1. Marraskuu.
Nyt alkaa muotoutua vähän kuka pennuista menee minnekkin. Kaikki pentujen ihmiset ovat käyneet katsomassa pentuja. Sissi (tumma tyttö) Malinallin Sealed With A Kiss menee Raijalle ja Jarille Kärkölään. Ja loput nyt vielä riippuu minun päätöksestä jätänkö pojan vaiko en.
Päivin perhe kävi tänään ja päätös oli vaikea mutta tuli lopulta, jos ei poika mene heille niin 'Hani' menee heille.
Mia ja Lipa kanssa kävivät pentuja nuuskuttelemassa.
2. Kristiina pyrähti kameran kanssa käväisemään - malttamattomana odottelen millaisia kuvia hän sai pennuista ulkona. :)
Nyt sitten odotellaan seuraavia vieraita, Lennin 'äiti' Birgitta tulee tyttärensä kanssa.
Tässä linkki Kristiinan ottamiin kuviin - sain hyvät naurut monesta kuvasta. ISO Kiitos Kristiina! On mahtavia!
3. Tänään 31 vuotta sitten syntyi minun ensimmäinen pentue. Tässä 31 vuodessa olen tuonut maaailmaan 13 pentuetta - ei ole pahaa pentutehtailua, eihän? Koiranetissä näkyy 15 pentuetta, mutta kaksi niistä ei ole syntynyt meillä joten jätin ne tästä laskusta. Ovat vaan minun kennelnimellä.
Tänään sirutuspäivä - jänskättää miten pennut siitä 'tykkäävät'. Korjulan Kikka tulee meille kotiin ne siruttamaan.
Blondie pääsee nyt etusivun kuvaksi vaaihteeksi. Yksi noita Kerttulan Kristiinan upeita kuvia.
4. Raija kävi Sissiä katsomassa ja Kristiina kävi ottamassa lisää kuvia. Samaan albumiin lisätty kuin nuo aiemmat. Siellä on niin ihania kuvia että minä pakahdun. :) Mm. uusi etusivun kuva.
5. Tuolla ne pennut nyt ovat Kennelliiton rekisterissä. Kukin sitten muistaa ilmoittaa sinne omistajatiedot.
Ja pian lähdemme terveys- ja silmätarkastukseen.
Palattu eläinlääkäristä - en voisi olla onnellisempi. Pennuilla kaikki hyvin! Purennat ja navat ja kivekset laskeutuneet ja kaikilla pentuterveet silmät!
Olivat reippaita pentuja ja nyt kaikkia nukuttaa suuren seikkailun jälkeen.
Niin ja vielä kaikki niin samankokoisia; kaikki tytöt painoivat 2,9 kiloa ja poika painoi 3,4 kiloa.
6. Sirpalle kiitos kuulumisista ja kuvista. Malinallin pojat Varri ja Peetsi olleet mm. kanatarhan vartijoina. :) Halit pohjoiseen!
8. Voi tätä pimeää, märkää syksyä ... :( Pentujakaan ei pimeällä pihalla viitsi pitää ulkona eikä valoisallakaan kuin kuin vähän aikaa kun on niin närkää, etteivät tule kipeäksi. Noitahan tuo ei haittaisi.
Vietetään täällä isänpäivää meidän kahden isän -  Teddyn ja Emilin - ja kumppaneiden kanssa.
Eilen oli vieraita pentuja katsomassa. Olen niin suuresti iloinen näistä ihanista perheistä joihin pennut pääsevät, kaikki pääsevät collieiden kavereiksi omakotitaloon aidatulla pihalla.
9. Nopeita ollaan Kennelliitossa; pentujen rekisteripaperit oli tänään postilaatikossa.
Tässä muutama kuva meidän pilvisessä, hämärässä ja märässä säässä ulkoilemisesta tänään.
Minun ex-naapuri Anne kävi pentusia katsomassa ja pennut tykkäsi, harmi etten ehtinyt ottaa aivan ensimmäisiä tervehtimiskuvia kun kamerassa ollut pidempi putki piti vaihtaa. :)
12. On kyllä niin mälsää tää ainainen märkyys! Lauantaina olisi Sissi lähdössä uuteen kotiin ja sunnuntaina toinen...Tämä aika meni niin pian.
13. Nyt näkyvät pentujen silmätarkastus tulokset Kennelliiton Koiranetissä. :)
Kiitos vierailusta Kati ja Birgitta! Sissi katsoo Birgittaa syvälle silmiin.
