1. Hyvää Uutta Vuotta 2017 ystävät!
☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•☆☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat,
tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat,
vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.♥

☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•☆☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆


5. HURRRR , nyt jäätyy!  Pakkasta parikymmentä, huomiseksi vielä pitäisi kylmetä ...
Tässä on alkuvuosi jännitetty tuleeko Jukkiksesta isä, nartun progesteroni testi ei ole noussut ollenkaan, tänään kävivät kolmannen kerran kokeessa ja nyt valitettavasti oli alkanut tulehdusarvot nousemaan, eikä progearvo nouse. Joten kasvattajan on jätettävä vauvahaaveet...
Ilonan juoksu on vaan alkamaisillaan ja alkamaisillaan ja se tekee pojat sekopäisiksi.
Alla kuva Varrista ja Peetsistä Lapin mökillä. Kuvan ottanut Juho Kuva.
Aina vaan harmittaa se kun WEBSHOTS missä minun kaikki vanhat valokuvat olivat lopetti ja hävitti ne. Katsoin esim tuota v 2007, siellä  melkein kaikki linkit eivät vie minnekään, mutta osui tämä sivu (tarina kuinka Jumala loi koiran) sieltä silmään ja kun se on minun kotisivuillani niin linkki toimii.
6. Pakkanen paukkuu - koirat palelee ulkona, joten ollaan sisällä ja turhaudutaan - kun vielä tuo Ilonan juoksu tekee tuloaan - tai on päällä huomaamattomasti, paitsi poikien käytös. Ei pitäisi olla molempia sukupuolia - eikä eritoten uroksia siellä joukossa joita on käytetty jalostukseen - ne niin sekoaa. Ainakin tämä suku.
Emil tässä viilettää tavalliseen tapaansa, se on sellainen ikiliikkuja.
Taitaa olla Emilin Ninni-tytär samanlainen vauhdikas collie. Kiitos kuvista Annette!
7. Huh-heijaa, Teddy saa ottaa näin rennosti ( aina - joka tilanteessa ) kun minulla riittää lumen luomista. Sataa koko ajan lisää.
8. Ruusu kävi eilen Jukkista leikittämässä ja Mia kolasi minun tien talolta kadulle - kiitos! Ja Sissi kävi tänään ja Raija ja Birgitta.
Alempi kuva Raijan ottama
Minun ottamia kuvia tänään. Raijan kuvat täällä.
10. Nyyh - eilen kun Jukkis tuli pihalta sisään niin sillä oli takajalasta pala pois - en tiedä yhtään mitä on tapahtunut. Yritin yhdellä kädellä ottaa kuvaa ja samalla pitää poikaa paikalla - joten kuva on epätarkka, mutta tuosta tummasta kohdasta on turkki ja iho pois - ihan vereslihalla...
13. Vaikeaa on Jukkkiksen pipin kanssa kun se repii irti kaikenlaiset viritykset. Minulla ei ole sitä puhallettavaa kauluria ja en raaski pistää tuota kovaa juttua Jukan kaulaan. Toivottavasti ei tulehdu!
Sillä oli tänään hemmottelupäivä, Satu kävi sitä hieromassa - heh - tosin se tapahtui niin että Satu pyöri Jukkiksen perässä kun se ei käynyt kyljelleen hierottavaski, tosin ei hän yrittänytkään vaan hieroi Jukkista seisoviltaan suurimman osan ajasta. Jukkis niin tykkää Satusta, huomasi heti että muisti hänet kun Satu kävi kerran aiemmin.
14. SCY Päijät-Häneen alaosaston vuosikokous oli  tänään jossa palkittiin menestyneet colliet. Birgitta oli paikalla ja nappasi meidän palkinnot.
Isä-Lenni oli näyttelyurosten 1. ja Jukkis oli 2., mutta näyttelypennuissa Jukkis oli 1. Sissi oli näyttelypentujen 2, ja narttujen 1. Tässä diplomit ja pokalit.
Ikkunasta kuvattu: Jukkis ja äiti-Ilona
15. Tänään käytiin Lahden ryhmiksessä, tuomarina Dina Korna Virosta - linja oli tiukka: erit harvassa ja sa't vielä harvemmassa. Meillä meni hyvin, Jukkis oli ERI 2 SA - yhdeksän nuorten luokan uroksen joukosta. Arvostelu oli eestiksi, joten en ole sitä vielä saanut käännettyä.
Tässä pari kuvaa muistoksi. Jukkista hieman taitaa tylsityttää, kun haukottelee noin makeasti. Hampaat tutkittiin tosi tarkasti.
Birgitta oli ottanut Jukasta näyttelyssä pari kuvaa - kiitos! Ja Merjalle kiitos Jukan esityksestä!
16. Merjan virolainen työkaveri käänsi Jukan näyttely arvostelun:
Standardi koko, hyvä luusto, maskulinen pää, vähän pienet silmät, hyvät korvat. Hyvä ylälinja, riittävät kulmaukset edessä ja takana. Hieno turkki. Liikkuu riittävästi, askel voisi olla pitempi.
Päivän paras uutinen: Lahden polttimon sulassa on talvehtinut vuosikausia joutsen pariskunta ja niistä toista oli  nuolella ammuttu,  on nyt tervehtynyt ja laskettu takaisin puolisonsa luo tänään. Juttu Iltasanomissa tässä.
17. Nyt on sitten niin paha mieli.             

