1. Tämä päivä tuo mieleen edesmenneen ihanaisen colliepoikani Ilmarin (Mva Zinnia's Merituuli) - on Ilmarin syntymäpäivä.
Ilmari on Hopen isä, Luukaksen isoisä ja Teddyn ja Tytin isoisoisä.
Vettä sataa ja mieli on niin maassa kuin olla voi, viimeaikaisia ikäviä tapahtumia on ollut liikaa, edelleen huoli äidistä ja Ainon paikka on todella tyhjä.
Ellen ja Hopen juoksuajat tekevät myös elämän tylsäksi kun pitää pitää koirat erillään, ne tuntuvat surulliselta, MUTTA ne ovat 'helppoja' miellyttää,
Elle on tässä vieressä tällä kertaa (vaihtelen koiria kenen kanssa olen) ja kun otin lelun käteen niin alkoipa häntä heilua.:)
Tänään sitten katsotaan joko olisi oikea aika Ellen astutukseen. Eli jonkinlaista tietoa pentujen odottajille mahdollisesti tänään tulossa.

Päivi lähetti vappukuvan Napin (Susetten Wanessa) ja Teddyn pentusista. Vauvat kasvavat ja voivat hyvin ja äitikoira jaksaa hyvin hoitaa.
Trikki tytöillä on kodit mutta muita pentusia voi kysellä Päiviltä 050 523 0929. Pentujen albumi tässä.

2. Toivokaamme että meille nyt olisi pentusia kehittymässä Ellen massuun!

Varrikullan vapputerveiset tässä alla; kiitos Sirpa-sihteeri - peukut pystyyn että meillä on nyt kasvamassa pikkuveikka Varrille! Halit!
Varrikulta täällä hei ! Hyvää vappua Tarja kulta ja koko vauvakodin väki ! Tai sehän on jo melkein ohi, mutta hyvää kevättä ainaski voi toivottaa, eikö vain ? Sulla/Teillä on ollu monenlaista huolta ja murhetta, kun Aino-täti kuoli ja Sinun äiti on ollu sairaana... Me toivotaan kovasti, että hän toipuisi niin hyvin, että saisit pitää rakkaan äitisi {ja Mia isoäitinsä} vielä kauan, kauan luonasi. Meillä täällä kaikki hyvin. Odotellaan uutisia Elle äidin juoksun etenemisestä :} Me ollaan oltu täällä Rovaniemellä pikku-Paulin ja koko perheen luona vappua viettämässä. Täälläkin on satanut vettä. Kastuttiin Hillan ja Hukan kanssa päivällä oikein kunnolla... Turkki tuli meillä kaikilla tosi puhtaaksi :} Vaan mites se nyt lapinkoirien turkissa näkyis ... Toista se on meillä collieilla... Tassukarvat on sateen ja suihkun jälkeen kauniin valkoiset :} Nyt meidän pitää kuulemma ruveta nukkumaan, mutta miepä kerron sitte toisena päivänä lisää minun elämästä. Terkkuja kaikille pikku-Paulin ja minun kuvien myötä...
Paljon colliesuukkoja ja hurjasti hännänheilutuksi lähettää Varrikulta ja mummilta ja ukilta halaukset
Nyt kaikki peukut pystyyn Tikrulle (Deathless My Wild Love) Leaftribe kennelissä - lämmöt käyneet alhaalla - synnytys lähenee.
3. Pitkästä aikaa sain kuvia minun edesmenneen urokseni Fin Mva Zinnia's Merituulen  10-vuotiaista tyttäristä Sandista ja Satiinista, virallisesti Mooretta's Sandi ja Mooretta's Satiini. Kiitos Teijalle ja silityksiä molemmille tytöille! Kuvat alla. Kuvat lenkin jälkeen  -> turkit märät.
Ei ole Tikrusta kuulunut mitään vielä - toivottavasti siellä on kaikki hyvin.
