5. Aivan ihania keväisiä päiviä on ollut. Minusta kevät on parasta aikaa vuodessa. Linnut kiireellä tekevät tai korjaavat pesiään. Tämä hirmuinen lumimäärä sulaa. Talon varjossa oleva lumi on aina viimeinen paikka mikä sulaa - katon lumetkin sinne jymähtävät.
Eilen kävin kaupungissa ja sain monta asiaa yhdellä kertaa suoritettua. Apteekista lisää kalkkia ja hammasvälien puhdistimia. :) Instrumentariumissa kävin lasejani suoristuttamassa. Ellen        uurnan hain eläinlääkäriasemalta. Ja oli kovin vaikea pidätellä kyyneliä lopun matkaa. Sitten kävin äänestämässä ja kaupassa.
Tänään on perunkirjoitus.
Huomenna mennään Kellokoskelle Raijan ja Pojun kanssa tapaamaan Päiviä ym muita Bellen pentujen omistajia ja koiria. Taitaa tulla kaikki paitsi yksi. Tänään täyttäävät yhden vuoden. ONNEA!
6. Oltiin Päivin ja Aarnen luona Kellokoskella 1-v synttäreillä Raija, Sissin ja Pojun kanssa. Huisin mukavaa oli. Paljon kiitos Päiville!
7. 'Romeo' Malinallin Wind Beneath The Wings, Jukkiksen poika tänään  siirtyi rallytokossa voittajaluokkaan! Ja ikää pojalla on puolitoista vuotta! Isosti onnea Pia ja Romeo!
Ja Jukkiksella kävi ihana morsian, 'Donna' Zinnia's Million Dollar Baby ja heti oltiin jumissa ekalla hypyllä. Toivotaan kovasti kesän alussa pikkuisia Zinnia's kenneliin Kotkaan! Tässä tämänpäiväinen kuva Jukkiksesta sekä Donnasta (oikealla).
9. Uusinta astutus. Pentu sivuilla Merjan numero jos kiinnostuit.
10. Maassa lumipeite ja aamulla -3 astetta pakkasta. Talvi tuli takaisin.
13, Tänään naapuri vähän moottorisahaili minun yhtä omenapuuta, yksi sen oksa oli talven aikan katkennut ja roikkui pahasti heidän puolella. Veivät sitten risut kaatopaikalle.
Jukkiksen Jade tytär Oceanbourn pentueesta oli tänään Helsingissä pentunäyttelyssä, tuloksella pek1 kp ROP - Onnea!
16. Nyt on kurkku kipee ja nuhatauti, vähän tuntuu kuin olisi kuumettakin nousemassa. Ei ihme että vanha kroppa pragaa, on ollut kamala alkuvuosi.
Äidin ja Ellen menetys ja kaikki ikävät niihin liittyvät pakolliset asiat.
Eilen kävi mies lanaamassa vähän tuota pihatietä ja sitä yritin sitten haravoida hänen jäljiltään. Ei kovin hääppöseksi tullut mutta kuitenkin parempi kuin ennen.
17. Lämmin aurinkoinen päivä
Tämä kuva ei liity ylläolevaan
mietelauselmaan.
20. Flunssa jatkuu, nenä vuotaa ja yskä.
Tänään Imatralla 'Isla' Jukkiksen tytär oli NORD näyttelyssä nuorten luokan ERI 2 SA. Onnea Tiina ja Isla!
Rajanaapurit on rakentamassa pikku patiota, ihan kiva MUTTA miksi se pitää rakentaa aivan meidän koira-aitauksen viereen? Tilaa olisi muuallakin, esim. toisella puolella yhdeksänkymppinen eläkeläis pariskunta jotka aika harvoin ovat ulkona...Ja pihassa pauhaa hevi täysillä ja heillä on 2 vihaisen oloista snautseri koiraa eikä mitään aitoja. Kävelytie kulkee muutaman metrin tontin rajasta ja koirat meinaavat karkailla pihasta. Saa aina vahtia kun tulee kohdalle että ovatko ulkona.
Nappasin yläkerrasta ikkunan läpi kuvan :) Tuossa mustan nuolen kohdalla yksi minun koira-aitauksen tolppa.
Teija ja Hertta, Emilin tytär, olivat taas kisaamassa aglityä, ovat voittajaluokassa. Aina on niin hilkulla hilkulla...
Tässä vielä kuva Jukkiksen Oceanbourn puolivuotiaista tyttäristä.
21. Flunssa jatkuu. Kolme päivää olen aivastellut vähän väliä ja ääni on poissa.
Taas ihana päivä, öisin edelleen käy pakkasen puolella eikä voi kukkia laittaa ulos vielä.
Tänään käytiin Teddyn kanssa ihan kaksistaan lenkillä ja minä niin nautin. Teddy kulkee niin kauniisti eikä hötkyili niin paljon hajujen perään kuin Emil ja Jukkis. Pari kuvaa lenkin varrelta.
29. Kiitos vierailusta Raija ja Sissi eilen. Minä ja Jukkis ollaan aina niin iloisia kun tulette! Naapurin pikku-Helmikin poikkesi tutustumassa koiriin muttei ollut kovin innostunut