrassa tänään ja M.Dahlbom laski siellä olevan ainakin seitsemän pentua. Hieno juttu, Frozeneye's ensimmäinen pentue on tulossa! Tuossa yläpuolella on kuva pentujen 'mökistä', ne tykkää kovasti nukkua siellä.
5. Kolmas päivä (ja tällä erää viimeinen) Flubenolia pennuille - ovat vaan niin kasvaneet että yhdelle ei riittänyt ja minun on lähdettävä apteekkiin hakemaan lisää.
Alla 'Varri' Malinallin Top Treasure ja pennut 'hajustamassa' peitteitä mitkä ottavat mukaansa uusiin koteihinsa, jos auttaisi hieman kotiutumisessa uuteen kotiin kun on tuttua syntymäkodin hajua mukana.

6. Pennut ovat nyt jo hereillä niin paljon että en meinaa ehtiä yhtään mitään. Yritän kuitenkin joskus ottaa joitain kuvia. Jotkut pennut tuntuvat olevan aina jossain kameran ulottumattomissa kun otan kameran esiin. Täytyy yrittää Maxia metsästää kuvaan lähipäivinä! Alla Rose ja Onni. Ja oikealla kuva Irinasta ja Maxista -> Simosta sittenkin tuli Maxi. Suvi lähetti kuvan heidän vierailustaan - Kiitos Suvi!

7. Aamutunnelmia lisää valokuva-albumissa
  Ja ulkoilukuvia siellä perässä.
8. Tänä aamuna pelästyin; nukuin huonosti ja heräsin normaalia myöhemmin, siihen että pennut huutavat "laske portin takaa pois" huutoa. Kiireesti menin alas ja siellähän kaikki paitsi yksi olivat jotenkin päässeet portin raosta keittiön puolelle ja siellä hyörivät Tytin ja Kallen jaloissa, jotka nukkuvat alakerrassa ja yksi, joka ei ollut päässyt, itki surkeasti toisella puolella, en edes ehtinyt nähdä kuka kun kiireesti avasin portin että pääsee ressu myös pois sieltä. Ja tietysti yläkerran koirat siinä samalla olivat tulleet portaat alas ja siinä oli meidän pienessä keittiössä 7 isoa collieta ja 6 pentua...nyt jo naurattaa...ja sitten kun avasin ulko-ovea niin tietysti pennut olivat ensimmäisenä pyrkimässä ulos, sain tehdä työtä - Ellen avustuksella, Elle alkoi imettää ja osa pennuista oli Ellen mahan alla, että sain isot koirat ulos ja pienet jäämään sisään. Aamuisin olen keittänyt niille kokomaitoon 4-viljan puuroa, johon sekoitan kaksi munankeltuaista ja raejuustoa melkein puoli isoa purkillista, mutta toistaiseksi Elle myös on imettänyt niitä ensi hätään etteivät 'kuole' nälkään. Jätän kyllä illalla myös pennuille ison kupin ruokaa, eilen saivat raakaa paistijauhelihaa. Päivän mittaan syödään vedessä liotettuja nappuloita ja kermaviiliä ja ehkä vähän jotain mukavaa hiukan mukana. Ja niillä on myös aina kupissa Royal Caninin Maxi Baby nappuloita kuivana jos tekee mieli vähän napostella jotain. Varrin peitto (ja vähän jotain muuta - kiitos Sirpa ja Ilpo) Torniosta saapui eilen postissa. Aamuruuan jälkeen taas pennut olivat ulkona.

Ja myös monta
kertaa lisää
ulkoilua...:)
Uusia kuvia
myös pentujen
albumissa.
Sääennustus
lupaa kylmää ja
pilvistä huomi-
seksi. Harmi!
Timin perhe tu-
lee ja Kati
myös huomen-
na meille.

9. Aamulla ulkoiltiin vieraita odotellessa. Pennut haluavat tehdä kaiken ihan itse, huimia hyppyjä ja kiivetä raput ylös! Maxi seuraa ylhäällä miten veljen käy.

