5. Lähdössä katsomaan silmälaseja ...
Sitä ennen vielä kertaalleen tässä minun mielestäni HYVÄ video. Jos et vielä ole ottanut rokotetta tai jos yhtään pohdit ottaisiko sen. Minulla on aikaa tutkia näitä asioita ja kun tiedämme että nämä rokotteet ovat vielä tutkimusvaiheessa niin minun on ollut 'pakko' tutkia asiaa. Kertaalleen myös linkki fb sivustoon jossa paljon tietoja. Sieltä voi seuloa sen tiedon joka itsestä tuntuu järkevältä.

Tässä minä olen,
olen ollut useasti ennenkin,
olisinko tänään erilainen kuin eilen,
olisinko tänään kasvanut
edes päivän verran eilisestä?
1. Oikein hyvää Vapun päivää kaikille!
Meillä oli hetki sitten ihana aurinkoinen sää ja nyt sitten tuli sakea raekuuro ja maa on valkea - onneksi kesti vaan muutaman minuutin.
Minun silmiini osui tänään taas erittäin hyvä ammattilaisen ajankohtainen video.
Jos tärkeä asia elikkä nämä uudet kokeelliset ihmisiin piikitettävät aineet kiinnostaa niin suosittelen katsomaan.
Avoin kirje Suomen pääministeri Sanna Marinille lähtenyt kuin myös kaikille maailman pääniehille sama.
3. Tänään on huono päivä. En tiedä miksi ... nukuin ihan hyvin ja eilinen oli oikein hauska päivä. Kuitenkin tänään on mieli niin maassa että itkettää.
Aamulla laitoin viestin Harjun terveydelle että perun huomisen toimenpide ajan koska olen lääkekuurilla ( en halua mennä kaupungin sairaalaan uusia mahdollisia pöpöjä keräämään)  ja toivon uuden ajan ensi viikolle. Hassusti sieltä hetken päästä soitti henkilö ja kysyi sopisiko vaihtaa huominen aika joka olisi klo 12.45  aikaan 12.15. Tuli sopivasti ja sain varattua siten uuden ajan ensi viikolle ja peruttua huomisen. No, hetken päästä soitti toinen henkilö ja kertoi että oli sitten perunut aikani  ja keskytin hänet ja kerroin että asia on hoidossa ja minulla on jo uusi aika. Hänhän kimmastui melkein minulle ja sanoi hän juuri perui sen että ei pidä soitella kahteen kertaan samasta asiasta sitten käy näin. Yritän sanoa että en soittanut kuin yhden kerran mutta henkilö intti että olen soittanut kahdesti - taisi ajatella minua höperöksi vanhukseksi jolla on dementia. Kunnes sain selvitetty asian jonka jälkeen hän laittoi tuon uuden ajan takaisin ensi viikolle. Loukkaa tuollainen käytös. Eritoten kun muisti pätkii ajoittain ja tiedostaa sen.
Ei parantanut minun huonoa päivää. Eilen tosiaan Raija ja Sissi olivat täällä sekä Pöivi ja Pasi poikkesivat matkalla Espoosta kotiin että Rita sai vähän leikkiä Jukan ja Sissin kanssa. Rita on kyllä reipas tyttö - vaikka Jukkis ja Sissi ryntäsivät innolla Ritan luo niin ei mitenkään pelästynyt tilannetta. Tässä eilisiä kuvia.
Sitten perinteinen yhteiskuva ...
    Sinne ne menivät ...hei hei!
4.  Eilinen huono päivä sai myös huonon lopun ... illalla kävit kaupassa ja poislähtiessä olin ottamassa maskia pois ja silmälasit putosivat lattialle ja toinen sanka ja pala linssiä siinä mukana rikkoontui. Huokaus! Nyt olisi taas matka kaupunkiin bussilla ja silmälasikauppaan. Inhoan/pelkään mennä bussiin korona aikana. Ja se on iso meno johon ei millään olisi varaa nyt. Kun on monitehot ja erikoislinnsit. Toinen huokaus!
Nyt ei meinaa jaksaa.Vanhat lasitkin
ovat niin eri vahvuudella
että niillä on paha katsella.

