3. Ilona, Emil ja Peetsi-veli Torniossa täyttävät tänään 9 vuotta. Ei voi olla totta!
4. Äitini olisi tänään täyttänyt 92 - vuotta. On kova ikävä häntä.
5. Vesisadetta on riittänyt, koko viime yön ja tänään pitkälle iltapäivään. Vietettiin kuitenkin rattoisa iltapäivä Teijan, Jussin, Anetten, poikien ja koirien kera. Välillä kastuttiin ja pidettin kahvitauko ja jatkettiin taas pihalla. Muutaman kuvan Annette otti ja Jussi (niitä vielä odotellessa).
Tässä päivän koirat.:) Vasemmalta alkaen Lili, Hertta, Jukkis, Ninni ja Stella. Hertta ja Ninni ovat Emilin ja Lilin tyttäret ja Stella on Jukkiksen tytär.
7. Sadekausi jatkuu, sisälläkin alkaa olemaan kylmä.
Raija ja Sissi kävivät eilen. Otin pari kuvaa, Jukkis yrittää houkutella Sissiä leikkimään.
Teija ja Hertta kisasivat agilityssä tänään Mikkelissä ja tekivät hienot radat. Tässä kopio parhaasta. Kuten näkyy kisaavia koiria heidän luokassa, joka on Maxi 3, oli 32 kpl, joista nämä 4 kappaletta olivat ainoat jotka saivat 0 tuloksen ja lisäksi 14 jonkinlaisen tuloksen loput olivat hyljättyjä.
12. Vietin eilen mukavan illan Silimen kennelissä Sirkan luona. Hän piti kasvattajakahvila-illan. Pääsin Hautaviidan Marjon ja Harjun Susannan kyydissä sinne ja kotiin - kiitos Marjolle! Sirkan luota ei olisi päässyt enää myöhään illalla linja-autolla kaupunkiin ja kotiin. Juttua riitti pari tuntia yli ennakkoon ajatellun ajan. Keskusteltiin vanhoista collieista ja kukin kertoi itsestään jotain.
Ja tarjoilut ja puitteet olivat hienot kuten aina Sirkan luona. Nähtiin uusi Sirkan Englannista tuoma Jokeri pentu ja shelttejä.
14. Alla oleva ihana soopelipoika on vapaana peruutuksen vuoksi Zinnia's kennelissä. Pojalla on jo nimikin, hän on Zinnia's Dim All The Lights
20. Kaikki pennut alustavasti varattu.
Käytiin Raijan kanssa torstaina niitä katsomassa. Kyllä olivat ihania!!! Tässä yhteiskuva koko joukosta. Olivat 5,5 viikkoisia silloin.
Tilasin DNA testin sukujuuristani. Sain sen tänään. Olin toivonut että siellä olisi ollut jotain yllättävää mutta ei ollut. Oli ihan kuin mitä olin aiemmin tiennytkin eli isoisäni sukua tuli Norjasta Suomeen. Tässä kuva tuloksesta.
23. Kuumaa...ei kestä! Pennut kävivät eilen terveystarkastuksessa. Terveet hyvät lapset, silmät  hyvin lievä, peittyvä Ch ja pojilla kivekset. Hienoa!
27. Tämä kuumuus kestämätöntä - ei voi olla yhtään ulkona ja sisälläkin paahtuu kun ei ole ilmastointia. Ulkona +31.
31. Kamalasti on ollut tänä kesänä kiirettä...Maanantaina käytiin vielä kertaalleen Päivin knssa Jukkiksen lapset Kotkassa katsomassa. Olivat viime sunnuntaina 7 viikkoa ja yksi pallero ehti jo matkustaa Vaasaan. Tässä Merja ja vauvat menossa :)
Eilen kävin kaupungilla yhtä hammasjuttua hoitamassa ja huomenna takaisin sinne.
Maanantaina alettiin Mikan kanssa oven laajennusprojeksi ja tänään jatkettiin sitä. Minä maalasin portin siihen aukkoon.