1. Aprillipäivä ... ei ole kukaan aprillannut minua tänään enkä minä ketään; muistan yhden aprillipäivän kun sain hammaslääkäriäni aprillattua aivan hullulla jutulla; eli menin hänen vastaanotolleen ja juoksin ikkunaan ja sanoin tuolla pihalla on karhu, heh, hän juoksi katsomaan silmät pyöreänä ja sitten naurettiin.
Kävin eläinlääkäriasemalla hakemassa matokuurit joukolle ja samalla vein pissanöytteen Hopesta, hän kun on parina yönä pissannut sisälle ja eihän aikuinen koira sellaista tee 'huvikseen'. Ja hyvä on että vein, Hope sai lääkekuurin.
'Jatsi' (Malinallin Jazz N' Ramatazz), meidän Mian koira, kävi eilen myös tarkastuksessa; kaikki hyvin nyt, mutta kun sillä oli olevinaan eturauhanen hieman suurentunut edellisessä tarkastuksessa ja se sai siihen hormonipiikin; nyt kun ei tiedä miten kauan se vaikuttaa, niin luulempa että en uskalla Elleä astuttaa sillä. Harmi, Jatsi on kiva ja komea poika! Sitten minulla on yksi uros ajateltuna, mutta se ei ole Suomessa, Ellen juoksun ajankohdasta riippuu, onnistuuko heidän yhteensaaminen, se jää nähtäväksi. Jos ei, niin en ole löytänyt Ellelle sopivampaa miestä kuin meidän Luukas, ne ovat tehneet ihania terveitä lapsia yhdessä ja kivan näköisiäkin. Sitäpaitsi Elle on tuotu Englannista Luukakselle vaimoksi ja ne ovat olleet aina hyvät kaverit; eli ajattelen näin naivisti että tuntisin omantunnon piston jos jonkun 'vieraan miehen' antaisin tulla uudeksi sulhaseksi. HEH-HEH! Luukas on niin sievä pikku uros ja sen luonne on niin valloittava; se on aina iloinen ja tottelevainen, niin ja laukausvarma, minun sydämmen koira.
Linda mailasi että 'Tikru' Deathless My Wild Love kävi tänään ultrassa ja muutama pikkuinen collievauva siellä näkyi. Eli pentusia pitäisi tulla toukokuun alussa Leaftribe kenneliin.
Kukkulan kuningatar Rose (Malinallin Time To Shine) Toivalasta, Kuopion kupeesta, toivottaa kaikille hyvää pääsiäistä! Kiitos Mervi! Halit!

2. Minun rakas 'Aino' (Malinallin Giggling Geisha) täyttää tänään 14 vuotta!
Sähköpostilaatikkoon tupsahtaneet pääsiäiskortit:
3. HARMITTAA!!! Olen niin huolimaton ettei kehtaisi edes tänne kirjoittaa, mutta jospa se auttaa kun julkaisee tyhmyytensä; menin kiireellä kauppaan (oli vieraita tulossa) ja nostin rahaa 140 euroa kaupan kupeessa olevasta automaatista ja menin kauppaan sisään ja aloin ottaa rahaa kärryä varten ja silloin huomasin että olin jättänyt rahat sinne automaattiin; juoksin minkä pystyin, matkaa ei ollut kuin jokunen metri; mutta joku oli ehtinyt korjata ne omaan taskuunsa.
Varrikullalta (Malinallin Top Treasure) tuli pääsiäispostia ja muutama kaunis kuva. Kiitos, sainpa taas lämpimän tunteen sydämmeen, samanlaista tunnetta lähetän sinne Lappiin halin kera.
Rakkaat pääsiäisterveiset Varrilta, ukilta ja mummilta kaukaa Lapin perukoilta, minne on tullut kevät ;) On valoa, lämpöä (+4) ja hohtavan valkoista lunta.  Varrilla on tilaa juosta, temmeltää, nuuskia ja olla onnellinen koiralapsi ;) Meistä olis ihanaa, jos Luukas olisi Varrin pikku-veljenkin isä ;) Pääsiäishalauksin mummi, ukki ja Varrikulta (joka lähettää paljon hännänheilutuksia ja colliesuukkoja)

