4. Joulukuu, lunta ja lumitöitä.
Tänään pidettiin pienet kakkukestit pentujen hyvien terveystulosten kunniaksi.
Mukana Kristiina ja kamera :) (kuvia odotellessä ), Raija ja Sissi, Päivi ja Belle sekä Merja ja Birgitta. Kiitos kun tulitte! Blondie vaan puuttui.
Tässä Raijan ottamat kuvat - kiitos Raija!
Kristiinan ottamia kuvia löytyy täältä.
7. Minun tyttären Jatsi koira kun meni koirien Taivaaseen niin hän otti uuden koiran, tällä kertaa rescue - staffimix, nimeltään Ruusu. Nimi oli koiralle jo Mialle tullessa ja se on syntynyt helmikuussa 2016 Espanjassa. Ruusu kävi Jukkaan tutustumassa, kuvia täällä - laatu ei häikäise, mutta on tutustumiskuvia.
Illalla ollaan lähdössä Jukan, Sissin ja Raijan kanssa P-H alaosaston pikkujouluihin.
9, Tässä Lemmetyisen Tean siellä ottamat kuvat Jukkiksesta. Kiitos Tea!
14. Hupsista, mihin taas nämä päivät menivät ...
Koirat madotettu, paitsi Elle, joka ei suostunut millään avaamaan suutaan eikä ottamaan pillereitä minkäänlaisiin herkkupaloihin piiloteltunakaan.
Ensi viikolla olisi Jukkiksen 1-v rokotukset, Ilonan juoksu vielä odottaa. Saa nähdä miten tarkkaan tuo 8 kuukauden väli tulee tällä kertaa. Jos menee päivälleen niin juoksu alkaisi 20.12 - katsotaan :) Kovasti tuo on villillä tuulella - oireilee...
Tänään olin kolaamassa lumia portin luona niin tulipa pieni noin 10v tyttö siihen. Hän sanoi : saanko auttaa? Tälläistä ei ole tapahtunut ikinä aiemmin tänä 30 v kun olen tuota tietä kolannut. Annoin hänen vähän kolata kun ei ollut kuin rippeet onneksi jäljellä. Tyttö kertoi nimekseen Jessica ja hän on tullut 2014 Afrikasta Suomeen. Puhuikin jo aika hyvää suomen kieltä. Sanoi että perheensä ei puhu suomea. Kyllä sydän lämpeni tämän pienen tytön ystävällisyydestä.
Elle on alkanut ajoittain pissaamaan alleen, taitaa olla kohdun poistosta aiheutuvaa karkailua. Pitää viedä näyte mukaan kun mennään Jukan kanssa lääkäriin.
Vaan iso ongelma millä saan lääkkeet syötettyö hänelle sitten?
15. Tälläinen kuva tuli esille vuoden takaa - harmi että nämä vauvat kasvavat niin äkkiä! Jukkis ja äiti-Ilona.
Tässä artikkeli kasvattamisen ihanuudesta
Koiran kantoajan pitää olla rauhallinen ja onnellinen - tässä linkki artikkeliin.Ilona -->
Ikkunan läpi otettua Jukan 'hepulijuoksua'. :) Ja tuon matonpätkän ne on alkaneet joka kerta ulkona ottaa vetoleluksi Ilonan kanssa.
16. Aamuyöllä heräsin raastavaan kurkkukipuun ja nyt sitten nenä vuotaa Toivottavasti ei kovin pahaksi äiy kun on tämä karvainen perhe on huollettavana.
Yksinhuoltajuuden huono puoli...
21. Tässä alkaa pikkuhiljaa palaamaan elävien kerhoon :) Vielä kamala yskä ja nuha ja paha nuharupi nenän alla. Mutta kuume taitaa olla pois.
Käytiin Raijan kanssa Satua katsomassa Päijät-Hämeen eläinlääkäriasemalla ja lapset saivat 1-v rokotukset. Siellä on niin kiva käydä kun on mukava henkilökunta. Kiitos Raija kyydistä!
Ja sitten pääsivät vähän leikkimään - Raija kuvasi.
23. Oikein hyvää joulunaikaa kaikille rakkaille ystävillemme - palaillaan joskus joulun jälkeen   (Joskus sitä on osannut tehdä tälläisiäkin)
p.s. Muistakaa että rakettimyynti alkaa joulun jälkeen - varovaisuutta koirien kanssa. Älkää pitäkö irti ettei käy vahinkoa.
Pentusivua päivitetty
Sain kuvan Teddyn pojasta 'Roksista' - Susetten Uziman - ihan on isänsä näköinen vaan erivärisenä
24. 'Tääl yksinäni laulelen' ... oli tarkoitus viettää joulu meillä äidin ja  Mian kanssa, mutta viime hetkellä jänistettiin - jos tämä tauti tarttuisi äitiin niin ei olisi hyvä 89 vuotiaan saada sitä. Ollut ihan tarpeeksi rankka tauti meille Mian kanssa, Mia sairasti ensin, tuntuu että tarttuu katseestakin. Joten Mia meni äitini luo palvelutaloon ja minä täällä yskin yksin kotona ja nenä valuu toista viikkoa. Kuume on poissa. Palvelutalossa olikin Norovirus jyllännyt ja kaikki siellä sen sairastaneet. Sain pari kuvaa heistä, minun rakkaista.
Joo, ja piha on jäässä ja vesilammikoita siinä päällä. Tällä hetkelläkin sataa kaatamalla vettä, peltikatto vaan ropisee. Että sellainen joulusää.
Eilen iltasella Päivi, Susanna ja Aarne ylättivät minut joulukukalla.
27. Sari V.:n fb sivuilta kopioitu viisaita sanoja:
Muistutusta taas !
Rakettimyynti alkaa tänään, joten saamme taas "nauttia" rakettien paukkeesta . Pitäkää koiranne kytkettyinä seuraavat päivät, sillä vaikka koira olisi kuinka äänivarma, saattaa se pelästyä pauketta ja sännätä karkuun. Varmaan saadaan taas tänäkin vuodenvaihteena lukea useita surullisia tarinoita karanneista koirista . Ja niille koirattomille, ammuttehan raketteja vain sallittuna aikana !!