Meillä on komea konsertti päällä alakerrassa tällä hetkellä, lauma ulvoo kun Elle ja minä ollaan yläkerrassa.
Tikrun (ja Teddyn) pienokaiset ovat juuri syntyneet puolenpäivän jälkeen (ellei tule lisää yllättäin), ultra lupaili kahta pentua, mutta niitä tuli kolme;
2 soopeli poikaa ja 1 soopeli tyttö. Toivokaamme että kaikki menee hyvin tästä eteenpäin. Onnea kasvattaja Linda!
Kuvia sitten odotellen kun tilanne rauhoittuu ja lastenhoito alkaa sujumaan
Lisätietoa; Tikru saanut vielä toisen soopeli tytön!
N.klo 16.30 HUPS - putkahti viides pentu maailmaan, kolmas soopeli poika. :) Alla vastasyntyneet ihanuudet!

Elle (Fin Mva Lassina Loves Blessing) on nyt kunnolla astutettu tänään ja luultavasti isä on sittenkin Luukas (Malinallin Just One Look),  Jatsin siemenet tutkittiin ja todettiin ihan 95% liikkuvaisiksi mutta muutama kuukausi sitten annettu hormonipiikki varmaan kuitenkin hieman vaikutti ja ei kunnolla onnistuneet astutukset elikkä joutunen ottamaan DNA testit kaikista vaikka todennäköisesti pennut (ja niitähän tulee - eikö? :) ovat Luukaksen.
Sitten kuun lopussa ultraan!
Napin (Susetten Wanessa) ja Teddyn lapset kasvavat! Kiitos Päivi kuvista!
6. Kyllä on ihanaa kun kesä tulee, meidän metsälenkillä enää pahimmat notkelmat ovat märkiä. Sini- ja valkovuokot kukkivat ja leskenlehdet.
Siis ihan totta - aika lentää - Trullan ja Teddyn lapsoset ovat 12 viikkoa. Tuija lähetti omista 'ihanista riiviöistä'  pari kuvaa.
Kiitos Tuija, harmi ettei asuta lähempänä että niitä pääsisi ihan luonnossa näkemään ja leikittämään ja paijaamaan.
Lindalta (Leaftribestä) tuli postia, siellä Tikru hoitaa pentujaan antaumuksella ja painot nousevat hyvin. Hieno juttu!
Ellen isukki 'Laurie' Lassina L'Amant Dore oli pitkästä aikaa näyttelyssä, ollen BIS veteraani. Laurie kuvassa vasemmalla.Laurien tytär oli VSP veteraani.
Lassie palaa kotiin a'la Bryan Adams
Tikrun ja Teddyn pennut 3 vuorokautta kuvassa. Kiitoksia Lindalle kun muistaa meitä!
Kyllä tänä iltana saa mennä hymyssäsuin nukkumaan, muuta ei voi tehdä kun katselee noita pikkuisia collievauvoja!
Susetten pennuistakin on uusia kuvia eli Napin ja Teddyn vauvoista. Kiitos Päivi!
8. Hammaslääkäri päivä. Minulla on sitten mukava hammaslääkäri, kiireetön ja edullinen myös.
Ihana Tiina-ystävä kävi kylässä ja lenkitti koiria ja käytti minua kaupassa autolla. Ja toi äitienpäiväruusun.:)
Naamakirjasta huomasin että Teddyn tytär  'Nipsu' (Frozeneye's Golden Afrodite) ollut ensi näyttelyssään Enlundin Piaalla ja saanut EH:n oikein hyvän arvostelun kera.
Samasta paikasta sieppasin muutaman uuden kuvan Teddyn ja Trullan 12-viikkoisista lapsista : Shakira, Rocky ja Tico.