5. Onni on puhtaat lakanat!
Kun asuu alavalla tasamaalla niin nämä lumien sulamisajat ovat aina ikäviä, kuraa riittää. Tänä vuonna eritoten tulee olemaan aikamoisen lällyinen piha.
Ja hiekka mikä kantautuu koirien tassuissa menee päiväpeiton läpi vuoteelle ... ja koirathan nukkuvat minun sängyssä ...
Ainon kanssa on vähän hankalaa ollut viime päivät; siltä tulee pissat alle vähän väliä minne sattuu; sillä kun on tuo maksan vajaatoiminta, olisikohan mennyt huonompaan suuntaan, viimeiksi, vähän aikaa sitten, oli samat arvot kuin edellisellä kerralla. Tänään kun laskin sitä ulos niin pihassa oli pari varista ja Aino taisi unohtaa ikänsä ja juoksi kuistin raput alas kovaa vauhtia ja tietysti alimmalla rapulla lensi ihan mahalleen, takajalat levälleen... voi minun Ainoa!
Tuija, Twist And kennelissä, missä on minun Teddyn vauvat, näyttää jättäneen kaksi niistä kotiin: trikkilapset Rockyn ja Shakiran ja sijoittaneen yhden soopelipojan. Muut ovat nyt lentäneet pesästä, paitsi pikku-Teddy näkyy olevan vielä viikon. Nappasin Tuijan sivuilta suloisen kuvan pikku-Teddystä ja tulevasta omistajasta Valtterista. On aika rento pikku colliepoika! :)
Heini näkyy keksineen uuden tavan ajaa valjakkoaan kun lumet ovat sulaneet. Tulee mieleen Rooman valtakunnan aikaiset gladiaattorit, eikö? :)

6. Hurraa! Hyppisin jos saisin tekolonkallani hyppiä; kiitos Tuijalle tiedosta että pankkiautomaatti nielee rahat jos niitä ei heti nosta siitä eli on käynyt niin onnellisesti että automaatti on nielaissut minun rahat ja ne palautetaan tililleni.
Muuten huolta ja iloa elämässä; äidin toisen runokirjan julkaisutilaisuus on huomenna, hänen haaveensa täyttymys, vaan suuri huoli on että hänelle on tullut kyhmy leikkaushaavan (munuaisen poisto - syöpä) viereen ja hän menee ylihuomenna ultrattavaksi.
Vein Ainon pissanäytteen eläinlääkäriin ja sain lääkekuurin sille - toivotaan että vähän auttaisi tuohon pissavaivaan!
Ja saataisiin lisäaikaa niin rakkaan Ainon kanssa.
7. Tänään oli äitini, Kyllikki Martinpuron (pian 83-v),  toisen ruonokirjan julkistamistilaisuus Lahdessa Vuorikadun koululla.
Suurkiitos Leena Vilkalle (Biofilos) äitini puolesta, hänen unelmansa täyttymyksestä!
Kuville teen albumin ja siirrän niitä sinne pikkuhiljaa lähipäivinä.