Viesti saapui Helsingistä koiranäyttelystä, tuomarina Ege Maas, 'Lasse' Malinallin Knock On Wood oli Paras Uros 2 ja sai toisen serttinsä. ONNEA Lasse ja Kati!
Sadepäivän ratoksi otin esiin agility putken, ensin katseltiin yhdessä että mikähän se tämä on ja sitten alkoi riepotus, pennuthan tykkäsi...

Marja ja miehensä Korpilahdelta kävivät Timiä katsomassa ja Kati kävi Onnia katsomassa.

10. Ei päivää ilman seikkailuja ... Onni karkasi isojen puolelle portin ali, kiljaisin :) kun huomasin sen siellä olevan tutkimuksen kohteena ja muut kiireesti juoksivat kuistille, Onni meinasi lähteä perään kuten alla kuvasta näkyy mutta jäi sitten Teddyyn tutustumaan, minä kun en päässyt sinne äkkiä kun koko muu lauma oli jaloissa ja
olisi tullut mukaan jos olisin portin avannut ... pitäisi lähteä omaa äitiä tapaamaan kun saisi pennut nukkumaan ...

11. Nyt on pennut sitten sirutettu ja kiirehdin pentueilmoituksen postiin rekisteripapereita varten. Suvi tuli ja sirutti, muut kirkuivat mutta Varri ei, Suvin matkakaverina
tuli Eeva joka valokuvaili tai yritti, väsyneitä/liian virkeitä pentusia. Kiitos miljoonasti Suvi ja Eeva! Kuvia julkaistaan kunhan Eeva ehtii lähettää.
Ainolla mahatauti, eli viime yö mennyt rattoisasti torkkumalla hieman.

12. Tässä muutama niitä Pukkilan Eevan eilen ottamia kuvia. Näissä kuvissa: Rose, Maxi ja Malina. Eevan blogissa lisää jokunen.
      Aino edelleen kipeä. On niin kylmäkin.:( Kun asettauduin ulos ottamaan kuvia niin akku loppui kamerasta ja se on nyt latauksessa, tänään ei taida tulla kuvia.

Maxista pari mielestäni kivaa kuvaa ... kameran akku lataantui jo ...

JEEEEE !!! Suomen kappale 'Lose control' by Waldo's People pääsi euroviisujen finaaliin! Täytyi valvoa ja nähdä miten käy. :)
14. Tänään kello 15 on sitten pentujen terveys- ja silmätarkastukset ... saa nähdä miten matka menee 6 palleron kanssa. Kuvassa aamutunnelmia, oli tosi viileä ilma ja
pennut kuistilla olivat kerääntyneet Ellen ympärille - yritin ovenraosta ottaa kuvan, mutta kamerassa oli pidempi putki ja en saanut kauempaa otettua että olisin saanut enemmän lapsosia kuvaan.                                                                          
                                                                                                                    Pennut olivat hyvässä kunnossa ja hyvin kehittyneet sanoi eläinlääkäri Juha Pärnänen.
                                                                                                                   Silmät: 3 x Cea-vapaata - Onni, Timi ja Malina
                                                                                                                   (Malinalla pari ppm säiettä, jotka luultavasti häviävät pian)
                                                                                                                    ja lopuilla kolmella - Rose, Maxi ja Varri - oli lievä/minimaalinen ch.                                                                                                                                                       Valitettavasti kahdella pojalla, Onnilla ja Timillä tuntui toistaiseksi vain toinen kives.

                                                                                                                    Pennut käyttäytyivät erittäin hyvin, ei ollut mitään pahoinvointeja eikä tullut häkkiin pisejä
                                                                                                                    eikä kakkoja.

                                                                                                                    Ja ISO kiitos minun ihanalle naapurille Annelle meidän kuljettamisesta ja
                                                                                                                    kaikesta muusta avusta eläinlääkäriasemalla!

