2. Talvinen vuodenalku. Meillä kaikki hyvin, koirat kunnossa.
Olisi aika kiva kun joskus olisi elämä ilman jonkin sortin ongelmia.
Nyt olen odotellut Saksasta marrakuussa ostamaani puseroa. OmaPostissa näkyi saapuneen Suomeen marraskuun 30. päivä  ja huomautus että on ruuhkaa ja lähetys ei ole vielä saapunut postiin, odottakaa. Nyt sitten alkaa kärsivällisyys loppua ja tänään huomasin että koko lähetyksen tiedot ovat poistuneet OmaPostista eikä ole puseroa näkynyt meillä ... ala nyt sitten sitä selvittelemään.
3. Viime talvena oli tuskin kolalle käyttöä ... toisin on tänä vuonna. Varmaan noin 30 senttiä on tullut kahden päivän aikana.
Saisi riittää jo koko talveksi!
7. Olipa mahtava iltarusko - ihan upean purppuran värinen. Valitettavasti minun kännykkä ei saanut oikeaa sävyä tallennettua.
Muutenkin on aivan ihanaa tämä valkoinen puhdas lumi ja ei aivan liian kova pakkanen. Nautitaan!
Mieli piristyy.
Kuitenkin aina on valittamista, selkä niin kipeä lumitöistä etten ole pystynyt kunnolla kävelemään kahteen päivään. Toivottavasti ei tule paljon lunta lisää kun en tiedä millä keinoin sen kolaisin.
Ja jotain omituista tapahtuu minun sormenpäille. Ne ovat aivan kuivat vaikka kuinka niitä rasvaa ja nyt halkeilevat siten että ovat ihan auki muutamasta paikasta
Olohuoneen lamppu on jonkin aikaa ollut rikki ja olen ollut erillisen, mutta tehokkaan jalkalampun varassa ja nyt sekin on rikki, siinä on ledvalo ja vaihdoin uuden lampun mutta ei toimi .
Jääkaapistakin paloi valo joku aika sitten (vamaan vuosi), mutta en saa sitä irti että pystyisin uutta hankkia..
Jukkis oli niin suloinen yöpuvulle käydessään että se piti tallentaa.

10. Pekka ja Ulla tulivat tänään käväisemään. Mukana oli Jukkikselle leikkikaverit, Jukkiksen oma tytär 'Ella' (Black Gary Dancing Queen) ja heidän toinen collietyttä Hilla. Ja ihana Pekka korjasi minun kaikki lamput - nyt taas meillä näkee hyvin - loppui tunnelmavalaistus jolla ei nähnyt koirien kynsiä tai hampaita hoitaa kunnolla. Olen niin kiitollinen!
Tässä pari kuvaa tältä päivältä. Ensimmäisessä Jukkis ja Ella samalla pallolla. Ilona oli mukana myös.
15. Pari päivää tehty lumitöitä. Yritän tehdä pihaan polkuja koirille ettei tarvitse syvässä lumessa rämpiä ja tietysti tuo pitkä matka talolta kadulle. Niitä, lumitöitä nimittäin, riittää. Liian kylmäkin on ollut.
Tytti kävi eläinlääkärissa kun on pissannut pari yötä sisälle, oli pissatulehdus ja saatiin lääke joka puri heti. Lääkkeen antaminen on vaan Tytille todellinen probleema, se puree suunsa kiinni niin voimakkasti että sitä ei saa aukija jos yritän lääkkeen tyrkäsi sinne niin puree hampaat yhteen ja sehän sattuu. Eikä onnistu minkään namin sisällä annettua, onneksi tämän lääkkeen saa rikkoa ja liottaa veteen. Tytillä oli myös maksa arvo vähän koholla, mennään jonkun ajan päästä ottamaan uusi testi.
Ei koirat viihdy ulkona pitkäön tälläisillä pakkasilla, tässä minun veteraanit lepäilevät sisään tulon jälkeen.
Ja tässä uusi kuva Ilonan ja Emilin pentue veljestä Peetsistä (Malinallin First To Dance) Lapin mökillä.
17. Tässä uusi kuva toisesta trikki pojasta, Jukkiksen ja Tuulin poika 'Romeo' (Malinallin Wind Beneath My Wings)
Tänään oli hauskaa, Merja ja Lumi olivat meillä ja Pekka, Ulla ja Ella ja Hilla. Yritäpä noista ottaa yhteiskuva!
18. Tämän päivän kasvatti kuvassa on 'Timi' (Malinallin This Is Mine) tulee keväällä 12 vuotta.
20. Aurinko paistoi tänään. Vau, upeaa! Ilona ja Emil hyppäävät aina minun tuoliin jos se on vapaa. Tytti ja Jukkis eivät mene siihen koskaan. Tässä Emil vetelee unia siellä kun minä olen tietokoneen ääressä.
Huomenna on suuri päivä - Tytti (Malinallin Whisper Of Love) täyttää 14 vuotta!
Minä olen niin onnellinen kun/jos minun karvavauva saavuttaa sen iän
.Oikein paljon onnea minun kaunis pikkuinen Tytti - minä rakastan sinua!
31. Täytyy saada tammikuu päätökseen.
Lumityöt uuvuttavat minut täysin enkä jaksa muuta kuin välttämättömät. Mutta jospa saisin lisää energiaa kun kevät tulee.
Kuva ikkunan läpi otettu.
Tässä Tytin niin kauniit silmät - rakastan niitä! Mutta on aika paljon tullut kaihia että taitaa alkaa olla aika heikko näkö jo - ehkä siksi se katselee  minua aina niin pitkään että näkisi paremmin.
                                                                               Kuulumisiin helmikuussa 2021!