1. Pyhäinpäivä.
Mielessä ja rakkaissa muistoissa isä ja niin niin monet ystävät ja tutut sekä rakkaat nelijalkaiset ystäväni: Nella, Nellan poika Pepe ja Nellan toisesta pentueesta Kalle ja Hymy, Hymyn lapsi Reetta, Reetan lapset Fanni ja Veera, Veeran lapset Aino ja Kalle (II), Ilmari, Ilmarin tytär Hope ja Hopen poika Luukas. Niin paljon iloa ja onnea minulle tuoneet rakkaat.
Jesse Kaikuranta  'Vielä täällä oon'.   Ari Koivunen 'Angels are calling'  Ilpo Kaikkonen 'Terveiset sinne Taivaaseen'.
3. Tänään tasan 30 vuotta sitten - 3.11.1984 - syntyi minun ensimmäinen pentue. Muistellen Pepeä, Ronia, Iinaa ja Babsia.Joista jäi Pepe kotiin, Pepe oli suloinen luonteeltaan mutta sillä oli toinen korva aivan luppakorva joten ei sitä voinut viedä näyttelyihin.
4. Koleaa, pimeää ja sumuista, joka paikka märkä ulkona. Tämä vuodenaika on vähiten mieluinen.
Ei kovin innosta ajatella pentujen tekemistä., ne kyllä täytyisi tehdä kesäaikaan. Kaikki kyllä on valmista niitä varten - pentulaatikkoa lukuunottamatta, sen saisin Sarilta lainaksi. Omanihan myin pois viime kesänä.
5. Sanna ja Anni kävivät Lahdessa silmätarkissa ja samalla tulivat näyttämään uudet Englannista tulleet Wicani pojat Paddyn ja Epicin. Kiitos!
Oli mukavat pojat, erityisesti tykkäsin Paddyn rauhallisesta luonteesta ja hellyyttävästä katseesta. Paddy on soopelipoika.
6. Odotettu lumimyräkkä ei ole ainakaan toistaiseksi saapunut Lahteen. Espoossa kyllä näkyy satavan. Kuvat tältä aamulta BB talosta.
7, Tuli noin 10 senttiä märkää lunta viime yönä :( ja aura-auto jätti kamalat läjät märkää painavaa lunta portille.
Emil ja Ilona tekivät tempun taas tänään, laitoin kesällä tuonne naapurin aidan laidalle metrin verkon lisäksi ja olen antanut niiden olla sielläkin puolella pihaa ihan rauhassa, niin hups, tänään naapuri soitti (olin itse tietokoneella yläkerrassa kuulokkeet korvilla) että minun koirat ovat heidän pihalla ja tuossa lumessa on helppo jäljittää menopaikka joka oli se entinen paikka, ovat vaan hypänneet verkon yli ja kaivautuneet naapurin aidan ali. Eli niille tuli nyt taas kielto sinne puolelle kun silloin kun en itse ole ulkona. Tulivat kyllä naapurin Hannan ohjaamana kipin kapin portista takaisin kotiin. Kiitos naapurin pojille kun menivät äidille kertomaan. On onni kun on ihanat naapurit!
Luukaksen Pinja-tytär sekä Pinjan Nox-tytär olivat tänään esiintymässä Elma-messuilla.
8. Huh huh nyt ne märät lumet putoilevat katolta, saa pelätä että koirat jäävät alle. En laitattanut uudelle katolle lumiesteitä kun ajattelin että katto tulee niin raskaaksi kun lumi sinne jää. Ehkä pitäisi sittenkin laitattaa.
Päivi ja Topi (Malinallin Heart Of Hope) kävivät hakemassa säkin Biomilliä. Kokeilevat jos sopii Topille. Tässä Tytti poikansa Topin kanssa kuvissa.
9. On niin paha mieli Darlene ystävän puolesta. Hänen leikkaus on epäonnistunut ja hän lopettaa chemoterapian ja hän on sairaalassa yksityishuoneessa ja
on unessa suurimman osan aikaa. Hönelle on luvattu muutama päivä elinaikaa tai viikko enintään.
13. Päivät rientää, ei ole vieläkään juoksu kunnolla alkanut. Liekö Ilonan on 'ymmällään' kun Elle ei aloita ensin. Elle kun leikattiin keväällä. Ilonan juoksu on tullut aina vähän äitinsä jälkeen.
14. Sirpalle kiitos viesteistä ja Tornion poikien kuvista! (Malinallin Top Treasure = Varri (soop) ja Malinallin First To Dance = Peetsi) Ellen ihanat pojat! Ilonan ja Emilin veljet. Rakkaat halit koko poppoolle!
