2. On se välillä käytävä täällä ettei kukaan luule minua kuolleeksi

On ollut niin paljon muuta tekemistä ettei ole jaksanut eikä ehtinyt avata tätä.
Toivottavasti riittäisi päiviä ennen lumen tuloa että saisin vähän haravoitua tuota valtavaa lehtimäärää nurmikoilta.
Kun minun lääkekuuri loppui niin en heti uskaltanut olla paljoa ulkona ettei tauti palaisi ja sitten on satanut ja satanut.
Raijan ja Sissin piti tulla viikonloppuna käymään mutta Sissi taitaa aloitella juoksua joten Raija yllätti minut ja tuli ilman koiraa käväisemään kahvilla. Ja meistähän oli ihanaa, Jukkis oli koko aika Raijan kimpussa ....
On muuten taas aivan valtaisia pohjavillan lähtöjä koirilla
3. Marraskuun 3. 1984                                                                      syntyi ensimmäinen pentueeni. Ensimmäinen collieni Goldflash Brendanella tuli meille 1981.
Tämä on ollut aivan                                                                             fantastastista aikaa enimmäkseen, on tähän jonkun verran suruakin kuulunut, mutta se on elämää. Olen saanut elää niin monen ihanista ihanimman collien kanssa. Olen saanut paljon elinikäisiä ystäviä. On todella surullista että kasvattaja kauteni on loppu nyt, mutta onneksi minulla on täällä ilonani 5 pitkäkarvaista collieta.
5.  Pennut kävivät terveystarkastuksessa tänään ja ilolla saan kertoa että kaikki oli kunnossa kaikilla, silmät Cea-vapaat ja pojalla pallit paikallaan. Tulivat sitten meille käymään. Ne olivat niin reippaita ja rohkeita. Ihanat pennut!
Tässä kukin nimensä kera.
Malinallin Angels On Her Side
(minun suosikki)
Malinallin Blessed With Love
Kaarinan poika
Malinallin You Have My HeartOli muuten minun viime yö aika hurja. Aika pian nukahdettuani, noin parin tunnin päästä heräsin kovaan kolkutukseen ovella. Eihän siellä todennäköisesti ketään ollut keskellä yötä - toivon ainakin niin! - mutta pelästyin kyllä melkein kuollakseni niin todelliselta se kuulosti. ja sitten aamuyöllä uusi outo uni: joku oli ottanut hienoja valokuvia minusta. Ne oli retusoitukin niin että näytin paljon paremmalta kuin olen oikeasti :)
Niitä oli alle kymmenen kappaletta. Sitten kysyin hintaa ja kuvaaja sanoi 835 euroa. Kovasti kauhistelin millä ihmeellä sellaisen summan niistä maksaisin ja siihen sitten aamulla heräsin. On tuo unimaailma välillä hyvin outo.
15. Bellen pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa . Poika sai kutsumanimekseen Romeo ja muutti Kaarinan luo Tammisaareen ja toinen tyttö,
Beibi-Belle muutti Kangasalle Maijan ja tyttärensä Anna-Marian yhteisomistukseen. Tiinu jäi kotiin Päiville Kellokoskelle.
Tässä kuva Beibi-Bellestä, Kangasalan pennusta. ihan on Belle-äitinsä ja Ilona-mummonsa näköinen.
Teddy-pappa syö hyvin mutta alkaa olla aika väsynyt...välillä ruokailu sujuu näin
20. Ensimmäinen hento lumipeite oli maassa tänä aamuna. Oivoi, kohta alkaa lumityöt!
Pennuilla kaikki hyvin uusissa kodeissaan.
Kaikki ok meillä. Eipä tässä muuta sen kummempaa taaskaan.
Tässä kuvassa Emilin 'Ninni'-tytär (Malinallin Pay Attention)
25. Surun päivä. Meidän Teddy (Malinallin Watch Me Now) on ollut vähän huonossa kunnossa jo jonkun aikaa mutta on ollut iloine, heiluttanut häntää ja syönyt. Eilen tapahtui romahtanminen. Luulin jo että eilen menehtyy, mutta poika sinnitteli vielä päivän.
Saa nähdä miten Tytti-sisk pärjää ilman Teddyä, ne ovat eläneet koko elämänsä yhdessä.
26. Tuntuu tyhjältä ja hiljaiselta koti. Koirat myös ovat hiljaisia ... ikävöimme kaikki meidän rakasta Teddyä.
27. Tuli paketti Zooplussalta Saksasta. Se sisälsi mm Ilonan laihisruokaa ja laatikkohan oli mennyt rikki matkalla ja pussi rikki ja ruokaa valunut ulos koska säkki oli vajaa. Se oli teipattu kiinni. Empä taida uskaltaa sitä syöttää, tiedä mitä se saattaa sisältää.
Edellinenkin laatikko oli rikki mutta sisältö oli ok. Taitaa loppua minun tuolta tilaamiset.
Nyt hiihtoja katsomaan.