1. Vappupäivä. Ilmarin muistopäivä, sen kunniaksi otin Ilmarin tyttärenpojanpojan Emilin . minun nykyisen trikkipojan, lenkille yksinään ja tietysti yritin ottaa jonkun kuvan. Kovasti vaan odottelen että tilaamani shamppoo saapuu ja pääseen pesemään koko konkkaronkan.
2. Isosta omenapuusta on katkennut iso oksa ja sitä pitäisi pikkuisen harventaa tai poistaa alimmaisia oksia kun roikkuvat melkein maassa, tilasin miehen työhön ja hups, ompas kallista, ottaa 70 euroa hommasta. Aina joskus olisi mukava kun olisi kotona sellainen 'apumies' joka voisi auttaa tälläisissä jutuissa,
mutta kaikesta pitää maksaa. Kotikin tarvitsisi kamalasti remonttia mutta työmiehet ovat liian kalliita ... omilla jäykistyneillä nivelrikkoisilla sormilla alkaa olla vaikea tehdä joitain juttuja.
Tänään Hope ja Luukas olivat yhdessä lenkillä ja ne siis todella eivät tykkää valokuvaamisesta. Kuvat kertovat sen. :)
Olisi muuten pitänyt viedä Luukas tai Emil Luosolle, ne molemmat ovat sellaisia kovia menijöitä... kun Ilona on ylipäätään niin rauhallinen tyyppi kotioloissakin. Tietysti juoksee kun leikkivät mutta muuten liikunta paljon rauhallisempaa kuin noiden trikkien (myös Tytin) ja Luukaksen.
5. Naamakirjasta luin että Teddyn poika 'Onni' Frozeneye's Black Amor ollut PK-tapahtumassa Helsingissä AVO ERI 1! Onnittelut! Ei Sa:n saaneita uroksissa.
Tuomarina Ralf Campell Norjasta. Kuvassa Onni, kuvaaja Terhi Pessi.
Postia Varrikullalta ja Peetrakkaalta; olen aivan varma että Varrilla on jotain ihania asioita mielessä tässä kuvassa. Kiitos Ilpo kuvista ja viesteistä!
                                                                

                                                           Taas tuli mieleen kaikki kauniit muistot ja hajut täällä sopulilandiassa ja ne teki niin ihanan iloiseksi. terkkuja                                                                    Tarja multa Varrilta sulle ja laumanjohtajiltakin. Tulimme tänään takaisin kotiin.        Mua tässä vähän ujostuttaa...mut mä olen siis....niin mä oon                                                                                                                                               Peetsi,terkkuja Tarja                                                                                                                    
Et usko Tarja mut me molemmat oltiin varmoja et tuolla lumen alla saattoi olla sopuli.
Kävin tänään Ilonan kanssa kaksistaan lenkillä ja se sitten on niin ihana, helppo koira, Häntä heiluen se menee eteenpäin ja nätisti kanssa liikkuu...eikä ole tippaakaan ahdas takaa kuten tuomari Lahdessa oli näkevinään...
6. Käytiimpä Tuijan kanssa Lahden Jokimaalla katsomassa pentunäyttelyä 'sillä silmällä'. Tuomarina oli Päivi Eerola ja pentuja oli paikalla 12 kappaletta.
ROP-pentu oli Pahlex Make Me A Million ja VSP Serasecret Summer Star. Tuomarin kasvot aivan loistivat kun Roppi pentu esiintyi ja sitä Zorroahan minäkin nimenomaan menin katsomaan. Kiva, ystävällinen, reipas pentu. Zorro ollut myös RYP 1 ja BIS 3 ! Onnea omistajille!
Zorron sukutaulu löytyy täältä.
Shelteissä Sirkan kaunis narttupentu Silimen Salamanvalo oli Rodun paras - onnittelut Sirkka!
8. Muistelua...minusta tämä oli aika hyvä esitys...Waldo's People euroviisuissa.
Pesukone rikki. :(
Sain kivan puhelun, perjantaina tulee Teddyn ja Tytin Ruotsin sisko Riia (Malinallin Winning Ticket) vierailulle! Ihana nähdä heitä!
9. Uusi pesukone tilattu. Vauhti-Raksu toi vähän koirille ruokaa ja minä pesin Hopen. Edelleen odottelen sitä isoa koirien shamppoo pönikkää että pääsen loput pesemään.
10. Mistä ihmeestä nämä kiireet ovat siunaantuneet? Ei meinaa perässä pysyä.
Eilen putosi yläleuasta, eri puolilta, kaksi paikkaa hampaista! Tässä olen miettinyt pystynkö odottamaan kesäkuun alkuun jolloin minulla on aika varattuna hammaslääkärilleni.
