Sinisen usvan harsossa
minä kuljen,
etsin omaa tähteäni.

Piilotin tähden itseltäni,
että voisin löytää sen uudelleen
sitten kun aika on.

Nyt on tullut aika
niin tunnen sydämessäni,
voin ottaa tähden matkaani,
olen sen arvoinen,
tiedän sen tarkoituksen.
1. Joulukuu.
Tänä jouluna minä ja koirani juhlimme Jeesus-lapsen syntymää keskenämme kuten edellisenkin joulun - äitini kuoleman jälkeen.
Mieli karkailee jo jouluun jostain syystä ???
Tänään peruin kotisivujen palvelimelta sivujeni tilauksen virallisesti - eli kirjoittelen kesäkuun 2022 loppuun ehkä jotain ja sitten hiljenen,
Yli 10 vuotta tätä olenkin kasannut. Vanhimmat sivustot ovat yhtä sotkua kun siellä olleet kuvat katosivat palvelimen, joilla ne olivat, lopetettua yllättäen,
Tietysti minun on mahdollisuus jatkaa jos haluan senjälkeen mutta toden näköisesti eri ehdoin.
Tänään peruin myös nivel lääkärin ajan Päksiin, empähän minä ainakaan kenenkään enemmän tarvitsevan aikaa vie.
Nyt hallitus kaavailee ettei julkisissa kulkuneuvoissakaan saisi liikkua jos ei ole rokotettu ... alkaa menemään kovin kovin vaikeaksi kun ei ole autoa.
Silti en halua enkä voisikaan terveyteni takia sitä ottaa - samoin on monen muuan asia. Ei tunne hallitus armoa.
Sinänsä povaillaaan vieläkin kovempia tempauksia mm pakkorokotuksia.
En halua elää tälläisessä maailmassa. Itken vaan vähän väliä.
Tässä Päijät-Hämeen Akuutti24 - ensihoidon esitys 'Evakon laulu'.
On aivan kuin minun äidin ja hänen äitinsä taipale evakkoon karjalasta, Ensosta.
Itsellä on melkeimpä samanlainen olo täällä nyt, mihin pääsisi karkuun täältä, evakkoon - nykySuomesta.

Tien haarassa minä odotan
jotain uutta ja kaunista,
jotain puhtoisen kiiltävää.

Odotan jotain mitä ei koskaan ole tulossa,
jotain jolle ei ole osoitetta, ei päämäärää.

Riisun takkini, alan hermostua,
tunnen, että minut on petetty,
jätetty ja määrätty tänne odottajaksi.

Tien varressa on liikennemerkki,
olen kai jonkinlaisella pysäkillä
tai sitten tuo on minun stop-merkkini.

Sitten se iskee minun tajuntaani

STOP!
2. Osuipa silmään disinformaatio Helsingin Sanomissa. Täälläpä totuus.
Päijät-Hämeen koronatilanne tänään; sairaalassa 13 ja tehohoidossa 0.
3. Hyvää viikonloppua! Kylmää on ....
9. Olen aiemminkin maininnut facebookissa olevasta ryhmästä Suomen rokoteuhrit/vammautuneet 2021. Ryhmä on suljettu koska sehän bannattaisiin heti kuten kaikki missä on määrättyjä sanoja...Siellä on yli 9300 jäsentä, jos joku olisi kiinnostunut tulemaan lukemaan viestejä niin voin lähettää kutsun. Joku on koonnut jonkinverran ihmisten kertomuksia ja niitä on 810 julkaisua tällä hetkellä. Tietoa haitoista ryhmässä paljon enemmän.
Jos terveydenhuolto henkilöstölle tulee rokotepakko niin sitten kyllä tulee henkilöstö pula ja hoito romahtaa. Koronapassia voitte sitten siitä syyttää - ei rokottamattomia terveitä ihmisiä
Tulee paljon eroja.
THL:n terveysturvallisuusjohtaja Mika Salminen puhuu mielipiteensä
Sotealan ihmisen postaus ja alla klo 14 kuva kynttilöistä. Tuttava vei minunkin puolesta sinne kynttilän. Lisää tulee koko aika, tuuli vaan kiusaa  että meinaavat sammua...
Olemme ratkaisevalla hetkellä - paluuta ei ole.
YK:n ihmisoikeusvaltuutettu - EI pakkorokotuksia missään olosuhteissa!
Sanna Ukkolan kolumni: Pääministeri Marinin päiväkirja
11. Sote alan ihmiset järjestivät pikaisen mielenosoituksen Helsingissä tänään - paljon hyvää asiaa alan ammattilaisten kertomana tällä videolla.
Miltä tälläinen uskonnollisen seurakunnan ilmoitus tuntuu sinusta? Ruokatarjoilukin vain rokotetuille...
Muutaman vuoden takainen juttu, nykyinen tuskin poikkeaa tästä...Tässä kaiken tämän propagandan tausta.

