1. Palelee, kylmä, lämpöasteita +4! Mutta mieluummin otan tämän sään kuin kamalan helteen.
Huomenna mennään Marin kanssa Turenkiin Teddyn lapsenlapsia katsomaan, toivottavasti olisi kiva sää.
2. Hirmutuulinen päivä ja kylmää. Aidan suojakankaan muutama kiinnitysjuttu on irronnut. Pohjois Suomeen satanut lunta...
Tehtiin sitten mukava reissu Turenkiin Marin kanssa. Pennut olivat aivan ihania ja reippaita. Kiitos Päivi kun saatiin tulla ja Marille kyydistä!
Tässä muutama kuva pikkukameralla otettu. Kaikki pennut on varattu.
3. Äitiä käytiin katsomassa Mian kanssa ja hän oli kipeän oloinen. Oli kuumat kädet, yleensä on kylmät. Oli kaatuillut ja käytetty lonkkien kuvissa, mutta ei ollut paikat rikki, onneksi.
4. Kamalia ihmisiä maailmassa - taas terrori-isku Lontoossa. Niin surullista!
Raija ja Sissi kävivät, yritettiin saada hyvä kuva Sissistä tulevaa pentue ilmoitusta varten. Niin kivaa oli taas! Kuvia!
Raija opetti Jukalle uuden tempun - kannon päälle hyppy. Sissi näytti esimerkkiä.
6. Bellen pentusuunnitelmat julkaistu! Pennut syntyvät ja kasvavat Bellen omassa kodissa mutta rekisteröidään Malinallin nimiin.
Alla tämänpäiväiset kuvat Bellestä ja Topista.
7. Onkohan kesä alkanut kunnolla vihdoin? On lämmin ja naapurin poikien palloleikit ja musiikki kaikaa...
Eestin mustakurjen lapsoset ovat kasvaneet jo näin isoiksi. Huono kännykuva.
Naamakirjassa oli viesti että collie on jouduttu lopettamaan kun mahdollisesti matolääkityksen johdosta sairastunut vakavasti.
Lääkkeen nimi on Dolpac vet. Kannattanee välttää ainakin MDR1 alttiille koirille?
8. Elokuun alussa olisi toivottavasti tulossa lisää Teddyn lapsenlapsia Susetten kenneliin. Tällä kertaa tricolour ja blue merle värisiä. Siiri ja Pyry on astutettu. Yhdistelmä Koiranetissä tässä. Tässä 'hääkuva' pariskunnasta. :)
Kävin kaupungissa hakemassa yhtä homeopaattista lääkettä ja sitähän ei ollutkaan siellä, joten ostelin vähän sitä sun tätä muuta. :)
Lapsille makupaloja ja uuden ihanan pehmopallon - tosin se on osittain valkoinen              ja piha on paljolti hiekkaa - kuten koirien tassuista ja turkeista näkyy ...               joten se joutunee piakkoin pesukoneeseen.                                           Mutta koirat rakastivat sitä.
10. Kyllä Teija ja Hertta (Malinallin Media Sensation) ovat tänään loistaneet agility kisoissa. Aamupäivällä 0 rata ja agisertti ja siirto kakkosluokkaan ja iltapäivällä ensimmäinen kisa kakkosluokassa ja ainoa 0 rata ja luva. VAU! Onnittelut Teija ja taitava Hertta.
Olen melko varma että Hertan Emil isä olisi kanssa ollut hyvä aglity koira jos joku olisi sitä vienyt - on niin vikkelä ja ketterä. Kuulemma Emilin Peetsi veli on samanlainen. :)
11. Syreenit kukkii, omenapuissa on pari surkeaa kukkaa - ei taida tulla omenia tänä vuonna ollenkaan. Nyt kun minä olen oppinut omenoista tykkäämään. :)
Ruohoa pitäisi leikata mutta kun en saa konetta käyntiin...Vettä tuli kaaatamalla jonkin aikaa, ruoho kasvaa...
Toi Teddy on kyllä minulle niin tärkeä, se nukkuu minun vieressä joka yö ja aamuisin sitä ei saa liikkeelle ennenkuin on saanut kunnon halit. Mitenhän minä pärjään kun sen aika koittaa, se on jo kuitenkin 10 ja puoli vuotta. Vaikka eihän tuota tiedä kuka täältä ensimmäiseksi lähtee.
Teddyn kanssa on kiva lenkkeilläkin kun se on niin rauhallinen eikä sellainen höseltäjä kuin nuo muut pojat.

12. Oli käynyt 'Klaudia' Malinallin Perfectly Posh lauantaina luonnetestissä.
Ohjaaja/omistaja Leena oli keskeyttänyt testin. Tuomari oli sanonut ettei ole hermorakenteessa mitään vikaa, mutta koira on vaan liian nuori. Täytti juuri 2v huhtikuun lopussa ja ihan kotikoirana ollut. Leena kertoi testin kulusta minulle näin:
Leikki meni hyvin. Oli sitkeä, eikä luovuttanut.
Kelkkaa haukkui, mutta ei meinannut nollata, vaan kiersi ja epäröi haistelua. Lopulta nuuhkaisi.
Hyökkäyksessä haukkui ensin vihaisesti, mutta ei puolustanut loppuun asti.
Haalaria säikähti, ja vinkaisi. Tynnyrille ei sanonut mitään, mutta ei haistanut sitä.
