1. Tarja-täti on nyt hyvin hyvin vihainen; viime tiistaina kone temppuili ja soitin Dna:n vikapuhelimeen; siellä sanottiin että tällä seudulla on joku isompi vika korjauksessa, saattaa kestää huomiseen. No, minä sitten silloin tällöion kokeilin, ei yhteyttä, seuraavana aamunakaan ei vielä yhteyttä. Ajattelin että kysäisempä kestääköhän vielä kauan, jos osaisivat sanoa niin sielläpä kerrottiin että vika olikin ollut kaapelipuolella ... siis odotin vuorokauden turhaan, sitten laitetaan vika ilmoitusta ylös, naishenkilö siellä lupaili että laittaa kiireelliseksi kun olin saanut väärää tietoa eilen...
Tiesin että ystäväni Katin poikakaveri on ammattilainen näissä asioissa ja he tulivat katsomaan jos saisivat korjattua vikaa. Vaihdettiin johto ja ostettiin uusi modeemi. Kone pysyi hetken ylhäällä kunnes taas linja hävisi ja nyt sitten ei edes löytänyt koko ip osoitetta...
No, keskivvikkona soitettu vikailmoitus, pitäisi tulla (ilman kiirehtimättä) korjaus 1-3 päivän sisällä. Ei näkynyt perjantaina klo 18 mennessään vilaustakaan korjaajasta - siihen saakka tekevät kuulemma perjantaina töitä mutta tietysti ei viikonloppuna.
Taas soitto vikailmoituksiin. Joo, Dna ei lasketaan sitä päivää kun ilmoitus on tehty siihe 1-3 päivän sisällä vaan aloittaa laskun seuraavasta päivästä...
eli nyt ollaan siinä tilanteessa että sanoivat että maanataina varmasti tulevat.
Selkä on ollut kipeä koko ajan, nyt hieman alkaa helpottaa, oireet sopivat noidannuoleen. Ettei ole pystynyt lenkeillekkään menemään. Luntakin on tullut niin kamalasti että jouduin palkaamaan miehen jo kahdesti tekemään minun lumityöt.
Tämän valituksen piristykseksi sieppasin randomin kuvan sadoista kansioistani ja se on Ilona-vauva. :) Ajatukset kesään ja aurinkoon!!!
3. Eilen oli paha päivä, olin oikein masentunut, väsytti kaikki kivut ja kun ei pääse lenkillekkään eikä ole nettiä...
Nytkään tänään en vielä uskalla lähteä lenkille kun tuo vielä oireilee Olisi niin ihana ilma!
Minun lintulaudalla vieraili tikka! harmi etten ehtinyt ottaa kuvaa sitä, en ole sitä ennen tässä pihassa nähnyt, usesti kyllä kuullut kun hakkaa valotolppia.
Huomenna sitten huollon PITÄISI tulla...
4. Olen niin pettynyt dna'n toimintaan, siellä ei tunnu mikään tieto välittyvän tarvittaviin kohteisiin! Nyt aamupäivällä tuli TEKSTIVIESTI! että vika oli kaapelissa mikä on korjattu 31.1! Että ottaa uudelleen yhteys vikanumeroon jos kone ei toimi...Ja kas viimeiksi olin vikanumeroon perjantaina 1.2 yhteydessä jolloin heille taas kerran kerroin että ei tullut viankorjaajaa ja kone ei edelleen toimi. Selkä edelleen kipeä, ei uskalla lähteä kaupunkiin pankkiin, kotona ei ole viikkoon päässyt hoitamaan pankkiasioita. Luovutan! En jaksa.
-Väliaikatietoja:
Asentaja kävi pari tuntia sitten ja sai yhteyden toimimaan - pahoitteli kun johdot olivat menneet sekaisin!
Nyt - palasin kaupasta ja meinasin alkaa hoitaa pankkiasioita jotka ovat olleet rästissä viikon ja arvatkaaapas mitä? YHTEYS EI TAAS TOIMI!
Ja taas soitto vikapalveluun :(
No nyt taas tekivät jotain ja pelaa, mutta ei voi luottaa kuinka kauan, jos en vastaa spostiin piakkoin niin taas ollaan ulkona.
Oli saapunut pari uutta kuvaa Emilin pojasta Macistä (6kk2vk) Grofter's Only Dressed In Blues. Kiitos Marjo - halit Macille!
Arjalle Ranskaan kiitos niin keväisistä kuvista! Kuvissa Luukaksen tyttärenpoika Rio (tuo pienempi poika)  ja Rinti kaveri.
