Pii paa puu, terve huhtikuu!
Kohta kevät tekee terää,
pajunkissa oksaan herää.
Nauraa täysikuu, onhan huhtikuu
3. Aurinko paistaa, aamulla maa oli valkoinen mutta yöllä tullut lumi on sulanut. Vaan nuo katilta romahtaneet lumet ovat vielä isoja kasoja ja kestää ennenkuin ne sulavat.
Tässä ohjetta tarinan kera - jos koira olisi opettaja ihmisille'.
4. Raija ja Sissi ilahduttvat meitä tänään. Kiitos tulppaani kimpusta ja vierailusta. Niin hyvä mieli kuten aina kun käyvät ja Jukkis yritti selvästi kertoa että älkää vielä lähtekö ...
5. Harmaa, tihkusateinen päivä - lumet sulavat vauhdilla. Tosin ne katoilta pudonneet lumikasat ovat vielä aika suuria. Alapiha on uima-altaana ...
tämän päivän iloinen yllätys oli kun kuulin ja näin minun jokavuotisen ystävän kyyhkyn palanneen pihapiiriin. Toivottavasti pariskunnan toinenkin puolikas on saapunut myös tai saapuu pian. Kevät on mahtavaa aikaa!

Se pulppuaa purona puitten alla
se livertää leivona taivahalla.
Se sinkoaa silmiini säihkyvän säteen
se kasvattaa kukkasen kulkijan käteen.

Se laineena laulaa, se käkenä kukkuu,
se itkee ja nauraa, valvoo ja nukkuu.
Se utuisen unelman onnesta antaa
se lempeä lupaa, se kaihoa kantaa!

-Annikki Kujala-

Bellen ensimmäiset pennut täyttävät tänään 3-vuotta! Onnittelut jokaikiselle!
11. Eilen illalla viimeisellä lenkillä katselin kun taivas oli aivan kirkas ja täynnä tähtiä. Oli hieno olo, tuntui onnelliselta.
Tänä aamuna kun avasin koneen ja menin Karl kurjen live kameraa katsomaan niin siellä se oli. On palannut muuttomatkaltaan omaan kotipesään. Nyt sitten jännätään löytääkö Karl itselleen vaimon ja tuleeko pikkukurkia tänä vuonna. Olen jo jonkun vuoden seurannut tätä pesää. Mielenkiintoista vaikka välillä kovinkin surullisia tapahtumia.
Ihana lämmin päivä tänään. Olen yrittänyt levitellä niitä katoilta pudonneita lumikasoja että piha kuivuisi, kun ovat niin kovia ja varjossa. Pörriäisetkin näyttävät olevan kovin lemmekkäällä päällä - seurailin niitä. Tässä yksi menossa kukkaan.
Toisessa pesässä on päivätorkuilla tuntematon kurkiherra myös odottamassa morsianta. Sitä ei ole rengastettu joten ei tiedä kuka se on.
12. Jopas, tyttökurki on heti tänään löytynyt Karlin ystäväksi. Näyttäisi ehkä olevan sama lintu kuin viime vuonna. Karl saa olla onnekas koska tyttöjä on paljon vähemmän. On se ihmeellistä että ne lentävät niin pitkän matkan joka vuosi ja löytävät heti takaisin omaan pesään. Karlillä on transmeter selässään joten sen muuttomatkaa voi seurata.