8. Ainon vaivaan ei pitäisi viljelmän mukaan purra oikeastaan mikään, mahdollisesti yksi vahva lääke mutta sitä ei voi Ainolle antaa, kun sillä on maksanvajaatoimintaa, antibiootti mitä Aino sai tuntuu kuitenkin auttavan, ainakin aika paljon, joten katsotaan ...
Äitini kävi tänään lääkärissä ja lääkäri oli sitä mieltä että patti ei ole mitään vakavaa, uskottava se on sitten ja saa huokaista helpotuksesta.
Minulla meni televisio rikki - poksahti vaan, joten nyt olen ilman sellaista. uusi täytyisi hankkia pian, ei osaa millään olla ilman.
Kuva 'Ruskasta' (Twist And Hey Ho Lets Dance), Trullan ja Teddyn vauvasta uudessa kodissaan. Kuva Pia Kainulainen.
9. Trullan ja Teddyn 8-viikkoiset lapsoset, vasemmalta alkaen Shakira, Rocky ja pikku-Teddy (joka huomenna matkustaa uuteen omaan kotiin), trikkilapsoset jäävät Tuijan luo Twist And kenneliin.:)
10. Varrikullan (Malinallin Top Treasure) terveiset: Kiitos Sirpa ja halit ja hännänheilutukset colliesuukkojen kera sinnekkinpäin!
Eilen illalla palattiin kotiin viikon pääsiäislomalta Lapin mökiltä. Varri oli eka kertaa moottorikelkan reen kyydissä ja hyvin meni vaikka alussa mummin sylissä vähän tärisyttikin... Sitten Varri rentoutui seuraamaan ukin ajoa ja "haukkaamaan happea" hymy korvissa (kuin Luukas-isällä konsanaan:). Loppumatkan saimme Varrin kanssa kävellä metsäajotietä pitkin autolle ihanassa auringonpaisteessa lumen hohtaessa valkoistakin valkoisempana :) Kylläpä uni maitto Varrille autossa ! Luulenpa, että reen kyydissä olo veti Varrikullan kuitiksi... Mökille mennessä kävelimme Varrin kanssa koko 6 km harjoitellen valjaissa ja vetohihnan päässä oloa... Se oli "tuskien taival", kun tottelevainen Varri kulta yritti tulla koko ajan viereen kävelemään, eikä tietenkään halunnut vetää, koska se on kerta ollut kiellettyä...ja kun lisäksi ukki lähti eri suuntaan eli hakemaan kylältä kelkkaa...niin oli siinä kuuliaisella paimenkoiralla olemista ! Mutta loppumatkasta kaikki sujui jo paremmin ja eilen Varri tiesi HETI, mitä tehdään, kun otin mökin verannalta valjaat esille... Hän tuli paikalle, antoi laittaa valjaat päälle ja sitten lähdettiin eteenpäin...:) Matkan varrelta ukki sitten otti meidät kyytiin muutaman km matkalle... Tässä muutama kuva eiliseltä kävelyreissulta rakkaiden terveisten ja hännänheilutusten ja colliesuukkojen kera Varrikullan ja ukinkin puolesta mummi Ps Kiitos Tarja , että saimme Sinulta viime kesänä meidän  aivan ihanan mantelisilmän, Varrikullan ! Pikku-veljen onnellisessa odotuksessa elelemme...vaikka ei ihan vielä taida olla tulossa...
Tämä unohtui :) Rakkain terveisin Sirpa Ps Oli ihana taas illalla käydä lukemassa Sinun blogia ja katsomassa kuvia - mm Sinun äidin suuresta juhlahetkestä. Ja Sinun. Ja Mian. Voi, kun Sinun äiti on kaunis vanhus ! Saispa itsekin olla yli 80v  vielä noin elämää täynnä. Ja valoa. Hal ja onnittelut ! Ja ihana, ettei syöpäleikkaukseen liittyvää ongelmaa ollut vaikka ehditte jo pelästyä...
11. Kati, Toivo ja 'Onni' 1-v (Malinallin Talk Of The Town) vierailivat meillä! Onni muisti vanhat metkut; kivat kukkapenkit ja pihankaivuu urakan;)
Oli ihana nähdä pitkästä aikaa.. Katin elämässä kun opiskelu ja työ meinaavat viedä kaiken ajan - ymmärrettävää!

