Pii paa puu, terve huhtikuu!
Kohta kevät tekee terää,
pajunkissa oksaan herää.
Nauraa täysikuu, onhan huhtikuu
3. Aurinko paistaa, aamulla maa oli valkoinen mutta yöllä tullut lumi on sulanut. Vaan nuo katilta romahtaneet lumet ovat vielä isoja kasoja ja kestää ennenkuin ne sulavat.
Tässä ohjetta tarinan kera - jos koira olisi opettaja ihmisille'.
4. Raija ja Sissi ilahduttvat meitä tänään. Kiitos tulppaani kimpusta ja vierailusta. Niin hyvä mieli kuten aina kun käyvät ja Jukkis yritti selvästi kertoa että älkää vielä lähtekö ...
5. Harmaa, tihkusateinen päivä - lumet sulavat vauhdilla. Tosin ne katoilta pudonneet lumikasat ovat vielä aika suuria. Alapiha on uima-altaana ...
tämän päivän iloinen yllätys oli kun kuulin ja näin minun jokavuotisen ystävän kyyhkyn palanneen pihapiiriin. Toivottavasti pariskunnan toinenkin puolikas on saapunut myös tai saapuu pian. Kevät on mahtavaa aikaa!

Se pulppuaa purona puitten alla
se livertää leivona taivahalla.
Se sinkoaa silmiini säihkyvän säteen
se kasvattaa kukkasen kulkijan käteen.

Se laineena laulaa, se käkenä kukkuu,
se itkee ja nauraa, valvoo ja nukkuu.
Se utuisen unelman onnesta antaa
se lempeä lupaa, se kaihoa kantaa!

-Annikki Kujala-

Bellen ensimmäiset pennut täyttävät tänään 3-vuotta! Onnittelut jokaikiselle!
11. Eilen illalla viimeisellä lenkillä katselin kun taivas oli aivan kirkas ja täynnä tähtiä. Oli hieno olo, tuntui onnelliselta.
Tänä aamuna kun avasin koneen ja menin Karl kurjen live kameraa katsomaan niin siellä se oli. On palannut muuttomatkaltaan omaan kotipesään. Nyt sitten jännätään löytääkö Karl itselleen vaimon ja tuleeko pikkukurkia tänä vuonna. Olen jo jonkun vuoden seurannut tätä pesää. Mielenkiintoista vaikka välillä kovinkin surullisia tapahtumia.
Ihana lämmin päivä tänään. Olen yrittänyt levitellä niitä katoilta pudonneita lumikasoja että piha kuivuisi, kun ovat niin kovia ja varjossa. Pörriäisetkin näyttävät olevan kovin lemmekkäällä päällä - seurailin niitä. Tässä yksi menossa kukkaan.
Toisessa pesässä on päivätorkuilla tuntematon kurkiherra myös odottamassa morsianta. Sitä ei ole rengastettu joten ei tiedä kuka se on.
12. Jopas, tyttökurki on heti tänään löytynyt Karlin ystäväksi. Näyttäisi ehkä olevan sama lintu kuin viime vuonna. Karl saa olla onnekas koska tyttöjä on paljon vähemmän. On se ihmeellistä että ne lentävät niin pitkän matkan joka vuosi ja löytävät heti takaisin omaan pesään. Karlillä on transmeter selässään joten sen muuttomatkaa voi seurata.
18. Se sujahti joukkoon kuin sula voi :) Eli Päivi tuli Tiinun kanssa tänään meille, eikä tyttö yhtään ujostellut. Tiinu (Malinallin Angels On Her Side) tänään 7 kuukautta! Onnea! Ja Raija ja Sissi tulivat. Oli hyvät leikit! Kiitos paljon vierailusta, meillä oli niin kivaa.
Hyvät ystävät, minä niin kovasti toivoisin ennen kun mietitte korona rokotuksen ottamista että tutkisitte tarkkaan mitä se sisältää. Koostumis tiedot löytyvät ainakin Fimean sivuilta. Tässä piikin sisällöstä.
Netistä löytyy paljon asiantuntijoiden tietoa tästä 'rokotteesta'ja se on erittäin erittäin huolestuttavaa. 
Sekä myöskin kuinka paljon haittavaikutuksia siitä on tullut. Se ei ole samanlainen rokote kuin aiemman kunnolliset rokotteet mitä ihmisille on annettu.
Se on testausvaiheessa vuoteen 2023 saakka.
Se on kokeellinen geeniteknologiapistos, eikä todellisia pitkäaikaisia vaikutuksia vielä edes tiedetä.
Entisen Pfizerin varapuheenjohtajan tekstiä täällä.
Terveystalosta mielipiteensä kertoneen erotetun lääkärin avautuminen tässä.
Paljon tietoa FB ryhmässä Suomen rokoteuhrit/vammautuneet 2021.
Vaikka turha tästä taitaa kirjoittaa kun ihmiset ovat niin aivopestyt korona pelolla kun sitä tulee joka päivä tuutin täydeltä.
Minä en ota rokotetta enkä enempää tästä paasaa.
Ja koronapassin tulo olisi järkyttävää - siitä israelilaiset kertovat pelottavia esimerkkejä - kunhan vaan kuuntelisitte.
Tässä myös linkki hyvään keskusteluun.
Saa nähdä iskeekö sensuuri minun kotisivuilleni näiden linkkien takia - monta isoa koronakeskustelu sivustoa on poistettu facebookin voimasta.
Minun ihana Tytti-mummeli (Malinallin Whisper Of Love) 14v 3kk lepäilee ...

