1. Tämä kuukausi alkaakin ihan huippu uutisella: Jukkiksen ensimmäiset vauvat ovat syntyneet Black Gary kenneliin viime yönä.
Siellä on 5 tyttöä ja 2 poikaa.
Annette lähetti kuvan Ninnistä ja Ninnin leikkikaverista Elsasta. Heillä odotellaan pikkusiskoa soopelia collietyttöä Ninnille kaveriksi :) Saman näköiset leikit heillä kuin meidän pihassa...
Ninni on Emilin tytär,
2. Jukkiksen ja Mariian pennut kasvavat ja voivat hyvin, emällä maitoa riittää - kaikki hyvin Lappeenrannassa.
Teija ja 'Hertta' kisasivat tänään agilityn maksi kakkosissa ja saivat toisen LUVAN - onnea heille hienosta kisasta!
Minun ruohonleikkurin kanssa ei tule mitään, ei löydy varaosia Lahdesta, Lohjalla olisi mutta millä sen sieltä tänne saisi? Täytynee ostaa uusi ruohonleikkuri, mutta millä rahalla?
Tein albumin näille Jukkiksen ja Mariian pennuille ja lisäilen kuvia kun Mari lähettää niitä. Täällä.
3. Käytiin taas Mian ja  Ruusun kanssa äitiä katsomassa ja hän oli niin iloisen oloinen ja suht pirteä. - huomioon ottaen hänen tilanteensa.
Oli taas 'seurustelemassa' osastolla asuvan Larsin kanssa. He istuvat aina ruokapöydässäkin vierekkäin ja Lars lukee kirjoja äidilleni. Olen niin iloinen kun äitini on löytänyt ystävän siellä.
Sitten sai Jukkis vähän leikkiä Ruusun kanssa, En kovin paljoa uskalla antaa juosta kun siitä jalkavammasta on vasta viikko. Jukkiksella olisi ollut virtaa ja halua leikkiä kovasti mutta Ruusu oli ollut tokokoulutuksessa tänään ja oli vähän väsynyt, onneksi, sopivasti.
Lappeenrannan pentulaatikossa kaikki hyvin.
Kiitos Sirpalle kuvasta, siinä Varri, Peetsi ja Ilpo-'ukki' nauttivat varhais-syksystä Lapin mökillä. Ja jos kuka ei tiedä niin Peetsi ja Ilonan ja Emilin pentueveli, tuo trikkipoika ja Varri isoveli - samat vanhemmat.
Tuuli 6 vikkoa nyt raskaana - enää 3 viikkoa synnytykseen. Viikot vierivät vauhdilla!
5. Nyt sitten on uusi ruohonleikkuri. Pakkohan se oli ostaa ellei halua elää viidakossa. Yksi osa pihaa myös leikattu sillä tänään.
Muutenkin olen ollut kovin ahkera tänään. Maalaushommia tehnyt kanssa: vajan ovet ja aitatolppia maalannut tarhan laajennukseen.
Teija ja Tarja ovat olleet yhdessä lenkkeilemässä tosi kivan näköisissä maastoissa. Kuvissa siskokset Hertta (bm) ja Wilma (tri) Kiitos kuvista Teija!
7. Vettä sataa mutta silti minä olen onnellinen. Kaikki hyvin tällä kertaa - paitsi rahaton...
Eilen suurennettiin ns pentutarhaa talon kulmalle saakka. Uutta verkkoa ostettu ja minä maalasin tolpat ja portin siihen.
Sitten ajoin ruohon sillä uudella ruohonleikkurillani sieltä.
Tänään ilmoitin vanhan ruohonleikkurin Lahti ryhmässä annettavaksi - kun sen moottori toimii hienosti ja muutenkin hyvä kone. Tykkäsin siitä, oli helppo vetää käyntiin, vaan se työntövarsi katkesi ... Pari tuntia ja some toimii, se on viety pois pihalta.
Alkaa jänskättämään kovasti, vähän yli pari viikkoa ja Tuulin vauvat syntyvät!
8. Sataa,sataa, joka paikka märkää ...
Tälläinen seinätaulu osui silmään. Kiva! Jos kiinnostaa niin täältä voi tilata.
11. Pikapäivitys täältä kiireestä ...
Sissi ja Raija eilen ilahduttivat meitä.