Olen miettinyt että taidan lopettaa tämän kotisivun ylläpidon, vaikka olen siitä nauttinutkin. Koirat vähenee, pentuja ei tule enää kotiin joten miksi maksaa tästä 'huvista' 100 dollaria joka vuosi? Toisten tekemät pentueet - vaikka minun kennelnimelleni linjoistani - ei tunnu samalta. Niiden omistaja-ihmiset jäävät etäiseksi valitettavasti. Suuri ilo on ollut kuulla ja tavata kasvattieni omistajia ja kasvattejani, jotka nekin alkavat vanhentua. On Jukkiksen sisarukset pentue viimeinen kotona kasvatettu js ne tulevat jo 6 vuotta syksyllä joita kotona sain helliä ja lelliä ja rakastaa ja sitä ennen Ilona, Emil ja Peetsi jotka tulevat ihan pian 11 vuotta. Miten olisi ihana saada pennut kotona kasvatettavaksi  mutta ei ole enää kykeneviä tyttöjä. Ilona tulee 11v ja Tytti on yli 14v.  Jospa joku tarjoaisi narttuaan jalostuskäyttöön lainaksi ...

Nonni, takaisin kotona. Vilskettä oli kaupungilla taas ja bussi aika täynnä.
Oli jo uudet lasit katsottuna  - MUTTA - optikko näki mahdollisen kaihin minun silmässä ja muutenkin näkö on todella paljon huonontunut edellisestä tarkastuksesta joten empä voinut ostaa laseja koska nyt on sitten aika silmälääkärille 20.5 ja jotain saattaa muuttua ... eli näkö SEKÄ kuulo huononee ... 11.5 menen sairaanhoitajalle joka puhdistaa minun korvan jos vaikka sillä toisen korvan kuulo paranisi. Epäilen kyllä, mutta jospa kun olisi positiivinen niin se auttaisi - hah! -
Erehdyin alkaa katsomaan uutisia (vikatikki) ja aina täytyy ihmetellä kuinka täällä Suomessa ollaan naiiveja. Kuten tuo EU:n elvytyspaketti ja nyt uutena (ainakin minulle) tietona kertoivat viime kevään maskipuutteista. No kas Saksa, Ranska ja Hollanti olivat ottaneet välistä itselleen Suomeen kuuluvia maskeja. Täällä ollaan niin solidäärisiä maailmaa kohtaan ja unohdetaan oma väestö. Aika sairasta!
Samoin olemme menettämässä tänä päivänä Suomessa sananvapaus. Yksi räikeä esimerkki on Päivi Räsäsen tapaus (vetoaa Raamatun tekstiin)  joista mielipiteistä valtakunnan syyttäjä  haastaa hänet oikeuteen.

6. Iltalehti kirjoitti muutama päivä sitten että Suomessa on rokotteen saaneita kuollut koronaan. Mutta eivät näköjään tiedä kuinka monta ... mutta kuten aina,  sanotaan ei kuitenkaan suuria määriä.
Mm. Englannissa collietuomari Barry Makepeace (Lynaire) sai AZ rokotteen ja sai korona taudin ja menehtyi siihen.
7. Rakkaat ystävät!
Minä en yksinkertaisesti pysty lopettamaan varoittamasta teitä näistä kokeellisista rokotuksista. Jos et halua lukea näitä niin sinun on paras jättää tulematta sivuilleni pitkään aikaan koska olen niin kovin huolissani teistä jotka otatte rokotteen ja aion jatkaa linkkien laittamista tänne ja asiasta kirjoittamista.
Nyt suomalainen nenäsumute rokote olisi saamassa patentin Yhdysvalloissa - jospa se toteutuisi ja tulisi käyttöön. Se kuulostaa kunnon tuotteelta. Sen todennäköisesti suostuisin ottamaan.
Tässä englantilainen sairaanhoitaja puhuu.
Miamin yksityiskoulussa rokotettu opettaja ei saa tulla koulurakennukseen.
Lääkäri Roger Hodginson puhuu asiaa.
Näitä alan asiantuntijoita alkaa hiljaa tulemaan esiin. Sensuuri vaan tekee kaikkensa ne piilottaakseen.
Israelissa et saa mennä melkein mihinkään ilman että sinulla on uusi PCR testi otettu ja negatiiviseksi todettu  tai olet rokotettu Tänään fb ystäväni Saksassa kirjoitti aikajanalleen näin.
Elikkä näin pakotetaan ihmisiä ottamaan rokote tai pistämään testipuokko nenäänsä aina kun tarvitsee mennä kaupoille. Ja noissa testipuikossahan on muovisia väkäsiä mitkä keräävän näytettä ja osa sitten lähtee kulkeutumaan elimistöön ja tarttuvat sinne. Eli ei hyvä sekään. Tässä vielä kertaalleen Kalevi Korento kertoo näistä asioista.

