1. Jukkis ponkaisee uuden vuoden käyntiin.
Uusi vuosi edessäsi, kuin avautuva kirja.
Emme tunne tarinaa, emme tiedä juonta.
Vain lukemalla sivu sivulta,
vain elämällä päivä päivältä,
tarina vie mukanaan seikkailuihin, yllätyksiin, iloihin ja haasteisiin,
alati vaihtuviin kuin itse elämä.
5. Ei mitään erityistä kerrottavaa. Päivä kerrallaan rämmitään tuolla sohjossa jalat märkinä. Pitäisi ostaa kunnon vedenpitävät talvikengät.
6. Tässä kuvat Blondiesta ja Timistä tänään loppiaisena. Blondie on Jukan sisko Malinallin Baby Be My Lovesong ja Timi on Ilonan isoveli, Malinallin This Is Mine. Pitkään pohdin jätänkö Blondien kotiin vai Jukkiksen - se oli niin minun tyttö. (Olisi pitänyt! :) )
p.s. edelleen satelee, mutta nyt pitäisi pakastua. Katsellaan...
14. Ihania pikkupakkaspäiviä ollut mutta minä olen jostain syystä ihan väsynyt ja alakuloinen. Ei tee mieli kirjoitella mitään eikä tehdä mitään muutakaan.
Paljon kaikenlaisia huolia, jospa joku joskus hoitaisi ne minun puolesta.
Tässä pari uutta kuvaa kasvateistani.
Päivi otti kuvan ennenkuin joulukuusi purettiin. Tässä Belle, Malinallin Honey I'm Good ja Topi, Malinallin Heart Of Hope.
Ja tässä Onni, Malinallin Talk Of The Town ja Aatos, Malinallin Man In The Mirrow
ja Aatoksen pentuesisar Hertta, Malinallin Media Sensation
Ja Jukkiksen lapset Romeo, Malinallin Wind Beneath The Wings ja sisarensa Mindy, Malinallin Colours Of The Wind
Time to hop into bed elikkä aika mennä vuoteeseen. Luen paljon, mutta nyt minulla on meneillään kirja mitä en millään pystyisi lopettamaan lukemasta, eilen illallakin luin sitä jonnekin kello kolmeen aamuyöllä.... Kirjan nimi on Jeftan tytär. En muista milloin olisin lukenut näin mieleistä kirjaa. Toivon ettei se loppuisi koskaan! :)
15. Hur-hur miten kylmää! Tuulee ja -9 tällä hetkellä.
Pialle ja Sarille kiitos kun toitte Jukan lapset Romeon ja Mindyn leikkimään meidän pihalle. Ne on niin ihanat, tomerat ja avoimet pennut.
KuviaLämmittää
sydäntä.
18. Lumitöitä ja normaalia elämää.
20. Tuli kuvia Annettelta Ninnistä ja Stellasta, Nauttivat lumesta. Ei kauaakaan niin Stella on Ninnin kokoinen.
21. Meil on juhlat! Teddy ja Tytti tänäpäivänä 11 vuotta! Onnea kullannuput!
23. No nyt on pakkasta! Jotain -16 astetta. Parin päivän päästä taas lupailee vesisadetta...
Hurja mikä tapaus meni tästä talon takaa kävelytieltä; nuori mies, käveli lujaa ohi ja huusi , karjui ja kiroili niin kovaa kuin kurkusta lähti. Kuulin jo kauempaa huudon ja kuului vielä kaukaa kun meni ohi. Yleensä oltaisi varmaan tultu häntä vastaan lenkillä mutta kun tänään on näin kylmä niin odotellaan jos vähän lämpenee kun aurinko alkoi paistamaan. Se pojan tai nuoren miehen oikeastaan, raivo, oli niin valtaisaa että apua kyllä tarvitsisi ...
Pikkuinen  Jukkiksen Isla-tyttö oli ollut näyttelyharjoituksissa. Isla on viralliseti Black Gary Dancing Danya.
Elle mummeli 'uhmaa' pakkasta, mutta on se pisillä käytävä :) Lunta meillä on aika valtavasti, eilen taas sai tehdä lumitöitä.
25. Viime yö meni siinä kun kuunteli rankkasateen ropinaa kattoon ja ikkunoihin sekä kun lumet putosivat jymisten katolta.  Hoh-hoija, väsyttää.

Bellellä on alkanut juoksu, nyt toivotaan kovasti sitä että Päivi ja Saara saavat työaikataulut osumaan yhteen  ja saadaan Belle astutettua Keepperillä. :)
On nimittäin pitkä astutusmatka, viitisen tuntia yhteen suuntaan. On niin jännittävää odotusta. En malttaisi odottaa! Sukutaulu

Meillä tuo jättinalle on edelleen Jukkiksen suosiossa ja peuhukaveri melkein päivittäin. Hauska juttu on että usein aamuisin
                     löydän nallen aivankuin hellästi aseteltuna nukkumaan pedille.:) Jukkis hoivaa kaveriaan. Tämän aamuinen kuva alla. Äsken Nalle                          lähti pesukoneeseen 'kylpyyn' ja on nyt kuivattelemassa uunin päällä.
31. Päätetään kuukausi iloisiin kuviin Romeosta ja Onnista kun ovat päässeet maalle mökille nauttimaan luonnosta.
P.s. Sissikin kävi ultrassa ja näkyihän siellä pikku-Sissejä massussa. Onnea Raijalle ja toivotaan että loppu odotusaika menee hyvin!
Siksipä ei ole Sissiä näkynyt leikkimässä meillä kun niiden leikit Jukkiksen kanssa ovat niin rajuja ettei uskalla riskeerata. Ettei Sissi masuasukeille käy vaan mitään.
Kuulin myös uutisia että Teddyn Cindy-tytär on astutettu ja Susetten kenneliin olisi 9 viikon päästä toivottavasti syntymässä soopeleita ja trikkejä vauvoja!