Minun luokse kyllä tuli, kun istuin tynnyrin päällä. Pimeässsä huoneessa löysi perille, mutta poistuessamme, ei suostunut ylittämään oven eteen viritettyä pressua, vaan jähmettyi sen eteen.
Seuraavana olisi ollut seinään kytkeminen, mutta en halunnut enää kiusata koiraa, vaan ryhdyin nollaamaan sitä, ettei jäisi jännityksen tilaan.
Sellainen testi. Niin ja Leena sanoi että paukkuarka Klaudia ei ole. Se on hyvä!
Minäkin olin ajatellut viedä Jukkiksen marraskuussa testiin kun olisi Kärkölässä, suht lähellä. Mutta taidanpa malttaa mieleni ja viedä vähän myöhemmin.
Jukkishan täyttää syyskuun 22. pv. vasta sen 2 vuotta.
Tänään taas tulee vettä ja on tainnut sataa koko yön. Olempa sitten katsellut Uuden Seelannin selviytyjiä :)
16. Tämä täti on ollut ahkera ruohonleikkurin kanssa - tosin vielä riittää hommia, mutta tänään aion pestä Ellen. Olen odottanut lämpimiä päiviä sitä varten ja nyt on alettava tai kesä on ohi kohta.
Belle, Päivi ja Susanna kävivät eilen.
18. Perjantaina iltasella tiputin kännykän koirien vesikuppiin, nostin sen pian ylös ja kuivasin ja näytti toimivan, mutta parin tunnin päästä kun vilkaisin sitä niin se olikin 'kuollut'. Sitten neuvojen mukaan riisin sekaan 48 tunniksi ja katsotaaan  ja toivotaan että toimisi. Nyt ei todella olisi varaa ostaa uutta. Tänä iltana voin koittaa avata sen ja katsoa - jos uskallan...
Toinen moka tänään - ei niin vakava :) - Mia ja Ruusu olivat täällä ja otin paljon kuvia ja kun vähän myöhemmin niitä meinasin alkaa katsomaan niin HUPS eipä ollut muistikortti ollut ollenkaan kamerassa vaan unohtunut tietokoneen sisään edellisten kuvien editoinnin jälkeen.
Joten laitampa edellisenä päivänä ottamani kuvat Ellestä (heinä kuvassa suun edessä), Emilistä ja Tytistä tänne. Ja mustavalkoisen Emilin kuvan.
Olen nyt saanut vihdoin pestyä 3 koiraa, Emilin, Ilonan ja Tytin. Elle piti ensimmäisenä pestä mutta se ei halunnut tulla tuonne toiselle puolelle niin millä minä mummoa väkisin sinne vien?
Käytiin kanssa äidin luona ja on mennyt viime aikoina kovasti alaspäin, oli muutamaa hetkeä lukuunottamatta ihan omissa maailmoissaan.
Tämän Emilin mustavalkokuvan
voi klikata suuremmaksi
19. Taas piti tehdöä reissu Akuuttiin, mulla on ihan surkeat hampaat - ne lohkeilee ja paikat tippuu. Oli ruuhkaa ja reissussa meni 4 tuntia.
Kännykkä on toiminut tänään mutta pelottaa kuinka kauan. Eräs tuttu on myös kastanut kännykkänsä ja 2 päivää toimi ja sitten lopahti. Peukut pystyyn!
Nyt sitten kylmenee ja tulee sateita, huomiseksi rankkasadetta lupaa Ilmatieteen laitos. Vielä on Teddy ja Elle pesemättä.
23. Kyllä on viileää, palelee sisällä...Ruohoa leikkasin tänään, paljon muuta en ole saanutkaan aikaiseksi. Koneellisen pyykkiä. :)
Oikein hyvää Juhannusta kaikille ystäville! Joskus muinoin olen tehnyt tämän kukkajutun...
Ninnin perhe on mökkeilemässä Sysmässä ja tässä juhannustervehdys heiltä.
24. Raija ja Sissi kävivät. Oli kivaa! Kun hain kahvia meille sisältä niin Ilona pyysi päästä ulos mukaan, olen aina niin varovainen ettei kävisi mitään näille kasvateille meidän pihassa - siis ettei tulisi kähinöitä minun koirien kanssa. Mutta ei huolta, hyvin meni, Ilona oli oma kiltti itsensä eikä komennellut Sissiä. Yritettiin ottaa kuvia Sissistä Ilonan kanssa mutta Jukkis päätti haluta kuvaan mukaan ja juoksi riviin. :)
Tässä Ilona, melkein 7v. Kuvat Raijan ottamat
25. Kesän ensimmäinen ukonilma ja kaatosadetta jonkin aikaa.
Oli ihana nähdä Saria pitkästä aikaa ja Tuulia ensimmäisen kerran .. . Tuuli ei kovin innostunut ollut Jukan kanssa leikkimään, mutta juoksivathan nuo - Jukkis Tuulin hännässä :) Juoksu tulosa pian? Tuulilla on mahtava turkki ja saattaisi olla Jukan kanssa ihan kiva mätsi. Awink, awink!
Tuuli on virallisesti Zinnia's Tears Of Heaven. Tässä otin parin kuvaa hänestä.
Ja sitten meidän 'kalju' Jukkis
2. No se juttu mitä jännitin - onnistui hienosti. Jukkis menetti poikuuden ja sisällä heti ensi kunnon hypyllä. Kovasti peukkuja että tulisi vauvoja, minä jos olisin nuorempi niin haluaisin pennun tästä yhdistelmästä.