Heini lähetti Luukaksen 'Pinja' (Fi TVA Saruskan  Golden Empress) tyttärestä uusia kuvia - Kiitos Heini!
12. Näin tänään kevään ensimmäisen perhosen!
Varrilta (Malinallin Top Treasure) viestiä ja muutama kuva; Vielä löytyy lunta pihalta Varrin leikkiä ... halit ja hännänheilutukset Tornioon!
Samuelin vanha jousipyssy on yksi Varrin mieluisimmista ulkoleluista... Samuel joutui luopumaan pyssystään viime kesänä, kun Varri omi sen itselleen ikiomaksi pihaleluksi :) Joskus saa tosissaan varoa (esim sääriä), kun Varri riehuu, huitoo ja heiluu jousipyssynsä kanssa... Osaa hän olla myös varovainen ; varsinkin itsensä suhteen :) Ja tottelee, jos hälle sanoo, että "au, varo nyt vähän, Varri kulta !"
Hyviä yöunia, halauksia ja colliesuukkoja Teille kaikille sinne Metsäpellontielle ! Tv mummi, ukki ja Varrikulta
Ellen ja Luukaksen tytär 'Riia' (Malinallin Winning Ticket) , Tytin ja Teddyn pentuesisar, joka muutti Ruotsiin Wikströmmin perheeseen on käynyt viikonloppuna sikäläisessä luonnekuvauksessa. Leena kirjoittaa testin kulkua tässä alla.
Olen niin iloinen !!!

Kyllä meni luonne kartoitus ihan niinkuin luultiinkin, elikkä...
Leikki osalta : Riia ei halunnut leikkiä vieraan tädin kanssa kun se tarjoaa nukkea tai jotakin muovi tavaraa leikittäväksi. Osa leikeistä meni kivasti.
Pelko: Ei Riialla ollut pelkoja  yllätysten edessä , ei äänien eikä tilanteitten kanssa. Hän sai  ympyrään piirrettynä paremmin kuin keskiverto colliet. hämähäkki ympyrän saat myöhemmin)
Uteliaisuus. On uteliaisuutta yli keskiverron,
Tarttuminen = normaali
Ajoa: ei ole ei ole metsästykseen taipumusta (mikä on hyvä)
Aktiivisuus: ihan normaali
Laukausvarma. Kaksi laukausta leikin yhteydessä ja kaksi kun seisoi ilman leikkiä. Ei minkäänlaista pelkoa eli priima tulos.
Uhan alla: Hienot tulokset. Ei juossut karkuun kun kummitukset tulivat kahdelta eri taholta valkoisiin kauhtanoihin pukeutuneina ei myöskään karannut kun kaksi pitkää sotilasta ilmestyy tielle ja uhkasivat häntä. Samoin kauheiden äänten uhatessa oli rauhallinen. Tietenkin haukkui, Sai ihan reilusti pisteitä joka osoittaa että uhan alla käyttäytyy rauhallisemmin kuin keskiverto collie.
Yleisesti ottaen tykkäsivät tämän testin pitäjät ( ainakin 10 ihmistä oli aktiivisesti mukana  näissä teatteri rooleissa), että oli ilo nähdä näin turvallinen  ja varma collie.

Tuota elektroonista ympyrää emme ole saaneet vielä, jossa saat sitten katsella Riian luonne kuvaa.  Sen laskimme heti kun tulimme kotiin testin jälkeen. Jos se rupeaa viipymään niin voin lähettää käsin tehdyn.
Luulen , että sekä Sinä, että me saamme olla hyvin tyytyväisiä. Meistä tuntuu että menemme myös seuraavaan testiin,eli yritämme tehdä vielä yhden testin ja se olisi tosi hienoa jos se onnistuisi. Titteli " KORAD" on hyvin paljon täällä ja se osoittaa että on luonne varma ja hyvä yksilö.
Monin hyvin terveisin
Leena
13. Muutama kuva 'Hilmasta' (Twist And Hey Ho Lets Play) uudessa kodissaan. (Trullan ja Teddyn lapsonen)

14. Aamu alkoi surullisin uutisin, sain tälläisen mailin Ilonan kasvattajalta:

Ilona sai yhden kullanvärisen urospennun 450g. Juuttui synnytyskanavaan liian kauaksi aikaa ja syntyi kuolleena. Että näin tällä kertaa.