9. Alla kuvia edellisten Ruska-siskosta (12 viikkoa)
Huomenna viikko Ellen astutuksesta ja minusta tuntuu kuin se olisi onnistunut ja Elle olisi pieniin päin ... tämä on tätä minun 'intuitiota' asioista. mitenkäänhän se ei voi näkyä. :)
11. Kaksi Euroviisufania Israelista ja Sveitsistä on tehnyt video parodian Suomen Euroviisu kappaleesta 'Työlki ellää'. :)

Ja Varrikullan kuulumisia alla. Kiitos Sirpa! Toivottavasti se ajettu paikka jalassa paranee pian! Haleja ja hännänheilutuksia!
Terkkuja täältä keväisestä Torniosta ! Et kyllä Tarja kulta usko, miten IHANIA  tuoksuja tuolta ulkoa löytyy, kun lumi on sulanut ja tyttökoirat kulkee juoksussaan pitkin pyörätien varsia... Tai mistäs mie tiedän, mikä se tuoksu on, mutta mummi kuulu jotain sellaista mutisevan, kun se joutu melkein juoksemaan mun perässä, kun mie "menin enkä vaan meinannu" eteenpäin ! Mummilla on kyllä ihan kummallinen tapa. Se on lukenu sellaisen neuvon jostain koirakirjasta, että jos koira alkaa vetää, emäntä voi vaan kaikessa rauhassa pysähtyä ja katsella vaikka taivaalle eikä olla näkevinäänkään vetävää koiraansa :( Eikös olekin aika pöljä ohje ? No, se kyllä tepsii. Ainakin minuun, ainakin jonkin aikaa. Mie kävelen aikani ihmeteltyäni mummin viereen
ja istun siihen odottamaan, että josko se suvaitsis jatkaa mun kanssa matkaa. Ja jatkaahan se. Eihän se ny kauhean pitkäksi aikaa voi jäädä pyörätielle töllistelemään :) Johan sitä nyt ihmiset  (ja varsinki me koirat:) alkas ihmettelemaan, että mikäs tuolle nyt on tullu... Mummi ja ukki on mun kans yleensä tosi kärsivällisiä, mutta sunnuntai-iltana mummilla palo mun kanssa taulu. Se karjas mulle oikein kunnolla ja otti niskakarvoista kiinni (mutta ei pöllyttäny - huh - onneksi :) ja katto tosi tiukasti mua silmiin ja karjas, että "Sie et kuule Varri mua määrää!" Juttu oli nimittäin sellanen, että kun musta otettiin
vajaa 2 viikkoa sitten verikoe EU-passia varten (mie muuten käyttäydyin eläinlääkärillä tosi hienosti, vaikka mut nostettiin pöydälle ja siinä mut tutkittiin, rokotettiin ja otettiin se verikoe...) ja eläinlääkärisedän piti ajaa vähän etujalasta karvaa, jotta se löysi multa laskimoverisuonen... Laitto se jonku
kiristyssiteenki, jotta se veri paremmin valu siihen putkeen.. No, kun sitä jalkaa alko seuraavana päivänä kutista mummin ja ukin töissä ollessa, mie tietenki aloin nuolla sitä jalkaa just siitä kohasta, missä ei ollu karvaa... Ja kun mie aikani nuolin, iho meni ihan vereslihalle sillä tuloksella, että mie olen joutunu olemaan välillä jalka siteessä ja kauluri kaulassa, etten pääsisi enää lisää nuolemaan :( Sunnuntai-iltana mie hermostuin siitä kaulurin laitosta niin, että
mie ärisin ja murisin mummille ja näytin sille hampaita jos se olis vaikka pelänny, että mie saattaisin vaikka purra... Silloin se otti mua niskavilloista kiinni ja murahti takasi (ja näytti hampaita!)ja katto mua suoraan silmiin tosi tiukasti niin kauan että mie käänsin pääni sivuun... Kauan mieki jaksoin tuijottaa mummia ennenku annoin periksi. No, se riita on ollu ja menny. Me tehtiin heti sovinto, kun mie annoin periksi enkä enää ärissy enkä näyttäny hampaita.