Ja Tuuli päivitys - 7 viikkoa raskaana. Kaksi viikkoa odotusta! Ei se oikein pitkäkarvaisesta koirasta näy.
14. Ei tässä muuta voi sanoa kuin että sataa, sataa ...
Tuulilla enää vähän yli viikko synnytykseen. Pentulaatikko ym kaikki tarvittavat valmiina.
Sari siellä hellii vauvoja silittelemällä Tuulin masua, jossa pienet potkivat.
17. Tuuli ottaa rauhallisesti, ruoka maistuu, lepäilee ja kerää voimia.
Mia ja Ruusu kävivät tänään.
Jukkiksen vauvat Lappeenrannassa 2 viikkoisia ja niillä taitaa olla jo kodit melkein kaikilla seitsemällä. :)
18. Isänsä (Emilin) kaltainen 'Hertta'-tytär (Malinallin Media Sensation) rakastaa agilityä Tässä muutama kuva. Kuvat ottanut: Anni Rask.
19. Austraalialainen taiteilija ystäväni Chester Harris jakoi facessa kuvan mosaiikki paloista tekemästään teoksesta kylpyhuoneensa seinällä.
Se on minusta niin upea! Minun on ihan pakko jakaa se teille. Ja lopputulos isona. Pikkuhiljaa tehty, kesti 2 vuotta valmistua.
20. Tuuli ei syönyt tänä aamuna, lämpö laskenut 37.0, joten synnytys on lähellä nyt. Peukut pystyyn että kaikki menee hyvin!
21. Tuulin ja Jukkiksen pennut syntyivät aikaisin tänä aamuna. Valitettavasti yksi kolmesta ei ollut elinkelppoinen eikä alkanut hengittämään Sarin elvytyksestä huolimatta. Niitähän piti olla 4-5 pentua joten Tuuli oli käytettävä ultrassa ( vai kävikö röntgenissä, en nyt muista) mutta se yksi tai kaksi olivat hävinneet odotusmatkalla. Siellä nyt syödä mussuttaa 1 soopelityttö joka jää Sarille ja yksi trikki poika jolle etsitään sopivaa hyvää kotia.
Tässä tälläiset muutaman tunnin ikäisistä pennuista kuvat.
22. Jukkis ja siskot täyttivät tänään 2 vuotta! Onnea koko ihanalle poppoolle! Huomenna vietetään synttärit, Belle ja Sissi tulevat juhlimaan Jukan kanssa.
Juhlitaan samalla Jukan toisen kerran isäksi tulemista.
Sarin pentulaatikossa kaikki hyvin, maitoa tulee ja painot nousevat ja Tuuli-äiti hoitaa vauvat hyvin.
Tässä kuvat pienistä yhden vuorokauden ikäisinä. Olen jo kuvien perusteella aivan rakastunut niihin.
23. Tänään sitten vietettiin synttäribileet Raijan, Päivi ja Susanna ja koirien kanssa. Kuvia täällä.
Elle ja Ilona mukana , saatiin kolme sukupolvea kuvaan.
25. Pennut 4 vuorokautta tänään - nimetkin ollaan keksitty, mutta ei paljasteta vielä :) Aikamoisia pötkylöitä ovat.
Ostin kylpytakin koirille. Sen pitäisi kuivattaa turkkia ja se kuivuu äkkiä. Emilillä oli pesupäivä joten se kai kunnian olla ensimmäinen testaaja
27. Eilen kun kävin äitiä katsomassa, hän oli todella huonossa kunnossa. Mia meni tänään ja yllätysyllätys, meidän mummeli oli näin pirteä. Eilen ajattelin jo pahinta.
Tänään olen käynyt kaupassa, ajanut ruohoa ja maalannut lautoja lisää yhtä porttia varten. Vielä myöhemmin ajalen vähän lisää kun sain uutta bensaa eilen. :)
Pentuset tänään 6 vuorokautta.
Poika painaa 520 gr
tyttö  475 gr

Hyvin ovat kasvaneet!
28. Jukkiksen ja Tuulin pennut yhden viikon ikäisiä tänään. Ja kaikki hyvin Tuulin ja Sarin hyvässä hoivassa.
Mariian ja Jukkiksen pennut huomenna 4 viikkoa.
30. Kauhean kylmä tänään. Palelee...
Mia, Lipa ja Ruusu käväisivät.