Ilona oli astutettu vain kerran (joka tosin oli noin 45 minuuttia - mutta ei se aika vaan ajankohta)  ja synnytys venyi 66. vuorokauteen.  Olen pahoillani!
15. Tälläinen näky odotti minua kun tulin sisään. Minun 'vallaton' 'Aino'-vanhukseni (Malinallin Giggling Geisha 14v 2vk) oli taas kiivennyt yläkertaan kun unohdin keittiön oven auki. Raput ovat todella jyrkät ja vaaralliset vanhukselle! Rappuja on kaikkiaan 12 kappaletta, kuvassa näkyy vain 4 ... Valjaat laitan päälle ja avustan varmuudeksi alasmenossa.
Zinnia's kennelissä ollaan jo lähellä Sarahin (Zinnia's Illusia Dream) synnytystä, lämmöt sahaavat.
Toivon että siellä menee kaikki hyvin ja Sarahin ja Teddyn lapset ovat vahvoja ja kauniita!
Paula, kävi kylässä, Paulalla oli Ainon veli 'Nalle', joka on jo Sateenkaarisillalla. Kuvissa Teddy tervehtii Paulaa ja taisi pussatakkin.:)
18. Sarah (Zinnia's Illusia Dream) Zinnia's kennelissä sitten pyöräytti viime yönä 4 soopeli poikaa ja yhden trikki tytön - Teddyn lapsosia.
Paljon onnea Merjalle ja kaikki peukut ja tassut pystyssä että kaikki menee hyvin tästä eteenpäin!

Marjalle kiitos Timin (Malinallin This Is Mine) kuvista ja kuulumisista!
Näin Marja kirjoittaa:
Timi on muuten ahkera pihahommissa. Muokannut helmililjapenkin todella hyvin ja jakanut sipulit tosi tehokkaasti.
On se hyvä, että joku ahkeroi :)
Marja - Timi oppi nämä pihatyöt jo pienenä täällä ollessaan!
Veljensä Onni (Malinallin Talk Of The Town) joka kävi vähän aikaa sitten myös heti muisti että täällä täytyy auttaa noissa pihatöissä.