Jos emmit etsi tietoa asioista äläkä ajattele että muutkin ottivat sen. Jos kuitenkin olet sitä mieltä että nämä ovat hyviä, testattuja rokotteita  niin siitä vaan piikille.


Metsässä hiivin kasteessa aamun.
Liimaudun puihin, sammaleisiin, kantoihin.
Olen yksin, niin luulen
kuulla voin metsän hengityksen.
Se minulle laulaa kuin hyräillen
laulua elämänuskon,
otan mukaani nyt sen.
Tässä muuten saattaisi olla ideaa - monesti miettinyt tätä asiaa - jos vielä tarvitsen koiraa itselleni tai Jukkiksen kaveriksi kun muita ei enää ole
8. Kyllä se lämpö taitaa palata - ainakin meteorologit lupailevat. Ilonan silmäkulmasta löytyi eilen punkki. Täytyy alkaa suihkimaan punkinesto suihketta turkkeihin.
Varmaan tuo korona aivopesu - puolin ja toisin - alkaa aiheuttamaan stressiä ja sitähän kehon puolustusjärjestelmä ei halua.
Nyt kuitenkin ihme kyllä Fimean ylilääkäri sanoo että Astra Zenega sekä Johnson&Johnson rokotteiden on todettu aiheuttavan
veritulppien lisäksi ääreishermoston sairauden - tietysti lisäyksellä 'hyvin harvoin'.
Tohtori Reiner Fuellmich kertoo että hänellä on todisteet korona huijauksesta. Korona on ärhäkkä sairaus mutta se hoidetaan täysin väärin.
Dr Sucharit Bhakdi selittää melko ymmärrettävästi mitä rokote tekee ihmisen kehossa.
Kuinka kaikki nämä tiedemiehet, lääkärit ym voivat olla väärässä? Salaliittoteoria, rikos ihmiskuntaa vastaan.
Ystävät siirtäkää edes rokotuksen päivämäärää myöhemmäksi ja miettikää vielä kerran.

Hän on kyllä varmasti oikeassa - turha minunkin on tästä paasata - kukin tekee ratkaisunsa itse kuitenkin.
Olen kaikkeni tehnyt ja yrittänyt parhaani.
Mukavaa viikonloppua teille!
11. Tänään kaupunginsairaalassa korvan huuhtelussa. 'Sain kuuloani takaisin' eli kuulen nyt molemmilla korvilla. Vielä täytyy mennä perjantaina uudelleen kuitenkin.
Helle (ainakin melkein) saapui kaupunkiin ja oli kuuma kun en arvannut vähentää tarpeeksi vaatteita. Nuo maskit ovat kyllä niin rasittavia!!! Näin kuumalla sisätiloissa sekä bussissa on vaikea hengittää niiden kanssa.
Ovet ovat auki ulos, koirat saisivat mennä niinkuin haluaisit mutta tuossa ne kököttää vieressä.

