2. helmikuuta ...maan peittää 10 senttiä märkää raskasta vetistä lunta. Oli aika homma kolata auramiehen jättämä valtaisa kasa portilta.
Raija ja Sissi kävivät. Olikin taas jo ikävä heitä. Tässä pari kuvaa.
12. Voivoivoi että väayttää henkisesti. Tuntuu että koko alkuvuosi on ollut yhtä henkistä kiirettä ja stressiä. Ja vesisadetta :) .
Hyvä juttu eilen tapahtui kun Phhyky perui minun lääkärin vastaanotosta laskutetun maksun. Se oli se kun sieltä annettiin minulle väärä aika ja laskuttivat sitten perumattomasta ajasta.
Muutamia uusia kuvia tässä, ensin kuvassa Teddyn (Malinallin Watch Me Now)tyttö 'Hilma' Twist And Hey Ho Lets Play, 
Twist And lapset täyttivät 10 vuotta - onnittelut heille!

Sitten Jukkiksen (Malinallin Love Has No Labels) Oceanbourn lapsia muutämä tässä, ovat 1,4 vuotta kuvissa
'Diiva'

'Rita'
'Roki'
27. VIHDOIN olen saanut hammashoito ajan erkoislääkärille. Lähete on lähetetty lokakuussa 2018!  Hoidontarpeen arviointi OLISI sos- ja terv.eyslaitoksen hoitotakuun mukaan pitänyt tehdä siitä kolmen kuukauden sisällä eli viimeistään tammikuussa 2019. No sinne pääsin kun taas puhelimitse kyselin mikä kestää joulukuussa 2019 - sain ajan heti sitten joulukuulle hoidontarpeen arviointiin. Ja sain sitten ajat toukokuulle 2020. Valitin potilasasiamiehen suosituksesta ja sain uuden lääkärin ja nyt sitten ajan vähän aiemmin eli maaliskuulle 25 ja 26 päivät.
Se tuleekin olemaan rankka hoito, Koko päivä suu auki ja jatkoa toiselle päivälle ja hurjat antibiootti määrät (4 tablettia vahvaa antibioottia aamusta) tekonivelten johdosta. Menee tautien vastustuskyky vähäksi aikaa alas ja pitäisi mennä Lahden kv näyttelyyn 28.pv, mutta en tiedä jaksanko ja uskallanko tuon koronatartunnan pelosta tuon hoidon jälkeen.
Tässä sitten pari kuvaa Jukkiksen ja Donnan 8 kk lapsista.
Simba ja Cindy. Cindy oikealla.
Jukkiksen ja Tuulin poika Romeo on saanut vähän turkkia kasvatettua takaisin  ja näyttää ihan pennulta. Pia teki sille kesällä 'kesätukan' eli leikkuutti turkin ihan alas, He ovat rally tokoa ahkeroineet jo voittajaluokkaan saaneet kaksi tulosta. Kolmas vielä ja siirto mestari luokkaan.
29. Karkauspäivä. Salpauselän kisat - olen katsellut. Aika hienosti meni suomalaisilla kerrankin. Iivo Niskanen voitti 15km perinteisen hiihdon ja Krista Pärnäkoski hiihteli pronssille 10km perinteisellä.
Jos sitten jatkan tämän kuukauden perinteisillä eli muutama tämän päiväinen kuva Bellen ja Keepperin lapsista. Omistajansa kuvanneet.
        'Lupu'                                                                  'Emma'                                                                                 'Elli'