Valtamedian rokotetiedotus on valheellista. Vertaa Helsingin Sanomien artikkelia ja sensuroitua vastinetta.

Joka ikinen kerta kun joku sanoo että tämä on pian ohi, koittakaa jaksaa ja rakkaus/oikeus voittaa niin tulee itku - tämä aika on niin kestämätöntä painostusta.

Olen myös poistanut fb kavereistani muutamia jotka aiheuttavat minulle negatiivista oloa ja vielä jatkan sitä siten että jätän vaan lähimmät ja pitempiaikaisemmat tutut. Elämä tänä päivänä ei tarvitse yhtään lisää pahaa mieltä, sitä tulee tuutin täydeltä tarpeeksi.
12. Vielä jatkumoa edelliseen erittäin tärkeään asiaan.
Henkilö on koonnut ihmisten Suomen rokoteuhrit/vammautuneet 2021 ryhmään lähettämista haittailmoituksista sivuston
Koronarokotusten haittojen torjumiseen apua tässä linkissä.

Rokotetut sekä rokottamattomat TÄRKEIN asia on olla kannattamatta ROKOTEPASSIA.
Se voi ja myös johtaa uusiin kaikenlaisiin pakotteisiin. Se ei auta tässä ns.pandemiassa!
Ja jos se otetaan käyttöön SOTE aloilla myös - nykyisten rajotteiden lisäksi niin se varmasti laajenee muillekin aloille
sekä pahin uhka silloin on EU komission uusi puheenjohtaja Ursula von Der Leyen !!! Hänellä on jo suunnitelmissa rokotepakko kaikille ja oletteko tietoisia kuka hänen miehensä Heiko von Der Leyen??? Hän on lääkebusineksessä, juuri näiden uusien rokotteiden kaltaisten piikkien parissa
Heiko works in US biotech company Orgenesis which is specialized in cell and gene therapies".
Jännä sattuma vai mitä? Tässä kuva heistä.
,


Nyt jo minä en pääse aika moneen paikkaan, minä täysin terve ihminen. On aikoihin eletty ja osa kansaa hyväksyy sen. Surullista!Riikka-Liisa                                  ja muutama muu - kiitos tuesta!
13. Tänään kävin poliisiasemalla kirjoittamassa allekirjoitukseni ja antamassa 4 sormen jäljet - vaativat henkilötodistuksen haussa.
Ja senjälkeen oli käytävä ostamassa uusi kännykkä, edellinen oli jo niin vanha ettei se toiminut kunnolla.
Joutui kävelemään liikaa, nyt on jalat kovin kipeät.
Kotiin saavuttuani tuli taas niin niin niin surulliseksi kuinka minua ja muita rokottamattomia kohdellaan. Ihmiset eivät ole tutkineet asiaa, he eivät tiedä mitä nämä piikit sisältävät ja semmoinen olisi pakko  tunteakseen itsensä ihmiseksi ...
Facessa yksi hengenheimolainen kirjoittaa näin tässsä alla, olen ja tunnen aikalailla samoin hänen kanssaan. Kyyneleet valuu...

