4. Arvannette missä kaikki aika on  mennyt viime päivinä? (Lumitöissä)  Hiukka on väsynyt.
7. Suru-uutisia Ruotsista.
Lämmin osanottoni
Leena ja Martin
Koiranetissä näkyy uusia lonkka blubeja tammikuulle 2015: Ilonan on 123/70%, Emil 124/71%, Teddy 127/80%, Elle 118/73% ja Tytti 119/72% !
Olen niin iloinen noista hyvistä tuloksista!
8. Arvatkaapas mitä? Olen alkanut kutoa sukkia, edellisestä kerrasta kun olen koskenut puikkoihin on noin kolmisenkymmentä vuotta!
Tässä rnsimmäinen tekele päättämistä vaille valmis. :)
9. Löysimpä naamakirjasta pari kuvaa Luukaksen söpöstä tyttärestä 'Tuikkeesta' (Silimen Tähti Olen Minä). Kuvaaja lie omistajansa Riikka-Liisa.
On muuten mukavia suunnitelmia ilmassa, lähipäivinä enemmän infoa kiinnostuneille. :)
10. Pentu-sivua päivitetty
11. Hammaslääkäri reissu kaupunkiin taas heitetty. Kotimatka linja-autossa meni kivasti kun sain viereeni pystykorva-mixin.
Teddyn pentueTwist And kennelissä täyttää tänään 5-vuotta! Tuija-kasvattaja oli tehnyt tälläisen hienon kortin. Onnea koko poppoolle!
12. On tämä elämänmeno mennyt ikäväksi. Jotkut ihmiset eivät kunnioita yhtään mitään. Murhia, tappoja, varkauksia yms...
Meiltä on varastettu vuosien myötä kolme polkupyörää, mutta sehän vaikka on pienituloiselle kurjaa niin ei ole noihin vakavampiin juttuihin verrattaavaa.
Uusin pelottava uhka on nyt koiravarkaudet, Facebookissa on kahtena päivänä ollut alla olevat viestit:
Nyt on tullut monesta suunnasta viestiä puskaradiosta että tumma paketti auto kyttää koiria anastus mielessä..Täällä Hyrylässä hyökkälässä on soiteltu ovikelloja ja Järvenpäässä yritetty viedä koiria omistajien käsistä lenkillä.
Käpylässä joku onnistunutkin. Samaa viestiä on tullut Porvoosta sekä Kellokoskelta asti.
Joten koiran omistajat tarkkavaisuutta peliin.
Kaikki havainnot kannattaa ilmoittaa poliisille.
Jos epämääräiset kulkijat aiheuttavat epäilyksiä siitä, etteivät ole liikkeellä aivan puhtain jauhoin,
voi epäilyksestään ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 029 541 3636 tai sähköpostiin vihje.porvoo@poliisi.fi.

ja toinen
Koiravarkaita liikkeellä! Aamuposti uutisoi tänään, että Riksussa on kaksi pakettiautolla liikkeellä ollutta miestä yrittänyt varastaa perhoskoiran ulkoiluttajaltaan. Ovat olevinaan ystävällisesti pysähtyneet kysymään reittiä keskustaan ja toinen heistä on yrittänyt riuhtaista hihnan taluttajalta. Tässä tapauksessa epäonnistuivat, onneksi. Havainnoista kannattaa ilmoittaa poliisille. SAA JAKAA!!


OLKAA VAROVAISIA!


14. Olen niin iloinen uutisista että Orimattilassa 29.1 karannut pk collie on läydetty ja saatu takaisin kotiin, varmasti mitä kamalin kaksi viikkoa perheellä!
Oikein hyvää Ystävän Päivää kaikille ystäville ja tutuille!
Jösses mitä murinaa collien suusta, en ole ikinä kuullut meidän Teddyn murisevan, tänään lenkillä toisella puolella katua (siirtyivät sinne) tuli vastaan nuori berniuros ja alkoi murisemaan meille (Elle+Teddy mukana) ja Teddypä sai ilmoille niin matalan mahtavan murinan ettei voisi uskoa collien suusta tulevan.
Edellisen ja ainoan kerran olen kuullut samanlaisen kun Teddyn Luukas-isä luonnetestissä murisi tuomarille joka kepin kanssa tuli meitä uhkaamaan. Ja silloin tuntui että maa tärisee myös. Luukas joka myös rakasti ihmisiä ja oli maailman iloisin ja hyväntahtoisin koira.
Nyt lähdettävä katsomaan miten Kaisan käy Holmenkollenilla tänään!
15. Ei mennyt Kaisalla hyvin eilen.
What a glorious day today! Pakkasta -7 tällä hetkellä ja aurinko paistaa, ihmiset ovat hyvällä päällä. Kuinkahan monta kertaa kuulin sanan IHANA ollessa lenkillä Ellen ja Teddyn kanssa. :) Toiselle lenkille lähtö pian.
17. Tuo Diegohan on meidän Teddyn poika joka asustaa Italiassa. Susanna kirjoittaa näin:
Hei Tarja,
laitan sinullekin tämän ihanan Noble Breedin Giulianon työstämän kuvan ,jossa on käytetty ottamaani valokuvaa Diegosta
Keväiset terkut meiltä kaikilta !!
Susanna.
18. Tänään tekee mieli sanoa että ELÄMÄ ON IHANAA! Aurinko paistaa ja on lämmin. Aurinko on kyllä ihmeellinen hyvänolon tekijä.
                  19. Pentue sivua päivitetty!
20. Siis vettä sataa. Teenpä tälläisen kuvatarinan eilisistä Emilin mietteistä.
Kerttulan Kristiina nappaili kuvia.
<- Minä tiedän että sieltä on tulossa ihana tyttö, olen varma. Odotan...


-> Nonniin, auto tuli - mahtavaa!
<- Täältä tullaan, olen valmiina!

-> Äkkiä, äkkiä, äkkiä!
22. Märkää, eilen saatii oikein kunnon kurasuihku päälle tuossa kotikadulla. Auto olisi kyllä hyvin voinut väistää kun ei tullut muita autoja näköpiirissä samaan aikaan. Meni silmälasitkin ihan niin vesikuraan ettei läpi nähnyt. Tänään on vielä enmmän loskaa kun on vesiräntää satanut.
Aamupäivällä katselin Ylen sivuilta eilisen UMK-kilpailun kolmannen semifinaalin ja jäi päähän soimaan Angelo De Nilen 'All For Victory'. Oli näyttävä esitys kuten monet muutkin tänä vuonna. Lenkillä koko ajan hyräilin 'live, live, live, all for victory'... Sama mies kilpailee Voice Of Finlandissa tänä vuonna.
23. Keväisen tuntuista on :)

25. Tässä tänään mietinkin mitähän pohjoosen poppoolle kuuluu, niin kas kummaa sieltä tulla tupsahtikin  kuvaterveiset Kutunivan komeista maisemista. kiitos Sirpa!
26. Elle-rakas ( Fin Mva Lassina Loves Blessing) täyttää tänään 10 vuotta! Lähetän ison kiitoksen Ellen kasvattajalle Joanille Taivaaseen!
Kun Elle tuli meille niin Luukas otti sen heti 'siipiensä suojiin', he olivat kuin 'paita ja peppu'. Elle kietoi Luukaksen heti pikkutassunsa ympärille ja he olivat mitä parhain ihanin pariskunta. Ja ovat tehneet minulle aivan upeita lapsia! Kuvissa Elle pienenä Luukaksen kanssa.
Maxi-poika (Malinallin Twice As Nice) onnittelee Äiti-kultaa.