3. Syyshommia olen täällä väkerrellyt. Vaihdoin vähän postilaatikon paikkaa siitä mihin posti sen määräsi. Kun aura-auto joka talvi sen kaataa ja rikkoo, Jospa nyt pysyisi pystyssä.
Ja olen kaivellut kriikunapuun juuria maasta kun ne tuppaa leviämään kovasti jos niitä kaikkia kypsiä maahan pudonneita kriikunoita ei poimi maasta ja sitten tulee alkuja jotka on kovia kuin tikut ja ehkä satuttavat koirien tassuja. Kun ne ruohonleikkurilla vaan ajelee lyhyeksi...Siellä on valtava juuristo maan alla.
Uudet villasukat tekeillä kanssa.
Monta kurkiauraa on mennyt ylitse tänään. On se niin ihmeellistä että ne joka vuosi osaavat lentää oikeaan suuntaan. Luonnon mahtavia ihmeitä!
Mitähän muuta?  Jukkisen ja Helmin vauvat Oceanbournin kennelissä tulivat maanantaina viikon ikäisiksi.
6. Olipa taas hauska päivä. Raija kävi ja mukana oli Sissi-sisko ja Sissin 7 kuinen poika Poju. Nämä kaikki Jukkiksen tyttökaverit kun ovat laiskistuneet leikkimään Jukan kanssa niin nyt Jukkis pääsi oikein spurttailemaan Pojun kanssa. Vähän jännitin miten Jukkis omassa pihassa tykkää Pojusta, mutta oikein hyvin meni. Sen kaikki leikkikaverit ovat olleet tyttöjä. Poju kävi kyllä aiemminkin meillä, olikohan kuukausi sitten ja hyvin meni, mutta kun on kasvanut ja ei ole mikään ujo poika todella. Kiitos viereilusta! Emil yritti kurkkia ja melkein tuli portin yli kun oltiin kahvilla viereisessä huoneessa.
Tässä neljä sukupolvea, nuorin Poju 7kk ja vanhin Elle 13v8kk
14. Sari ja Mindy meillä. Taisi olla vähän liian vähän aikaa Mindyn juoksusta kun Jukkis oli aika innokkaana Mindy-ressun 'kimpussa'.
Oli ihana nähdä! Molemmat isä ja tytär isossa karvanlähdössä...
15. Oceanbourn pennut tänään 3 viikkoa! Parin viikon päästä on mentävä niitä katsomaan.
19. Kuvat pennuista tänään, yksittäiskuvassa 'Ramses', pentueen ainoa poika.
Olen niin väsynyt tähän köyhyyteen, tuntuu että kuukausi kuukaudelta tulee uusia maksuja ja kaikki kallistuu. Ahdistaa. Ja talo alkaa olla niin rähjäisessä kunnossa että ei tänne ketään voi kutsua. Eilen rämähti lämpöä varaavan takan kaakeleista iso läntti. Ne onkin kauan kestäneet. Ne olivat tässä kun muutettiin 1987 tähän taloon.
Vähän aikaa sitten löysin koirien ruokasäkistä tai tarkemmin koiran kupista ruuan seasta muovisen näköisen pienen palasen jossa oli neulan terävät päät. Olisi voinut käydä huonosti jos olisi mennyt koiran suolistoon. Oli tällä kertaa suojelusenkeli läsnä. Jälleenmyyjällä toimittiin ystävällisesti. Sain sieltä tälläisen vastauksen:
Hei Tarja, Kiitos,lähettämäsi näyte saapui meille tänne. Tuo pieni terävä on hyvin erikoinen, rapsahtaa poikki ja sen vuoksi epäilyksenä on että se on lasittunut proteiiniä. Samantyyppistä on ollut joskus puruissa, kun luissa käytettävä vuota kuumenee liikaa jolloin proteiini muuttaa muotoaan tuollaiseksi
ns. lasimaiseksi kovaksi, Tämä ei sinällään ole vaarallista koska on täysin syötävää, mutta tietysti tuossa muodossa terävä voi aiheuttaa ongelmaa ennenkuin se sulaa muun ruuan ohessa mahalaukkuun.
Lupasivat lähettää korvaukseksi tuotepaketin. Tietysti se lähetettiin tuonna Kiveriöön, mikä on hankalin paikka minulle se hakea. Lähdin tänään kuitenkin uteliaana sitä katsomaan mitä lähettävät ja hakemaan. Ja samalla oli aikomus käydä kaupassa. No se olikin 12 kiloa sitä ruokaa - heh, hiukan painavaa...joten jäi kaupassa käynti kotikauppaan sitten. Mutta oli kiva kun lähettivät koko säkin.
21. Oltiin pentunäyttelyssä eilen. Minnan Iines valitetavasti ei ollut kunnossa eikä päässyt tulemaan, joten Minna noukki Sivin ja Emman mukaansa ja lähti kuskiksi heille.  Lahdessa vielä koukkasi meidän kautta näyttelypaikalle. Kiitos Minna!
Oli kiva nähdä taas tuttuja. Raija ja Sissin kaksi pentua olivat myös siellä. Emma oli luokkansa toinen ja sai vielä kunniapalkinnon sekä hienon arvostelun - missä ei ollut yhtään mitään huonoa. Näyttelyn jälkeen kävivät meillä kahvilla ja Jukkis sai vähän kirmata Emman kanssa, Joitain kuvia otettiin, tässä Emma näyttelypaikalla ja sitten meidän pihassa Jukkis-enon kanssa ja isomummin Elle myös kuvassa.
28. Oli taas mukavaa. Aina kun käy koirakavereita niin on mukavaa.
Kristiina piti koulutusta Emmalle, Lupulle ja Pojulle. Ja Belle piti seuraa Jukkikselle. Kahviteltiin, Päivi toi mahtavat liha- ja kasvispiirakat mitkä oli leipaissut.
Ja lopuksi lauma vähän leikki, mukana myös olivat Elle ja Ilona. Lupu + perhe ehtivät lähteä jo ennen. Kristiina otti joitain kuvia ... niitä odotellessa.
Kiitos kaikille kun kävitte!
Kuvassa vasemmalta Poju, Belle, Jukkis, Elle, Ilona ja Emma