Mustin ja Mirrin hoitovinkki video: Näin puhdistat koiran korvat ja silmät.
Mia ja Lipa ottivat Ilonan mukaan lenkille Jatsin (Luukaksen pentueveli) kanssa ja Lipa otti kännykällä pari kuvaa niistä. Kiitos!
5. Okei, okei...taas ei ole yhteyttä!!! Toimi hetken, oli joka kerta todella vaikea saada yhteys ja huoltomiehet - nyt kaksi kappaletta - tulivat taas tänne, niin ja taas koko IP osoite katosi. Miehet lähtivät tämän seudun keskukseen katsomaan tilannetta kun täällä eivät pystyneet tekemään mitään, siellä eivät saaneet yhteyttä, siirsivät piuhat toiseen keskukseen, edelleen ei yhteyttä, kunnes saivat tietää että tällä seudulla tehdään jotain isompaa viankorjausta ja mahdollisesti kaikki nämä ongelmat ovat johtuneet siitä, siis turhaan ostettu uusi modeemi ja tuskailtu täällä, Kati ja Aki sekä minä sekä asentajat.  Nyt sitten taas odotetaan. :(
Ilta klo 19 ja vaihteeksi kone toimii, saa nähdä miten huomenna.
6. Päivän toiminut moitteettomasti, nyt illalla jouduin käynnistämään uudelleen että sain käynnistettyä, mitenhän huomenna?
Taitaapi olla hiukan tylsää raportointia koneesta, anteeksi!
7. Hyvä mieli, selkä parempi. Kone pelaa. Lumen tulo vaan saisi loppua, tein pienen väylän lumitöitä että pääsen portille, mutta lisää tulee...
Satu M. järjestää syksyllä Lahden Vethaussiin yhteis terveystarkastuksen (silmät, lonkat ja kyynärät) ja minun ilokseni molemmat Tytin pojat ilmoittautuivat mukaan!  On tärkeä tietää tuloksia jos aion Ilonan astuttaa samalla uroksella. :) Ja isukin omistaja Merja varmaan myös on mielissään.
Poju-poika (Malinallin Legacy Of Hope) on alkanut käymään tottelevaisuuskurssia Renkomäen hallilla, täytyy mennä joku kerta katsomaan miten poika pärjää. Topinkin (Malinallin Heart Of Hope) piti ilmoittautua siellä omalla seudulla kurssille, en ole vaan kuullut onnistuiko mahtumaan mukaan.
PENIKKATAUTIA Tampereelle!
11. Kaikki ok meillä. Lunta vaan on kyllä tarpeeksi, tänään sataa jotain vesitihkua.
12. Sirpalle KIITOS viesteistä, ihanista videoista ja kuvista! Lämpöiset ystävänpäivähalit takaisinpäin! Kyllä on teilläkin riittämiin lunta :)

Tämän ihanan kuvan myötä, missä Linda-tyttö piirtää isä-Juhon avustuksella mummille korttia, toivotan/mme Sinulle,Tarja kulta, ja koko Sinun rakas perheesi, oikein ihanaa ystävänpäivää :):):):) Tv Sirpa,Ilpo,Varrikulta ja Peetsirakas

13.                                                                               OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ
                                                                                             KAIKILLE
                                                                                            IHANILLE
                                                                                         YSTÄVILLEMME!   
Tästä linkistä pääset katsomaan videon Amerikan Westminster Kennel klubin koiranäyttelyn pitkäkarvaisten collieiden kehän. (Linkki tökkii :( )
Päivi - kiitos paljon Topin (Malinallin Heart Of Hope) 6 kk kuvista, on niin isänsä näköinen! Topikin lähtee sitten maaliskuussa koirakouluun! :)
Ystäville kiitos Ystävänpäivän paperikorteista, jotka posti toi laatikkoon ja Leenalle Samettisilmän kenneliin spostilaatikkoon saapuneesta kortista!
15. Tytti vuotaa taas...nyt täytyy kyllä antaa ruusuja ja kiitokset P-H el.asemalle että järjestivät meille ajan täksi päiväksi. Siirsivät potilaita lääkäriltä toiselle että Anne K voi ottaa meidät vastaan ja tarvittaessa leikata Tytin. Peukutuksia kaivataan kovasti! Ollaan lähdössä ihan pian. Aika on klo 14.
Klo 15.30, minä kotona ja Tytti leikkauksessa. Niin siinä nyt kävi, olisin halunnut odottaa kevääsempään, mutta lääkäri suositteli nyt leikkausta.
