1. Hauskaa Wappua!
Me olimme Jokimaan ravikeskuksessa                                        koiranäyttelyssä. Collieille tuomarina Linda Jurgens Eestistä.  Kehätoimitsija tiesi kertoa että tuomari oli pahalla päällä :)                                               Jukkis oli hyvällä arvostelulla NUO ERI 1 ilman SA'ta ja syy siihen että vaikka on saksipurenta niin kaksi alaetuhammasta                                     on pikkaraisen  rivistä ulkona. Sissi oli NUO ERI 4. Birgitta esitti hienosti molemmat.
ISO kiitos siitä hänelle!                        
3. Taas ihana aurinkoinen sää...Alkaa kukkia tulla esiin ja perhosia. :)
7. Eilen käytiin Heinin luona koiria katsomassa.
Ja tänään Jari ja Raija hakivat minulle Heinolasta uuden vanhan sohvan - Jukkis on vähän tehnyt tuhoja edelliseen...Ja Merja oli täällä päässä auttamassa nostamisesa. Kiitokset kaikille! Nyt se pitäisi saada jotenkin Kolavalla.
Mia ja Ruusu myös poikkesivat.

10. Huokaus  -  kyllä nyt masentaa ja kovasti ... Sää on niin kylmä, pakkasta yöllä ja lunta pikkaraisen satelee joka toinen päivä.
Ja ennenkaikkea rahahuolet, joka paikka on rikki . Tontin vuokra tässä kuussa, pesukone oli pakko korjauttaa jne Aita on pakko rakentaa tuohon keittiön tarhan ja naapurin väliin ja siihen suojapeite. Jukkis stressaa itsensä kipeäksi kun haluisi pokien  palloleikkeihin mukaan, hyppii aitaa vasten ja juoksee pallon perässä kieli vyön alla ja heidän tietysti täytyy pelata just tuossa aidan takana ... tonttia olis melkein 2000 neliötä ja aidan takana iso kenttä missä voisi pelata ...
13. Kylmä jatkuu, mutta jos aurinko osuu niin se lämmittää jo kivasti.
Hertta näytteli tänään Varkaudessa tuloksella AVO ERI 3. Oli ollut kuulemma tiukka tuomari. Hyvä Hertta ja Teija!
Huomenna mennään Lahden Jokimaalle , Sissi on ilmoitettu ja Lenni ja Merjan kasvatteja. Lähden katselemaan. Tuomarina Rainer Vuorinen.
Ja myöhemmin äidin luo.
Belle lähetti Ilonalle äitienpäivä onnittelun kuvan kera - on niin äidintyttö.
14. Tiukka linja Rainer Vuorisella tänään näyttelyssä. Uroksista vain 1 sai sa'n ja nartuista 4 kpl. Sissillä meni hyvin, oli nuorten luokan ERI 1.

Susetten kennelissä on vielä pari poikapentua hyvää kotia vailla. Tässä Cindi-äiti vauvojensa kanssa. Yhteystiedot löytyy täältä.
Tämä alempi kuva huvittaa minua niin, tuntuu että tuo selällään nukkuminen on 'sukuvika'. Meidän Teddy (Cindin isä) nukkuu noin kovin usein. Ja Cindi myös ja nyt sitten pikkuinen Cindin tyttö näyttää jatkavan samaan tyyliin.
15. Kävin äidin luona ja minusta hän ei näyttänyt oikein hyvältä. Ei yhtään jaksanut seurustella ... Tuli hieman pelko olo ... Hän täyttäisi heinäkuussa 90 vuotta.
Sitten facessa oli Luukaksen tyttärenpojan kuva, joka hymyili ja tuli niin ikävä minun aina iloista hymypoikaa - Luukasta eli virallisesti Malinallin Just One Look ... tässä kuvassa nuorena miehenä.
Luukashan on Ilonan, Emilin, Tytin ja Teddyn
isukki.
16. Tänään kaupassa ihan liikutuin kun edellä oli vanha nainen jonka rahat eivät riittäneet hänen ostoksiin ja hän alkoi ottaa pois jotain niistä, niin nuori mies hänen takaanaan maksoi sen erotuksen! Sellaista olen joskus kuullut tapahtuneen mutta ei kyllä usein. Sanoin nuorelle miehelle (ihan teini vielä) että olipa hieno teko ja ettei tuollaista usein tapahdu, Hän sanoi aivan oikein että on maailmasta tullut aika kova paikka.
