4. Elämä soljuu ennallaan. Siirrän kuluvan vuoden kuukausittaisten kuulumisten linkkiluettelon tuohon ylimmäiseksi vasemmalle.
5. Tarvitsisin suihkun tuonne keskikerrokseen, sanokaapa mistä kyselen sitä, vesijohtoliikkeestäkö? Olen monilta tutuilta kysellyt ja ovat luvanneet kysellä tekijää edelleen mutta ei ole kuulunut mitään sen koommin. Minun sauna, missä on suihku nyt, on kellarikerroksessa,  sinne on niin kamalan jyrkät avoraput että osa koirista ei mielellään mene sinne ... eikä aina tarvitsisi lämmittää sitä (puilla lämpiää) itsekkään, tosin useasti käyn lämmittämättä, kuten tänäänkin ja on sitten niiiin raikas olo kun siellä kylmässä käy suihkussa ... :)
8. Pikku-Mac (Grofter's Only Dressed In Blues), Emilin 8kk-ikäinen poika kuvissa, kuvat:Sarianne Väisänen.
Mac käynyt harjoittelemassa mätsärissä ja saanut pokaalin sieltä. :)
Sirpalta ja Lapin pojilta tuli hyvänyön terveiset. Kiitos! Samanlaiset takaisinpäin! Meillä myös oli upea iltarusko tänään, en vaan jaksanut lähteä kuvaamaan. Mutta saatiin yksi upea sellainen Lapista.
10. Voihan vitsi että sähkö on kallista! Maaliskuun lasku tuli (tästä toisesta puolesta eli 2/3 osasta taloa) 154 euroa...toinen puoli eli tuo 'Leenan puoli' 1/3 laskutetaan kerran kolmessa kuukaudessa, Vie ison osan eläkeläisen tulosta.
Nyt sitten alkaa tapahtua - jos rahat sallivat ? - kiva mies kävi katselemassa suihkun paikkaa ja katselee nyt hintoja ja sitten ilmoittaa mitä tulisi maksamaan... Peukut pystyyn että pystyn siihen!
11. Nyt löytyi työlle toinenkin tarjoaja...kiitos Paula ja eilisestä kiitokset Sirpa ja Kari!
Toinen Sirpa lähetti aamupäivän rakkaat terkut Lapin mökiltä. Taivas on niin sininen siellä ja näkyy lumet aivan hiukan vajonneet alemmas. Peetsi siepannut Varrin luun ja Varri ei ota takaisin. Hyvät veljekset! Kiitos Sirpa, täältä rakkaat iltapäiväterveiset sinneppäin.
14. Lunta, jäätä, vesisadetta, märkää ja kuraa - sitä ovat viime päivät olleet.
Eilen oli Vaasassa koiranäyttely ja Emilin Mac-poika (Grofter's Only Dressed In Blues) otti osaa, pentuluokkaan, sijoitus oli luokassaan 2 kunniapalkinnon kera. Oli lupaavaksi 'haukkunut' poikaa tuomari. Ja Salli-äitinsä sai sertin. Onnittelut Marjo!
Kultainen Sirpa se muistaa ilahduttaa minua kaiken kiireen keskellä, olen kovin kiitollinen siitä kuinka hän pitää yhteyttä - ei parempaa voisi toivoa! Kiitos!
Tässä ovat kaikki; 4 koiraa: Peetsi ja Varri ja lapinkoirat, 4 lasta ja 2 aikuista lähdössä lenkille. :)
Ostin muuten Kärcherin tekstiilipesurin ja pesin makkarin kokolattiamattoa ja HUI KAMALA mikä hirveän näköinen vesi siitä lähti! Nyt voin paremmin alkaa käyttää mattoja - kura-ajan jälkeen -  kun tuolla laitteella on suht helppo niitä pestä.
15. Huomenta, huomenta, harmaata on. Sirpa laittoi uusia kuvia - KIITOS! - vieraat lähtevät, on laitettava tännekin, on niin hienot pelit ja vermeet heillä millä kuljetaan ja sitten Peetsi nukkumassa Sirpan jaloissa. :) Katsokaa tuota ihanaa sinistä taivasta tuolla Lapissa, sellaisen haluaa nähdä täälläkin!