15. Täällä leikitään, tapellaan (paljon ääntä mutta ei haavoja ja heti unohdetaan) ja tuhotaan pihaa.

16. Aamulla laitoin agility putken ulos ja pennuilla oli hauskaa. Rose jatkoi kun muut lopettivat ja pyöritti putkea kuin hamsterinrattaassa ympäri pihaa, jonka jälkeen, kun minun silmä vältti, kävi tuhoamassa yhden kukkapenkin maan tasalle.

Naapurin Anne joka meidät kuljetti pentujen terveys- ja silmätarkastukseen Pärnäsen Juhalle otti muutaman kuvan kamerakännykällä ahtaassa häkissä olleista pikkureppanoista! On muuten Ellen Englannista tulo lentohäkki 'Varikennel' ja oikein hyvä ja kevyt pentujen kuljetukseen, nämä 6 mahtuivat ihan siedettävän kivasti sinne.

Luukaksen 'Pinja' tytär (Saruskan Golden Empress) käynyt tänään suorittamassa BH kokeen hyväksytysti. Onnea Heini ja Pinja!
Illalla sitten jännätään Waldo's Peoplen pärjäämistä Euroviisuissa ja kestääkö Karoliinan ääni? Peukut pystyssä.
17. Varrin 'isoveli' Juho ja vaimonsa Riikka kävivät Varria tervehtimässä. Varri siis menee Juhon isälle ja äidille Tornioon.
Kati ja Katja kävivät myös pentuja hellimässä ja Kati toi Onnille filtin, mikä todettiin tosi hyväksi > uni maistui sen päällä.

Pinja saanut tänään tokon erikoisvoittajaluokasta ykkösen! WAU - UPEETA - ONNITTELUT Heini ja Pinja! 279 pistettä ja ollut 2/5 . Isä-Luukas on niin ylpeä!
18. Eilen koko joukko söi riisiä ja keitettyä seitä ja päällä Ab-piimää, hyvin maistui. Taitaa alkaa kermaviili kyllästyttää. Tänään täytyy punnita pennut ja antaa kolmas matokuuri, tällä kertaa Drontalilla, Uudet omistajat sitten antavat seuraavan viikkoa ennen ensimmäistä rokotusta - mikä on 3-kuukautisena! Pennut myös ovat alkaneet välillä puremaan puruluita - kaiken ulkonta löytyvät keppien/maan/kivien ym. sijasta/lisäksi. Tietysti yritän vahtia etteivät söisi mitä ei saisi, mutta kun ovat pihassa levällään niin se on mahdotonta.

19. Noille hassuille saa nauraa, tänä aamuna mentiin taas kovaa koko joukko...kaikki juoksivat ympäri pihaa minkä pikkujaloistaan pääsivät, välillä joku meni mukkelismakkelis mutta sehän ei vauhtia haitannut - ylös ja toisten perään. Ja ison murinan kera kiskottiin lelua.:) Kyllä minä tulen kovasti kaipaamaan heitä,
ensi viikonloppuna lähtee kolme, tytöt ja Varri ja loput, Timi, Maksi ja Onni, seuraavana viikonloppuna.
Pennut heräsi päiväuniltaan ja menin valmistamaan niille ruokaa, mutta Elle-äiti ehti ennen.:) Ja yksi toimelias taitaa yrittää kaivautua Kiinaan.

21. Mihinköhän se eilinen päivä meni?
Kumpa pystyisin tähän saamaan kuviin ääneen (ei ole videota kamerassa), ette voi uskoa millaisen murinan tämä pentulauma saa aikaiseksi kun ne vetävät tuota lelua.:),
jonka sisälmykset hyvin pian olivat tulossa ulos. Yöllä on satanut, joten meillä on kurainen lelu ja 24 kuraista pikkutassua....

