2. Pennut tänään 2 viikkoa. Menen niitä katsomaan sunnuntaina. Täytyisi alkaa miettiä kenelle kukin pentu menee. Meillä on muutama ihana ihminen odottamassa tietoa - malttakaa vielä hiukan
Pentujen silmät on auki ja ne alkavat jo haaveillä elämästä pentulaatikon ulkopuolella.  Tässä poika laatikon reunalla.
4. Nyt sitten olen nähnyt pikkuiset livenä ja kyllä ne olivat niin ihanat!  Pieniähän ne ovat vielä , 2 viikkoisia joten eivät ne kauaa olleet valveilla. Hyvien kuvien ottamiseen tarvitsee aikaa, mutta muutaman ok kuvan sain mielestäni. Tässä yksi, laitan linkin sen suurennokseen että näkyy kunnolla. Maskit pidettiin kasvoilla koska Päivi oli käynyt lapsenlapsensa kanssa vauvauinnissa samana päivänä aiemmin.
Asia mistä minä myös iloitsen on että 'minun' oravat ovat hengissä. Keväällä syötin yhtä orava pariskuntaa kun huomasin että oravaäiti oli imettävä Sittemmin kuulin että naapurin rotanloukkoon oli mennyt kaksi oravaa ja olin melkein varma että olivat nämä kun niitä ei ilmestynyt sen koommin näkyviin. Ja ajattelin miten pienokaisille oli käynyt. Nyt sitten olen nähnyt ainakin kaksi isoa oravaa ja kaksi poikasta juoksevan minun aitaa pitkin pihatammeen. Laitoin aidan vieressä olevalle kaadetulle puulle lintujen ruokailutelineen ja sinne pähkinöitä Ja nämä ovat ne löytäneet.
Eilen iltasella kun alkoi jo hämärtää istuskelin kuistilla lepuuttamassa itseäni kun olin vähän haravoinut lehtiä.
Me hukumme ihan lehtiin pihapiirissä on monta vaahteraa, iso tammi ja monta isoa haapaa. Joka tapauksessa siitä on alle 10 metriä tuohon mihin laitoin pähkinät niin huomasin että siellä on vierekkäin poikanen ja aikuinen orava syömässä. Äkkiä ottamaan kuvaa kännykällä mutta se ei ole tarkka, laitan se kuitenkin tähän. Näkee siitä jotain.
9. Tänään on ollut hyvin eriskummallinen päivä. Aamulla heräsin 'kuolemanväsyneenä'. Hyvä kun jaksoin avata ovet koirille että pääsevät aamupissalle. Siitä lepäsin puoleen päivään, en jaksanut liikahtaakkaan. Sitten alkoi kylmän horkka, tärisin pari tuntia vaikka mitä oli päällä. Kun se hellitti ja vihdoin tuli lämmin niin mittasin lämmön joka oli 38,3. Sitten raahauduin keittämään hunajateetä. Ja kaiken lisäksi koirilla, kahdella niistä, oli ripuli. En todella muista koska minun koirilla olisi ollut maha sekaisin Tuskin koskaan. Pari filttiä menee roskiin suoraan. No sitten viiden kieppeillä alkoi helpottaa ja taas voimaannuin. Lämpö oli laskenut 37.3. Minulla on yleensä erittäin alhainen normaali lämpö. Tein Omahoito kannassa koronan katsannan ja se sanoi oireista päätellen ei näyttäisi koronalta. Mutta suositteli lääkäriin menoa. Katson nyt sitten huomiseen miltä näyttää. Laitan tämän toissapäivänä ottamani kuvan oravasta joka ensin maisteli omenaa ja sitten siirtyi pähkinöihin.
10. Tämä minun tauti on omituinen. Minun kuume nousee noin 12 tunnin välein. Viime yönä taas valvoin tunnin tai kaksi - en katsonut kelloa kun alkoi vilu tärisyttää. Aamulla olin taas ok ja tänään puolenpäivän aikaan se alkoi taas ja kesti noin 4 tuntia ja lämpö oli 38,9. Saa nähdä saanko taas ensi yönä valvoa. Hirvittävä väsymys. Taistelua laittaa koirien ruuatkin. Mutta koirat kyllä hoidan niin kauan kun minussa henki pihisee jotenkin ainakin. Ne ovat minun ykkös brioriteetti. Muuten hah-hah! jouduin katsomaan sanakirjasta mikä briority on suomeksi! Onneksi on aidattu piha!
12. Eilen lämpö nousi jo pelottaviin lukemiin: Ihana Kati ystäväni - alan ammattilainen - kertoi minulle kotisairaalasta ja soittikin sinne ja sieltä tuli aika pian hoitaja Petrus valtava määrä toimenpide tarvikkeita mukana. Kaikenmaailman kokeita ja alettiin suonensisäinen lääkitys - tulevat niin kauaan kun tulehdusarvot ovat korkeat kotiin laittamaan lääkityksen suoneen ja kanyyli on koko ajan kädessä. kun tulehdusarvo alenee niin jatkuu normaali lääkitys tableteilla. Koronatestin tulos ei näy vielä mutta olen melko varma ettei tämä ole sitä. Vaan epäilty munuaistulehdus.
Kuvassa Petrus ja osa mukana olleista tarvikkeista.