10. Täällä sitä karanteenissä kökötetään ja juodaan lämpimiä juomia - hunajateetä tai -vettä sitruunan viipaleen kanssa. En ole koskaan ollut mikään teen,
sitruunan enkä hunajan ystävä mutta tuntuu että on pakko opetetella. Nytkin tuossa vieressä kuumavesi kuppi hunajalla ja sitruunalla.
Ja Ceetä ja sinkkiä ja koivunmahlauute tippoja.
Mulla on nimittäin koko aika n neljä viikkoa ollut pientä kuivaa yskää ja pientä nuhaa ajoittain sekä joskus ihan pikkusen kurkku kipeä. Ei kuumetta.
Varmaan johtuu tuosta petollisesta kevätilmasta tai sitten hyvin lievä korona. :)
Kuvia yritin ottaa mutta eihän se onnistu kun ovat koko aika ihan jaloissa,
13. Karanteeni jatkuu ja pääsiäinen loppuu.
Minun vanha tulilatva on jostain syystä puhjennut kukkaan. Se on kukkeimmillaan ikinä. Siinähän meidän uutiset
15. Uskomaton pikkulintujen sirkutus on kuulunut jo jonkin aikaa. Ihan kuin kesäaamuina. Minunkin jokavuotinen kyyhky pariskunta  on saapunut.  Viime viikolla näin yhden, äänen olen kuullut jo hieman pidempään. Tänään niitä on kaksi meidän pihassa- ihanaa että ovat taas kerran yhdessä.
Eilen aamulla saapui surusanoma Katilta.
Onni (Malinallin Talk Of The Town) on nyt äitinsä ja isänsä kanssa koirien viimeisellä niityllä leikkimässä.
Nyt on aika kauniiden muistojen
vaali niitä
ja säilytä rakastaen

Suru kun kalvaa ja ikävä on
sä muista
sun ystäväsi nyt hyvä olla on


Lämmin osanottoni Katille
ja kiitos  Onnin hyvästä hoidosta!
16. hei, lintubongari täällä.
Tälläinen lintunen, onkohan tikka? Vieraili meillä, ikkunasta bongasin, oli vaan niin nokkela että ilmeisesti näki minut ja heti lehahti pois. Palasi takaisin ja yritin kuvata uudelleen mutta sama juttu.
Ostin talvella lintupöntön ja kiinnitin sen pihapuuhun joku aika sitten. Tänään pikkitintti kävi siellä muutamaan kertaan tutkimassa. Saa nähdä saadaanko tintin poikaset sinne. Viime vuonna olivat talon räystään alla olevassa kolossa. Joku vuosi sitten jouduin kaadattamaan lahon puun aika läheltä taloa, siinä oli kolo missä talitintit joka vuosi pesivät, mutta se oli pakko kaataa - oli niin lähellä taloa.
Olen tänä keväänä dna juttujen johdosta tavannut vanhan alakuoluikäsenä tuntemani luokkakaverin Imatralta ja hän lähetti minulle juuri tälläisen nostalgisen muistokirjan kirjoituksen. Olen hänen kirjaansa kirjoittanut vuonna 1956! Olen tyttönimeltä Martinpuro.
19. Siis voi hyvät hyssykät - mitä tämä alusta temppuilee...Kävin katsomassa vanhoja blogikirjoituksia niin siellä yht'äkkiä jossain kuussa kesken alkaa ihan jotain muuta. Ja milläpä sitä nyt selvität mihin se kuuluisi. Itse en sellaista mokaa pysty tekemään. Kesken kesäkuvia alkaa talvi. Ottaa hiukan nuppiin...kuten minun ihanat vieraskirja kirjoitukset (iso osa) hävisivät kuin tuhka tuuleen joku vuosi sitten.
No päivänjatkoa vaan kaikille sukuun ja säätyyn katsomatta. Pysykää terveinä!
27.
Huomenna olisi pitänyt mennä P-H keskussairaalaan silmälääkärille mutta minun pitäisi mennä kahdella linkulla suuntaansa ja vuorot ovat harvassa ja tämä korona tilanne pelottaa minua.,joten siirsin sitä taas. Saan uuden ajan joskus kesäkuulle. Eli se on siinä.
Sää on ollut hieman viileämpi mutta niin paljon auringonpaistetta - se kohottaa kummasti mieltä.
Tässä Jukkis tänään.
Meinasi ihan unohtua, Merja vihdoin lähetti minulle kuvan Jukkiksen Cindi tyttärestä jonka hän jätti kotiin. Tulevat kesäkuun alussa vuoden.
Eli virallisesti Zinnia's Love To Love You Baby