Sari, Tuuli ja Tuukka kävivät meillä ja saatiin kuva jossa koko pentue on mukana. Klikkaamalla saat sen suuremmaksi ja siellä vielä oikealla kohta 'full size' niin vielä isommaksi.
22. Eilinen päivä meni sisätiloissa oleskeluksi klo 14 jälkeen, vettä satoi koko illan kaatamalla ja oli kova ukkosmyrsky. Piha on vielä märkä sen jäljiltä.
Aamulla herättiin kukonlaulun aikaan ja pennut juoksivat ulkona märässä pihassa sillä aikaa kun minä keitin puuron. Päivällä saimme vieraaksi Sirpan ja Ilpon Torniosta,
jotka ovat Varrin noutomatkalla. Tänään tutustuttiin muutama tunti ja Sirpa ja Ilpo menevät Helsinkiin ja sunnuntaina taas vähän tutustutaan Varrin kanssa lisää ja sitten koittaa Varrin pitkä matka pohjoiseen. Kuva oikealla: Varrin tulee olemaan hyvä olla näiden käsien suojellessa ja helliessä häntä.

23. Tunteellinen - surullinen - päivä tänään, ihan on tyhjä olo ja pala kurkussa. Ensimmäinen pentu, Malina, lähti omaan kotiin ja tässä odottelen Rosen perhettä.saapuvaksi. Pennut 8 viikkoa tänään. ... klo.15.57 Rose ja perhe lähtivät matkaamaan Toivalaan ... Malinasta kuului uutisia että matka oli mennyt hyvin, tyttö juonut vettä uudessa kodissa ja oli unten mailla puhelun aikana... Kiitos tiedosta Antero! - Rose myös kotona nyt ja pitkä matka mennyt ihan hyvin...Reippaita tyttöjä!
24. Hyvää huomenta maailma! On niin hyvä mieli kun sain postia Toivalasta, Rosella on kaikki hyvin, syönyt ja käynyt nukkumaan Mervin ja Jannen sängyn alle ja Joona vielä käynyt lattialle nukkumaan Rosen tueksi. Janne otti kuvia meillä sekä kotimatkalta ja kotipihalta kun olivat perillä. Ne löytyvät albumista.

Kohtapuolin aletaan odottelemaan Sirpaa ja Ilpoa ja sitten alkaa Varrin piiitkä matka Tornioon.
Varri 'kirjoitti' minulle kotimatkalta (alla), myöhemmin matka on jatkunut hyvissä merkein, pysähdytty pissalla ja Varri osannut heti tehdä sen ja heilutellut häntää...:)
Tarja äiti. Täällä Varri. Me ollaan menty jo tosi kauas sieltä kotoa Sinun ja Elle äidin ja Teidän kaikkien luota. Ensin mulla oli hätä kun me lähdettiin pois kotipihalta ja minä itkin... Mutta kyllä minä yritän olla oikein reipas poika ja kotiutua sinne Onninpolulle hyvin.Me pysähdyttiin jonnekin metsään. Mutta ei ollut yhtä kiva paikka kuin kotipiha... Ja sitä paitsi mulla oli kaulassa sellainen kummallinen juttu mitä sanotaan pannaksi... Ja siinä oli kiinni jokin narun tapainen... Minusta oli tosi kiva kun ukki piti mua sylissä ja nosti sitten takaisin mummin  syliin auton takapenkille. Ei minua Tarja äiti enää itketä. Mummi on silittäny mua koko matkan ja olen minä nukkunutkin ihan mukavasti ... Mummi kirjoittaa lisää  sitten kun me ollaan päästy Tornion kotiin. Me ollaan siellä varmaan joskus 20 aikaan illalla kun meidän pitää kuulemma aina välillä pysäyttää. Voikaa hyvin kaikki. Rakk terv Varri Ps paljon rakkaita terveisiä mummilta ja ukilta. Tiedätkö ne on tosi onnellisia kun ne sai mut omaksi koirakseen. Toivottavasti Sinulla ei ole enää kovin surullinen mieli kun minä olen lähtenyt. Ja siskot . Onneksi velipojat on Sulla vielä viikon:}
Pirautimpa Öörnille Järvenpäähän ja siellä Malina on kotiutunut oikein hyvin. Nyt on hyvä mieli.
Luukaksen Pinja-tytär käynyt Agility kisoissa tänään tuloksilla:
24.5.09, tuomari Heidi Viitaniemi, agilityrata, rv 0, aika -4,15 s, sij. 1/16
24.5.09, tuomari Heidi Viitaniemi, hyppyrata, rv 0, aika -7,27 s, sij. 2/14
Hyvä Heini, hyvä Pinja! Onnittelut! Kuvia laitan vähän myöhemmin albumiin.
25. Juteltu Anteron kanssa - kaikki loistavasti siellä, saatu muutama uusi kuva Rosesta, siellä myös kaikki oikein hyvin, tein Roselle uuden oman albumin ja se löytyy täältä. Ja myös Tornion Varrilla ja perheellä ihan kaikki hyvin. Ihan ihania ihmisiä olen saanut pennuilleni uusiksi omistajiksi - isokiitos tilanteen päivittämisestä kaikille!
Pinjan agility kisojen kuvat löytyvät täältä. Ihana aurinkoinen päivä ja pojat, Onni, Maksi ja Timi,  telmivät pihalla.

