1. Sitten ollaankin jo huhtikuussa. Ei ikinä uskoisi. Lunta vielä 'monta metriä'.
Aika menee niin pian ettei meinaa ehtiä mitään tänne kirjoittamaan, vaikkei tässä paljon mitään kirjoittamista olekaan. Ja toisaalta minulla on ollut selkä jo pidempään kipeä aina ajoittain ja minulla taitaa olla huono tietokonetuoli kun tästä ei meinaa päästä ylös kun tässä on istunut hetken - niin tuo selkä kipeytyy.
Ihania aurinkoisia päiviä kuitenkin on ollut - aurinko ON pop.
Huomenna on kiva kun mennään katsomaan Sissin pentuja - jos perille päästään kun lupaa lunta jopa parikymmentä senttiä!
Pieni ihanainen Mindy - Jukan 6kk ikäinen tytär (Malinallin Colours Of The Wind) kävi torstaina ja vähän minua jännitti miten se pärjää tuon rämäpää-Jukkiksen, isänsä, kanssa. Ei ettei Jukkis olisi tykännyt vaan kun on niin raju leikeissään jos jotain sattuu. Mutta niillähän meni leikit oikein hyvin ja taisi Jukkis ottaa vähän kevyemmän rajummuusasteen leikeissä. Ja Sari sanoo että tytär on myös kotona aivan isänsä tytär, rämäpää.
Ja yritettiin saada kuvaa - vielä kun Elle on hengissä - neljästä sukupolvesta yhdessä. Olisi tarvinnut kyllä muutamaa apukättä että nuo olisi saanut pysymään kauniisti :)
Dilys lähetti suloisen pääsiäistervehdyksen.
Romeo (Malinallin Wind Beneath The Wings) mökkeilee, Pia lähetti kuvia. Kiitos!
2. Nyt on collievauvoja joka puolella ...
Käytiin Sissin ihania lapsosia katsomassa ja Sissiä. Oli niin ihana nähdä heidät kaikki. Sissiä on ollut ikävä ja Sissikin taisi olla iloinen minut nähdessään - ainakin se lauloi ja jutteli pitkään. Ja näin Sissi ihanan kodin - vau - oli kuin linna. Aivan mahtava.
Tässä pient Valkohapsut. Pennuilla on kodit ja kotiin jääkin soopelipoika. Kuvassa lepäilee.
Susetten pennut, Teddyn tytär Cindy on tänään synnyttänyt komean katraan soopelivauvoja. 5 tyttöä ja 4 poikaa!!! Onnea Päivi!
4. Aijaijaijai että alkaa olla jännää, Bellellä 59. vuorokausi tänään!
Nyt sitten pitäisi lumien alkaa sulaa ja pakkasten loppua. Tällä hetkellä sataa vettä.
Eilen oli ihana joskin tuulinen päivä ja Mia, Lipa ja Ruusu kävivät.
6. Onnea Belle ja Keeper - uudet vanhemmat! Myöhään eilen illalla syntyi 4 tyttöä ja 1 poika ja yllätys oli että kaikki ovat trikkejä. Hyvän kokoiset pennut, muut yli 300 grammaa ja yksi 250 grammaa. Tässä puolen vuorokauden ikäiset uudet tulokkaat.
7. Ihana aurinkoinen päivä! Bellen pennut voivat hyvin ja Belle on hyvä äiti, kuten oli Ilona-äitinsäkin.
Romeo, Pia ja Mindy ja Sari kävivät. Oli ihana nähdä! Jukkiskin sai vähän leikkiä Mindyn kanssa. Kuvia tältä päivältä alla.
11. Saara Aalto - minkä teit. Niin mahtavan version Suomen tämän vuoden euroviisusta. Hän laulaa kappaleensa Monsters 34 kielellä akustisesti pianolla säestäen. Huippumahtava!