14. Kamalia terroritekoja tapahtunut Ranskassa, Pariisissa. Miten ihmiset voivat olla noin julmia?
Meidän rakas Sissi- tyttö sitten lähti uuteen kotiin. Kun Raija ja Jari tulivat hakemaan niin Sissi heti painui Jarin jalkoihin nukkumaan (olivat olleet ulkona ja unet kesken). Ja sain viestin että kotimatka oli mennyt hyvin ja tutustuminen Allu-poikaan voi alkaa. Hyvin se menee varmasti!
Jukkapojan kaverina ovat vielä nämä siskot, Blondi lähtee huomenna ja Belle ensi lauantaina.
Sissin luota tuli uusi kuva, Sissi oli itse mennyt uuteen petiinsä nukkumaan        On niin hyvä mieli.
15. Hyvää sunnuntai aamua! Sissillä kaikki hyvin, nukuttu hyvin ja aamulehden lukua sitten
Aloitin uuden albumin mihin lisään kuvia luovutuksen jälkeen pennuista - täällä. Ja tuohon pentualbumiin lisään vielä kuvia kotonta kunnes ovat 'lentäneet pesästä', sitten alkaa Jukkapojankin kuvat tulemaan luovutettujen albumiin.
Ja sitten niitä on vaan kaksi - Blondi lähti Korpilahdelle - unohtui kuvakin ottaa kun hoidettiin asia niin pikaisesti tai olisin maksanut hinnan takaisin ja pitänyt koko tytön myös ... Maitohuikat ehdittiin ottaa ennen Marja-Liisan ja Paulin tuloa ja menoa.
Pistää pojan mietteliääksi kun siskot katoavat jonnekin.
Maxille (Malinallin Twice As Nice) kiitos viestistä! Pitikö siinä olla kuva mukana? Ei ollut.
Hei Tarja, kultapoika Maxi täällä kertoo: Tosi kiva oli kun äiti näytti kaikkien "pikkusisarusten" kuvat ja kuulumiset. Neki lähti samanlaiseen kotiin kuin meiän uus pentunen: tällaisen viisaan ja rauhallisen kaveriksi. Välillä täytyy kyllä ihmetellä. Olinko mäkin noin hömelö ja villi pentuna? Ei mitään vanhempien kunnioitusta eikä kauniita käytöstapoja... huoh.. aika kasvatusvastuu. No onneks mulla on aikaa kun noi ihmispennut on lähtenyt uusin koteihin kans. Oon ollut myös promootio-tehtävissä! Mulla on muutama nuori ihmiskummi, jotka haluis ooman koiran mutta vanhemmat pelkää vaivaa. No, oon ollut niillä yökylässä ja mielipiteet on muuttunu! Mua viksumpaa kun ei olekaan. Laitan kuvan vielä yhestä kaveripaikasta. Niitten poika ehkä haluu myös junior handleriks, kiitos minun �� mutta laitan varmaan ton pennun sille kaveriks. Äitin kans vaan kattellaan �� Rakkain terveisin Maxi the wiseguy
17, Voihan vitsi - olen joutunut tekemään koko tämän marraskuun sivun uusiksi. Jostain syystä ei suostunut avautumaan edes sillä että Homesteadin tukihenkilö antoi neuvoja  ja jouduin lataamaan koko kotisivut uudelleen ja nämä minun sivut kun on valtavat niin siinä meni tuntikausia.
Kuten tiedoissa näkyy sivujakin on 222 kappaletta!
Blondikin lähti ja on kuvia, mutta lataan niitä kun avaan tämän seuraavan kerran.
Nyt laitan vaan nämä kotona olevista pennuista saadut profiilikuvat tähän.
'Belle' Malinallin Honey I'm Good                                                          ja               'Jukkis' Malinallin Love Has No Labels

Käytiin pentujen kanssa kadunpuoleisessa tarhassa ulkoilemassa, siinä on vielä nurmi. Keittiöpiha on liejua ja lammikoita. On vaan verkko senverran isoa että siitä jos oikein tunkisi niin saattaisi päästä läpi joten on tarkkaan vahdittava silmä tarkkana etteivät kadulle pääse.
Tässä Blondi kotiutumassa ja tutustuu Timiin ja Senniin uudessa kodissa. Ja meiltä viedyssä pikkupedissä on hyvä nukkua.