Saa nähdä miten näille rohkeille ihmisille käy nyt edellisessä rauhanomaisessa mielenilmauksessa oli vastassa ratsu- ja mellakkapoliisit + palkkasotilaita. Putkaan vietiin mummot ja sivustaseuraavat ronskinkin ottein.
13. Pari ihanaa lämmintä päivää. Olen saanut alettua kevätpesut koirille - Emil on eilen pesty - tänään Ilonan vuoro. En uskalla pestä vanhoja koiria jos on kylmä etteivät vilustu vaikka ne kuivaankin omalla power kuivaajallani.
Muuten taas hyvin surullista minkälaiseksi tämä Suomi on mennyt. Ryhmässä tulee jatkuvasti uusia haittavaikutuksia rokotetuille. Taas erään henkilön äiti on saanut 5 viikkoa rokotuksen saatua sellaisia komplikaatioita mitä on tiedetty sen aiheuttavan ja kuollut. En voi muuta kun alkaa itketmään kun ajattelen että ihmiset eivät ymmärrä sen vaarallisuutta.
Aivan kamala mikä sensuuri on täällä Sääntö-Suomessa 2021 . Ei saa osoittaa mieltään korona rokotteen vaarallisuudesta, jossa on 50 ihmistä osallisena MUTTA saa olla katsomassa peliä missä on 10.000 ihmistä. Eikö ketään ala mietityttää?
Tässä kuva kun lääkäri Mikael Kivivuori oli molemmissa. Tämä on niin järkyttävää!!!
Tämän päivän Etelä-Suomen Sanomat kirjoittaa näin ...
Click here to add text.
Hieman kevennystä tekstiin, ikkunalla kukkivien Saint Paulioiden kera
14. Käyty kaupunginsairaalassa korva huuhtelemassa vielä ar kertaa - nyt pitäisi olla kunnossa. On ihana kuulla taas.
Oli tass paljon imisiä liikkeellä - en lähde uudelleen perjantaina kaupunkiin mielelläni.
MTV:n uutisissa tänään seuraava korona uutinen Seachelliltä. Onko rokottamisesta hyötyä?
Ja minun jokavuotiset ihanat tulppaanit talon reunustalla kukkivat minulle vaikka en tee mitään niiden hyväksi ... harmi että ne kestävät niin lyhyen aikaa.
Korona rokotteen haittavaikutuksia tällä videolla.
15. Tänään Päivi ja Tiinu (Malinallin Angels On Her Side) meillä. Kiitos vierailusta! Viivin kuvien alla kuvia :)


Tässä kuva Jukkiksen 'Viivi'-tyttärestä
(Zinnia's I Feel Love).
17. Alkaa tuntua toiveikkaammalta elämä, ihmiset ympäri maailmaa alkavat heräilemään mihin tätä maailmaa ollaan viemässä
Lauantaina oli mielenilmauksia Suomessa ja ympäri maailmaa. Facebookin sivustolla  World Wide Demonstration Finland on videoita 15.52021 tapahtumista viidestätoista eri maasta. Helsingissä oli 1200 osallistujaa. ja uusi kokoontuminen heinäkuulle!
Kulkee kylmät väreet ajatuksesta jospa maailma heräisi ja ymmärtäisi miten vaarallisia nämä piikit ovat! Tutustukaa ihmiset!
Tässä pari linkkiä videoihin,
lisää sivustolla ...
Uk   Australia  Canada