Bellen ja Keeperin ihanat vauvat kasvavat. Kumpa joku lahtelainen olisi ottamassa yhtä tyttöä. Haluaisin niin yhden niistä tähän lähelle että voisi sitä nähdä. Pentujen kyselijät ovat melkein kaikki pääkaupunki seudulta. Itse ottaisin - jos voisin - tuon pienen tytön, ainakin kuvien perusteella.
12. Pennut tänä iltana viikon ikäisiä. Tämä pentuaika menee niin liian nopeaan!
Tänään on muutamakin poikkeava tapahtuma tapahtunut. Ensin puolenpäivän aikaan nuohooja seisoi portin takana....oli kuulemma maanantaina laittanut postilaatikkoon ilmoituksen tulostaan. Mutta ei ole minulle saakka päätynyt. Onneksi olin kotona. Oli vaan kaikenlaisia tavaroita nuohottavien paikkojen edessä mitä piti siinä sitten siirrellä. Onneksi meillä on kovin mukava nuohooja eikä hermostunut odotteluun. Ensin tietysti piti laittaa koirat sisään.
Siinä taas sitten Emil näki tilaisuuden tulleen ja oli tyrkännyt väliaidan nurin ja oli Jukkista taas astumassa.
Siitä vähän ajan päästä - Ilona ja Jukkis olivat kaksistaan aitauksessa - alkoi kamala älymölö kuulua ulkoa. Joku iso ruskea uros oli aivan aidan takana. Ja juoksi vaan edestakaisin ihan siinä ihan aitaa pitkin. Meidän koirat hyökki täältä puolen aitaa vasten. Ilonakin teki hurjia hyökkäyksiä, en ole koskaan ennen nähnyt. Taisi poikaansa puolustaa. Kunnes sitten alkoi kuulun vihellystä jostain ja vihdoin koiran päätti juosta pois. Toinen mies pyöräili tuohon kävelytielle ja tämä viheltelijä joka oli saanut koiran kiinni tule siihen kanssa. Ja sitten nämä parkkeerasivat siihen aidan takana olevalle kävelytielle juuri meidän taakse ja Jukkisen kurkistusaukon kohdalle tietysti. Viipyivät ja viipyivät ja tietty Jukkis räyhkäsi täälläpuolen. Katselin jonkin aikaa ja huomautin että en kyllä takaa etteivät nämä tule aidan yli kohta kun siihen jäitte - niin hoksasivat lähteä.
Sirpalta tuli viestiä. Peetsi alkaa vihdoin olla oma leikkisä itsensä. Kaksi kuukautta siihen kului Varrin poisnukkumisen jälkeen. He ovat taas Lapin mökillä nauttimassa avarasta kauniista luonrauhasta.
Huomenna kiva päivä, mennään Sissin pentuja katsomaan Sarin kanssa. Ne ensi viikolla sitten lentävätkin omiin uusiin koteihinsa, paitsi Raijan oma poikapentu.
16. Annetten terveiset kuvien kera. Stella (Jukkiksen BG tytär) an jo melkein Ninnin (Emilin tytär) kokoinen. Kuvat vähän aiemmin otettu kun lunta vielä noin paljon.
Minun postilaatikko on pitkään roikkunut toispuoleisesti auraauton jäljiltä. Lupasivat joskus tulla sen korjaamaan muttei ole näkynyt.
Otimpa sitten itse - miksi sitä kutsutaan? - koneen jolla ruuvasin ruuvin kiinni.  Kai se nyt sitten pysyy seuraavaan kertaan kiinni?
Sissin pennut olivat ihania pikkuriiviöitä. Tykkäsin. On perheet vaan helisemässä niiden kanssa kun puhtia riittää.
Loppukuusta mennään Sarin kanssa Annetten luo pitämään Jukkiksen lasten pentutreffejä ja samalla poiketaan Bellen vauvat katsomassa kun ovat samalla suunnalla. Ovat kyllä vasta kolmeviikkoisia silloin mutta ei malta olla menemättä...