Sieppasin Facebookista Kainulaisen Pian ottamat kuvat Trullan ja Teddyn 'Ruska'-tyttärestä. (Twist And Hey Ho Lets Dance)
20. Ellellä alkoi juoksu :)
Varrikullalta (Malinallin Top Treasure) tuli kuulumisia; kiitos paljon sihteeri-Sirpa! Halit ja hännänheilutukset!
Heippa Tarja ja koko vauvakodin väki!
Varrikulta täällä vähän kertoilee kuulumisia mummi-kirjurin avustuksella. Toivottavasti Teillä on siellä Metsäpellontiellä kans kaikki hyvin :) Niinku meilläkin on täällä. Lumet sulaa kovaa vauhtia, mutta kyllä sitä meidän pihalla on vielä enemmän ku tarpeeksi (sano mummi...) Me ollaan muuten ihailtu Sinun blogissa niitä Trullan ja Teddy-veljen lapsosia. Näyttäis siltä, että siellä on muitaki rentoja tyyppejä kuin pikku-Teddy ja Hilma :) Ruskakin on ihan ultra söpö siinä kopassaan :) Mie olen muuten tosi ylpeä veli-pojan puolesta...ja sitä paitsi, miehän olen niille vauvoille SETÄ, vai mitä ? Ja mun ihanassa puolisiskossa, Pinjassa, on niin paljon vauhtia että "pois pojat tieltä, täältä tullaan!" No, jahka mie saan joku päivä sen pikku-veljen niin kyllä meilläkin vauhtia piisaa :) Jahka se nyt ensin syntyy...
Ja sitä paitsi, kyllä mullakin yks aamu piisasi vauhtia ! Nimittäin kun ukki lähti tapansa mukaan mun kanssa ylämetsään, siellä oliki sellainen keli (ukki sano sitä hankikeliksi), että metsässä voi juosta missä vaan... ja mie poika juoksin pitkin ja poikin & poikin ja pitkin, enkä ottanu ensin kuuleviin korviinkaan, kun ukki huuteli mua luokseen. Mie olin aivan niinku mulla ei olis ollu korvia ollenkaan ! Enhän mie nyt kauas omasta isännästäni menny ja näkihän se musta aina välillä vilauksen, kun mie juoksin ja puikkelehdin puiden lomassa. Ukki jo kerkis kuitenki soittaa mummille, että tulla äkkiä apuun, kun "en näe Varria missään". Mummi päivitteli, että "voi hyvänen aika sentään, mie tuun" ja veti polvet tutisten toppahousuja jalkaan...Ei se muuta ehtiny tehdäkään, kun ukki jo soitti sille, että "löytyny on, ei tartte tulla". Kun me mentiin kotiin, ukki kuulu selittävän mummille, että "Varri oli niin täynnä elämänriemua juostessaan hangella ja luokse tullessaan, ettei sitä voinu kun kiitellä, että hyvä poika, kun tulit..." Anto se mulle namupalojakin, eikä torunut yhtään, vaikka kyllä mie vissiin olin vähän tuhma, kun niin säikäytin ukin. Ja mumminki. Mutta kyllä se ON ihanaa, kun saa juosta niin lujaa kuin jaloista pääsee :) En ole muuten päässy enää :(  Ukki otti nimittäin aamulenkeillä käyttöönsä fleksin siihen asti, kun lumi on metsästä sulanu tai ainaki muuttunu pehmeäksi... Mie olin kuulemma näyttäny siltä, että "kato nyt laumanjohtaja, kuinka lujaa mie pääsen juoksemaan vaikka ja missä:)"
Se siitä, mutta on mulla toinenkin tärkeä juttu kerrottavana. Mummi ilmotti mut eilen Rovaniemen juhannusnäyttelyyn :) Ei se oikeasti ole juhannusnäyttely, kun se on viikkoa ennen juhannusta eli 19-20.6., mutta sellainen nimi sillä kuitenki on :) Me lähdetään nyt sitten (vissiin viikottain) torstai-iltaisin Tornion kennelkerhon näyttelyharjoituksiin - sinne kamalalle hallille, jonka eteisen lattialla mie olen liukastellu ainakin kaks kertaa :( Mennään me vissiin uloskin harjoittelemaan sitten, kun ilmat lämpiää :) Eikö olekin kiva juttu?  Ja ollaan me menossa syksyllä alkavaan rally-tokoonki :)
Voikaa oikein hyvin kaikki, mekin tehdään niin :)
Paljon colliesuukkoja ja hurjasti iloisia hännänheilutuksia lähettää Varrikulta ja mummi ja ukki lähettävät rakkaita terveisiä ja halauksia
21. Aivan kamala tuo meidän piha; lumet ovat sulaneet mutta maa on roudassa ja kun päivä lämpenee se sulaa aivan löllöksi. Naapurin pihalla on iso, vanha tammi ja hän ei haravoi lehtiä pois syksyllä, joten - tietysti - näin keväällä tuulet käyvät niin että ne kaikki lentävät minun pihalla. Olen haravoinut niitä pois vaikka kuinka moneen kertaan syksyllä ja nyt taas kun lumet sulavat niin uudet urakat odottavat, aina tulee lisää niitä.
Lauma madotettu tänään Drontalilla.
Tuijalta tuli tälläistäö postia, uskoisin että ei haittaa että kopioin sen tähän.
"Kerro Tarja Varri sedälle ja perheelle paljon terveisiä, niin kauniisti ovat kirjoittaneet Trullan ja Teddyn pennuista :) Harmi ettei sun blogissa ole tota tykkää painiketta :) Meidän kaksikko voivat hyvin ja touhua riittää ! Rentoa porukkaa ovat kaikki lapsoset <3"
Tuija oli laittanut Shakirasta ja Rockysta ( 9-viikkoa), jotka jäivät Tuijan luo kasvamaan :) uusia kuvia Naamakirjaan ja minä sieppasin sieltä pari.
Kyllä ovat ihanat!

