2. Eilen aamulla pelästyin kamalasti ...Teddy nukkui niin sikeästi että tarvitsi ihan topakoita taputuksia ennenkuin heräsi ylös nousemaan.
Teddy ja Tytti tulevat tammikuussa jo 12v ja alkaa tulla ikään jossa kaikkea voi tapahtua. Olen niin onnellinen että koko tämä poppoo ei ole oikein koskaan sairastanut mitään erityistä. Elle kerran viime kesänä pelästytti minut samalla lailla sikeästi nukkumalla.
Katselin osoitekirjaani kun täytyisi alkaa pian miettimään joulukortteja. En lähetä niitä enää kuin muutaman, niille ystäville joita en 'tapaa' facebookissa.
Niin kyllä vaan alkaa olla vaikea löytää sieltä osoitekirjasta ihmistä joka on enää hengissä. Hurjaa!
Päivi ja Siv olivat käyneet eilen Bellen ja Emman kanssa kokeilemassa lammaspaimennusta. Emma oli vaikuttanut lupaavalta asiaan. Bellekin vähän innostunut mutta enemmän innostunut lampaiden papanoista...:) Tässä Emma-neiti (Malinallin Arwen Evenstar 7kk) homman loputtua. Siv kuvannut.
6.Suomen 101v itsenäisyyspäivä.
Katselin linnan juhlia ja meinasin nukahtaa. Ihmiset elävät selvästi pidempään nykyisin, Siellä oli 10 yli satavuotiasta ja kaikki heistä vaikutti ainakin ihan kohtalaisen järkeviltä. Se olisi suuri lahja jos pää pysyisi selkeänä.
Raija yllätti meidät iloisesti ja tuli kylään Sissin ja Pojun kanssa. Tässä Elle, Ilona, Jukkis, Sissi ja Poju 'juhlivat' Suomen itsenäisyyttä.