18. Väsyttää ihan kamalasti ja kädet, ranteet, kyynärpäät ja olkapäät niin kipeät ettei voisi koskea mihinkään,  tai tehdä mitään...ja kuraa ja märkää riittää, koiria pitää koko aika puhdistaa ulkoilun jälkeen. Ja harjaaminen on niin vaikeaa, kun ei pysty kunnolla pitämään harjasta kiinni...
Mutta iloisempiin asioihin, kyllä nuo Varri ja Peetsi ovat vaan todella onnelliset koirat, on tilaa ja ihmisiä rakastamassa! Mikä niillä on tuolla ollessa, ei ole naapureitakaan yhtään ajateltava ... Peetsi aina pitää huolen ettei Sirpa jää jälkeen. :) Kuvat tänään aamulenkiltä. Kiitos Sirpa, aina saan lämpimän tunteen
sydämmeeni kun katselen näitä 'omien' isoksi kasvaneiden poikien kuvia.
19. Musti ja Mirrin video: Koulutusmakupaloilla on väliä! Olen niin samaa mieltä.
20. Lapissa satanut lunta, meillä aurinko paistaa ja kevään ensi kukat pyrkivät esiin! Maa toki märkä ja koirat likaisia ja märkiä mahakarvoistaan ja tassuistaan.
Tässä erottamattomat ystävykset, Diego ja Linnea. Diego (Zinnia's From Dusk Till Dawn) on Teddyn Italiassa asuva, aivan - ainakin kuvissa - isänsä näköinen poika.
23. Täällä taas ollaan netittä, sunnuntai-illasta lähtien. Tuolla pari taloa eteenpäin on kaivurikone hommissa, kaivavat rikkinäistä kaapelia näkyviin, toivottavast on ainoa paikka mikä ei toimi. Olen nyt sitten aitiopaikalla näkemään milloin poistuvat ja silloin pitäisi linjojen taas toimia. Toivotaan!
Pitäisi saada itsestään irti että soittaisi lääkärin ajan, nämä kädet ovat niin kipeät ja turvoksissa että ottaa päähän kun mitään ei voisi tehdä ja tavarat tippuvat käsistä kun ovat niin jäykät nivelet. Niin ja tämä jäljellä oleva oma lonkka alkaa kanssa olla niin kipeä että pian on pakko lähteä hakemaan kolmas tekonivel :(
Klo 14 auto starttasi tuosta kadulta ja linjat toimii taas!
28. Voi että oli kivaa; Marjo, Merja sekä Emilin vaimo Salli ja Emilin poika Mac olivat vieraisilla. Aamulla lähtivät sitten Lahden näyttelyyn, minä en jaksanut lähteä...Tässä kuvia perheestä, Emil oli aivan sekaisin Sallista... Olivat kovasti samanoloisia isä ja poika. :)
Näissä Emil poikansa Macin kanssa  -->>
Sattumoisin huomasin Colliefoorumilta että Luukaksen Tuike-tytär (Silimen Tähti Olen Minä) oli pitkästä aikaa ollut Hyvinkäällä näyttelyssä, tuomarina Päivi Eerola, tuloksella Avo ERI2 SA PN4. Hyvä Tuike ja Riikka-Liisa!
Lauralle kiitos Tinon (Frozeneye's Golden Amigo) kuulumisista, Ovat käyneet 12 tuntia rallytoko kurssia ja nyt tulleet epävirallisissa, mutta oikean tuomarin tuomaroimissa kisoissa, kolmansiksi pistein 84. Minä en tiedä yhtään mitään ko lajin pisteytyksistä...
Onnea Laura ja niin ihana Tino! (Teddyn poika)
Lahden näyttelyn kuulumiset: Salli-mamma ROP cacibin ja sertin kera, ja Mac-poika juniorien ERI 2. Huikea menestys Sallilla ollut! ONNEA!!!
30. Vappuaatto, Petri suihkutilan laiton alkutaipaleella, vanhaa 'Leenan puolen' keittiötä purettu (näyttää aika hurjalta) tiistai aamupäivällä. Ja tilaan tarvittavia puita sahailemassa...
Ja tältä tila näytti vappuaaton päätteeksi - huomenna levätään ja torstaina jatketaan. HAUSKAA VAPPUA kaikille ystäville!