22. Jännät paikat - Susetten kennelissä on alkanut synnytys; äitinä 'Nappi' Susetten Wanessa ja isänä meidän Teddy. Sukutaulu Koiranetissä pennuille.
Päivi mailasi että juuri kello 21.03 on syntynyt tricolour tyttö. Onnea synnytykseen Päiville ja Napille -  toivotaan että kaikki menee hyvin!

Marjan ja Paulin ja Timin (Malinallin This Is Mine) kotoa tuli postia ja pari kuvaa otsikolla: meidän hurmuri! Olivat käyneet rokotuksissa ja eläinlääkäri kehunut pojan kauniiksi. Niin se onkin, minun mielestä myös! Kiitos Marja ja halit sinnepäin.
Pesin Teddyn eilen kun sillä on niin tiukka pohjavilla eikä iho pääse kunnolla hengittämään ja että saan sen kunnolla irti. Vaikka sinänsä vielä - tai juuri nyt -ei kannattaisi pestä kun piha on ihan kurainen, muutkin kaipaavat kovasti pesua ja ne on pestävä niin pian kuin mahdollista, kauhistelen oikein Ellen pesua kun sillä on niin paljon turkkia.
Ja olisi ollut kiva saada puhtaasta Teddystä kuvia, mutta kun se ei onnistu, se seuraa minua koko aika vieressä kun yritän mennä kauemmaksi että saisin otettua, ainoastaan näin aidan takaa saa jotain.
23. Susetten Wanessa *Nappi' synnytti hienon satsin collievauvoja;
7 kappaletta; 3 poikaa, soopeli ja kaksi trikkiä ja 4 tyttöä, kaksi kumpaakin väriä.
Lapsoset ovat virkeitä ja  äiti voi hyvin, toivotaan että jatko menee myös samoin. Paljon onnea, ollaan oikein ylpeitä Napista!
Ja kiitos Päivi kuvasta! Näyttävät hyvältä! Ja olivat hyvän kokoisia syntyessään, pienin 290 grammaa.
Meillä kävi minun laumaani tutustumassa kaksi mukavaa tyttöä Noora ja Heidi Helsingistä, toivotaan että Elle tekee molemmille oman pienen soopelivauvan kesällä. :)
25. Eilen olin katsomassa Lahden kv näyttelyä, tuomarina Johan Juslin ja en ole moisessa näyttelyssä ennen ollut. Mm. valiotkin saivat T:tä ja H:ta  ... jotka taisivat olla koko collieporukan nauhojen yleisimmät värit. Minun koirat eivät kyseiselle tuomarille mene. Otin kuvia näyttelystä ja laitan niille albumin kun ehdin/jaksan.
Kiitos Päiville Napin (Susetten Wanessa) ja Teddyn lapsien kuvista. Äiti ja lapset voivat hyvin, kertoi Päivi.
Katsokaa tuota onnellista äitihauvan ilmettä! Sulattaa sydämmen kerrassaan!
Sitten lähiaikoina meillä on uusi jännityksen kohde; mitä löytyy Tikrun (BH Deathless My Wild Love) masusta, Leatribe kenneliin odotetaan pienokaisia. Ultra lupaili pientä pentuetta. Kuvissa Tikru 54 vuorokautta odotusta takana.
Aino alkaa olla huonossa kunnossa, tänä aamuna heräsi ihan pissaisena ja tuossa joku aika sitten vein ulos pissalle niin tuli heti kun tultiin ovesta ulos kuistin lattialle ...
Minun telepatia toimii todella hyvin yhden vanhan ystävän kanssa; en ole kuullut hänestä mitään yli vuoteen ja tänään ajattelin että pitäisi joku päivä soittaa niin ei aikaakaan ja hän soitti minulle. Melkeimpä joka kerta kun hän on ollut ajatuksissa, hän on soittanut.:)
Muutama uusi kuva Teddystä puhtaalla turkilla, nyt on melkeimpä kaikki pohjavillat kammattu ulos. Löytyy kaulaakin.:)
Lämmin kiitos kaikille ihanille ystäville osanotosta!
Aina se tulee liian äkkiä ja odottamatta; vaikka ikää olisikin.
26. Aino (Malinallin Giggling Geisha) lensi tänään enkeliksi ... rakkaudella, kiitos näistä ihanista vuosista rakasrakasrakas Aino!
                                    In Memoriam  02.04.1996 - 26.04.2010
28. Tuuli kirjoittaa niin nätisti Ainosta että haluan laittaa sen tänne. Kiitos Tuuli!
Luin, että Aino on nyt lähtenyt sateenkaarisillan taakse. Lämmin osanottoni!
Aino oli ihana koira, jolla oli suuri sydän ja vahva  luonne.
Ainon kaltaista upeaa koiraa voi muistella vain suurella  kaipauksella ja lämmöllä.
halauksin, Tuuli

