4. Ollaan sitten jo tässä menossa - kiirusta on pitänyt . On täytynyt juosta hammaslääkärissä ja eläinlääkärissä ja katsella hiihdon MM-kisoja.
Välillä on satanut ja nyt taas pakkasta. Aurinkokin paistelee tällä hetkellä.
Sissi ja Raija käivät taasen meitä ilahduttamassa. Kuvia.
5. No huh-huh! Olipas jännä MM 50 kilometriä. Upeasti pronssille Matti Heikkinen.
Ruusu kävi leikittämässä molempia poikia, Emiliä sekä Jukkaa. Kuvia,

Tuo Emil liikkuu niin hienolla potkulla että jospa se ei nostelisi helposti häntäänsä niin haluisin viedä sitä näyttelyyn.
6. Minua suoraan sanottuna ottaa päähän tuo eläinlääkäreiden ahneus. Ellellä oli pari kuukautta sitten elämänsä ensimmäinen pissatulehdus ja sain siihen lääkkeet ja heti tehosi ja vaiva hävisi. Nyt sitten se uusi ja soitin asemalle, sieltä sanottiin että tuo näyte, joka viljellään ( ei pyydetty Elleä asemalle)  - mutta eivät antaneet lääkettä heti vaikka edellisen kerran lääke heti tehosi...Joten vein näytteen - oma kiva eläinlääkäri ei ollut paikalla ja se taas viljeltiin ja kun menin sovitusti hakemaan lääkettä niin se ei ollutkaan valmis ja odotettiin vikonlopun yli ja kun kyselin tänään saanko nyt tulla hakemaan lääkkeen niin nyt sitten ei oltaisikaan annettu vaan haluttiin että tuon nyt Ellen asemalle lisätutkimuksiin, ultra ym ym tutkimuksia. Kiehahdin ja sanoin että haluan lääkkeet, ettekö todella anna ilman taas lisätutkimuksia - hoitaja meni taas puhumaan eläinlääkärin kanssa ja tuli hyvin tiukkana sanomaan että nyt tämän kerran annetaan mutta ei uudelleen. Edelleen ei ollut oma lääkäri. Tälle eläinlääkärille en mene koskaan enää ellei ole hengenlähdöstä kyse ja muualle ei pääse.
Muuten on ollut taas ihana aurinkoinen kevätpäivä. Äitiä käytiin Mian ja Jukkiksen kanssa samalla reissulla katsomassa ja hän oli kohtalaisen pirteä ja hymyileväinen. Siitä jäi hyvä mieli. Joku oli sinne huoneeseen tuonut sellaisen kivan laulukirjan, missä oli sanat ja voi haluta musiikin. Laulettiin muutama laulu ja äiti tykkäsi ja yritti hyräillä mukana  Ja Jukkis osaa olla niin nätisti siellä vaikka kotona on sellainen riehupekka.
Facessa Raija huomasi että olen vahingossa näppäissyt sellaista nuolta että muutamaan päivään minun julkaisut eivät näkyneet kuin Raijalla. Vähän olinkin ihmetellyt kun kukaan muu kuin Raija (edes kohteliaisuudesta :) ) ollut tykännyt minun kuvista.
7. Aamu-uutisia: lupaavalta näyttää Elle eilen saanut kaksi pilleriä ja ei pissaa yöllä. Iloinen!
8. Tilanne ennallaan Ellen kanssa - ei pissattu maanantain lääkekuurin aloittamisen jälkeen.
9. Ellen tilanne kunnossa! Ulkona sataa vettä ... eilen Raija ja Sissi kävivät ja sain ihanan kimpun ruusuja - kiitos! Kuvia.
Annettelta tuli Ninni-serkun kuvia. Kiitos!
14. Minulla on lähimuisti selkeästi huonontunut ja kun minun äiti sairastaa Alzheimerin tautia niin olen ollut kovasti peloissani jos tämä on sen alkua...
Joten minun oli 'pakko' käydä testauttamassa itseni muistiklinikalla. Siellä oli ihana Pia-niminen henkilö tekemässä testiä, tehtiin kaikenlaisia testejä ja kyseltiin kaikenmoisia kysymyksiä. Pia totesi että minulla ei ole todettavissa muistisairautta ainakaan vielä - kutsuvat vuoden kuluttua uuteen testiin.
Vanhuuden vaivoja vaan... Oli muuten odotushuonekin laitettu niin viihtyisäksi siellä - jotain hyvää vanhuksille.
Eilen oli leikki-kivaa Mian, Ruusun ja Jukan kanssa. Pari kuvaa täällä.

14. Tänään on ollut niin kylmä tuuli, vähensin jo vähän vaatteita ja nyt palelee... Muuten hyvä kevyt mieli kun tuli mentyä tuonne muistitestiin, voi ainakin toistaiseksi huokaista helpotuksesta.
Jukka ja Ilona leikkii aina niin nätisti.