16. Rakas ystäväni Darlene on tänään nukkunut rauhallisesti pois. Hän jättää suuren aukon minun sydämmeen. Kuvassa yksi Darlenen koira sai hyvästellä muutama päivä sitten hänet sairaalassa. Nuku hyvin rakas ystäväni!


Koskaan ei tiedä,
onko aikaa paljon vai vähän.
Yht'äkkiä huomaa,se päättyikin tähän.
Muistot kauniit voimaa antaa,
surun raskaan hiljaa kantaa.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Ei jaksanut sydän kultainen,
vaan lähdit luokse pilvien valkeiden.
Kyyneleet eivät tuo sinua takaisin,
vaikka hetkellisesti sitä toivoinkin.
17. Hauska video oravasta joka nappasi miehen kameran...
Minusta tuntuu että Ilonalla olisi juoksu,näen punaista turkissa, mutta vuotoa en saa kiinni...mutta seuraillaan. Vaikeaa on. :)
18. Kyllä se juoksu nyt on Ilonalla, kun vaan nyt hoksaa oikeat päivät!
Pentujakin kysellään todella paljon nyt, melkein joka päivä jonkinlaista kysyntää. Tänään kysyttiin Saudi-Arabiaan. Ihmettelen kuka sinne uskaltaisi pentujaan antaa, eikö se ole islamin uskoinen maa jossa koirat ovat 'likaisia'. Vaikka en minä kyllä anna edes Eurooppaan, ainoastaan Suomeen. Yhden koiran myin Tukholmaan suomalaisruotsalaiseen perheeseen.
Sain hienon uutisen Varrin ja Peetsin ihmisäidiltä; pään kuvassa kaikki hyvin. Ihanaa! Sirpahan kaatui jokin aika sitten pahasti ja löi päänsä josta aiheutui sisäinen verenvuoto, joka leikattiin muutama päivä kaatumisen jälkeen.
19. Peetsikulta on leikattu tänään ja kun hänet vietiin kotiin niin isoveli meni hiljaa viereen nukkumaan - suloista, eikö! Pikaista paranemista Peetsille!
20. Tässä niin innokkaana odottelee että saataisiin pikkucollieita maailmaan että saa yrittää pitää näppejään kurissa ettei ostele vaikka mitä...
tänään mm. tuli tälläinen uusi ihana paksu ja pehmeä ja lämmin alusta pentulaatikkoon ... :) mutta tätä voi käyttää tietty muuhunkin tarkoitukseen jos ei onnistuta pentusia saamaan.
Tänään myös kävi Jyväskylästä pariskunta esittäytymässä ja Ilonaa katsomassa, toivovat Ilonan tekevän heille pojan.
21. Meille muutti tänään tälläinen kodinvaihtaja. Koirat tykkäsi kovasti! Sai kyydin Matti-serkulta Helsingistä.
Peetsillä kaikki hyvin, Sirpa on 'pakannut' pojan hyvin ettei pääse nuolemaan tikkejä eikä Varriveli pääse kanssa hoitamaan nuolemalla.
27. Hups - mihin tämä aika on taas mennyt? On niin tylsää kun on tämä juoksuaika ja koirat erotettuna toisistaan. Itse yrittää tasapuolisesti pitää seuraa niille. Ja on märkää ja pimeetä ...
Nyt sitten huomenna perjantaina kaikki peukut ja varpaat pystyyn - yritetään astutusta!
Tälläinen kukka kukkii kovasti nyt, olen sen joskus vuonna yks ja kaks saanut äidiltä, siksi se on rakas. :) Mikä lie oli nimi.
28. Pialle kiitos tiedosta - kukka on tulitikkukaktus. :)
Käytiin katsomassa miten Ilona suhtautuisi Lenniin, mutta neiti ei ollut näkevinään koko komeaa poikaa ja jos toinen yritti lähestyä niin hampaita näytettiin.
Uusi yritys myöhemmin, mahdollisesti huominen skipataan, taitaa olla liian aikainen aika - hätähousu asialla ja ei tullut otettua progesteroonitestiä.
Tai sitten neiti on ronkeli, muutama päivä sitten pienelle epämääräisen näköiselle sekarotuiselle poikakoiralle vinguttiin...se olisi miellyttänyt enemmän?
No ei kai!!!
Mialle kiitos ihanasta ruusukimpusta!                                                 Vai tässäkö Ilonan vauva? Helppohoitoisempi. :)