3. Syyshommia olen täällä väkerrellyt. Vaihdoin vähän postilaatikon paikkaa siitä mihin posti sen määräsi. Kun aura-auto joka talvi sen kaataa ja rikkoo, Jospa nyt pysyisi pystyssä.
Ja olen kaivellut kriikunapuun juuria maasta kun ne tuppaa leviämään kovasti jos niitä kaikkia kypsiä maahan pudonneita kriikunoita ei poimi maasta ja sitten tulee alkuja jotka on kovia kuin tikut ja ehkä satuttavat koirien tassuja. Kun ne ruohonleikkurilla vaan ajelee lyhyeksi...Siellä on valtava juuristo maan alla.
Uudet villasukat tekeillä kanssa.
Monta kurkiauraa on mennyt ylitse tänään. On se niin ihmeellistä että ne joka vuosi osaavat lentää oikeaan suuntaan. Luonnon mahtavia ihmeitä!
Mitähän muuta?  Jukkisen ja Helmin vauvat Oceanbournin kennelissä tulivat maanantaina viikon ikäisiksi.
6. Olipa taas hauska päivä. Raija kävi ja mukana oli Sissi-sisko ja Sissin 7 kuinen poika Poju. Nämä kaikki Jukkiksen tyttökaverit kun ovat laiskistuneet leikkimään Jukan kanssa niin nyt Jukkis pääsi oikein spurttailemaan Pojun kanssa. Vähän jännitin miten Jukkis omassa pihassa tykkää Pojusta, mutta oikein hyvin meni. Sen kaikki leikkikaverit ovat olleet tyttöjä. Poju kävi kyllä aiemminkin meillä, olikohan kuukausi sitten ja hyvin meni, mutta kun on kasvanut ja ei ole mikään ujo poika todella. Kiitos viereilusta! Emil yritti kurkkia ja melkein tuli portin yli kun oltiin kahvilla viereisessä huoneessa.
Tässä neljä sukupolvea, nuorin Poju 7kk ja vanhin Elle 13v8kk
14. Sari ja Mindy meillä. Taisi olla vähän liian vähän aikaa Mindyn juoksusta kun Jukkis oli aika innokkaana Mindy-ressun 'kimpussa'.
Oli ihana nähdä! Molemmat isä ja tytär isossa karvanlähdössä...
15. Oceanbourn pennut tänään 3 viikkoa! Parin viikon päästä on mentävä niitä katsomaan.