1. Hauskaa Wappua ystävät!
Tänään olin Merjan kyydillä (kiitos Merja!) Lahden Jokimaalla koirien vappunäyttelyssä. Kovasti oli viileä ja tuulinen päivä - koirien korvat tuuli nosteli pystyyn ajoittain. Oli taas hurjan kiva nähdä tuttuja.
Tässä minun pallilta otettuja kuvia, siis mitä siitä oli mahdollista saada.
4. Mä olen niin saanut rampata tuolla kaupungissa viimeiset pari kuukautta että olen täysin väsynyt siihen. Useaan kertaan pankeissa, sekä Danske että Nordea, maamittaustoimistossa, verotoimistossa, oikeusaputoimistossa. Ja Nordeaan ja maamittaustoimistoon ja verotoimistoon sekä PHP:n asiakaspalveluun täytyy vielä mennä...Busseilla sinnetänne ja takaisin. Sitä ennen oli hautajaisjärjestelyt. Kaikki ihan yksin.
Mutta tänään oli hauskaa kun Merja ja Lumi kävivät . Olla ihan vaan kotona ja kotipihassa.
6. Tänään taas alkaa tuntua keväisemmältä. Luonto on saanut tarvitsemaansa vettä ja puut vihertävät ja kukat nousevat mullasta kukoistamaan.
Mervi ja Sissin tytär Helmi kävivät täällä tänään ihan ensimmäistä kertaa. Helmi tuli kuin kotiinsa ja leikit Jukka-enon kanssa sujuivat hienosti.  Helmi oli niin vikkeläliikkeinen että Jukkikselle teki vmelkein vähän vaikeaa pysyä perässä. ja sitten uni maittoa.
8. Oli pieni seikkailu eilen kun kävin vaihtamassa puhelin osakkeet nimiini. Paikka on auki vaan kahtena päivänä viikossa ja hankalassa paikassa - minulle ainakin. Kahdella bussilla joutui menemään. Sitten osoitteen paikalla ei näy viitettäkään PHPeestä vaan Niemen ammattikorkeakoulun kampus ja iso kompleksi onkin. Kävelen sen ympäri ja missään ei näy PHP kylttiä tai tekstiä. Paikalle onneksi saapui henkilö joka neuvoi menemään kampukseen sisälle, siellä on kuulemma info piste mistä voin kysyä neuvoa. Se PHP siis on siellä kampuksen sisällä kolmannessa kerroksessa eikä sisälläkään mitään kylttejä.
Mutta yksi asia on hoidettu nyt loppuun.
Perjantaina jatkuu asiat, hammaslääkäri ja maanmittauslaitos.
Pikkulintuja olen vielä ruokkinut, ajattelin vielä tömön viikon jos sitten kesä tulisi ensi viikolla lopullisesti. Ja syöjiä on riittänyt.
Orava on taitava, minun ruokintateline on pitkän nahkahihnan päässä roikkumassa ja se kyllä aikalailla hyvin tyhjentää sitä joka päivä
11. Tänään oli Helsingissä Royal Canin koiranäyttely, Minä jännäilin täällä kotona miten tytöillä menee. Hyvin meni - onnea kaikille!
Pennuissa oli Jukkiksen tytär 'Jade' 7kk virallisesti Oceanbourn Pearl Isley's Jade PEK 2.
Junnuissa 'Iines' , Bellen tytär Malinallin Pretty Pokerface ERI 2
Ja nuorissa Jukkiksen Ella-tytär Black Gary Dancing Queen ERI 2.
Tuomarina aika tiukkaa linjaa pitänyt Tarja Löfman.
Iines
ja Jade tässä
12.
13. Sain Päiviltä Iineksen näyttelykuvia ja Pekalta Ellan kuvia :) Kiitoksia molemmille!
Minna ja Iines olivat ihan ensimmäistä kertaa näyttelyssä molemmat ja hienosti esiintyy/esitetään Iines. Harjoitus kantaa hedelmää!'Iines'
Malinallin
Pretty Pokerface

Bellen tytär

jun ERI 2
tuomari Tarja Löfman


'Ella'
Black Gary
Dancing Queen

Jukkiksen tytär

nuo ERI 2
tuomari Tarja Löfman


ja Iineksen pentueveli 'Lupu' metsäilemässä. Lupu on Malinallin Dancing In The Moonlight
21. Pari päivää sitten oli yön aikana tullut niin paljon siitepölyä että kaikki kuistilla olevat kalusteet ja lattia olivat ihan keltaisen pälyn peitossa ja tänään sata jotaai höytyvää taivaan täyddeltä - kuin olisi lumisade.
Ja liian kuuma on, tämän vanhan talon yläkerta on oikein pätsi.
Tässä uusi kuva Bellen Elli tyttärestä (Malinallin Lily Of The Walley) n. 1v1kk
Kotkassa sitten ON tulossa Jukkiksen ja Donnan soopelipentuja. Merja on vakuuttunut että Donna odottaa. N. kolmen viikon päästä. Pentusivulla kuvat vanhemmista ja Merjan yhteystiedot.
Tässä sitten vielä Jukkiksen Oceanbourn pentujen kuvia. N 7kk ikäisiä. Ylinnä Diiva.
Sitten nämä samassa perheessä Lohjalla asustavat Roki (vas.) ja Rita
29. Toukokuu lopuillaan. Ollut vähän sateisempi ja kylmä jakso. Ruoho kasvaa, toinen ruohonleikkuu kierros menossa, hiukan yli puolet leikattu.
Viime yönä olin kipeä, pari tuntia aamulla nukuin, nyt meinaa nukahtaa istualleen.
Yksi mies kävi sopimassa pikku remontista - yhden huoneen seinät maalaa ja varaavan takan tulee päällystämään kesäkuun lopussa maalilla kun vanhat kaakelit ovat tipahdelleet.
Mustakurjen pesää olen taas seuraillut jonkin verran. Ne kasvaa kohisten. Tässä linkki liveseurantaan. Ja ylhäältä klikkaan Android
Ylä kuvassa isä-kurki sateenvarjona ja alemmassa koko perhe.