6. On ollut raskas viikko. Tiistaina kun herättiin, Emil oli lattialla makaamassa - yleensä se on heti tervehtimässä, nyt ei päässyt ylös kun nostin mahan alta niin toinen takajalka ei pitänyt. Tosin vähän pystyi sitten ulos pissalle menemään. sitten kun menin ottamaan sisään - sama juttu , ei pääse ylös auttamatta. Kävelee jotenkin kyllä kuin ontuen kun nostan ylös. Mentiin eläinlääkäriin , joka väänsi ja käänsi sitä ja halusi kuvata selkää ja lantiota. Rauhoitettiin ja ei mitään löytynyt joten oletti että on joku pehmytkudos vaurio. Taksilla edestakaisin, hiukan hankalaa nostelemiset, eläinlääkärin päässä auttoivat liinalla mahan alta autoon. Kotona se sitten alkoi kulkea ympyrää oikean suuntaan pää kallella ja joka askeleella meinasi takapää tippua. Siten mentiin se päivä Seuraavana aamuna oli jo ihan fyysisesti kunnossa, hyvin väsynyt kyllä sekä oli saanut ripulin. Varmasti rassu ollut kauhuissaan mitä tapahtuu ja samoin minä.. Ja eilen oli ihan oma itsensä. Minun diagnoosi on että se oli lievä vestibulaari syndrooma. Kuvassa väsynyt Emil.

Mika kävi eilen vähän siistimässä kadunvarren orapihlaja-aitaa. Ruohoakin taas leikelty ympäriinsä. Vielä on niin paljon tehtävää pihalla että hiukan stressaa.
Ja Kristiina kävi luumuja hakemassa ihanan Anteron kanssa.
Tänän aamuna näin neljä kyyhkyn lasta pihassa ruokailemassa ja nyt hetki sitten oli taas rusakko ruokailemassa  - ei haitannut koirien haukku. Oli varmaan niin hyvää syötävää. :)
7. Tänään oli näyttelypäivä Helsingissä. Minullakin oli aikomus lähteä mutta en jaksanut.
Sissi oli pitkästä aikaa näyttelyssä ja pärjäsi hienosti, tuli narttujen kolmanneksi SA'n kera ja sai varasertin. Ja lisäksi siellä oli Jukkiksen tytär Jade (Oceanbourn Pearl Isleys Jade) ja oli ensi kertaa virallisessa näyttelyssä ja taisi olla myös omista/esittäjä Pauliinankin ensimmäinen kerta. Jade sijoittui junioriluokan 1 SA'n kera ja lopulta narttujen 4. Oikein paljon onnea molemmille! Alla heidän kuvat.
22. Aikaa on vierähtänyt puutarha töihin. Huomenna tulee Mika hakemaan puuutarha jätettä peräkärryllä - sitä olen yrittänyt kerätä täyteen. Paljon enemmänkin olisi leikattavaa, mutta en ehdi. Hänellä on loppukuu täynnä ja sitten alkaa loma että tämä on huomenna tehtävä.
Mutta iloakin oli järjestettävä elämään: Jukkis ja siskot täyttivät tänään 4 vuotta!
Pidettiin pienet bileet Raijan ja Sissin ja Päivin ja Bellen kanssa. Sekä Jukkiksen ja Tuulin lapset täyttivät eilen 2 vuotta, joten saatiin Sari ja Mindy mukaan juhlimaan. Oli nin kivaa! Kiitos ystävät kun tulitte juhlimaan!
Tässä pari kuvaa tältä päivältä.