20. Senverran vielä rokotus asiaa - tänään Turun Sanomissa artikkeli jossa kirjoitettiin että yli 100 rokotettua sairastunut koronaan, heistä 45 päätyi sairaalahoitoon ja 4 teholle ...
Sitten päivän pääasiaan. Myöhästyneet onnittelut Emilin ja Lilin pentueelle - eilen täyttivät jo 6-vuotta!
Tässä kuva pentueesta kun vierailivat meillä pari vuotta sitten.
21. Minun sydän särkyy kun luen mitä asianomaiset ja omaiset kertovat lukemattomista kuolemista ja todella pahoista haittavaikutuksista mitä näistä 'rokotuksista' on tullut ympäri maailmaa.
Eilen tuli Zooplussan tilaus - koirille ruokaa ja purujuttuja.
En ole aiemmin ostanut näitä sainkärsiä, murustivat kovin mutta ai että kaikki tykkäsivät ... Emil tässä nauttii omaansa
Seuraava järisyttävä kirjoitus on aivankuin tätä päivää.
Henkilö on todellinen - tarkastettu Vikipediasta)
ja hän on kirjoittanut tämän nimisen kirjan (näkyy hänen kirjoittamien kirjojen luettelossa).
Sisältöä en ole lukenut mutta todella pelottavaa jos se on siellä!
Jacques Attali oli François Mitterrandin (Ranskan entinen presidentti) neuvonantaja ja kirjoitti tämän vuonna 1981:
"Tulevaisuudessa on löydettävä keino väestön vähentämiseksi. Aloitamme vanhuksista, sillä kun ihminen on yli 60-65-vuotias, hän elää kauemmin kuin tuottaa, ja se tulee yhteiskunnalle kalliiksi.
Sitten heikot ja sitten hyödyttömät, jotka eivät anna mitään yhteiskunnalle, koska heitä tulee olemaan yhä enemmän, ja varsinkin lopuksi tyhmät.
Eutanasia kohdistuu näihin ryhmiin; eutanasian on oltava tulevaisuuden yhteiskuntiemme olennainen väline kaikissa tapauksissa.
Emme tietenkään pysty teloittamaan ihmisiä tai järjestämään leirejä. Pääsemme heistä eroon saamalla heidät uskomaan, että se on heidän omaksi parhaakseen.
Liian suuri ja suurimmaksi osaksi tarpeeton väestö on taloudellisesti liian kallista. Sosiaalisesti on myös paljon parempi, että ihmiskoneisto pysähtyy äkillisesti kuin että se heikkenee vähitellen.
Emme pysty läpäisemään älykkyystestejä miljoonille ja taas miljoonille ihmisille, voitte kuvitella!
Me löydämme jotain tai aiheutamme sen; pandemia, joka kohdistuu tiettyihin ihmisiin, todellinen talouskriisi tai ei, virus, joka vaikuttaa vanhuksiin tai vanhuksiin, sillä ei ole väliä, heikot ja pelokkaat alistuvat.
Tyhmät uskovat sen ja pyytävät hoitoa. Olemme huolehtineet siitä, että olemme suunnitelleet hoidon, hoidon, joka on ratkaisu.
Idioottien valinta tapahtuu siis itsestään: he menevät yksin teurastamoon. "
Tämä katkelma on ote hänen kirjastaan "Tulevaisuuden lyhyt historia", joka julkaistiin Ranskassa vuonna 2006.
24. Ompa hieno olo, kävin saunassa pitkästä aikaa. Minulla kun on puulämmitteinen sauna niin sehän on nykypäivänä vähän niinkuin tuhmaa tuprutella puita ilmastoon. Täytyy tyytyä suihkuun ...
Aurinko paistaa tällä hetkellä ja on hienoa eilisen aivan kamalan rättiloskakelin jälkeen.
