4.
Jo kesäkuu
Luonto on parhaimmillaan. Sää on suosinut. Kaikki on ihanaa kevään raikasta vihreää. Omenapuut ja syreenit kukkivat. Teddypappa omenapuun alla.
Linnut laulavat ja pihapöntössä pienet talitintit piipittivät.Tänään ollut hiljaista, josko ovat jo maailmalle lentäneet.
Naapurin pihasta löytyi toissapäivänä juuri syntynyt pupun poikanen. Toivottavasti selviää hengissä!
Koirien pesua olen aloitellut, Jukkiksen ja Ilonan olen pessyt.
Raija ja Sissi kävivät tänään käyttäytymiskokeessa ja läpäisivät Olen niin ylpeä heistä! ONNEA Raija ja Sissi. Sissillä on nyt tunnus BH!
14. Asia on nyt sillälailla että minulta ei tule päivityksiä liiemmin hellepäivinä. Minun tietokone on yläkerrassa ja siellä on niiiiin kuuma ettei siellä voi olla. Eli täällä tällä hetkellä - tuuletin päällä mutta silti.
Olen muuttanut alakertaan nukkumaan helleöiksi.
Ruoho kasvaa villinä - olisi pakko leikata mutta ei jaksa.
Mieli on ollut maassa kun juttelin pari päivää sitten naapurin kanssa niitä näitä ja hän kertoi kuinka tuntuu pahalta kun heidän rotanloukkuun on kuollut kaksi oravaa. A-PUA !, olenkin ihmetellyt mihin minun äitiorava on hävinnyt ja mahdollisesti sen puoliso, jotka kävivät joka päivä pähkinäaterialla minun linnunsyöttötelineestä. Jota tarkoituksella yritin avustaa kun huomasin että se imettää.
Miten heidän pienokaisille kävi?
Ei varmaan olisi kannattanut naapureiden  pitää rotanloukkua näin eläinten pesimisen aikaan.
Ystäväni Päivi, jolla oli aikanaan vuonna 1992 kaksi minun kasvattia samasta pentueesta, on palannut elämääni. He muuttivat Lappeenrantaan  ja asuvat edelleen siellä. Yhteys katkesi vuosiksi. Colliemaisin asioin olen löytänyt hänet uudelleen. Hän on etsinyt pentua kesäksi kun on loma töistä ja nyt odottaa heinäkuun puolivälissä kotiin trikkityttöä.
Hän kävi toissapäivänä täällä ja muisteltiin menneitä ja odotetaan tulevaa.
18. Hyvää Juhannusta ystävät!
Me täällä kotona körvistellään koirien kanssa. Tilasin siirrettävän pienen ilmastointilaitteen. Katsotaan onko siitä apua. Vai loppuuko helteet siihen kun se saapuu ja osaanko sitä käyttää.
Päivi oli löytänyt arkistojen aarteista hänen collieden kuvan. Tässä nämä reunimmaiset merlet olivat Päivin Emmi ja Eetu (syntyneet 1992). Keskellä Elli-sisko. Näköjään jaloista ja turkista päätellen ihan isoja pentuja vielä.

25. Hullu helle jatkuu, mitään ei jaksa tehdä. Huomenna pitäisi päästä jollain kyydillä Päijät-Hämeen keskussairaalaan silmälääkärille.

Kukka
antoi auringon lämmittää kasvojaan
se tuntui niin hyvältä
kukka tiesi
mitä aurinko tekisi sille
miten hyvä se olisi
aurinko olisi hänelle kaikki
tässä hetkessä
ja hän antautui valon lämpöön
koko sydämellään
29. Kyllä nyt koetellaan. Nyt on ruohonleikkuri rikki. Naapuri ehkä saa sen korjattua niin että voin ainakin jonkun aikaa ajella mutta se valuttaa öljyä ... Eikähän ole ylimääräistä rahaa. Jouduin juuri ostamaan ilmastointilaitteen etteivät minun vanhat koirat näänny helteeseen.
No iloisempiin aiheisiin. Sain muutaman uuden kuvan Blondiesta (Malinallin Baby Be My Lovesong), Jukkiksen pentuesiskosta sekä toisessa kuvassa on Blondien kanssa sen 'isoveli' 'Timi' 11v (Malinallin This Is Mine)
Positiivista on myös se että olen nyt jonossa silmäluomileikkaukseen.