2. Maaliskuu, lunta sataa ja pakkaset ovat takasin. Oli jo niin lupaavan keväistä että toivo heräsi. :)
Olen katsellut Seefeldin mm hiiihtoja ja pettynyt suomalaisten suorituksiin.
Teddyllä vielä jatkuisi lääkekuuri muutaman päivän mutta nyt luovutan. Jos piilotan tabletit herkkuihin ruuan joukkoon niin se jättää kaiken ruuan syömättä ja kun yritän kurkkuun tyrkätä niin se ei meinaa avata suuta millään ja sitten puree suun yhteen jos saan se auki ja minun sormet jäävät väliin.
Olkoon ilman lääkkeitä, en halua purettaa sormiani. Niitä myös ei saa liottaa veteen että voisi ruiskulla antaa. Eli se siitä. Teddy yskii ajoittain  mutta onneksi ei koko aika eikä kovin usein että sen on nyt pärjättävä näin. Keuhkoissahan ei ollut mitään kun ne kuvattiin.
Äidin perunkirjoitusta olen järjestellyt. Kun saisi sen ohi ja voisi alkaa surra ilman ylimääräisiä ikäviä hommia.
Jospa tämä kaikki alkaisi helpottaa.
Pia kertoi että Romeo (Malinallin Wind Beneath My Wings - 15kk) oli elämänsä kuudensissa rallytoko kisoissa tänään, toista kertaa avoimessa luokassa Porvoossa. ensimmäistä kertaa vieraassa hallissa :) Oli kuulemma vaikea rata ja kovin monien suoritukset hylättiin, mutta Romeo sai hyväksytyn suorituksen 79 pistettä. Kuvassa Romeo menossa kisaan topakkana ja jälkeenpäin väsyneenä kisasta ja matkasta. Hyvä Pia ja Romeo!
3. Huippuihana sää, mutta en saa itseäni liikkeelle...
Facessa osuin näkemään Tiinan päivityksen. Siinä on kaunis Jukkiksen tytär Isla. (Black Gary Dancing Danya)
Ja tässä pohjois-karjalan hangilla Emilin Hertta-tytär (Malinallin Media Sensation)
7. Tarjan nimipäivä              Minä en meinaa muistaa koskaan kenenkään nimipäiviä. En lue lehtiä joten en näe siitä ilmoitusta. Itse olen saanut puheluita sekä onnitteluja yllättäen.    Kiitos jokaiselle! Tässä keltaisia tulppaaneja Tuulalta ja Harrilta. 
p.s. lunta satelee ...
14. Ei voi mitään, mutta puuttuu edelleen inspiraatio kirjoittaa tänne ...
Maininnan arvoinen asia on että viime lauantaina Raija ja Sissi kävivät. Muuten olen ollut ihan vaan koirien kanssa . Niin ja lunta sataa lisää.
16. Muutama uusi kuva: Emma (Malinallin Arwen Evenstar)  Bellen tytär vasemmalla ja oikealla Rita ja Rokey, Jukkiksen Oceanbourn pennut.
17. Räntää sataa taivaan täydeltä ... kivaa? 
Tänään taas sitten näitä jälkeläisen kuvia. Jukkiksen Bella tytär Oceanbourn kennelistä tällä kertaa. Vähän vajaa 6kk.
18. Kovin kovin raskaita aikoja eletään - selviää huomenna.
Ylin kuva, eilen illalla yläkerran ikkunasta näpätty kuvaa tämän päivän tunnelmaa.
Ja sitten Ilona ja Jukkis poikansa....
18. Elle oli eilen kovin huonona, pelkäsin että tänään olisi viimeinen päivä, mutta tänään taas vähän parempi joten jatketaan ja toivotaan että Elle piristyy kun kevät tulee. Elle on sellainen sisupussi. En tiedä miten tulen kestämään näitä tulevia menetyksiä. Nämä koirat ovat minulle minun elämä ja ainoat todelliset ystävät.
28. Surun päivä.
31. Perjantaina oltiin päivin kanssa kuuntelemassa Höierin Charlotten lunetoa kuvien kera colliesta. Oli hyvä!


Lauantaina Päivi, Belle, Emma ja Siv kävivät. Leikkivät Jukkiksen kanssa ja vähän yritettiin siistiä Emmaa, mutta vähän oli hankalaa...jäi osa Päiville näyttelyssä tehtäväksi. Oli Siv vähän leikellyt takkuja korvien takaa pois ja siellä isot tyhjät kolot korvien takana...
Ja tänään sitten olin Merjan kyydillä Lahden kv näyttelyssä.
Sissin tytär Helmi sijoittui luokassaan ERIllä toiseksi - onnittelut! Emmalla ei käynyt niin hyvin, sai H:n siitä ruskasta väristä turkissaan ja oli kuulemma liian kapea pääkin.