Eilen olin niin onnellinen ja tänään ihan pohjalla. En osaa olla ihmisten kanssa. Tarkoittamatta pahoitan jonkun mielen. Taitaa olla parasta olla puhumatta koskaan kenellekään ja elää vaan täällä koirieni kanssa.
18. Uudet kuvat meidän Teddyn kahdesta pojasta - eri äideistä :)
Ensin Italian hurmuripoika 'Diego' (Zinnia's From Dusk Till Dawn) emä Zinnia's Illusia Dream


ja sitten 'Tico' (Twist And Hey Ho Lets Go) emä Dolmaris Nimrodel. Kuva: Marja Kurki
19. Ihana kaunis päivä, aurinkokin näyttäytyi. Silti edelleen olen niin surullinen että ystävä ajatteli minusta niin väärin.
Myös kuulin tänään että minun hammaslääkäri on vakavasti sairas, sanoi että poissa työstä tämän kevään ja sitten katsoo jatkoa riippuen onko hengissä.
Olen käynyt hänen luonaan varmaan yli 20 vuotta ja tullut melkein ystäväksi.
21, Hyvä päivä! Kiitos Raijalle ja Sissille kun kävitte ilahduttamassa meitä. Kuviakin taas otettiin. Ja oli ihana olla yhteydessä yhteen vanhaan ystävään.
Minun rakkaat karvalapset: Teddy ja  Tytti JO 10 -vuotta - ONNEA ja pitkää ikää ja terveyttä heille toivotan.
22. Äitiä kävin katsomassa,,mutta ei jaksanut yhtään pitää silmiään auki joten vierailu jäi verraittain lyhyeksi.
Kotona nauratti kun Elle 'eksyi' Tytin paikalle sohvalle niin Tytin kuitenkin täytyi tunkea itsensä hyvin pieneen koloon 'omaan' paikkaan.
23. Taitaa Ilonan juoksu alkaa nyt, kuukauden 'myöhässä', sillä on ollut tähän asti aika tarkkaan 8 kk väli.
Ruusu kävi leikkimässä Jukan kanssa, mutta oli liian pimeää alkaa kuvailemaan.
Telkasta tulee jonkun mainoksen musiikkina musikaali Hairin Aquarius ja se tuo mahtavia muistoja mieleen. Oi niitä nuoruuden aikoja! Esiinnyttiin Ateenassa Kreikassa Olympus teatterissa ja muutamissa klubeissa. Minun lisäksi kuvissa ex-mieheni, Mian isä. Valitan ajan patinaa kuvissa. Tunnistatteko minut?

24. Hitsi hitsi, nyt sitten Ilonalla ON juoksu, pennut tulisivat kivasti kesäkuun alussa luovutukseen ... Vaikeaa on tämä kasvattamisesta luopuminen. Niin ihanaa olisi hoidella pieniä collievauvoja...