2. Hauskaa Vappua 2020 kaikille!
Eilen vietettiin hauska päivä Raijan ja Sissin kanssa. Ulkona kahviteltiin ja koirat nauttivat pitkästä aikaa leikkimisestä ja me Raijan kanssa pidimme ajan vaatiman turvavälin.
Lisäsi myös vanhoihin näyttely kuviin Kouvolan ja Heinolan kuvia vuodelta 2004.
5. Ihana sää jatkuu, nyt olemme saaneet kivasti D-vitamiinia auringosta. Jospa se auttaa koronan parantamisessa.
Eilen kun purin kuvia niin huomasin että tuolla oravalla joka on  - aika heti kun ilmestyn ulos - katsomassa toinko jotain syömistä, poikasia.
Se on imettävä äiti. Heti laitoin tilaukseen lisää pähkinöitä.

Ilonasta nätti kuva kun makailee ruohikolla ja kerrankin korvat kunnolla eikä aina sivuilla lättänänä.
Leikit Jukkiksen kanssa taltioitu myös.
9. Tänä aamuna istahdin syömään puuroni ja avasin television siksi aikaa. Siellä meni juuri hauskat kotivideot. Juontaja Sampo sanoi niin täräkästi totuuden : Suomi on maailman sääntöfesitistinen maa. En kerta kaikkiaan ymmärrä kuinka ihmiset voivat olla tyytyväisiä nykyisen hallituksen toimiin.
Ihana sää taas. Päivi ja Belle piipahtivat. Belle ei ollut oikein lleikkituulella tänään. Pieni leikkipyrähdys onnistui ja sain muutaman kuvan.
Belle on kyllä niin äitinsä kopio.

11. Voi pyhä jysäys! Nyt se sään lykkäsi...varmaan yli 5 senttiä märkää lunta. Tässä kuva yläkerran ikkunasta otettu ja lisää tuli monta tuntia tuon jälkeen.
14. Lumet ovat sulaneet ja ollaan takaisin toukokuun näkymissä.
Merja ja Lumi kävivät eilen pitkästä aikaa. Oli ihana nähdä heitä, minulla oli jo ikävä. Mutta sää ei suosinut ja oli kovin kylmä ja alkoi vettä sataa aika pian kun he saapuivat ja kuvaus sessio jäi lyhyeksi. Lumi on Jukkiksen puolisisar, heillä on sama isä.
Jukkiksesta otin pari kuvaa ennen heidän tuloaan kun sattui seisomaan vapaasti ihan luonnollisesti.
24. Kyllä se kesä Suomeen tulee taas kerran, covic-19 viiruksesta huolimatta. Tässä olen yrittänyt alkaa elää melkein normaalisti. Turvavälit tietysti pitää yrittää muistaa pitää ja niitä käsiä pestä kunnolla. Kavereita nähdä. Oli todella raskasta olla aika tiukassa karanteenissa noin 2 kuukautta.
Alkoi melkein sekoilemaan.
Päivi, Siv ja Emma, Bellen tytär, kävivät eilen. Vietettiin kivaa koiramaista päivää.
Tässä pari Sivin ottamaa kuvaa Emmasta ja Jukkiksesta.
25. Hiukan jänskättää kun huomenna pitäisi mennä linja-autolla kaupunginsairaalan hammashoitolaan ...
Lämmin sää jatkuu, tänään ajoin osan nurmikkoa. Huomenna jatkan jos jaksan hammaslääkäri keikan jälkeen.
Pialta sain  ottaa käyttöön tämän päivän parhaat kuvat. Olen nauranut niitä niin. Onni ja Romea saivat vuoden ensimmäiset tuutit ja heti näkyy kuka on isänsä lailla herkkusuu.
29. Olen järkyttynyt, olen isosti järkyttynyt! Jouduin käymään Lahden kaupunginsairaalassa sijaitsevassa hammashoitolassa tiistaina.
Hoitohuone oli tunkkainen, ei mitään steriloinnin tuoksua. Lääkäri sekä hoitaja molemmat ilman muita suojavarusteita kuin suojakäsineet - mitä pidetään  ihan normmaalina aikanakin. Minä suu auki hoidossa ja he puhua pälpättävät tosiaan ilman kasvosuojia siinä minussa kiinni. Ei näin pitäisi toimia korona aikana. Edelleen järkyttynyt! Kovasti.
Toinen asia ihmiset kaupungilla ja linja-autossa. Ei pienintäkään merkkiä että olisi normaalista poikkeava aika. Yhden ihmisen näin jolla oli kasvosuojain - hän työnsi rullatuolissa olevaa ihmistä.
Linja-auto melkein täynnä - ei suojia.
Linja-auto pysäkillä yritin seisoa pitäen turvavälin niin siihen väliin tuli aina ihminen. Jouduin monta kertaa siirtymään kun aina joku tuli siihen väliin.
Että sellaista Lahti-cityssä. Pysyn kyllä kiltisti omalla pihalla ja pikkulenkeillä lähistöllä täällä taajamassa aika kauan.

Eilen illalla sitten kun kävin hiljaisena aikana lähikaupassa niin sielläkin tapahtui. Olin pakkaamassa ostoksiani niin kaksi huppuheppua käveli reippaasti ohi isojen kaljapakkausten kanssa ja yht'äkkiä  kaupan henkilökunta alkoi juosta heidän perään ja huutaa heihei. Yksi miesasiakas juoksi mukaan. Tajusin että siinähän oli käynnissä silmien edessä ryöstö. Eivät saaneet karkureita kiinni mutta yksi kaljapakkaus heillä näkyi olevan palatessaan.

Pihan tapahtumia.
Kurreäiti on palannut entisiin mittoihin. Minun keltaiset tulppaanit talon reunustalla ovat kuihtuneet joten punaiset yllätti - keskellä nurmipihan.
Ostin keväällä linnunpöntön ja ripustin sen pihapuuhun. Minun ilokseni se on hyväksytty ja nyt tinttiäiti syöttää siellä kiljuvan nälkäisiä pikkutinttejään.
Pentusivun sain vihdoin päivitettyä. Kyselyitä tulee kivasti. Katsotaan sitten mitä tulee ja mistä löytyy sopivin koti kullekin pikkuBellelle ja pikkuRonille.