20. Tänään silmälääkärissä. oli 40 minuuttia myöhässä. 'Kiva' odotella kamala maski naamalla. Oli komea egyptilinen silmätautien erikoislääkäri - oli silmäpohjissa muutosta ja kaihi molemmissa silmissä - toisessa vaan hyvin pieni. Nyt olen leikkaukseen menossa. Jono jotain 3 kuukautta, Tulee olemaan vaikeaa kun ei ole laseja joilla kunnolla näen. Toinen silmä on lyhytnäköinen ja toinen pitkänäköinen. Uudet määritykset uusiin laseihin voi tehdä vasta kuukausi leikkauksen jälkeen, joten ei naurata.
Sitten täytyy palata taas tärkeään k-piikki aiheeseen.
Tässä videolla siitä pahasti vaurioituneet kertovat tarinansa.
Mike Yeadon, entinen Pfizerin toimitusjohtajan puhe 16.5. Canterburyssa tässä videolla
21. Sataa, sataa ....
Päivi-ystäväni Lappeenrannasta lähettää minulle toinen toistaan ihanampia, hellyyttäviä videoita ja kuvia 'Ritasta' (Glomourell Kiss From Heaven) ja heille vast'ikään muuttaneesta Jukkiksen lapsenlapsesta 'Demistä' (Black Gary Your My Destiny).
Rita on aivan huippu isosisko Demille ja pikkuinen on kovin reipas. Ne kuvat saavat aina minun sydämmen sykkimään ja hymyn huulille. Kiitos Päivi!
22. On kovin surullista tämä Suomen meno nykyään - ollut sinänsä jo vuosia. Miten tätä voi sanoa maailman onnellisemmaksi maaksi??? Lääkäri Mikael on saanut valtavan määrän vihapostia kun uskalsi kertoa huolensa Suomen kansan vuoksi. Taas alkaa melkein itkettää tämä ilmapiiri. Maa on täysin korruptoitunut, ehkä maailman kärkiluokkaa.
Kuunnelkaa mitä lakinainen Jaana Kavonius puhuu EU:n elvytyspaketista sekä virkamiesmafiasta Suomessa.
Minulla on varis-ystävä. Aamulla kun lasken koirat aamuhommiin ulos niin se raakkuu kovalla äänellä ja tulee aidalle odottamaan leipäpalastaan. Tässä kuva siitä viime kesältä. Ainakin oletan samaksi.
23. On sunnuntai ja ei sada. Pitää mennä osa pihanurmea leikkaamaan vaikka on sunnuntai. Muuten punkit juhlii pihalla ja koirien tassut ovat aina niin märkiä. Saa kuivailla etteivät kipeydy.
Eilen oli Eurovision laulukilpailut Rotterdamissa Hollannissa ja Suomen osallistuja Blind Channel tuli kuudenneksi. Sitä voi pitää melkein voittona koska meidän menestys on ollut niin heikkoa siellä. Paljon onnea pojille!
Se kesti niin myöhään - melkein kahteen aamuyöllä -  joten ajattelin katsoa sen huomenna (tänään) ja menin petiin mutta empä saanut unta kun pyöri mielessä miten menee siellä joten katsoin sitten sen loppuun kännykästä. Konehan on alakerrassa ja makuuhuone yläkerrassa, enkä viitsinyt lähteä alas .
24.Jännä miten Tilastokeskukselle on tärkeää yhden ihmisen ulkoilututkimus. Se tuli sähköisenä ja aloin tehdä sitä silloin heti sitten ja se oli piiitkä kysely ja olin jo melkein lopussa kun se jumittui. Tuli teksti yritä myöhemmin uudelleen. Yritin sitten pari päivää siitä mutta se ei ollut säästänyt minun aiempia vastauksia joten en viitsinyt alkaa uudelleen alusta. No viikon päästä sain uuden tiedustelun - edelleen en vastannut. Nyt sitten paperipinkka tuli tänään postissa.. En kuitenkaan viitsi alkaa siihen vastaamaan. Saa nähdä vieläkö kerran tulee jotain.
Taas yksi osa nurmea leikattu - toista tuntia meni siihen. Eilen osa ja aiemmin osa joka pitäisi alkaa uudelleen leikkaamaan. Tässä tontilla on hyvä maaperä ja ruoho tykkää ...
25. Ulkona paistaa aurinko mutta sisällä on kylmä. Tänään taas vähän tuntuu kuin millään ei ole mitään väliä. En ole puhunut kenellekään ihmiselle moneen päivään. Tosin näin introverttina ihmisenä en niin paljon kaipaakkaan ihmisiä.  
Vaikea nähdä tietokoneen ruutuakin kun ei ole kuin ikivanhat lasit mitä käyttää kun ne uusimmat olivat niin rikki ettei ne pysy silmillä ja sitten kuukausien odotus että voi hankkia uudet ...
Nämä ne kuitenkin saavat hymyn huulille, nämä karvaiset tassuttelijat...Tässä kaunis kuva Jadesta, Jukkiksen tytär Oceanbourn pentueesta.

26. Erikoislääkäri, kokonaisvaltaisen lääketieteen arvostettu pioneeri Rauli Mäkelä kertoo tällä videolla ERITTÄIN viisaita järkeenkäypiä asioita ajankohtaisista rajoitustoiminnoista.
NYT toivon että jaksaisit ja olisit kiinnostunut kuuntelemaan kokeneen asiantuntijan tietoja ja neuvoja jotka jokaisen olisi hyvä kuulla.
28. Tässä kuva ylläolevan Jaden pentuesisar, Jukkiksen tytär  'Rita' Oceanbourn Pearl Isleys Jewel
Tuoreet kuulumiset mustakurkien pesältä. Ensimmäinen pieni on kuoriutunut tänään. Tässsä ylpeät, onnelliset vanhemmat ja esikoinen.
30. Sää viileä mutta auringonpaisteessa kuuma - kotona ovet auki ulos että saadaan raikasta ilmaa sisälle myös. Villatakki päällä sisällä..
Raija ja Sissi käviävät. Taisi olla liian kuuma koirien leikkiä mutta nautittiin heidän seurasta rauhallisin mielin kahvitellen.
Rouva kirjosieppo piipahti aidalla.