Soittavat kun Tytti alkaa heräilemään...
Oli bussikuski todella hermostuneella päällä, kiukutteli kun minulla ei ollut sopivaa rahaa ja ajoi hyvin töksähdellen.
16. Oli raskas ilta ja yö. Tytti itki ja läähätti. Kun käytin sen ulkona illalla ja tultiin sisään niin se ehti hypätä sohvalle ennenkuin ehdin laittaa esteen. Senhän pitäisi pysytellä maan tasalla eikä hyppiä. Yritin ottaa sitä syliin ja nostaa alas mutta Tytti oli päättänyt ettei liiku. Siinä sitten aamuyöhän noin kolmeen saakka sinnittelin. On tuskaa katsoa toisen kipua kun ei oikein voi auttaa - se väsyttää kamalasti - olin ihan poikki. Tytille ei ole laitettu mitään suojaa tikkien päälle joten en uskaltanut jättää sitä enkä saanut laitettua suojapukua päälle. Kauluria meillä ei ole koskaan käytetty.
Mutta sitten uni oli voittanut minut ja kun heräsin Tytti oli lattialla ja sen jälkeen kaikki on ollut parempaan suuntaan, ei ole itkenyt enää ja kun käytiin ulkona - on tullut nätisti ulos kaikki hädät - sain laitettua suojapuvunkin päälle. Ja nyt on kaikenlaisia esteitä ettei pääsisi sohvalle tai tuoleille hyppimään. Syönyt on vaan pari kananpalaa mutta joi vettä ihan kivasti aamulla.
Nyt on lähdettävä kauppaan ja ostettava maksalaatikkoa, se on Tytin herkkuruokaa ollut ainakin tähän saakka.
17, Tänään tälläistä, vähän tuuletellaan...
Kiitos Heinille kun lähetit linkit videoihin 'Pinja treenailee'! Pinjahan on minun 'lasten' Teddy, Tytti, Emil ja Ilona, puolisisar, isän puolelta eli hänen isukki on meidän Luukas ja Pinja on virallisesti Suomen Tottelevaisuusvalio (aina mainittava, on niin hieno saavutus!) Saruskan Golden Empress.
Video 1  ja Video2 .
19. Ihana aurinko näyttäytyi tänään! Väsyttää, viime yö nukuttu hyvin huonosti.
Tytti näyttäisi voivan hyvin, mieli tekisi mennä juoksemaan kavereiden kanssa...:) Tässä suihkun jälkeen ottaa ilmakylpyä ja haava 4pv. vanha.
20. Aivan ihana auringonpaiste! Hurjia jääpuikkoja räystäällä. Nämä ovat kuitenkin talon toisella puolella kuin koirat. :) Tintit laulavat kilpaa!
Heini muisti meitä Pinjan (Saruskan Golden Empress) uusilla kuvilla - kiitos Heini!
21. Tänään 6 pv leikkauksesta. Tikkien poisto 10-14 vrk. Äkkiä tämä aika menee!
22. Paha mieli. Taas se pikku ilkiö on rikkonut minun postilaatikon! Olen epäillyt erästä alakouluikäistä poikaa joka kulkee koulusta kotiin meidän ohi, aina jotain jekkuja tehden yksin kulkiessaan pitkin matkaa. Monesti kävellyt hänen perässään kaupasta tullessa tai koirien kanssa lenkillä.
Tänään siihen postilaatikolle johti puhtaassa lumessa pienet  tekijän jäljet  ...
25. Tytin tikit poistettu, haava siisti. Kiva!
Päivän piristykseksi sieppasin  naamakirjasta Katin ottaman hauskan kuvan  'Onnista' (Malinallin Talk Of The Town)
26 . Oikein paljon onnea meidän rakas Elle - 8 vuotta tänään!
27. Lämmin päivä, lumet sulaa, mutta taitaa tulla lisää, ainakin kylmää. :(
Tässä linkki koirien aktivoitileluihin. Ja linkki 'näin hoidat vanhenevaa koiraa'
28. Sirpa-kulta kiitos terveisistä. On teillä vaan mahtavat oltavat siellä Lapin mökillä! Ensimmäisessa kuvassa heidän pihaa! :) Pojista Varri menee kauemmas mutta Peetsi pysyy lähettyvillä. Nauttikaa - meillä tänään sataa vettä hiukan ja kaduilla kura loiskuu. Rakkaat haliterveiset pohjoisen poppoolle!