Tänään rullasin jalkakäytävää pitkin lähikaupan eko-pisteelle vanhan ruohonleikkurin, kaupunki järjesti ilmaisen ongelmajätekeräyksen. Oli hienoa päästä siitä vihdoin eroon. Huomenaamupäivällä Riia-tyttönen ja perhe tulevat kyläilemään; laivaa saapuu Turkuun kahdeksalta ja siitä ajelevat sitten tänne.
11. Nonniin Leena, Martin, Riia (Malinallin Winning Ticket - kuvissa trikki narttu) ja Rocky (merle poika Esmarista) kävivät - oli ihana nähdä heidät!
Sää ei aivan suosinut, oli sateista. Kiitos vierailusta! Heidän matka jatkui Kuopioon...
Käytiin myös Mian kanssa meidän mummon luona, tarkoitus oli viedä hänet Mialle kylään viettämään vähän aikaistettua äitienpäivää, mutta hän ei jaksanut lähteä. Joten keitettiin kahvit hänen luonaan ja jutusteltiin. Tässä meidän mummo (minun äiti) hymyssä suin...
12. Vihdoin näkyi Koiranetissä Jatsin (Malinallin Jazz N' Ramatazz, Luukaksen pentueveli) tyttären  Goldshimmer Ode To New Year terveystulokset,
lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Kivakiva!
Hyvänen aika, juuri tajusin että Luukas ja veljensä täyttävät maanantaina 8 vuotta! Mentiin sitten lenkille ottamaan muutama kuva, vähän ripsui vettä ja metsä oli märkä, joten turkki on vähän sennäköinen...mutta vauhti ei ole tippaakaan pojalla hiljennyt. Tosin sehän on parhaassa iässä. :)
13. Ihana aurinkoinen Äitienpäivä - luonto vihertaa kaunisti... tekisi mieli lenkille, mutta odottelen vieraita Kauhajoelta...
Uusi kuva Emilistä! Kuvaaja:Sarianne Väisänen. Kiitos! Ja kiitos mukavasta vierailusta Marjo ja Sarianne ja tytöt! Voi klikata suuremmaksi.
14. Kova tuuli tänään. Tuntuu viileältä. Taas vähän väsyttää, nukuin huonosti - on paljon asioita mielessä.
Uusi pesukone on nyt paikallaan ja vanha viety pois (juuri kun takuu vanheni). Kun nyt vaan oppisi käyttämään sitä...
Miksi niiden pitää olla niin monimutkaisia?
Koiranruokasäkit myös tulivat, toivat myös RC:n sateenvarjon lahjaksi, jossa on kissan ja koiran kuvia. Shamppoota edelleen odotellaan, ei ollut tullut tässä tilauksessa...huomenna verikokeisiin kaupunkiin.
17. Tässä on muutama päivä vierähtänyt Emilin ja Sallin 'häitä' järjestellessä. Tänään ne on vietetty, toivotaaan pienten tassujen töminää 9 viikon kuluttua!
kuvat.Sarianne Väisänen                                                                                                                                p.s. Ja kyllä Emil saikin kauniin morsiammen!
Kovasti toiset ovat
rakastuneita. :)
18. Vettä sadellut varmaan koko yön, piha täynnä lätäköitä. Ja myös aamupäivän. Emil kovasti odottelee jospa Salli-neiti tulisi tänäänkin.
19. Uusi kuva Teddyn pojasta Frozeneye's Golden Amigo 'Tino'
Kohta aletaan odotella Emilille Salli (Marcol Flash Out Of Blue) vierasta pitkästä matkasta, Kauhajoelta, josko vielä saisi onnistumaan uudelleen tänään. :)
Viesti tuli: Lahti 3o km... tulossa ollaan  ..........ja kaikki meni toiveiden mukaan, pariskunta oli jumissa parikymmentä minuuttia.Taas Emilin kuvia.
Tässä Teddyn 'Ruska' tytär (Twist And Hey Ho Lets Dance) . Omistaja ja kuva: Pia Kainulainen
20. No nyt on nuo astutushommat hoideltu ... en kyllä ole ollenkaan innokas siihen hommaan ... Teddy sai vieraakseen ranskalais-sukuisen, pienen, tumman ja tulisen collieneidon. Toivotaan myös heille mukavia tuloksia päivän onnistuneesta riemukkaasta hetkestä.
Lisäsin PENTUJA sivulle Marjon Crofter's Only pentue ilmoituksen.
Nautitaan kauniista säästä! Emil-reppana odottelee jos Salli vielä tulisi ...
