3. Marraskuu - Ohi syyskuun läpi repaleisen lokakuun ...
Tänään tasan 35 vuotta sitten syntyi ensimmäinen Malinallin pk colliepentue. Tosin kennelnimen hain hieman myöhemmin.
Kuvassa minun ensimmäinen collie, ensimmäisen pentueen emä: Goldflash Brendanella  (Holyrood Black Easy x Niittykasteen Miranda)
4. Muutama kuva eiliseltä iltapäivältä. Oli mukana Jukkiksen tyttäret Ella, Alma ja Stella sekä sitten Ninni ja Hilla sekä Annette, Pekka, Ulla, Sanna ja Sami. Lämmin kiitos vierailusta! Oli huippukivaa! Jukkis nautti täysin rinnoin viiden tytön seurasta.
5. Samalla kun etsin Nellan kuvaa niin löysin myös omista entisistä rakkaista kuvia. Alla on Nella 2. vasemmalta ja siitä vasemmalle hänen ensimmäisestä pentueesta Pepe. Oikealla Nellan toisesta pentueesta Hymy ja Kalle.
Tässä lisää näitä minun elämän tärkeimpiä rakkaita. Myös nämä kaikki ovat edesmenneitä.
Nimet vasemmalta alkaen; Aino, Fanni tri takana, Veera, Ilmari ja takana oikealla Kalle 2 ja Reetta edessä.
13. Ei sitten millään jaksaisi tätä jatkuvaa vesisadetta.  Vähän haravoin minun jättitammen lehtiä tänään tuolla sateessa. Ne kun putosivat ja putoavat muutenkin aina niin myöhään että ei saa niitä mihinkään vietyä. No ei kyllä ole viejiäkään. Kaikki rahastaa niin ylihintaa jokaikisestä palvelusta. Kaikki kaverit kuolleet joita voisi pyytää apuun. En tiedä onko muiden minun ikäisten ystävät jo kuolleet tai sitten muuttaneet muualle...minun on. Ikävä ystäviä, niin ja äitiä ja Elleä ja muitakin edesmenneitä koirakavereita.
Tässä uusi kuva Bellen - Jukkiksen siskon pentueesta - tyttärestä Emmasta. (Malinallin Arwen Evenstar). Kuva, omistajansa Siv Hendriksson
Jostain syystä tuli tämä kaunis tarina mieleen...
14. Ja jälleen sadepäivä. Ei mitään uutta. Tässä minun toisesta pentueesta sisarukset jotka jätin kotiin: Kalle ja Hymy. Heidän jälkeen minulla on ollut samasta pentueesta seuraavat: Fanny ja Veera, Aino ja Kalle2, Teddy ja Tytti ja Emil ja Ilona.
Pennuilla on hauskaa
kun on kaveri.
15. Nostalgiset tunnelmat jatkuvat. Minulla on ollut kotona viidestä pentueesta kaksi pentua yhtä aikaa ja se on ollut ihanaa - niillä on aina leikkikaveri -  kehittyvät hyvin. Tässä nyt kuvat neljästä parista, yhden etsin myöhemmin.
'Kalle'
Malinallin Looks That Kill
ja
'Hymy'
Malinallin Mirrow Smiles
synt.18.1.1987
'Veera'
Malinallin Flower Fairy
ja
'Fanni'
Malinallin Famous Fanny
s.24.4.1993

'Teddy'
Malinallin Watch Me Now
ja
'Tytti'
Malinallin Whisper Of Love
s.21.1.2007


'Emil'
Malinallin Dressed In Furs
ja
'Ilona'
Malinallin Wears A Red Skirt
s.3.7.2010
17. En nyt löytänyt yhteiskuvaa Ainosta ja Kallesta, mutta tälläiset pentukuvat heistä.
'Kalle'
Malinallin Gallant Galahad
ja
'Aino'
Malinallin Giggling Geisha
s.2.4.1996
Olen alkanut syömään aamuisin kaurapuuroa. Joskus muinoin söin myös joka aamu, mutta sitten  oli parikymmentä vuotta että en pystynyt sitä katsomaankaan. Nyt sitten meidän Teddy on ihastunut myös puuroon. Se alkoi istumaan minun aivan vierellä kun söin ja silmät seurasi joka suupalaa. Annoin sille kerran lusikallisen ja tykkäsi. Nyt olen sitten alkanut valmistamaan suuremman annoksen että Teddy saa joka aamu jälkiruokana lämmintä kaurapuuroa. Nappulat ym. ensin ja puuro sitten, lautanen on aivan puhtaaksi nuoltu Teddyn jälkeen.
Joku oli laittanut tälläisen faceen.