Mustakurki perhe ylpeänä esittelee esikoismunansa tässä. Aamuyöllä on pesään synnytetty. :) Toivottavasti tulee pari lisää ja kaikki menee hyvin! Että ruokaa riittää vanhemmille ja jaksavat hoitaa sekä ettei haukka tule häiritsemään pesän perhettä.
Uusi kuva pikku-Bellestä (Malinallin Blessed With Love) omistajansa Maijan kanssa,
26. On hurjan kylmää. Lämmitys oli laitettava takaisin päälle kun lattiat ovat niin kylmät - kahdet villasukat päällekkäin. Pitäisi ostaa lämpimät sisätossut. Mutta kun en mene kaupunkiin sitten mistään hinnasta ellei ole ihan pakko.
Huomenna pitäisi lähteä jonottamaan laboratoorioon yhtä koetta varten. Saas nähdä miten siellä käy. Ihmiset Lahti ryhmässä sanovat että siellä on kadulle ulos jonot ja sisällä ihmiset istuvat kuin sillit suolassa ... En saanut ajanvarusta vaikka sain lähetteen, joten on mentävä vaan jonottamaan. Olisi ollut ensimmäinen aika ajanvarauksella 10.5. On mennyt tämä kunnallinen terveydenhoito TODELLA surkeaksi - ainakin Lahdessa.
Mustakurkien pesä on lisääntynyt yhdellä munalla.
27. Nyt sitten on reissu kaupunkiin tehty - eestaas bussilla. Tässä on niin kauan täällä kotona oltu että ei melkein meinaa uskaltaa lähteä.  Oli siellä vilkasta elämää, paljon ihmisiä joka paikassa. Laboratorio reissu sujui ihan hyvin. Ovella oli mies joka vahti että kaikilla oli maski ketkä tulivat sisään ja penkit olivat täynnä mutta ainakin tänään meni ihan sujuvasti. Pääsin melkein minuuteissa ulos. Hyvä - olen jo viikkoja ajatellut että pitäisi mennä ja nyt se on tehty. Hyvä minä. Huomenna saa tulokset. Sitten vielä ensi tiistaina kaupunginsairaalaan reissu - kun on toisen korvan kuulo heikentynyt. Liekö johtuu vaikusta vai ei. Saampa tietää sitten. Sitten toivottavasti 'sairaskeikat' on ohi tältä kertaaa.
Kävin myös ostamassa uuden sadetakin kun edellinen - hyvin mieluisa - hajosi päälle. Sekä poikkesin uudessa valtavassa Prismassa Sykkeessä ja vielä apteekissa.
Eilen alkoi Australian Uusi Big Brother. Sitä pitää seurata. He ovat tehneet sen hauskaksi. Sain nauraa vedet silmissä.

Päivän piristys 'Rotumääritelmä huumorilla' (englanniksi valitettavasti). Yläkuvassa meidän rakas 'Elle' (Lassina Loves Blessing)
29. Tänään sitten soittivat että tulehdus on  päällä ja se oli lähdettävä apteekkiin hakemaan lääke.
Mustakurjen pesässä oli eilen 3 munaa. Ei tarvitsisi tulla enempää että ruoka riittäisi. Siinäkin on vanhemmilla hommaa.
Sää on mahtava tänään ,luonto alkaa vihertää. Otin kuvan pihasta yläkerran ikkunan läpi joten siinä ei se oikein taida vielä näkyä että kauempana puissakin alkaa olla lehtien alkuja. Emil istuu yhdessä kuvassa mustaviinimarjapensaan vierellä ja siinä on ihanat pienet lehtien alut. Pelargoniat kukkivat kauniisti ikkunallaudalla, yläkerrassa niitä on lisää ...