26. Aamuhulinat on ohi ja pääsin kirjoittamaan hieman kuulumisia. Pennuilla kaikki hyvin, niin kotona kuin jo lähteneillä. Annoin tuossa juuri lautasellisen raakaa jauhelihaa pennuille ja keskellä oli lämmitetty karjalanpiirakka voilla voideltu pieninä palasina, niin miten kävi, jauhelihat osittain jäivät lautaselle mutta karjalanpiirakka, sellaista vaaleaa hieman pehmeämpikuorista, meni kuin kuumille kiville. Katja lähetti muutaman uuden kuvan ihanasta 'Taigasta' Malinallin Honor Me, Hopen pentuesisar, pian 8v. kuva alla. Ja Varri sai oman albumin - täällä.
28. Tämä on kyllä niin surullista...Timi lähti kohti Korpilahtea juuri. Timin piti lähteä vasta sunnuntaina mutta kun katseltiin sääennusteita ja sunnuntaille luvattiin hellettä niin oli parempi tehdä matka tänään kun on viileämpi päivä. Käy vaan vaikeammaksi luopua näistä pikku ihanuuksista kun ne vähenevät Tuntuu taas että en ihan heti kyllä halua näitä luopumisia kokea uudelleen eli ei pentuja meille ihan heti. Seuraavaksi harkiten Tytille pentuja, Tytin juoksuaika oli vasta huhtikuussa joten tässä jää mukavasti aikaa 'toipua' näistä. Tyttihän on näiden pentujen täysisosisko. Rekisterikirjoja ei ole vielä kuulunut, mutta Kennelliiton Omakoira järjestelmässä näkyy jo että minun pentue siellä odottaa maksua, mutta ensin heidän täytyy antaa minulle viite- ja tilinumero,niitä odottelen nyt että voin maksaa, kuulemma pitäisi tulla tänään. Saa nähdä, ei ainakaan vielä näkynyt kun juuri kävin kurkaamassa. Kuvassa aamulla äidin kanssa katselivat ohikulkijoita.
Ensi viikon alussa jännätään minkälaisia pentusia Frozeneye's kenneliin syntyy. Isänä niillä on meidän Teddy., pentujen täysisoveli.:)
Timi saapunut kotiin Korpilahdelle, voinut hieman pahoin autossa, muuten matka mennyt hyvin. Timistä myös pari kuvaa uudessa albumissa.
Meidän pikkupojat ovat olleet hyvin kilttejä tänään ja Elle on halunnut olla niiden kanssa paljon. Ne ovat viettäneet paljon aikaa väliverkon ääressä katselemassa isoja collieita ja heiluttavat häntää kovasti kun joku tulee niitä tapaamaan. Taitavat ajatella kohta siirtyvänsä sille puolelle. Pojat (tulevat 9vk lauantaina) yrittivät imeä Elleä ja Ellehän teki kuten äidit luonnossa eli oksenti ruokansa heille, on tehnyt sen aiemminkin.

