1. Syyskuun avaus.
Topi (Malinallin Heart Of Hope) kävi Lapissa Päivin ja Aarnen kanssa
Syksyn tuulet
sydänten niityillä
soittavat keinuvia
unelmankeveitä sävelmiä
jotka pyörivät
ympärillä
kietovat muistoja
kukkaköysillä

5. Pirjo ja Mimmi poikkesivat hakemassa vanhoja colliesanomia Tuusulan näyttelyreissun matkalla. Oli kiva jutskailla Pirjon kanssa ja nähdä pikku-Mimmi. Kiitos ihanasta kukkakimpusta!
Selailin niitä lehtiä kun niistä etsin omia vanhoja koiria ja tuli kyllä kyynel silmään monesti kun näki niiden kuvia.
14. Jo on kiirettä riittänyt. Tänään olen ihan rättiväsynyt ja jalat kipeät kävelystä.
Viime perjantaina kävin taas lääkärillä ja hän löysi lisä sairauden minulle : limapussin tulehdus lonkassa sekä antoi vaihteeksi uuden lääkkeen.
Sen kanssa olen nukkunut vähän paremmin mutta jalan kipua ei vie niin hyvin kuin aiempi kipulääke. Ja fysioterapeutille aika maanantaiksi.
Ja sitten Jukkis sai elämänsä ripulitaudin. Ei ole ollut liekö ikinä meillä tälläistä tautia. Ei oksentanut vaan liejua ripuloi. Oli kivasti aamulla joka paikka kakassa, sohva matot sekä ympäriinsä tassutellut kakkajaloila...ja minun kun on niin vaikea olla kumarassa - siis sen sotkun siivous! Muut eivät saaneet sitä - onneksi ! Se jatkui vaan vaikka kotikonstein yritin hoitaa - ei auttanut Inupect forte. Sunnuntai iltana kävin bussilla apteekissa hakemassa Promaxia ja Nutrisal geeliä. Maanantai aamuna edelleen kurat lattialla joten oli tilattava lääkäri. Eli ensin kävin fysioterapeutilla kaupunginsairaalassa ja kiireesti kotiin ja taksilla eläinlääkärille Jukkiksen kanssa.Kaikki arvot olivat kunnossa ei kuivumista ei kuumetta mutta viikon lääkekuuri saatiin ja se oli tietysti haettava apteekista. Eli taas taksilla kotiin ja kotonta taas linja-autolla apteekkiin.
Se on joku erityinen Yliopiston apteekin oma valmistama tuote.
Nyt tänään Jukkis näyttäisi olevan kunnossa ja minä saan huokaista helpotuksesta mutta oli kamala stressi asiasta ja lonkka kun on kipeä niin oli rankkaa nuo kaikki matkat. Nyt en lähde mihinkään pitkään aikaan. Kaikki hyvin meillä tällä hetkellä. Fysiterapeutti antoi voimistelu ohjeet ja hän sanoi että tämä ei parane jos niitä ei tee. Eli jamppailemaan.
20. Eilen sain elämäni pelästyksen, Ilonan takapää lysähti, se ei päässyt ylös ollenkaan ja hengitti oudosti. Sain sen rauhoittumaan nukkumaan ja koko yön pelkäsin miten on aamulla. No aamulla kun tulin alas niin siellä kulta oli vastassa. Olin ikionnellinen! Maha on silläkin sekaisin mutta siihen ei kuole.
Tässä linkki videoon joka muistuttaa meitää etä aiemminkin on tämä sama yritys pakkorokotuksiin ym ollut suunnitteilla.Helsingissä oli mielenilmaisu 18.9.2021 joka pidettiin ympäri maailmaa - tässä Hollannin WORLD WIDE demontration. Vetoomus hoitohenkilökunnalle!
Tässä video rokottamattoman ja rokotetun ihmisen verestä. Huolestuttavaa.
Ja sitten takaisin koira-asioihin. Muutama uusi kuva koirista. Tässä Bellen pentuja
"Lupu"
  Malinallin Dancing In The Moonlight
        ( 1 pentueesta)


ja toisesta pentueesta                                                                           


vas.
"Roki"
Malinallin
You Have My Heart

oikealla
"Tiinu"
Malinallin
Angels On Her Side

Ja sittem "Demi", Jukkiksen tyttären tytär Black Gary pentueesta. Kuva Mari Inkiläinen
27. Tuli suru uutisia tänään. Antero soitti että Malina on poissa. Hän kertoi että Malinalla oli tapana joka yö 1.30 mennä ensin hänen vaimon luo ja sitten tulla hänen puolelle sängyn viereen ja koskea kirsulla hänen kasvoja ja käydä sängyn viereen nukkumaan. Malinan lähdöstä on pari viikkoa ja Antero herää edelleen joka yö samaan aikaan kuin Malinan tullessa hänen viereen. Koskettavaa. Antero oli hyvin tyytyväinen Malinaan, oli ollut juuri sopiva ihanluonteinen collietyttö heille ja suru on suuri.
Nuku hyvin
suloinen 'Malina' Malinallin Total Knockout
synt.28.03,2009

Sunnuntaina oli kivaa - oli koiratreffit pitkästä aikaa- Mukana oli Jukkiksen kaverina 8 tyttöä. Oli Raija ja Sissi. Päivi ja Susanna Bellen ja Tiinun kanssa. Oli Sami ja Sanna Alman kanssa. Pekka ja Ulla Ellan ja Hillan kanssa sekä Annette Stellan ja Ninnin kanssa. Raijalle kiitos kun oli kameran takana!
29. Katselin muutaman päivän kun pikkulinnut alkoivat istuskella rivissä koiratarhan aidalla ja jokunen kävi kurkkimassa ikkunasta sisään. Eli siitä päättelin että ne pyysivät apua ruokintaan ja en voi olla antamatta. Hain siemeniä kaupasta ja latasin yhden syöttötelineen täyteen ja siellä on käynyt todellinen vilinä. Tnään yritin ottaa kuvia mutta kun se teline aina heilahtaa kun linnut siihen tulevat niin en saanut kunnon kuvia, tässä kuitenkin pari.
Sitten muutama kuva Bellen ensimmäisestä pentueesta kuvia vas.: Elli (Malinallin Lily Of The Walley), Iines (Malinallin Pretty Pokerface) ja Lupu (Malinallin Dancing In The Moonlight)

Ja vielä tämänpäiväinen kuva Tytistä. Tytti on tänään 14 vuotta 8 kuukautta ja 8 päivää.