Sen jälkeen olen antanu ihan sovinnolla laittaa mulle kaulurin silloin, kun olen jääny yksin kotiin. Illalt mummi ja ukki on muuten kattonu mun perään etten ole päässy nuolemaan tuota "verikoejalkaa". Siksi mummi ei ole ehtiny edes mulle sihteeriksi, kun se on aina "toisella silmällä" mua vahtinu ... Ukki on sanonu mummille, että pikku veikalta ei kyllä mokomaa verikoetta oteta ! Mutta. Aika näyttää. Mie saan kuitenki pian ikioman EU-passin :) Toivottavasti sillä pääsee Norjaanki ! Norja on nimittäin lähellä meidän Lapin mökkiä. On meillä ollu kaikkea mukavaa, eikä vain kaulureita yms. Me ollaan alettu käydä
näyttelyharjoituksissa kerran viikossa. Siellä on tosi mukavaa ja ne ohjaaja tädit on älyttömän kivoja. Mie olen antanu siellä kaikille pusun, jotka on kurkistanu vaikkapa mun hampaita :) En mie nyt niin erityisesti tykkää niitä näyttää, mutta voihan sitä näyttääkin, jos saa hypätä ja antaa pusun palkkioksi :) Mie olen saanu  paljonkehuja, että liikun kauniisti, seison kauniisti luonnostaan (jos en satu istumaan:) ja olen muutenki kaunis. Mummi ja ukki on sitä mieltä, että mie olen "aivan ihana" luonne ja ne on musta tosi iloisia ja onnellisia :) Ja me kaikki odotetaan kovasti sitä ihanaa pikku veikkaa, jonka Elle äiskä toivottavasti kesällä meille pyöräyttää. Niistä Teddy veljen ihanista pennuista tulee kuulemma "vauvakoirakuume". Niinku esim se pyykkikorillinen collievauvoja .Voikos sen suloisempaa sisältöä korissa olla ? Ei kuulemma voi ! Ei minunkaan mielestä :) Trullan ja Teddyn 12 viikkoisten ihanuuksien kanssa mie haluaisin päästä leikkimään :) Ja kaikkien muittenki kunhan ne ensteks kasvaa... Nyt pitää kuulemma lähteä nukkumaan... Mummilla on aamulla töihin meno. Ja ukilla kans. Mutta sitä ennen käydään ulkona kunnon kävelylenkit ja leikitään takapihalla hauskat leikit.
Voikaa kaikki oikein hyvin tv rakkaudella colliesuukkojen ja hännäheilutusten kera  Varrikulta + mummi ja ukki

Ja Päivi lähetti muutaman uuden kuvan pikkuisista; alkaa olla Napin maitobaarissa tungosta! Eivät taitaisi enää mahtua kaikki siihen koriin. :)
Kiitos Päivi kun muistat meitä! Lindalle myös kiitos kuvista; olen laittanut myös niille pentusille albumin. Susetten albumi täällä.
Kaksi trikkipoikaa etsii vielä hyviä koteja; Päiviltä voi kysellä 050 523 0929 ja toisessa kuvassa Trullan (ja Teddyn) lapsoset äitinsä kanssa.
Ellen juoksu on jo senverran ohi että voi olla muiden kanssa, Hopella on viikon verran 'arestia' vielä edessä.
Teddy ja Tytti menevät huomenna saamaan rabies rokotuksen ja taidanpa samalla jo tilata Ellelle ultra-ajan kuun vaihteelle.:)
12. Käytiinpä rokotuksilla Teddyn ja Tytin kanssa ja tuotiin Ainon uurna kotiin. Lapset käyttäytyivät hienosti  - paitsi että Teddy ehti nostaa jalkaa ilmoittautumistiskin kulmaan.:( Mutta mukava reseptionisti Anu sanoi että ei haittaa, hän siivoaa.
Sitten pentujen odottajille tiedoksi toukokuun 31. päivä kello 13 on ultra varattu Ellelle!
Ja Varrikullalta tuli postia; oikein mukavaa matkaa mökille ja Rovaniemelle.