"HÄVETKÄÄ.
Mun vitutuskertoimet alkaa olla aika korkealla. Pyydän jo valmiiksi anteeksi sanojani, koska joskus vain pääsee sammakoita suusta, eikä niitä edes halua pitää sisällään.
��
Ylipainoiset tupakoivat alkoholin suurkuluttajat pääsevät ryyppäämään baareihin, kunhan he ovat ottaneet 2-3 kokeellista mRNA- piikkiä.  Ei haittaa edes, vaikka on vähän flunssa. Eikä haittaa, vaikka piikki ei estä millään tavalla viruksen tarttumista ja leviämistä ja kaikki altistumispaikat ovat tällä hetkellä paikkoja, joihin pääsee vain passilla sisään.
��
Kaikki ihmiset pääsevät valikoiden joihinkin ravintoloihin syömään klo 12-17, mutta sen jälkeen osasta ihmisiä tulee vaarallisia ja likaisia ihmisiä, eikä heitä enää päästetä sisälle. He ovat aivan tavallisia, terveitä ihmisiä, mutta he eivät vain saa mennä ravintolaan syömään klo 17 jälkeen. Koska he eivät ole ottaneet 2-3 kokeellista mRNA- injektiota.
��
Pienet lapset eivät pääse perhekerhon tai harrastuksen joulujuhlaan, koska heidän terveet, aivan tavalliset vanhempansa eivät ole halunneet ottaa 2-3 kokeellista mRNA- piikkiä. Vanhemmat eivät myöskään pääse katsomaan lasten tanssi-, luistelu-, tai voimisteluesityksiä eikä pelejä.
Lapsi ja isä eivät pääse yhdessä uimahalliin eivätkä elokuviin, koska isä ei ole halunnut ottaa 2-3 kokeellista mRNA- piikkiä.
4- vuotias ei pääse Muumimuseoon, koska hänen äitinsä ei ole halunnut ottaa 2-3 kokeellista mRNA- piikkiä.
��
Jääkiekkojoukkueen tervein ja paras pelaaja ei pääse enää treeneihin, koska kaupunki on tehnyt linjauksen, että yli 16- vuotiaat eivät saa harrastaa ilman koronapassia. Nuori joutuu siis hakemaan vasten tahtoaan 2-3 kokeellista mRNA- piikkiä saadakseen jatkaa rakastamaansa lajia.
��
Terveet, tavalliset ihmiset eivät pääse kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja. Koska he eivät ole ottaneet niitä perkeleen kokeellisia piikkejä.
��
Ja ihmiset hurraavat tälle hienolle terveysturvallisuusratkaisulle näkemättä YHTÄÄN, mitä tapahtuu. Porukka on niin aivopestyä, että ei jumalauta tajua yhtään mitään!! Vaikka itse pääministeri julistaisi parvekkeelta, että kansalaiset, teitä on kusetettu ja rankasti, jengi vain huutaisi että ”ole sinä hiljaa saatanan koronadenialisti!”
��
Tätä hulluutta on sydäntä särkevää seurata ja kenenkään on turha enää väittää, etteikö tässä historia vahvasti toista itseään, kun ihmisistä tulee aivottomia idiootteja, jotka täysin vailla omaa järkeä ja sydämen ääntä toteuttavat mitä järkyttävämpiä ja perusteettomampia määräyksiä ja toimenpiteitä sulkeakseen terveitä, tavallisia ihmisiä yhteiskunnan ulkopuolelle.
��
HÄVETKÄÄ!! Se päivä tulee, kun te häpeätte sitä, mitä teitte ja miten suljitte silmänne ja sydämenne tältä hulluudelta ja kanssaihmisiltä armon vuosina  2020-2023. Hävetkää."

Tässä alla muuten silmienaukaisijaa miksi lehdistö on myös lahjottu Pfizerin miljoonilla kirjoittamaan ainoastaan yksipuolisesti piikin puolesta: ei haitoista mutta ettehän te usko...
Ammatti-ihmisten erilainen näkökanta koronapandemiasta tässä.
Minä aion poistaa kaikki facekaverit joiden huomaan olevan epäinhimilliä tässä asiassa - en halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä.