5. Päivät soljuvat, mitään erikoista kirjoittamisen aihetta ei oikein tapahdu.
Ollut niin märkää ja kuraista että siivousta riittää. BB talosta häädettiin eilen, juuri ennen finaaliviikkoa, minun suosikkiasukas Sebastian.
Yhtenä päivänä lenkillä tavattiin pari nuorta miestä, olin Ilonan ja Emilin kanssa ja nehän ilahtuu kaikista vastaantulevista ihmisistä jotka huomioivat ne.
Oli niin hyvä koirasilmä toisella pojista; sanoi oikein hyvät arviot kummankin luonteista tuosta vaan heti :) Sanoi myös että ovat hienot haukut: heillä kuulemma ollut saksanpaimenkoiria perheessä.
6. Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Aaamuun heräsimme maa valkeana rännästä ensi kertaa tänä vuonna, joka sulanee pian pois kuitenkin - uskoisin...
Voi että! Heti aamusta olen saanut nauraa - vedet silmistä valuen - kun BB-talossa asukkaiden tuli pukeutua Suomen presidenteiksi.
Tässä kuvat Tarja Halosesta (Tanja) ,Urho Kekkosesta (Suvi) ,Mauno Koivisto (Janica),C G Mannerheim (Mikael) ja Martti Ahtisaari (Ben - huom.korvat!:))
Ja pohjoisesta tuli postia, kuulumisia ja kuvia - ihanaa! - kiitos Sirpa! Rakkaat lämpöiset halit sekä silityksiä pojille!
Heippa Tarja kulta! Täällä pikku itsenäisyyspäivän tervehdys meiltä ... Siis Varrikullalta ja Peetsirakkaalta :) :) Hyvin me jaksetaan !
Nyt on jo vähän lunta maassa - hurraa ja hau-hau ja nam-nam !Joku aika ennen lumen tuloa ukki kaivoi metsälenkillä pikku kuokalla ojaa auki että vesi virtaisi paremmin - ja me päästäis loikkaamaan ojan yli paremmin - ts että mummi ja ukki pääsisivät...putoamatta ojaan :) No, mummi oli heti ottamassa meistä kuvia ja kuinkas ollakaan - mie, siis Varrikulta, seurasin TOSI tarkkana ukin puuhia - niinkuin kuvasta näkee... Ja mie - siis Peetsirakas - seurasin vain kameraa (kännykkää siis), että mitä mummi sen kans värkkää ja filmaako se MUA... Mie taidanki olla varsinainen "linssilude" vai mitä ? Hauskaa meillä kuitenki oli ! Ja on joka päivä :) On tuossa kuva meistä meidän pihallakin (TAAS rättiä kiskomassa ja vetämässä niinku aina ennenki!), että Sieki näkisit, että on meillä jo lunta...vähän, mutta on kuitenki. Ja tänään on tullu vähän lisää. Toivottavasti se ei sula pois ! Illalla me riehuttiin pihalla ja syötiin lunta. Iltalenkillä sitte pysähyttiinki joka tolpan ja ruohonkorren luokse pissalle... "Onneksi", sano mummi, "ettei tarvi yöllä nousta viemään meitä ulos..."
Hmm.. Me ollaan muuten oltu kahesti hoidossakin sitten viime kuuleman... Ekaks me oltiin yhen Eijan luona kaks päivää ja yks yö, kun mummi ja ukki kävivät Pinjan kanssa pikku Lindan ristiäisissä Helsingissä ja meillä meni hienosti ! Eija silitteli meitä ihan niin paljo, kun me haluttiin ja käytti meitä lenkillä ja me syötiin kaikki ruokakin :) Eijalla jäi meitä ikävä ja niin meilläki sitä. On se jo käyny meitä kattomassa ja varmaan mekin mennään ukin ja mummin kanssa sille joskus taas kylään... Ja viime lauantai me oltiin Kiimingissä (kun mummi ja ukki olivat Oulussa koko päivän kylässä )Willakoirahoitolassa Hennan hyvässä hoidossa. Me ollaan oltu siellä jo monta kertaa ja tykätty tosi paljon. Siellä meillä on upeita tyttökoirakavereita niinku esim belkkari-Säde :)
Voi että me juostiin ja leikittiin ja Henna piti meille kans seuraa ! Hennan mielestä me ollaan TOSI mukavia koiria - ja niinhän me ollaanki ! Ja kuulemma helppoja hoitolaisia, joiden kanssa ei ole mitään ongelmia ! Hennan luona me ei koskaan olla riidelty edes keskenämme ! Puhumattakaan että me oltais riidelty Hennan tai Hennan koirien kanssa. Kotimatka me sitte nukuttiin auton perällä "puhumatta ja pukahtamatta". Kotona käytiin illan viimeinen pikkulenkki, syötiin ruoka (Hennan luona ei ruoka maistunu tällä kertaa ollenkaan, kun yks Hennan tyttökoirista oli juoksussa ja totta ne hajut tuli meidänki nenään vaikka me ei sitä nähtykään...) ja ruuan jälkeen me mentiin taas nukkumaan...ja nukuttiin koko yö aamuun saakka :)
