1. Marraskuu pääsi yllättämään!
Minulla on mielessä sanonta 'ITS OKAY NOT TO BE OKAY!' Kuten Saara Aalto laulaa tässä huippuihanassa videossa.
Tuntuu ettei ole oikein fiksua kirjoittaa 'syvimpiä' tuntemuksiaan tänne, mutta kun elän yksin niin tuntuu että johonkin on 'sanottava' - jos vaikka saisi asian taas tälläkin kertaa pois mielestään.
Kun tulee ikää niin tuntuu että tulee näkymättömäksi maailmalle. sekä että ei ymmärrä ihmisten mielestä asioita ja että ei osaa mitään ja että on tyhmä. 
Tulee aika paha mieli ja se on nöyryyttävää..
Ajoittain olen aika syvästi masentunut. Minulla kun ei ole ketään tsemppaamassa. Toisilla on perhe ja suku. On ikävä äitiä - hän elää mutta tavallaan omassa kuoressaan. Hän on 91 vuotias ja sairastaa Alzheimerin tautia ja on ikävä kaikkia ystäviä joita ei enää ole .
Jos ei noita koiria olisi niin en kyllä jaksaisi elää.
Ja myönnettävä on että olen vähän outo tyyppi.
3. Tänään haikean onnellinen/surullinen päivä. Pyhäin päivä.
Minun ihka ensimmäinen pentue Nellan (Goldflash Brendanella) ja Snoopyn (Steadlyn Striking Scoop) collielapset syntyivät 34 vuotta sitten 3.11.1984.
Olen omistanut monta ihanaa koiraa: Nella, Pepe, Hymy, Kalle, Reetta, Fanny, Veera, Aino, Kalle2, Hope ja Luukas - ikävä kaikkia
ja vielä edelleen kotona minun ilona ovat  Elle, Teddy, Tytti, Ilona, Emil ja Jukkis.
Romeo sitten oli tänään kisaamassa Rally-tokon piirinmestaruus kisoissa VAU:n joukkueessa.
Saaden loistavan tuloksen 98/100.
Ja Romeon joukkue tuli hopealle.
Kuvassa sankari hymyilee leveästi onnellisena.
Hyvä Pia ja Romeo - isot onnittelut!
         Tässä Lili-äiti  ja Emilin Hertta-tytär 3v.
                 (Malinallin Media Sensation)

Hertta-neiti kisaa Agilityn maxi - kolmosissa.
8. Melkein voisin sanoa että ihmeiden aika ei ole ohi. Usko oikeusjärjestelmään pikkuruisen palautunut. 2017 kesällä satuin tilaamaan koirille ruokaa muutaman säkin 'väärästä' paikasta, en muistanut että olin kuullutkin että ihmisillä oli ollut vaikeuksia saada tuotteitaan sieltä vaikka olivat jo maksaneet.
Sieltä kun ei kuulunut ilmoitusta että tilaus on tullut perille niin alkoivat hälytyskellot soida ja muistin että apua! tämähän oli juuri 'se' paikka.  Ei vastattu sähköposteihin eikä puhelimeen.Vähän googlailin että tuli ilmi että moni ihminen oli samassa tilanteessa...Jotenka tein rikoslmoituksen. Ajattelin että se on ihan varmasti good-bye rahoilleni, mutta tällä kertaa olin väärässä. Tänään näkyy raha takaisin tililläni. Ei nyt kovin suurista summista kyse, mutta hyvin on käyttöä tälle rahalle. Ja paikkahan oli Lemmikkistore Heinolassa.

'Mindy' (Malinallin Colours Of The Wind) - Jukkiksen ensimmäinen tutkittu jälkeläinen - 1v2kk -  kävi maanantaina terveys tarkastuksissa Pärnäsellä ja hyviltä näyttivät lonkat ja kyynärät. Nyt vaan jännityksellä odotan mitä Kennelliitto sanoo - ei ole vielä näkynyt Koiranetissä.

Minulle tuli kutsu suun pigmentin tutkimukseen. Minulla on eroosio hampaissa ja ne lyhenevät ja lyhenevät eivätkä paikat pysy vaikka mitä tekisi. Niin ja myös kynnet lohkeilevat ja hiukset lähtevät. Huomenna lääkäriin tuon pigmentti asian vuoksi ja ensi viikolla tuosta eroosiosta keskustelu lääkärin kanssa.
Tuntuu että ei ole minun kehossa paikkaa mikä ei olisi rikki.

Tylsän kosteaa on koko ajan, yritän saada haravoitua viimeisiä lehtiä pihasta - pihan jättitammi kun vasta on lehtensä tiputtanut. Vaan kun selkä ei kestä tehdä sitä kun vähän kerrallaan...Tämä kuva sai hymyn huulilleni.

9. Tänään sitten kävin hammaslääkärillä joka tutkaili tuota minun suun limakalvon värjäytymää ja päätti että siitä on otettava koepala että selviää ettei se olisi pahanlaatuista. Nyt sitten odottelen koska löytyy aika siiihen. Jos tulisi joku peruutusaika? Heillä ei ollut aikaa antaa lähitulevaisuudessa ja se olisi hyvä saada tehtyä pian. Olen netistä lukenut että se leviää pian imusomukkeisiin ja muualle - jos se on syöpä.
10. JEI! Niin mukava päivä taas tänään!
Jukkiksen BG tytöt Ella, Stella ja Alma perheineen kävivät - Jukkis sai leikkiä kauniiden tyttöriensä kanssa. Ja kahviteltiin.
Sisällä otettuun kuvaan tuli laitettua liian kirkas valo, enkä saa sitä korjattua...:) Joten muutin sen mustavalkoiseksi. :)
17. Taas viikonloppu. Poikkesin kaupungissa postissa. Äidin hoito- ym muita laskuja pitää viedä kun tulevat aina niin myöhään.
Eilen käytiin Merjan kanssa Hyvinkäällä katsomassa Jukkiksen Oceanbourn pennut. Ihania olivat ja Ellille kiitos kestityksestä!
Tässä rivistö niistä 7 viikkoisina. Nyt tänään on ensimmäiset 2 lähteneet uuteen kotiin. Poika sekä Ellin sijoitustyttö pääsivät samaan kotiin.
Ja nyt sitten päivittäin yksitellen lähtevät loput.
Terveys tarkastuksessa kaikki olivat ok, pojalla pallit laskeutuneet sekä koko poppoolla terveet silmät eli cea-vapaat.
Mindyn tulokset eivät näy vieläkään Koiranetissä. Maanantaina on 2 viikkoa tutkimuksista.
20. Vihdoin Mindyn tulokset on julki. Kennelliitto oli samaa mieltä Pärnäsen kanssa. Mindyllä on terveet A/A lonkat ja 0/0 kyynärät. Tosi kivaa!
Minulla on alkanut olla hurrrjan paljon lintusia ruokittavana...on varpusparvi, ainakin yli 10 lintua, tintit, lukematon määrä, variksen ja harakan tämän kesän poikasia ja vanhempia lintua, ainakin yksi mustarastas ja oravat, 3-4 poikasta ja todennäköisesti niiden vanhempia. Aikalailla sulassa sovussa syövät. Niitä on ihana katsella.