10. Tämä kuukausi alkoi pelottavissa merkeissä. Korona viirus on levinnyt ympäri maailmaa. Suomessa ollaan käsitelty sitä hyvin huolettomasti. Olisi heti pitänyt laittaa tiukemmat kontrollit esim. Italiasta saapuville ihmisille. Italia on ihan katastrofaalisessa tilanteessa.
Ei muuten mutta kun jos minä sairastun niin mitä tapahtuu minun koirille kun ei ole ketään auttamassa. Ja tyttärelläni on diabetes sekä työskentelee lähihoitajana. Eli riskiryhmää molemmat. Jos minulla ei olisi koiria niin ei olisi yhtään väliä vaikka täältä jo pois pääsisi.
Sissi-sisko kävi alkukuusta leikkimässä Jukkiksen kanssa.
Tytti-kulta (Malinallin Whisper Of Love) 13v2kk pääsi etusivun mannekiiniksi.
15. Nyt on sitten alkanut aitaremontti tontin takarajalle että saisi vähän rauhaa. Osa saatiin perjantaina laitettua työllä ja tuskalla ja huomenna maanantaina pitäisi jatkaa jos sää sallii.
Tänään kuitenkin nautittiin ihanasta auringonpaisteesta kovan tuulen myötä. Päivi ja Belle kävivät. Kiitos käynnistä! Saatii Bellekin pikkaisen leikkimään.
17. Nyt sitten alkoi minulla karanteeni, kun olen riskiryhmää koronavirusta ajatellen. Pitäisi pysyä kotona ketään tapaamatta.
Pitäisi käydä kaupassa, mutta voiko mennä? Viimeiksi kun kävin niin oli vessapaperi loppu ja mm sekin loppuu pian minulta...
Tänään en pääse pihallekkaan kun Mika ja poikansa ovat aitaa laittamassa.
22. Tilanne on nyt se että en taida uskaltaa mennä tuohon kauan odottamaani hammashoitoon. Tuo korona virus on pelottava. Ahdistaa aika suuresti tämä epätietoisuus sekä myös tämä karenssi. Jos ei koiria olisi niin miten sitä jaksaisi?
Ilona ja Jukkis leikkivät ja takana näkyy uutta aitaa (kuvattu yläkerran ikkunasta) . Pelti loppui hieman kesken. Mika katselee jos saisi vähän lisää samanlaista. Ja maasta tunkee vihreää.
25.Toistaiseksi terve. Suomessa kuollut 3 ihmistä tähän mennessä korona virukseen.
Tilasin Trion K-supermarketista ruokaa ja näin hienosti varustettuna nuori mies toi ne tänään.
Mika ja poikansa saivat valmiiksi tuon uuden aidan tänään. Halusin sen kävelytien puolelle koko takaosan matkalle ja sitten kadulta katsottuna oikean puoleisen talon peittämään. Naapurit rakensivat viime kesänä pation ihan siihen aidan viereen ja en oikein kehdannut koskaan mennä sinne puolelle ulos ollenkaan. Nyt - kunhan vaan jos hengissä selviää ja tämä korona hässäkkä on ohi niin siellä puolella on kiva kahvitella kavereiden kanssa. Toisessa kuvassa aidan 'alta' poistettuja vanhoja tolppia jotka kyllä heti vein varastoon mutta kuvassa vielä ovat. Ja Emil.Ja nyt kun vaan saa laskun ja pystyy sen maksamaan. Mika kun ei oikein pystynyt antamaan ennakkohintaa kun ei tiennyt kauan menee...hiukkasen hirvittää. Mutta on se aika kallis toden näköisesti.
28. On tämä aika hurjaa; nyt on koko Uusimaan maakunta eristetty koko maasta - poliisit vahtimassa ettei kukaan asiaton ylitä rajaa. Mutta se on aivan oikein tehty, jospa se estäisi koronan leviämistä vähän.
Tytti, joka on ollut niin pirteä aiemmin, ei tänän aamuna jotenkin meinannut päästä ylös liikkeelle. Pelästyin jo kovasti. Mutta se meni ohi ja söikin oikein kunnon aamiaisen.