1. Heippa, täällä ollaan.
Päivi ja Belle kävivät eilen. Päivi keräsi punaisia viinimarjoja  Ja minä kaivoin hänelle ja Siville pari kriikunapuun alkua.
Belle oli niiiin söpö pienellä pentujen jälkeisellä turkilla. Pari kuvaa tässä
Jukkiksen ensimmäiset jälkeläiset Black Gary kennelistä täyttävät tänään 1 vuotta. Onnea ja iloa koko poppoolle!
Annettella on yksi niistä, Stella. Annette lähetti muutamanan 1-v synttärikuvan Stellasta.
3. Matkustettiin eilen Merjan kanssa Kellokoskelle Päivin ja Aarnen luo katsomaan Belleä, Topia ja Bellen pentuja. Kaikki 5 tulivat pentutapaamiseen. Oli vilskettä kerrakseen. Topi (Malinallin Heart Of Hope 6v) ansaitsee mitalin kun kesti tuota villikkolaumaa, eikä hermostunut yhtään. Pennut tulevat juuri 5kk ja olivat useimmat aika koipeliineja mutta niin reippaita. Tässä kuva koko poppoosta sekä Topi yhden pennun kanssa.
Tänään vihdoin sain ajettua puolen tontin nurmet - hyvä minä!
5. Nonni, nyt olen taas kerran saanut koko pihan nurmen ajettua. Ei saa enää kasvaa!!!
Ja eilen sain Ellen pestyä. Ei se pesu mutta se kuivaus, monta tuntia tehokkaalla isolla kuivaajalla puhalsin ja en ihan kuivaksi saanut silti.
Omenoita olisi ja ovat todella hyviä nyt...Myös kriikunoihin ja luumuihin hukun. :)
6. Harmittaa - taas pitää lähteä kaupunkiin. Silmälasien sanka taas irti - vajaa kuukausi sitten ne olivat pari viikkoa korjauksessa kun sanka irtosi  ja taas on mentävä. Niiden sankaa on koko aika täytynyt vähän väliä kiristää. Ovat senverran 'vanhat' että pelkään että takuu-aika on umpeutunut ja mitä sitten? Ei kyllä ole varaa ostaa uusia. Olen niitä kohdellut kuin 'kukkaa kämmenellä' eli ei ole mitään niille sattunut.
9.Eilen oltiin Merjan kanssa Espoossa Marketan puistossa collieiden erikoinäyttelyssä. Joka osottautui olevan toiseksi suurin collienäyttely tänä vuonna lukumäärältään koko maailmassa  Amerikan näyttelyn jälkeen. Melkein 300 collieta näytillä. Sää oli loistava ja paikka mahtava.
Jukkiksen tytär 'Isla' (Black Gary Dancing Danya) oli isossa junioriluokassa 2. ja sai SA:n. Luokassa oli 22 junnutyttöä.
Raijan eli siis Sissin tytär oli 5-7 kuukautisten tyttöpentujen paras!
Tässä kuva Islasta.
13. Tänään mennään katsomaan Vainion Sarin pikkuisia mustia ja sinisiä pitkäkarvaisia collievauvoja! Tulee taas kamala pentukuume....
Eilen Mia ja Ilpo kävivät omenoita ja luumuja hakemassa. Ruusu mukana. Ja illalla minä keitin lisää omenahilloa. Se on niin hyvää!
Vajaa pari viikkoa ja Oceanbourn pennut syntyvät. On jännää miten nämä linjat käyvät yhteen.
20. Ollut tällä viikolla vähän vaikeuksia puutarhajätteiden pois kuljetuksessa. Eräs mies kävi leikkaamassa orapihlaja aidan ja muutaman puun katkaisi. Hänen piti viedä ne pois, mutta suoraan sanoen taisi alkaa väsyttää ja sanoi että tulee niin iso kuorma että tilataan lava ja se kuulemma maksaa 80 euroa. No kiltti minä suostuin ja maksoin tähän astiset työt hänelle. Kuljetusfirma saapui ja jätti jälkeensä kamalan sotkun. Puutarhurimies oli luvannut että siivoavat kaikki jälkensä. Varmaan puoli perökörryllistä haravoin kasaan joita oli ympäri pihaa...Sanoin että mitä nyt, pitääkö minun tilata kuljetus kuljetuksen jäämille? Juu, ja hinta nousikin 140 euroon vaikka olin sopinut sen. Nyt sitten olen taistellut sen kuljetusfirman kanssa että en maksa sellaista summaa kun sovin miehen kanssa  vähemmän -joka heidät tilasi . Nyt ovat seisseet tiistaista torstaihin tuolla pihalla. Saa nähdä miten käy.
Ja sitten illansuussa tuli suru-uutisia. Maxi on poisnukkunut tänään. Suvin perheelle kiitos hyvästä hoidosta ja hyvän kodin antamisesta Maxille
Otan osaa suureen suruunne.
22.  Nyt on juhlaa:                             

Mindy ja Romeo täyttivät eilen vuoden. Ja Jukkis ja siskot tänään kolme vuotta! Oikein paljon onnea jokaikiselle!
Ja kirsikkana kakun päälle, Romeo oli tänään rallytokokisoissa ja sai juhlia ykköspallilla palkintojen kera. Upealla tuloksella 99/100!
Fiksu poika ja myös Pia kouluttaja!
Huomenna sitten tulee muutama vieras. Valitettavasti Belle ei påääse kun on juuri juoksussa parhaimmillaan eikä Sissin porukka - kaikki 3 koiraa ovat sairastaneet flunssaa. Ei uskalla ottaa riskiä että tauti leviäisi.

Teija ja Hertta (Malinallin Media Sensation) tehneet hyvät radat tänään agility kisoissa, Kahdella radalla sijoitus 2.
Meillä juhlat juhlittiin tänään. Kiitos Merja, Annette, Marja-Liisa ja Pauli kun tulitte! Ja läsnä koiraseurakunnasta olivat Blondie-sisko Korpilahdelta ja Jukkiksen Stella-tytär sekä Emilin Ninni-tytär. Belle juoksussa ja Sissi ollut kipeä eivätkä päässeet mukaan.
Muutama kuva päivältä tässä
24. Jukkiksen ja Helmin vauvat syntytivät aamulla heti ja vauhdikkaasti. Tuli 1 trikki poika ja 2 trikki tyttöä ja 3 soopeli tyttöä. Valitettavasti kaksi soopeli tyttöä syntyi kuolleena. Kaikki tällä hetkellä näyttäisi olevan hyvin. Toivon että jatko sujuu hyvin myös. Onnea Helmi, Elli ja Jukkis!
23.Tässä Sissin 3-vuotis kuva ja Romeon 1-vuotis kuva.