2. Ja sitten ollaan jo joulukuussa! Pari päivää ihanaa säätä, kuivaa pikkupakkasta.
Tämän päivän hieno hetki oli kun punatulkku tuli minun lintujen ruokintapisteelle. En muista milloin olisin sellaisen viimeiksi nähnyt!
Minulla on nyt uudet telineet ja käyn joka ilta poistamassa maasta mahdollisesti sinne pudonneet lintujen ruuat ettei tule rottia.
Tässä siitä ihanuudesta pari huonoa kuvaa kun kiireessä jännittyneenä kädet täristen sitä kuvasin ennenkuin se lentää pois.
Jukkis ja Ilona leikkivät pienet leikit
6. Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi, vaikka tänä päivänä elämä täällä ei ole ihan alla olevan tekstin mukaista ... Tämä esitys on järisyttävä!
Pentusivua päivitetty
8. Jukkiksen Simba-poika (Zinnia's Dimm The Lights) kävi tutustumassa isäänsä, leikit sujuivat ihan kivasti.
15. Märkää on edelleen, joka päivä sataa ja on pimeää. Selviä uupumuksen merkkejä ...
Mika kävi laittamassa uuden lattian keittiöön, se hiukan piristi.
Viime keskiviikkona käytiin Raijan kyydillä rokotuksilla - ISO kiitos Raija! Mukana oli Jukkis, Sissi ja Allu sekä Raijan äiti apukätenä.
Jukkis osasi käyttääntyä ihan esimerkillisesti. Käveltiin vähän ympäriinsäkin ulkona kun odotettiin että Raijan vakuutusjutut selviää eläinlääkärissä. Nähtiin vieraita koiria ja Jukkapoika oli ihan kiltisti, kotona lähiseudulla lenkkeillessä se on olevinaan joku kuningas.
Jukkis painoi valjaiden kanssa 26,6 kg.
Sitten kotona pikkuleikit pihassa. Jukkis oli niin onnellinen.
19. Eilen oli aikamoinen räntämyrsky, Vanhat puut, syreeni- ja omenapuu kaatuivat.
Posti töppöilee taas pakettien kanssa, näkyy netissä jotain osoitteen kanssa hämminkiä - viivästyy. Tai oli kaksi ruokapakettia koirille tulossa, toinen tuli kyllä tänään ja se toinen on kadoksissa. Onneksi olen varautunut tälläisiin Postin ongelmiin ja meidän ruoka kyllää riittää tälle vuodelle. Kerttulan Kristiina oli ottanut ihanan kuvan Sissitä, on tähän laitettava - Raijan ja Kriistiinan luvalla.
24. Jouluaatto - vettä sataa, lunta vain pari länttiä. Hyvää Joulua kaikille ystävilleni!
Muuten ihan ekstraordinari päivä jotenkin. Joulurauhan julistuksen jälkeen alkoi ihana joululaulu konsertti televisiosta - loi ihanaa tunnelmaa,
Laitoin kynttilät palamaan, koirat rauhoittuivat myös tunnelmaan. Ulkona oli uskomaton viserrys ja ruokintatelineillä oli vilinää. en ole tainnut nähdä pihassa koskaan aiemmin enemmän pikkulintuja.
muutamia uusia kuvia sain, ensin Jukkiksen 'Isla' tytär (Black Gary Dancing Danya)

ja sitten pitkästä aikaa tämä pikkuinen  Ellen ja Luukaksen trikki tyttö 'Rose' (Malinallin Time To Shine) Tulee jo keväällä 11v.
25. Joulupäivä.Vähän valkoista räntälunta maassa. Utuista. Sadetta.
Olen katsellut The Voice eli Amerikan kautta 17 ja kyllä siellä on upeita laulajia /esiintyjiä. Liekö yksikään suomalainen siellä pääsisi jatkoon.
Pekka lähetti 'Ellan' kuvan, Ella on Jukkiksen toinen tytär, ylläolevan Islan pentuesisar (Black Gary Dancing Queen)
28. Pari pakkaspäivää. Pystyi pihallakin vähän spurttailla. Raija ja Sissi käivät eilen ja oltiin Jukkiksen kanssa niin iloisia!
Sissi taivuttaa notkeaa
Jukkista romanttiseen
tangoon