No niin, nyt pitää kuulemma sanoa hyvää yötä ja lähettää hurjat hännänheilutukset colliesuukkojen kera. Ja mummilta&ukilta lämpimät halaukset ! Ja sitte yöpuulle ! Eiku yöpatjalle :) Rakkain itnenäisyyspäivä terkuin Tornion pojat Varrikulta ja Peetsirakas
'Presidentit' pitivät vuorollaan puheet!
Iltapäivällä alkoi ripsiä lisää lunta, josko sittenkin olisi jo pysyvää? Emilin ja Ilonan hauskanpitoa. Emilin oik. puoleinen kuva klikkaantuu isommaksi.
WOW! Nyt BB-asukkaat ovat saaneet upeat iltapuvut ja frakit, katsotaan jos saan illan mittaan otettua kuvan.
10. Huh! Kyllä on ollut sää, eilen illalla maailma näytti hienolta, joka paikka oli aivan valkoisena, jos vain olisi tullut pikkupakkanen (toivoin!) niin maailma olisi ollut 'Winter wonderland'. Mutta toisin kävi, se muuttui märäksi ja sitä oli varmaan yli 10 senttiä, koko päivän on saanut kuivailla 28 turkkia ja tassuja.
Sari blogissaan kirjoitteli että Teddyn poika 'Onni' (Frozeneye's Black Amigo) on käynyt lonkka- ja kyynäräkuvissa ja lääkäri olettaisi niiden olevan A/A ja 0/0 - toivotaan että Kennelliitto on samaa mieltä!
13. Märkää ... jo monta päivää ... Löysin tälläisen kivan joulutoivotuksen 'Merry Christmas' !
Big Brother muuten loppui sunnuntaina, nyt ehtii varmaan enemmän ... :)
Nyt postiin hakemaan paketti, poliisilaitokselta uusi henkilöllisyystodistus - olenkin ollut ilman mitään, kun passi vanheni vuosi sitten. Ja sitten äitiä katsomaan.
14. Edelleen märkää, lumesta on enää jossain pieniä valkoisia länttejä...
Äiti oli niin mielestäni hyvän ja reippaan näköinen ja värinen, tosin väsynyt - oli käynyt jumpassa aiemmin päivällä.
Joulukortteja alkaa tippumaan, LÄMMIN kiitos kaikille! Veeralta tuli sähköpostiin tälläinen kaunis kortti, kiitos Veera - jouluhali sinulle ja hauvoillesi!
Veeralla oli aikoinaan minun aivan hurmaavan pojan Malinallin Looks That Kill (alkaa taas kyyneleet valua kaipauksesta) blue merle tytär Manella.
Sirkalle Silimen kenneliin kiitos kortista! Love you!
Edelleen odotellaan Teddyn lasten terveys tuloksia, tulossa 3 Leaftribe pentua ja 1 Frozeneye poika. Kestää, kestää ...
Teddyn tyttären 'Lumin' (Leaftribe White Lie) tulokset on vahvistettu eli lonkat A/A ja kyynärät 0/0 - olen taas niin iloinen, voi mennä hymy naamalla nukkumaan.
15. Sataa, sataa, märkää, märkää ... väsyttää ...
Hymyn sain kun sain Sirkalta myös Riiviö-kortin. Riiviö on ihana vanha kissa, tykkään kamalasti, joskus se on tullut juttelemaan mukaan kun puhutaan Sirkan kanssa puhelimessa. Se on kova juttelemaan ja on mielestään koira. :) Ihana, ihana. Hyvin pärjää Sirkan koiralaumassa.
Pikkuvideo jossa karhu vastaa vilkutukseen. :)
16. Ja vettä sataa :(
Koiranetissä näkyi Teddyn Onni-pojan (Frozeneye's Black Amor) silmätutkimukset = cea-vapaa, joten pian voi odottaa myös muita tuloksia.
Minä vuosia sitten opettelin Paint Shop Pro.n käyttöä yhdessä ryhmässä englanniksi, tosin silloin minulla oli itselläkin englanninkielinen ohjelma (versio 8), 
nyt sitten joitain vuosia sitten ostin uudemman version (X2) ja se on suomeksi.
Ajattelin että menen takaisin sinne ryhmään ja yritän alkaa tekemään siellä tulevia tehtäviä,
tosin olen unohtanut melkein kaikki ja se on englanniksi että on opeteltava toiminnat nyt sitten uudelleen.
Mutta tässä on aivan ensimmäinen tehtävä minkä tein, eli tein ja peruutin ja tein ja taas tein uudelleen, mutta olen niin ylpeä että sain sen tehtyä.
Hah! Hyvä minä!
17. Enää muutama päivä jouluun. Lunta ripsii hiljalleen, jäisikin maahan, tulisi valoisampaa, Tämä pimeys väsyttää.
Darlenelta Kanadasta tuli ihana sähköinen joulukortti.
Taas oli lauma lapsia portin takana heittelemässä isoilla jäisillä murikoilla koiria,kuulin haukusta että jotain omituista tapahtuu; mutta olivat niin vikkeliä etten ehtinyt sen paremmin nähdä ketä olivat ja on jo pimeä, kello 18.30. Mikä tekee pienistä lapsista tuollaisia hirviöitä?
Ilta: Ja taas tulee pelkkää vettä taivaalta ...
Lindalta (Leaftribe) tuli kortti - Kiitos hymyn kera! Ja Royal Stuart kennel on myös joka joulu lähettänyt kortin. Oikealla Kathrynilta Uudesta Seelannista.
"Se, joka tähtiä katselee, sitä enkeli suojelee.

Joka taivaita tähyää, sitä enkeli ymmärtää.

Joka tuulelta kyselee, sille enkeli hymyilee

-Enkeleitä sinunkin jouluusi. "

Minulta Sinulle - rakkaudella.
18. Piha on melkein järvi, mutaa ja isoja kuralätäköitä ... jäk.
Uusia kauniita kortteja on putkahtanut sähköpostilaatikkoon. Lämmin kiitos Leena, Noora, Irma ja Pirjo ja hauvelit!
19. Olipa nopeaa tuo passin uusinta, nyt on voimassaoleva passi kätösissä. Voisi vaikka Amerikkaan lennähtää. :)
Mutta että alkaa kyllästyttää tuo sade ja kura, koti on kamalan näköinen koko aika ...
Satulta tuli hieno joulukortti - kiitoksia!
Monicalle kiitos kortista myös!  ->>
20. Kiva lukea Koiranetistä että on Teddyn poika Susetten Upseeri lonkkatutkittu, parhain tuloksin A/A! Onnea Päivi-kasvattaja!
Ja Eilalta Golden Rose kennelistä joulutoivotus - kiitos Eila!
Kiitos Liisa! ->>
Ulkona on niin kurja sää, joten täytyy vaan lepaillä sohvilla, tässä Tytti ja isä-Luukas olivat unessa, mutta heräsivät kun räpsäytin kännyllä kuvan.
21. Kiireinen päivä tulee olemaan, Sirpa ja Kari tulevat kylään ja Mian kanssa mennään kauppoihin ...
Korteista kiitos Jormalle, Hoteille ja Miisalle!                                                      

                                                               
Bongasimpa taas hyvän tuloksen koiranetissä; Teddyn poika Leaftribe Worth A Whoop lonkat A/A ja kyynärät 0/0, loistavaa! Onnea Linda-kasvattaja!
Sarille kiitos kortista! On söpöt pikkuiset, tulee niin pentukuume! Kun on taas ollut puoltoista vuotta ilman. :)
Kiitos Sari V ja Arja! Thanks Barry!
22. Pikkuriiviöt eilen Sirpan 'kimpussa'. Taas huonot kännykuvat mitä vielä pahentaa välissä oleva lamppu.
Kiitos korteista Arja ja Piia sekä Liisa ja Risto!

Kiitos
Susanna,
Kaarina! ->
ja Mari ->>

23. Koiranetti näkyy julkaisseen tänään kolmannen Leaftribe karvalapsen tulokset eli Leaftribe Whizz Kid B/A ja 0/0. Hieno juttu!
Kiitos Johannalle ja Marille korteista!
Naapurin-Anne yllätti ja toi lämpöisiä omatekoisia laatikoita ja antoi halin. :)
Kiitos Marjutille joulutoivotuksesta Manun kuvan kera (vasemmalla); Manu (Silimen Myrskytuuli) on minun Ilmari-enkelin poika, pian 9v.
Ja kiitos Suville! Suvilla asustaa ihana Luukaksen tytär Scottail Lady Jane. :) On kyllä ihania nuo pienet mäyräkoiratkin!
Kiitos Kati K, Laura ja Sanna! Dilys Uudesta Seelannista lähetti tämän - thanks a lot!
Katselin juuri XFactor USA ja 13-vuotias Rachel Crow tiputettiin tänään, minä itkin Rachelin kanssa. Minusta hän on upea laulaja! Meni ihan väärin.
Huomenna vietetään joulua äidin ja Mian ja koirien kanssa meillä.
24. Jouluaatto! Kaikille toivon ihanaa joulurauhaa ilon kera rakkaiden kanssa.
Kiitos Tuijalle Teddyn pojan (Twist And Hey Ho Let's Party) kuvalla varustetusta joulutoivotuksesta! (On komee!)

Kun taivas on tumma

ja pohjoisesta tuulee,

enkelin laulun tuulessa kuulee.

Se lämpöä ja rakkautta

koteihin laulaa

ja kaikille toivottaa joulurauhaa.

Lämmin kiitos Rosen perheelle!
Pienen pieni enkeli talven yössä lenteli.
Rinnassaan sydän ja kädessään tähti, rakkautta ja valoa etsimään lähti.
Sinun luoksesi löysi, oli pienissä käsissään kultaköysi.
Rakkautta ja valoa sillä toi, joulumieltä ja rauhaa loi!"
Ja kiitos Maarit! ->


Meidän joulutunnelmia ...