Meillä muuten eläinlääkäri kysyi kumpi rabies rokotus otetaan ( en tietty muista nimiä) toinen kestää 3 vuotta ja toinen 2 vuotta, sanoi että tuossa 3 vuotta kestävässä on todettu enemmän sivureaktioita, joten meillä otettiin 2-vuotinen rabies rokotus. Saikohan Varrikulta sen kolmevuotisen?

Tarja kulta, Varri täällä vielä. Kyllä se minun jalka on oikeasti ihan terve, eikä siinä ole mitään tulehdusta, mutta kun karva ei ole vielä kasvanut uudestaan vaan siinä on vain vähän sänkeä niin mulla on edelleen iso kiusaus nuolla sitä "haituvalla olevaa ihoa". Eläinlääkäri sano, kun mummi sille soitti yli viikko soitti ja kerto tilanteen + kysy neuvoa, ettei se ole tulehtunu, mutta pitää vain vara, etten mie pääse enää lisää nuolemaan...
Ei ole kuulemma ennen tällaista tapahtunu ! Että joku on alkanu itse puhdistaa jalkaansa verikokeen jälkeen...Mutta mie olenki siisti poika ja pidän itsestäni turhanki hyvää huolta :) Näköjään...
Mulla muuten on rokotukset nyt voimassa 3v, kun sain uusintarokotukset samalla, kun otettiin ne verikokeet...
Huomenna Rovaniemelle...Ja sitten mökille... ei hassumpaa :)
Elle äiskälle odotukseen kaikkea hyvää ja Teille muille myös odotuksen odotukseen :)
Tv Varri kulta
13. Helatorstai - ollut mahtava aurinkoinen lämmin päivä täällä Lahdessa, ilma täynnä lintujen laulua!
Toista on Suomen Lapissa tänään, alla Varrikullan postia ja kuvia. Kiitos Sirpa, halit kaikille!
Täällä mökillä on onnellinen, väsynyt koira, siis Varrikulta, joka on saanut nauttia tästä päivästä  täysillä: ensin aamuvarhainen lenkki ukin kanssa, sitten Rovaniemelle ja siellä muutama tunti leikkiä Hillan ja Hukan kanssa...ja nyt mökillä parin tunnin lumikävelyn jälkeen, tyytyväisenä unten mailla omalla patjalla :) Kohta olemme kaikki unten mailla... Rakk terv ja hal meidän kaikkien puolesta Sirpa
Katja lähetti kuvia 'Taigasta' (Malinallin Honor Me) - Katjalle kiitokset ja halit molemmille tytöille!
15. Napin (Susetten Wanessa) ja Teddyn 3-viikkoiset pienokaiset alla :). Oikealla trikkipojat nenäkkäin, jotka vielä etsivät omia koteja.
16. Sanoisinko huh hellettä!
Pesin Hopen tänään että saisi juoksuajan tuoksuja kunnolla pois että voisin laittaa koirat yhteen, mutta kyllä Teddy on niin rakastunut mummoonsa ettei onnistu vielä. Nyt on koirista 3/5 pesty.
Ukkonenkin yritti jyrähdellä mutta onneksi ei päässyt ylle - ainakaan vielä.
Koirat ei jaksa muuta kuin loikoilla.
Tuija on laitellut uusia kuvia FBookkiin (Trulla & Teddy lapsoset) ja minä taas sieppasin (ainais luvalla :)) niitä. Rocky-rokkipoika ja Shakira kotipihallaan lampaan kanssa :)
Leaftribessä Teddyn ja Tikrun (Deathless My Wild Love) vauvat ovat saanet silmät ja huomenna täyttävät 2 viikkoa!
Ylärivissä pojat ja alhaalla tytöt.
VAU! Ompa komea näköistä tuo pohjoisen joen jäiden lähtö! Kiitos Sirpa - halit koti-Tornioon!
Oli muuten siili meidän tontin rajalla tänään täällä Lahdessa myös!