Tässä kamalan huono kuva mutta sattuu näkymään että kyllä Ilonaltakin tuota potkua liikuntaan löytyy kun se vaan haluaa juosta :)
15. Meillä aletaan uuden ruuan kokeilu, saa nähdä kuinka toimitus tulee onnistumaan. :) Tilasin 6 säkkiä - olen saanut 2. Postin tiedoissa lukee että kolmena lähetyksenä ovat lähteneet ja olisin vastaanottanut 2 pakettia, mutta meille on tullut vaan yksi missä oli kaksi säkkiä ruokaa.
Nimeltään Zaaron Holistic riisiä ja kanaa. Ollaan testaisltu ja hyvin tuntuu käyvän meidän sakille.
Lenkille ei pääse kun on odotettava...eipä tuonne oikein mieli tekisikään kennä kun on niin märkää ja kuraista.
Ranuan eläinpuistossa syntynyt jääkarhunpoikanen ulkoili ensimmäistä kertaa elämässään tänään, oli live-lähetys Ylellä ja otin tietokoneelta pari kuvaa.
20. Luontoäiti on koristellut maan viimeyönä kauniiseen ohueen valkoiseen vaippaan.
Uutta päivää kohti ajatuksella: tämä on loppuelämäni ensimmäinen päivä. Jotkut ovet sulkeutuvat ja uudet toivottavasti avautuvat.
Sissillä on juoksu ja ei pääse leikkimään Jukan kanssa muutamaan viikkoon ja Ruusu menee huomenna leikkaukseen joten sekään leikkikaveri ei ole saatavilla ennenkuin toipuu. Mutta tänä iltana leikit kuitenkin ennen leikkausta.
Netistä löytyy kaikenlaista, tämäkin saattaisi olla joskus tarpeellista! Voi klikata suuremmaksi jos teksti ei näy.
Ihana sininen taivas ja aurinko paistaa,
alakuvassa Jukka öitinsö ja tätinsä
kanssa paistattelee päivää
Kamalaa!!!  facessa yksi collien omistaja sanoi tänään ostaneestä Best Friendin luun koiralleen ja siellä oli sisällä naula ja jotain ruostemössöä!
Tässä kuvat luusta
23. Pari uutta kuvaa minun poikien tyttäristä
Tässä 'Lumi' Leaftribe White Lie - 7 vuotta - on Teddyn tytär
Ja Teddyn isän 'Luukaksen' tytär 'Tuike' Silimen Tähti Olen Minä, 10,5 vuotta
25. Nyt on sitten lehdessä tuo naulajuttu - linkki tässä.
Pitäisi taas alkaa valmistautua huomiseen näyttelyyn, mutta ei huvita, ei sit yhtään. Hiukan arveluttaa tuomari - oli ollut Cruftin tämänvuotisten collieiden Ropin valitsemassa, jos ne olivat hänen makuisia collieitaan niin Jukkis ei ole.
26. Näyttelystä palauduttu. Ihan hyvin mielin, tuomarilla oli tiukka linja. Collieita oli kaikkiaan 62 kpl ja 3 urosta ja 2 narttua saivat Sa:n. Erit olivat tiukassa, aika paljon H:takin jakeli. Jukkapoika sai EH ja voitti nuorten urosten luokan. Kiitos Birgitalle esityksestä! Merjalle kyydistä ja Raijalle seurasta.
Jukan arvostelu:
Good muzzle and underjaw. Correct eye set and shape. Very good neck and outline, Good angles. Correct texture of coat. Correct rear and front movement and profile.
Tässä päivän tuomari Robin Newhouse Englannista. ja 'palvelijansa'.
Lemmetyisen Tea otti jonkun kuvan Jukkiksesta - niitä odotellessa.
27. Kuvat näyttelystä. Jukkis ei voinut juosta matolla kun joku koira oli sille kakannut, joten menivät Birgitan kanssa lattiaa pitkin. :)
30. Olipa myrsky toissapäivänä. Tuuli kaatoi takapihalla olevan vajan kyljelleen. Oli aika homma kääntää se takaisin. Kiitos Mia ja Lipa avusta!
Meillä on ollut tänään - mukavan lenkkisään lisäksi - vähän äksönia. Kaupungin miehien on pitänyt tulla kaatamaaan isoja vanhoja koivuja minun ja naapurin pihasta ja ihan tuosta raja-aidan vierestä . Tänään mies tupsahti keittiöön yht'äkkiä vaikka oli koiratkin  pihalla. Eivät minun 'vahtikoirat' mitään tällä kertaa ilmoittaneet (ei ollut Jukkis pihalla :) ) kun mies oli hyppinyt aidan yli ... Joutuivat vähän aitaakin ottamaan auki että saivat puut kaadettua ja laittoivat sitten umpeen. Toivottavasti nyt kestää aita kesään saakka jolloin toivon että Kati ja Aki tulevat tekemään uuden vahvan väliaidan meille. Tämä kun vetelee todella aivan viimeisiään. Yksi koivu minun puolelta kaatoivat ja neljä naapurin puolelta.
Facessa tuli muisto esiin - Tytti ja 7,5 kk ikäiset poikansa. Harmittaa kovasti kun toisen omistaja ei pidä minkäänlaista yhteyttä vaikka asuvat Lahdessa.