21. Tänään on sitten ihan helle, tuossa jossain vaiheessa oli +20 varjossa. Eilen tilasin netistä gallonan shampoota koirille - on kuulemma loppu siellä ja keskiviikkona pitäisi olla että lähettävät sitten, pääsen vihdoin pesemään nuo kevään kurat ja pölyt kunnolla pois. Ellellä on taas niin valtava turkki ja ei ole mikään ns. hormoniturkki kun on kaikki tallella vielä, minkälainen se sitten on jos joutuu leikkauttamaan kohdun pois? Tänään sitten kuvattu etupäässä Teddyä, Elle kellii nurmella ja seisoo tuon ison turkkinsa kanssa.
Laitan Teddyn kuvat myös
Teddyn sivuille joten ne voi
klikata suuremmaksi
Pialle kiitos meidän muistamisesta ja Nanan kuvista! Nana on Jatsin (Malinallin Jazz N'Ramtazz) Goldshimmer pentueesta ja on saanut oman pihan. :) Iloisen näköinen nuori nätti collietyttönen. Pia, sinun kannattaisi hieroa pikkuisen glyseroolia Nanan korvankärkeen sisäpuolelle oletetusta taittumakohdasta ylöspäin niin se varmaan taittuisi ihan nätisti, näyttää pehmeältä.
23. Käyty mammografiassa.
24. Ei mitään erikoista, tilasin InkClubista uuden mustepatroolin tulostimeen ja sain samalla lahjaksi rantapallon ja kylmälaukun. Siihen rantapalloon olisi tarkoitus laittaa ilmaa, mutta se ei kotona onnistu, ei ole sellaista piikkijuttua, mutta koirathan ehkä pitävätkin pallosta tälläisenä luttanana...kolmikko kiitää sen kanssa ympäri pihaa. Hopella on oma rakas pallo mille se on uskollinen ja Luukas innostui leikkimään Sallin tuomalla lahjalla Emilille. :) Hauskaa!
Marjo lähetti uudet kuvat Emilin ihanasta morsiammesta Sallista, minun pentuja sivuilta linkistä saa lisätietoa - jos kiinnostuit. :) Kuvat: Sarianne Väisänen
25. Shampoo haettu postista, tylsää kun se on niin kaukana, aina tarvitsee mennä bussilla ja hintaa kaikelle tulee 6,40 lisää... Nyt sitten pikkuhiljaa alan pesemään noita hauveleita, sen minkä selkä ja sormet kestävät ja sää sallii. Enintään koira päivässä.
Ja tänään oli vuorossa Luukas , nyt on silmät ja joka paikka täynnä haituvia ( koko seutukin varmaan) kun pohjavilla lentää jokapaikkaan kun kuivaan Luukasta... Kerrankin Luukas seisoi kuvatessa minulle. :) Kun ylipäätään yksin on kovin vaikeaa saada kuvia. :)
Teddyn 'Paddy'-pojasta (Zinnia's Do The Right Thing)  uusia kuvia. Kuvat ja omistaja: Ira Kahlos.
27. Jepulis että on itikoita! Ei ole moneen vuoteen paljon ollutkaan...
Eilinen päivä meni kun käytiin Mian kanssa minun äitiä viihdyttämässä. Tänään olen Ellen pessyt - nyt huilaillaan vähän - ja sitten jatkan puhaltamista, siinä vierähtääkin tovi että sen saa kuivaksi, vaikka onkin tehokas iso kuivaaja.
Minulla oli toissakesänä amppelissa mansikka ja nyt tänä vuonna se näkyy levinneen pitkin pihaa. :) Ja Elle ahkeroi vähän puutarhahommissa aamulla... (surkeat kännykkäkuvat - liekö niistä edes saa selvää?) Ihan on turha meidän pihalle yrittää mitään kasvattaa.

Onnistuimpas saamaan palohälyttimen laukeamaan, laitoin ruokaa hellalle lämpiämään ja ajattelin että ihan pikkuisen sillä aikaa kuivaan Elleä :) Söinhän sitten puoli hiillostuneen aterian.
28. On pimeää päivällä ja itikat syö kamalasti - kohta sataa ... tuulee ... ei voi olla ulkona, tai pitäisi olla joku hyttys-suojapuku.
Tuli Luukaksen tyttärestä 'Jadesta' (Saruskan Golden Especial) uusia kuvia - Kiitos Riikka - halit molemmille! Kuvat: Sari Tähkäpää.
Pönttökamera kuvaa sinitiaisen pesää.
29. Ja tässä sitten tuon ylläolevan Jaden poika, eli siis Luukaksen tyttärenpoika Rio, 'veljensä' Rintin kanssa. Arjalle kiitos kuvasta, pojille rapsutuksia!
Oli mukava päivä! Mia ja Lipa kävivät leikkaamassa nurmikon ja Tuijan kanssa pestiin Emil ja käytiin ottamassa valokuvia.
30. Äidin kullannuput odottavat aidan takana kun kävin kukkia kuvaamassa. Luonto vihertää ja tuoksuu; ihanaa aikaa!