Sissillä on niin turvallinen iso komea isoveli Allu kävelyretkellä nätissä maisemassa seurana :)
18. Sataa, sataa, kyl on tylsää! Onneksi Merja poikkasi, Ilona oli ratketa riemusta.
19. Ja eikun on harmaata, sumuista ja märkää ... Kristiina kävi ja uusia kuvia luvassa. Odotan malttamattomana.
Marja-Liisalle kiitos Blondien uusista kuvista! Ikävä on ... kun voisi pitää aina kaikki pennut itse :)
Maxikin (Malinallin Twice As Nice) on saanut uuden 'pikkuveljen'.
20. Huokaus - ja vettä sataa - kohta kuistit mätänee... Voisi vaipua talvihorrokseen ja nukkua yhtä onnellisen näköisenä kuin Sissi ja Allu
Jukkis sai oman sivun
21. Nyt sitä saa mutta kovin märässä muodossa. loskaista lunta... Voi apua Jukkiksen Belle-sisko sitten tänään muuttaa Kellokoskelle Topin kaveriksi.
Ilona on oikein alkanut intoutua leikkimään pentujen kanssa.
Löydät ihan hyviä vinkkejä tästä linkistä: Koiranomistajan peruskurssi.
22. Me ollaan niiin iloisia - Sissi ja Raija tulivat kylään! Jukkis on ollut tosi surullinen kun kaikki siskot ovat menneet.
Bellelläkin taitaa mennä ihan hyvin, eileniltaisia kuvia tässä kun Belle perille iltasella saapui. Topi (Malinallin Heart Of Hope) on hyvin kiinnostunut uudesta pikkusiskosta. Lisätietoa ja uusia kuvia odotellen!
Sissi ja Allu aamu-unilla
23. Minunkin pitäisi alkaa kai tutustuttamaan Jukkista meidän muuhun sakkiin. On vaan ollut pari päivää selkä hurjan kipeä ja pitää varmaan olla valmiina poimimaan pentu syliin jos se käy turhan röyhkeäksi ettei mitään satu...Kun tuo ei taida osata pelätä...tänään tutustuttiin turvalliseen Elle-mummoon.
Sain Bellen luota uusia kuvia ensimmäisestä päivästä ja ihana kuva Bellestä ja Jukkiksesta ennen Bellen lähtöä
Mitähän Belle ja Blondie painavat nyt? Sissi oli tänään painanut n.4,3 kiloa ja minä punnitsin meidän vaa'alla Jukkisen ja oli jotain 5 kiloa. Minulla ei ole digitaalista vaakaa.
24. Ilonan lapset tänään 9 viikkoa. Tässäpä Blondie Timin kanssa tänään.
Lindalle kiitos Oivan uusista kuvista! Oiva (Leaftribe Worth A Whoop) on Teddyn poika.
25. Siinä taas yksi päivä meni. Selkä ok vahvalla kipulääkkeellä.
Raija ja Sissi poikkesivat. Valitettavasti alkoi juuri sataa. Silti juoksivat Jukkiksen kanssa ja nauttivat ja välillä tappelivat ja Raija sai kotiin vietäväksi  aivan märän ja mutaisen pennun. Mutta kyllä niillä oli hauskaa!
Tässä Jukkis katsoo minua niin kauniilla silmillään, ei voi vastustaa - vaikka onkin välillä aivan kauhea riiviö.
27. Ilona on kyllä niin huippuäiti, se jaksaa tuota pientä rasavilli-Jukkista leikittää! Edelleen olen niiiin onnellinen että onnistuin saamaan nämä Ilonan vauvat!
Käytiin minun äitiä katsomassa tänään ja Jukkis oli mukana - siis oli kuin kotonaan siellä - niin reipas poika!
28. Ystäväni Tiina jota en ole nähnyt pitkään aikaan poikkesi. :)
29. Sissi kävi leikkimässä Jukkiksen kanssa ja Merjakin poikkesi. Aaamupäivällä tavattiin aidan takaa naapurin uusi pinserin 7-viikkoinen pentu 'Helmi'.
30. Bellen ja Topin terveisiä, kummallakin käynyt kokoisensa leikkikaveri, Topilla Lassi kaverir (soopeli) ja Bellellä espanjan vesikoira Milo, joka on muutaman viikon Belleä vanhempi.
Ja Ilona-äiti jaksaa riekkua Jukkiksen kanssa.