Kortti Ellen kotikennelistä Englannista,
thank you Joan!
25. Joulu meni, joten vaihdoin vanhan Ellen kuvan etusivulle kunnes keksin uuden. Ei tuolla pimeydessä tee mieli kuvailla, tulisi nyt vähän lunta.
Viime yön kaatosade ja kova myrskytuuli on riepotellut vanhoista puista pihan täyteen katkenneita oksia. Kun ei kaatuisi vanhat isot puut!
Luukaksen pentueveli 'Roi' (Malinallin Jokers Wild) Siilinjärveltä näissä kuvissa. Kiitos Anna-Liisa!
Isot kiitokset Sirpalle kuulumisista ja kuvista! Rakkaat terveiset ja halit kaikille!
Heippa Tarja kulta ja anteeksi, kun me ei muka olla ehditty kirjoittaa Sulle...
Niin, Varrikulta ja Peetsirakas täällä vaan sanelee mummille (joka on meidän kirjurina taas) meidän kuulumisia. Kyllä meille ihan hyvää kuuluu.
Ollaan oltu terveinä ja käytetty mummia ja ukkia ja vähä muitaki lenkillä. Niinku eilen, kun me oltiin koko porukalla kävelemässä aika pitkä lenkki.
Siis porukkaan kuului me tietenki, mummi, ukki, "isoveli" Juho + hänen vaimonsa + heidän ihana pikku-tyttönsä, jonka näet tuossa toisessa kuvassa.
Me oltais tietenki haluttu pestä vauvan kasvot aina välillä meidän puhtaalla kielellä, mutta ei me saatu tehä niin... Minkähän takia ? Saatiin me kuitenki nuuhkia sen söpöjä pikkuvarpaita :) Se oli kuule extra nopea potkasemaan sen jalasta pois villasukat ! Tuossa toisessa kuvassa me makoillaan molemmat ihan lähellä, kun "isoveli" pitää vauvaa sylissään. Me ollaan oltu koko tämä viikko, kun ne on ollu täällä, tosi kiltisti... Ei olla haukuttukaan paljo ollenkaan,
mutta pakkohan mun (Varrikullan) oli vähän haukahdella jouluaattona, kun meidän lainamummu tuli tuomaan lahjaa, eikä kukaan kuulu vaikka se kuinka kolkutti ovalla...mutta sitte ukki tuli yläkerrasta kattomaan, että mikä on hätänä... No, mummuhan se siellä oli oven takana lahjansa kanssa... Vähän mie sain kehuja sen jälkeen, että "hyvä poika" ! Kyllä muakin (Peetsirakasta) on kehuttu, kun mie olen ollu hyvä poika ja seuraillu olohuoneen pöydän alta (=mun mielipaikka) kaiken päivää vauvan hoito-ym perheen puuhia. Ja yöni olen nukkunu kuin tukki ! Varrikulta välillä vähän vaeltaa yöllä ja vaihtaa paikkaa, varsinki nyt, kun jouluvaloja on poltettu yölläkin ! Täällä ei ole onneksi ollu joulumyrskya, mutta siellä etelässä on kuulemma ollu. Huh huh !
Niin, saatiin me joululahjaksi kunnon solmuluut, joista me tykättiin tosi paljon. Mummi kyllä otti ne yöksi pois, ettei me nielaista liian isoja paloja ja toiseksi, ettei me aleta nahistella niiden kans. Ei me kyllä syömisistä varsinaisesti koskaan tapella, mutta saatetaan me toista härnätä (lue Peetsirakas härnää) silloin tällöin ts juostaan puruluun kans leivinuunia ympäri ettei vain Varri sais sitä, mikä mulla, siis Peetsillä, on. Mummi ja ukki saa vapaasti viedä meiltä herkkuluut ja me annetaan ne ihan sovinnolla. Eikö ollakin hyviä poikia ? Lunta ei ole täälläkään paljoa, mutta vähän kuitenki. Välillä on satanu vettä ja ollu tosi liukasta. Me ollaan molemmat koitettu kävellä tosi varovasti ettei me liukastuttais ja loukattais itteämme. Nyt kuule ukki taitaa kohta tulla Rovaniemeltä viemästä Juho "isoveljen" perhettä ja sitte me lähdetään ulos kävelemään. Meistä olis kiva, kun täällä olis aina paljon väkeä (lapsia ja isoja ihmisiä), mutta kun ei se ole mahdollista niin on se ihan hyvä näinki :) Sitä paitsi uutena vuotena tänne tulee Hilla ja Hukka + niiden perhe !
Paljon rakkaita terveisiä ja halauksia koko meidän perheeltä ja meiltä paljon colliesuukkoja ja hurjasti hännänheilutuksia Sulle Tarja kulta ja kaikille muillekin siellä Metsäpellossa ja oikein hyvää uutta vuotta 2012 tv Varrikulta ja Peetsirakas
28, Uskomatonta mutta totta, olen haravoinut pihaa tänään. Vanhat isot koivut ovat roskanneet sitä oikein mallikkaasti, isoja oksia ja pikkurisuja piha täynnä. Ne ikävästi tarttuvat koirien turkkiin kun juoksevat pihalla ja kiertyvät pahasti sinne. Olen tosin niitä keräillyt jo aiemmin kumpanakin myrskytuulisena päivänä. Ja huomiseksi lupaa taas kovaa tuulta...
29. Ei ole - ainakaan vielä - alkanutkaan tuulemaan! Ja kello on 15.30.
Uskoisiko joku jos sanon että eilen pesty ikkuna? Useasti siinä on neljäkin noita pitkäkuonoja yhtä aikaa katselemasta ulos ikkunasta...
Ilotulitteet ja lemmikit: Ohjeet karkaamisen ehkäisyyn ja karkulaisen kotiin saamiseen
30. Kyllä minä sitten tykkään tuosta Ilonasta; oltiin kaksistaan pimeällä, vieraammalla seudulla lenkillä (ei ole ennen yksin ollut pimeällä ilman toisia koiria) ja kyllä se on niin reipas tyttö, kaikille pimeästä vastaantulijoille heilutetaan häntää ja osuttiin yhden talon luo missä joku kolisteli kamalasti, minä pelästyin mutta Ilona se vaan heilutteli sinnekkinpäin häntäänsä ja olisi ollut menossa katsomaan mitä siellä oli. Ja on se minun silmään niin nättikin.

OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA kaikille!

☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•☆☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat,
tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat,
vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.♥

☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•☆☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