19. Ihana keväinen, lämmin aurinkoinen päivä. Viimeiset lumet sulavat vauhdilla ja piha on ihan märkä.
Bellen pennut ovat tänään 2 viikkoa vanhat. Silmät ovat auki ja painot melkein kaikilla 1 kilo. Opettelevat seisomaan neljällä jalkalla.
Mindyn (pian 7kk) päivät menevät rattoisasti sorsapariskuntaa seuratessa omasta kotipihasta. Porvoonjoki on aika korkealla.
Susetten kennelissä taitaa olla vapaana vielä muutama pentu. Minun pentue sivulta löytyy yhteystiedot Päiville.
25. Taas on vähän kylmennyt, oli jopa pakkasta pari yötä sitten yöllä. Alkoi täällä yläkerrassa olla vähän vilu ja huomasin että lämpöpatteri on aikansa elänyt eikä mene päälle/lämmitä.. Taas uusi rahanreikä. :( Tämä on ollut kamala kevät, ei riitä rahat elämiseen.
Pennut kasvavat. Tässä pari pientä videota niistä. Eilen otettu ja ensivelli video tänään.
Omat murut ulkona. Yritin ikkunan takaa salaa ottaa pari kuvaa mutta ei niiltä voi tehdä mitään salaa.
26. Koirille tuli ruokaa tänään. Kesti muuten kauemmin tulla Vantaalta kuin Saksasta edellinen samanlainen satsi!
Pentuset muutti vähän laajemmalle alueelle tänään ja maistelevat kunnon penturuokaa. Tässä 3 viikkoiset sankarit tänään.
27. Laiska päivä. Pääsin eroon yhdestä hyllystä, eräs ihminen kävi viemässä pois.
Huomenna Bellen pentuja katsomaan Kellokoskelle ja pentutreffeille Sipooseen Annetten luo - Jukkiksen lasten treffit.
Sirpa lähetti söpön pikkuvideon Ilonan ja Emilin pentueveljestä Peetsistä. Peetsi (Malinallin First To Dance) kuuluu olevan samanlainen keskustelija kuin Emil veljensä. Tuossa videossakin vastaa koko ajan Ilpon jutteluun. :)
Ja iso juttu - lumi on kaikki sulanut vihdoin, nyt vaan kun maa kuivuu niin a'vot! Ihanaa!
29. Ja taas alkoi vettä satamaan juuri kun olin lähdössä lenkille...
Olipa hieno päivä eilen...Ensin oltiin Sipoossa  Annetten luona Jukkiksen lasten pentutapaamisessa. Samat kaverit olivat mukana, Mindy ja Marin ja Jykin kasvatit Stella, Ella ja Alma sekä minun Emilin ihana trikkityttö 'Ninni'. Stellan 'isosisko'. Tyypilliseen tapaan näistä ei saa kunnon poseerauskuvaa mutta tapaamisesta paljon muita kuvia täällä. Kaikilla oli hauskaa, tapaamiset jatkuvat...
Tässä 'Ninni', Malinallin Pay Attention, 3-vuotta.
Kahvittelun jälkeen jatkettiin Kellokoskelle Bellen pentuja katsomaan. Mindy sai jäädä pihalle tutustumaan Topiin (Malinallin Heart Of Hope).
Me mentiin katsomaan Belleä ja pentuja ja taas meidät kahvitettiin. Pennut olivat ihanat, reippaaat ja jämäkät. Eiväthän ne pysyneet hereillä kuin hetken mutta sitä lämpimämmin ne koskettivat minun sydäntä.
Pari kuvaa pennuista. Minun kameran akku loppui ja Aarne otti kuvat, Yksittäiskuvassa ihana rauhallinen poika ja toisessa tytöt. Ei muita voinut herättää kuviin kun nukahtivat. Kuvissa 3 viikkoa ja 2 päivää ikää.
Nyt sitten varoitellaan Bravecto punkkilääkkeestä - mitä monet täällä Suomessakin käyttävät. Minä pyrin pärjäämään Laventeli öljyllä jota suohkupulloon veden sekaan tiåputan jonkin tipan.