Hopellakin alkoi juoksuaika; pojilla alkaa olla päät pyörällä.
Tässä huonot kännykkä kuvat tämän päiväiseltä toiselta lenkiltä. Elle ja lapsensa Teddy ja Tytti.

Teddyn ja Napin (Susetten Wanessa) vauvat viikon vanhat - hui, miten aika menee kovaa vauhtia! Pentujen albumi täällä. (Kuvat näkyvät suurempina -> sivussa oikealla lukee 'slideshow' = minusta helpoin tapa katsella niitä)
30. Hauskaa Vappua kaikille!
Tässä Teddyn ja Sarahin (Zinnia's Illusia Dream) potrat pojat! Ettäs osaavat jo kuvien välityksellä koskettaa sydäntä. :)
Saimpa hyvät naurut kun luin Maxin (Malinallin Twice As Nice) kuulumisia; kiitokset Suville ja halit kaikille!
Me olemme käyneet harrastelemassa aina välillä jotain mielen  virkistykseksi, viimeksi ollaan käyty agility-treeneissä.
Maxi voi  hyvin ja on edelleen hyvätapainen ja "kiltti", tosi kiintynyt omaan  perheeseen, kyläileviä pikkulapsia paimentaa uskollisesti.
Osaa kyllä riehuakin!
Dani on uudelleenkoulutettu, kiitos Maxin: sillä kun oli ruma tapa juosta ovelle räkyttäen kun ovikello soi.
No sehän ei Maxista ollut sopivaa, joten se estettiin johdonmukaisesti ja päättäväisesti joka  kerran :)
samoin kuin Danilla oli tapana olla pöydän alla ruokailun aikana  odottamassa jos jotain putoaisi hänellekin;
nyt ei enää sellainenkaan  sovi.
Kovaääninen välienselvitys on perheessämme muisto vain: ikioma  poliisikoiramme huolestuu heti ja muistuttaa ettei ääntä koroteta...
Paljon on Maxilla tehtävää, huhhuh, miten me ennen pärjättiin ilman?
Aina pitää olla valppaana ja etunenässä katsomassa että kaikki sujuu.