Sissin pentusuunnitelmat julkaistu - Raija ihastui Foxiin kovin ja haluaa siitä Sissille sulhasen. Elikkä sitten joskus - riippuen juoksun ajankohdasta ensivuoden puolella odotettavissa vauvoja .
18. Lipa kävi vähän fiksaamassa tuota väliporttia kun oli toinen sarana irronnut, toivottavasti kestää nyt vähän aikaa ja kiitos Lipalle!
Mia ja Ruusu olivat mukana ja 'lapset' saivat vähän leikkiä. Oli tosi rajua leikkiä Jukkiksen puolelta kun ei sillä ole ollut vähään aikaan kunnon vauhdikasta leikkikaveria.
Kurkkasin Norjan merikotkan pesälle tänään (livekamera) ja siellä poikanen on jo kasvanut näin isoksi.
20. Oltiin Merjan kanssa Tuomarinkartanon radalla, Helsingissä, koiranäyttelyssä Jukkiksen kanssa. Oli kuuma! Jukkiksella meni hyvin, ERIllä luokkavoitto.
Tässä arvostelu:
Classy dog. Excellent type. Lovely head. Strength in muzzle. Good width of skull. Building well in body. Good topline. Lovely angles, could do with the little bit more muscle tone through out the body especially rear guarters. Goes well on the move.
Tässä tälläiset pikasnapsut, odotellaan paremmalla kameralla kuvanneen Mika Mikkilän kuvia sieltä...ISOKIITOS Merjalle kyydistä ja Jukan esittämisestä hienosti!
Tässä Mika Mikkilän ottamia kuvia näyttelystä
tuomari seuraa tarkkana liikuntaa ...                                                          ja jospa hurmaisi kehäsiihteerinkin :)
Tuomari Jeff Luscot, Iso-Britanniasta onnittelee luokkavoittajaa
Ja kotona Jukkis joutui heti kylpyyn. En uskaltanut sitä kokonaan pestä näyttelyyn ettei ihan kaikki turkki lähde ja nyt sitten pohjavilloille kyytiä ja uuden kasvatusta. Nyt kun on pesty niin irtoaa kaikki irtonainen hyvin.
21. Olipa mukavaa nähdä Raija ja Sissi-sisko. Oli vähän liian kuuma paljon riehua ... Jukkis kytiksessä - naapurin grillipaikka aidan takana ...
22. Uusi ihana päivä - hyvä mieli.
Mukava postipoika toi koiranruokaa 7 säkkiä, riittää vähäksi aikaa.
Eestin mustakurjen pesällä on 3/4 poikasesta kuoriutunut. Tässä videolla uudet lapsoset näkyvät.
25. Helatorstai - ihana ilma edelleen ... Jukalla kävi ystävä Ruusu-neiti leikkimässä. :)
Ja Kati ja Aki kävivät tekemässä 'inventaariota' mitä tarvii kun tuon aidan korjaa. Ja Jukkis niin pusutteli heidät.ja
sinne ne lähti ....kuten Jukan turkkikin :)
28. Yritettiin Raijan kanssa ottaa kuvia Sissistä, hyviä siis, mutta Sissi on vaikea kuvattava - luonnossa paljon nätimpi :) Käytiin Fellmannin puistossa.
ja Jukkis tässä
Emilin Ninni ( Malinallin Pay Attention ) tyttärestä uusia kuvia. Ninnillä käynyt vierailemassa pieni shelttivauva Mandy ja Ninni niin tykkää pienestä.
29. Aivan uskomatnta että kesäkuu alkaa just! Tänään viileä päivä. Sissi pääsee vähäksi aikaa etusivun kuvaan.
Hampaasta taas irtosi paikka, pitäisi pakottaa itsensä menemään taas Akuutti24:jään. On kyllä niin vaikeaa kun ei ole enää omaa haammaaslääkäriä.
Ikävä Liisaa!
30. Vettä sataa että ropisee.
Ihana Kati-ystävä on reittänyt tarhaan suojakankaan ja hän kävi sen asentamassa paikoilleen. Saa olla siinä kunnes ehtivät kesäkuun lopulla kun kesäloma alkaa, tulla sen aidan uusimaan kokonaan ja taas suojakangas takaisin. Saa nähdä mitä Jukkis tykkää kun alkaa kuulla pallon pompotusta aidan takaa eikä näe sitä ... auttaako?
Päivi, Susanna ja Belle kävivät kanssa. Tässä kuva Ilonasta lastensa kanssa.