Kotona ollaan! Varrikulta täällä unten maille menossa :)
Et Tarja ikinä usko, mitä me äsken nähtiin naapurin lasten ja niiden isän ja äidin kanssa ! Me oltiin mummin kanssa verannalla ja meidän pihalla oli siiliä (kuulemma)... siis 2...äitisiili ja lapsisiili. Välillä ne oli naapurin pihalla ja välillä meidän. Ja sit kun ne säikähti naapurin pikku koiran haukuntaa (se ei ymmärtäny, että pitää olla oikein hiljaa niinkuin mie:), ne lyllersi meidän verannan alle...eikä ne yhtään pelänny mua vaikka mie melkein nuuhkaisin niitä aidan raosta... Mummi lupas, että  saan toisenaki iltana seurata siilien touhuja, kun mie osaan olla niin kiltisti ja aivan hiljaa :)
Ei me muuten nähty ihan loppuun saakka jäiden lähtöä meidän mökin lompolosta, mutta melkein.. Ukki piti mua tiukasti hihnassa kiinni, etten vain "suurin surminkaan" pääsis putoamaan jokeen.. .Meillä oli tosi ihana pikku loma mökillä. Ja nyt nukkumaan ! Te kans siellä Metsäpellontiellä :)
Hyvän yön halauksin, hännäheilutuksin colliesuukkojen ja mukana seuraavien kuvien kera Varrikulta, mummi ja ukki
19. Teddyn ja Napin vauvat Susetten kennelissä täyttävät parin päivä päästä kuukauden. Syntyneet 22.4.
vas. poika keskellä
ja oikealla pojat
ja äärimmäisenä
oikealla tytöt
Kevät on sitten hienoa (lievä sana, pitäisi aivan sanoa jumalaista!) aikaa, tämä vihreys, nämä tuoksut ja lintujen laulu. Onnellista aikaa. Tekee mieli vaan hymyillä hölmönä.                       Kohta on otettava ruohonleikkuri esiin.
Lisää hymyn huulille tuovaa; slovakialainen pikkupoika laulaa Kuunkuiskaajia! Katso video! Tässä Kuunkuiskaajien virallinen video.
Käteeni osui kirjahyllystä colliekasvattaja ja ulkomuototuomari Rainer Vuorisen kirja *Elämää collien kanssa' ja päätin lainata siitä ensimmäisen kappaleen tuonne pentuja sivulle.
21. Oli mukava päivä, käytiin Sari T:een kanssa Kotkassa katsomassa Teddyn ja Sarahin pennut! Sarille iso kiitos kyydistä ja Merjalle että saatiin käydä!
Kuviakin tulee lisää (alla yksi) kun ehdin niitä vähän katsoa ensin sekä myös Leaftribe pennuista (Teddy ja Tikru) kaksi ja puoliviikkoiskuvat huomenna
23. Kyllä kiirettä on riittävinään, nyt sataa vettä ja ei ulos halua mennä niin jospa saisin Tikrun (Deathless My Wild Love) (ja Teddyn :)) vauvojen
2.5 viikkois kuvat tähän laitettua.Tytöt yllä ja
pojat alapuolella
Ja sitten yksittäiskuvat Zinnia's pojista (Sarah & Teddy) syntyneet 17.4.2010, eli vähän alle 5-viikkoisia.
25. Omena- ja riikunapuut kukkivat ja ilma on täynnä mehiläisten pörinää kun ne kiireellä lentelevät kukasta kukkaan.
Ja alla on sitten Napin  (Susetten Wanessa) ja Teddyn pienokaiset ulkoilemassa.
Ylläolevat kuvat omasta pihasta on otettu uudella kameralla Canon EOS 550d - tuntuu ihan kivalle käteen.
Ei päässeet Kuunkuiskaajat Euroviisujen finaaliin, mutta täytyy sanoa että vaikka ihan kiva rallatus se onkin niin siellä muiden joukossa se vähän vaikutti 'erilaiselta'. Sinänsä harmi; on aina mielenkiintoisempaa seurata finaalia jos on oma maa mukana.