29. Eilen pennut muuten täyttivät 2 kuukautta, Huomenna on jo viikko siitä kun Rose ja Malina lähtivät. Rosesta sain kuulumisia ja uusia kuvia ja ne on lisätty Rosen albumiin, Varrilta saan myös ihanan pitkiä kuulumia päivittäin. Kuulostaa että kaikilla menee hyvin. Huomasin että Koiranettiin on ilmestynyt neljän pennun silmätarkastukset mutta kahden vielä puuttuu. Eilen luvattuja tili- ja viitenumeroita Omakoiraan ei ole ainakaan vielä nyt, perjantai aamuna, ilmestynyt - että voisin maksaa rekisterikirjat ja postittaa pentujen koteihin. Alla pihan ensimmäinen kuoppa Toivalassa  a'la Rose.:)

ja näissä kuvissa 'Maxi' Malinallin Twice As Nice, huomenna 9-viikkoa, minusta kovin paljon isänsä näköinen.

30. Pennut 9-viikkoa tänään. laitoin niille tänään liotettujen nappuloiden sekaan ii-han pikkuisen Cesarin ...mitähän se oli?...härkä jotain purkkiruokaa, sellainen pieni purkki, hyvin sekoitin ja aikun maistui. Lisään tähän linkin aiheesta Ivermektiinille yliherkistä koirista esim. monet colliesukuiset koirat. Eli olkaa varovaisia jos koiria ei ole testattu niin että tiedät ettei se ole Mdr1 positiivinen  - mitä lois-, punkki- ym. lääkkeitä annat colliellesi. Tänä päivänä eläinlääkäreiden pitäisi tietää jo, mutta silti ihan viime vuosinakin on collieita menehtynyt vääriin lääkityksiin.Tiina kävi meillä tänään ja Luukas, Hope, Teddy ja Tytti pääsivät kivalle lenkille, on kuuma joten en vanhuksia laskenut ja Elleä en laske ennenkuin pennut ovat lähteneet kun ovat kuitenkin Ellen kanssa, ettei viime hetkellä tule mitään pöpöjä maailmalta. Nam-nam, kiva kenkännauha, miettii Onni ... hhmmm se kenkä kyllä kävi lenkillä ... Timistä muutama uusi kuva lisätty albumiin. - Kiitos Marja!

31. Nyt ovat kaikki pennut lähteneet. Voi tätä tyhjyyttä ( ainoastaan 7 isoa collieta:)) Nyt pidetään hiljainen viikko ja levätään ja sitten aletaan kunnostaa ja pestä isot koirat ja koti.
Kati soitti ja kertoi että heidän kotimatka, joka ei ollut tosin pitkä - Lahdesta Hollolaan - meni hyvin ja Onni on reipas sekä Katin kiva 8v. Toivo collie on ottanut pienen hienosti vastaan, Kati sanoi että noin 5 kertaa Toivo on pessyt Onnin korvat siitä kun Onni tuli taloon...
Maxikin on kotona Vantaalla, helteisen automatkan jälkeen, sille oli tullut vähän huono olo autossa ja olivat pysähtyneet hiukan jaloittelemaan. Uuteen kotiin saavuttua Maxia oli vähän jännittänyt ja itkettänytkin pikkuisen. Voi meidän pikku-Maxia! Haluaisin sen takaisin ja syliin paijattavaksi...Illemmalla sain uutta viestiä Suvilta Vantaalta, menee jo paremmin, nukkunut ja vähän syönytkin, eikä enää itketä.
Onnille oma albumi täällä. Alla Katin lähettämät kuvat ensimmäisestä päivästä ja Toivon ja Onnin tapaamisesta.