2. Ihanat Raija ja Sissi kävivät meitä ilahduttamassa tänään.
Ja kyllä Sissillä ja Jukkiksella oli hauskaa. Raijalle kiitos laskiaispullista! Oli hyvää!
8. Minun äiti siunattiin tänään, kuvassa meidän ihana pappi Päivi Airas.
Kun se jolta sait elämän
on kivulla lähtenyt,
on kuin keinu pysähtyisi,
maailma humahtaisi kuulumattomiin.
Näet hiljaisen talon maisemassa.
Ja jokainen kahahdus,
tuoksu, suhina,
repäisee väylät auki
yhteisiin muistoihin.

Antakaa nukkua kipua tunteneen,
antakaa nukkua rauhan rannalle saapuneen,
antakaa tuulien laulaa lauluja uurastajasta,
antakaa aaltojen kertoa menneestä rakkahasta.

Jäi jälkeesi kaipuu jäi sanaton suru.
18. Teddyn käytin tänään lääkärissa, Satulla,. Se on köhähdellyt jo aikoja. Hyvin harvakseen alussa, kerran silloin tällöin, kerta viikossa tai ei sitäkään ja nyt melkein päivittäin muutaman kerran ja ääni käheä. Satu otatti räntgenkuvat keuhkoista, molemmilta sivuilta ja alhaalta ja hyvältä näytti ja samoin ilmatie oli selkeä ja sydän pompotti oikein laadukkaasti. Ajatteli että ehkä krooninen keuhkoputken tulehdus. Saatiin lääkkeet ja alettiin tänään.
Katsellaan tilannetta. Jos ei ala paranemaan päin mennä niin sitten nukutuksessa olisi kurkku tutkittava, mutta se on vähän arveluttavaa jo 12 vuotiaalta. Kaikki peukut  pystyyn ettei pahene.
Kyydin sain lahtelaisesta nettiryhmästä. Ihminen tarjoutui viemään bensakuluilla. Ja oli ihana nainen, Mervi nimeltään. Joka sattumoisin oli ollut samassa hoitokodissa töissä missä minun äiti oli ja tunsi hänet. Jäänyt juuri eläkkeelle.
Jännä miten näitä äidin tuttuja tulee nyt vastaan, Pappi joka siunasi hänet oli myös tavannut äitini ja muisti hänet.
Huomenna pankkeihin käymään, virkatodistusta viemään että saadaan perunkirjoitus tehtyä.
Jospa senjälkeen saisi elämästä kiinni uudelleen, Nyt en jaksa tehdä mitään kuin aivan pakolliset. Milloinkohan olen imuroinut viimeiksi?
26. Täytyy sanoa että minulla on elämäni burn out. Miten hankala onkin saada kaikki asiat järjestymään äidin kuolinpesän kohdalla. Kaikenmaailman paperit tarvitsee joko pyytää ja hakea tai löytää ja muistaa. Kuinka monimutkaiseksi kaikki asiat on tehtävä. Kaikkeen tarvitsee jos mitäkin papereita.
Muuten oikein ilonpäivä olisi, Elle täyttää tänään 14 vuotta. On aina suuri onni milloin koira saa elää pitkän elämän. Ellellä on kovin ihmismäisen dementian oireita. Se välillä käyttäytyy aivan sekaisin, välillä on nenä huoneen nurkkaan eikä osaa kääntyä siitä jne. Jalat toimii toistaiseksi aika hyvin. Ei kuule mitään (uskon) ja näkökin alkaa olla heikko. Ruoka maistuu ja maha toimii hyvin.
Mutta on se niin ihana, rakastan sitä ihan hirveästi. Tässä kuva nuoresta Ellestä ja toinen eilen otettu.