1. Tervetuloa uudelle vuosikymmenelle!
Kyllä oli taas räisketta ja pitkälti yli sallittujen aikarajojen.  Kovasti säälittää koti- sekä luonnoneläimet.
Joku facessa kirjoitti kuinka rusakko oli pihassa juossut ympäriinsä täydessä paniikissa. Ja kuinka monta eläinkarkuria on taas kadoksissa.
Ne pujahtavat hihnasta tai oven raosta tai hyppivät yli aitojen. Aivan hulluutta viedä niitä ulos pahimpaa aikaan. Lahdessa oli collienpentu klo 20  aikoihin karannut ilmeisesti lenkillä. Seuraavana eli siis tänä aamuna oli ressu vielä kadoksissa. Ja kaiken lisäksi katoamispaikka lähellä Lahden rautieasemaa - jonka suuntaan joku oli sen nähnyt juoksevan. Suojelusenkelit ovat olleet matkassa ja pentu näkyi löytyneen puolen päivän kieppeillä.
Viime lauantaina tuli Jukkikselle yllätysvieras astutukseen.  Olivat ihan vaan muutaman minuutin kiinni ja kun olivat pitkämatkalaisia niin eivät tule uudelleen. Toivotaan että tärppäsi! Peukut pystyssä.  Oli oikein kivan luonteinen collietyttönen. Jos tilanne tuottaa tulosta niin soopelivauvoja sieltä olisi tulossa ja toukokuun lopussa olisivat luovutuksessa.
6. Oltiin Päivin kanssa loppiais-ajelulla Kotkassa. Merjan luona  oli Jukkiksen ja Donnan pentueen tapaaminen. Pennut ovat huomenna 7 kuukautta.
Pennuista oli läsnä Cindy, Kaneli, Vili, Simba ja Vellu. Ja kyllä oli hauskaa. Päiville kiitos kyydistä ja Merjalle kahvituksesta. Oli mukava tavata pentujen perheitä.
Tässä pari kuvaa tältä päivältä.
Yksi pennuista osui sopivasto kamren eteen.
Tämä on 'Vili'
virallisesti
Zinnia's Come And Get Your Love
7. Karttusen Päivi tuli kylään. Oli ihana nähdä hänet ja jutella koirajuttuja. Edellisestä kerrasta toistakymmentä vuotta. Siellä Päivin kädessa on jotain hyvää...Jukkis osaa ottaa oikein nätisti - ei mene sormet mukana. :)
11. Eilen oli taas niin mukavaa Annette oli Stellan kanssa - Ninni on lääkekuurilla joten kotiin jäi lepäämään. Ullalla ja Pekalla Ella sekä Hilla mukana. Leikittiin ja kahviteltiin. Tässä kuvia.
Tänään sitten hiihtourheilupäivä. Naisten ampumahiihtoa katselin ja Kaisa Mäkäräinen voitti pitkästä aikaa. Onnea Kaisalle (vaikkei taida perille mennäkkään onnittelu tätä kautta :) )
Huomenna Metson Sirkalle katsomaan vanhoja videoita colliejutuista.
22. Minä olen niin onnellinen kun/jos saan omat koirani elämään ainakin 13 vuotta ja joka päivä sen jälkeen on onnea.
Tytti ja Teddy täyttivät eilen sen 13 vuotta.
24. Huomenna on vuosi siitä kun äitini nukkui ikiuneen.
Rakkaat lähtevät,
jää tyhjä tila muistojen asua.

– Helena Anhava –
30. Nyt tuntuu siltä että enää ei jaksa. Ihan kaikki asiat on pielessä. Taas tänään uusi ongelma. Minulla oli aika terveyskeskukseen, jota olen odottanut liki kuukauden. Nyt sitten olen valmistautumassa lähtemään kaupunkiin  niin lääkäri soittaa: hei, sinulla OLI aika 12.20. Kuitenkin kun sain ajan otin tiedot paperille samaan aikaan kun sain ajan. Ja se on kalenterissa ylhäällä että aika on 14.30. Nyt sitten joudun maksamaan ajasta mitä ei minulle annettu sekä varaamaan uuden ajan ja ties kuinka kauan nyt taa odottaa sitä.
Mutta tämä on vaan yksi asia. En jaksa.