28. Uusia kuvia meidän Teddyn Leaftribe kennelissä olevista 3-viikkoisista pentusista. Pojat yläpuolella ja tytöt alarivissä.
30. Huomenna on jännä päivä! Eli jos ollaan niin onnekkaita että Elle on raskaana niin sitten vain toivomaan että tulee paljon soopelilapsia;
minulla on paljon alustavia varauksia ja kaikki haluavat soopeleita! :)
Sain uudet kuvat viikkoa vanhemmista Zinnia's lapsista (Sarah & Teddy) ja oi että ne ovat kaunistuneet!
Zinnia's Do The Right Thing
Zinnia's From Dusk Till Dawn


Zinnia's
Back To The Future
Varrikullalta tuli terkkuja ja kuva...kiitoksia paljon, Haleja ja hännänheilutuksia! Toivotaan muuten että Varrin turkki pysyy juhannukseen saakka, jos on yhtään lähdössä niin ei kannata harjailla nyt ennen näyttelyä; Maxi-veljellä on kuulemma kova karvanlähtö.

Tarja kulta, mummilla on minun kanssa sama vaikeus kuin Sinulla Teddy veljen kanssa ! Kun mie huomaan, että mummi aikoo ottaa minusta kuvan, silloin mie koitan mennä mahdollisimman lähelle... Kuulemma tekee välillä vaikeaksi ottaa musta kuvia...niinku esim tänä iltana, kun käytiin ulkona kävelemässä... No, tässä on Sinulle se ainoa jollain lailla kelvollinen kuva ;) Meillä on perhosia vatsassa, kun me niin jännitetään sitä Elle äiskän ultraa...että kasvaako siellä oikeasti koiravauvoja...  jotta minustaki vois tulla isoveli...;) Tiedätkös muuten mitä, mie olen saanu oikean koirapassin, sellaisen, millä pääsee ulkomaille (kuulemma EU-maihin...mitäköhän sekin tarkoittaa?) ja sitten mummi halus ukilta itselleen äitienpäivälahjaksi - et kyllä arvaa minkä - no sellaisen kunnon koiranturkinkuivaajan ! Ukki sano, et se on niin tehokas, että se vois viedä vaikka pienen koiran mennessään... No, ei kai nyt sentään. Yks mummin ja ukin ystävä luuli sitä  imuriksi ja sano sitte mummille nauraen, kun kuuli, mikä se oikeasti on, että mummin päästä on näissä koira-asioissa tainnu pudota ruuvi ! Niin, ja vielä yks juttu. Mie jouduin viikonloppuna koirahoitolaan yhdeksi päiväksi ja yöksi, kun mummi, ukki ja Leea lensivät Helsinkiin Siljan juhliin... Mie selvisin hienosti hoitolassa olosta ;) Olinhan mie tietenki eilen vähän väsyneempi  kuin tavallisesti,,, mutta "loppu hyvin, kaikki hyvin". Mulla luppasee silmät ja mummilla varsinki niin että oikein hyvää yötä, colliesuukkojen ja hännänheilutusten kera ja mummilta ja ukilta paljon halauksia
31. Päivi näkyy laittaneen uudet kuvat Susetten vauvoista kotisivuilleen ja kopioin ne sieltä (Teddy & Nappi). Yksi trikki poika vielä etsii omaa kotia.


Pojat
vasemmalla
molemmissa
väreissä
Lähdössä juuri eläinlääkäriin ...
Elle ON raskaana; ei luultavammin mikään suuri pentue, mutta äkkiseltään ainakin 3-4 pentua näkyi. alla ultrakuvat kahdesta eri pienokaisen alusta.:)
Pennut syntyvät noin 5. heinäkuuta ja ovat luovutusiässä elokuun lopussa.
Leaftribe pienokaiset ( Tikru & Teddy) täyttävät tänään 4 viikkoa. Uudet kuvat tässä, toisesta tytöstä kaksi kuvaa. Pojat ylhäällä.