4. Heinäkuu alkoi sateineen. Tänään olisi äitini syntymäpäivä, hän täyttäisi 93 vuotta. Terveisiä kaipuun kera rajan taakse.
Ilona ja Emil täyttivät 2.7  kokonaista 10 vuotta. Aika menee liian nopeasti!
Ruohonleikkurikin lopahti, terän kiinnitysosa meni poikki. Onneksi naapurin Jarno osasi sen korjata. Isokiitos hänelle. Kone vuotaa hiukkasen öljyä mutta näillä mennään.
Eilen oli kiva koiratreffi päivä pitkästä aikaa. Myös sää suosi meitä. Läsnä olivat Annette Stellan ja Ninnin kanssa, Merja Lumin kanssa ja Pekka ja Ulla Ellan ja Hillan kanssa. Ihana kun tulitte!
5. Raija ja Sissi meillä. Kiitos! Minä saan kummasti voimaa heidän vierailusta, toivottavasti en vie sitä heiltä.
Jukkis tykkää Raijasta kovasti - kuten kuvasta näkyy ja Sissistä sain kivan kuvan oksien seassa.
6. Bellellä alkoi sitten juoksu. Nyt odotellaan miten asia kehittyy. Ensi maanantaina menee progesteroni testiin ja sitten odotellaan oikeaa astutusaikaa. Minua alkoi jännittämään Päivin kanssa kovasti. Odotus on suuri.
16. Nyt ollaan jännän äärellä... Valitettavasti ihana Roni oli vähän kokematon alkamaan isukiksi ja jouduttiin vaihtamaan sulhasta Bellelle
Ja Belle alkaa olla saapunut seuraavan astutuspaikkaan juuri nyt. Nyt kaikki peukut pystyyn että onnistuu.
En laita vielä nimeä, mutta heti kun on varmaan tietoa se näkyy täällä.

Tuli peukkua eli astutus on onnistunut!                   Katso pentusivu.
Ja viikolla 38 toivottavasti tulee pikkuisia Malinalleja!  Tarkalleen ehkä Tytin päivänä 18.9.2020
Päivi ja Aarne reissasivat Bellen kanssa joten minä täällä kotona jännitin. Tulipa imuroitua ja ruohoa leikattua  pitääksen jännityksen aisoissa.
Lauantaina mennään uudestaan, lähden mukaan.
19. Sarkolan reissu tehty. Uusinta astutus onnistui hyvin. Oli myös kiva nähdä Suvi ja Noora.
Kahviteltiin ja Suvin ja Nooran avustuksella Belle valmisteltiin kuvausta varten. Elikkä Bellen kuva: Scottail. Kiitos kovasti molemmille!
Belle ultrataan 14.8. Jännitetään nyt sitten siihen saakka tuliko Belle kantavaksi ja montakohan pientä siellä näkyy.
Pentuja kysytään aivan hervottoman paljon joten toivomme yhteydenotot ultrauksen jälkeen jolloin tiedämme monta sieltä on tulossa ja onko ylipäätään.
21. Merja lähetti tuoreen kuvan Jukkiksen 13kk ikäisestä tyttärestä 'Cindy' Zinnia's Love To Love You Baby. Kiitos Merja!
Ukkonen yritti pikkuisen jyrähdellä ja antoi muutaman pisaran vettä päivällä. Onneksi ei tullut ukkonen päälle. Hirvittää! Lähietäisyydellä on ainakin 2 taloa vuosien varrella palanut salaman iskusta,  Ilma oli painostavan kuuma,
Eivät minun vanhukset Teddy ja Tytti paljon jaksa ulkona liikkua. Ovat nyt 13 vuotta ja 6 kuukautta.
23. Raija ja Sissi yllättivät meidät eilen vierailullaaan. Taas tuntui että voimaannuin heidän käynnistään. Kiitos!  Raija vähän pyöritti Jukkista.
Tuossa puun alla Jukkis taitaa katsella että palloko se siellä puussa on kun yritti muutaman kerran hypätäkin ja saada sitä sieltä.
Ja tänään sitten tuntuu ihan  maanantailta. :)
Sitten tässä alla kuva minun rakkaan edesmenneen pojan 'Luukaksen' (Malinallin Just One Look) tytär 'Jade' (Saruskan Golden Especial)
13vuotta 8 kuukautta kuvassa jonka on kasvattajansa Sari Tähkäpää ottannut. Iso ikävä Luukasta
25. Päivi tuli katsomaan jos voisi kerätä punaisia viimimarjoja ja Topi ( Malinallin Heart Of Hope 8-v) oli mukana. Vettä satoi koko aika ja oli kylmää...Hän sai jonkinverran kerättyä. Topin oli tarkoitus tavata Tytti äiti pitkästä aikaa. Tapasivatkin mutta kun koko aika satoi niin ei ollut kiva olla ahtaalla kuistilla vaan. Ei uskalla vanhaa Tyttiä (13,6v.) vilustuttaa sateessa. Minun kännykkäkuvat ovat aivan epätarkkoja, kädet olivat jäässä ja muutenkin vaikea kännykällä saada tarkka ote kännykästä kun siinä on kuoret, se on huono käteen sopivaksi. Tässä muutama kuitenkin.
Belle oksenti eilen, olisiko oire :D
28. Heinäkuu 2020 vetelee viimeistä viikkoa. Viileä sadepäivä. Onneksi eilen sain ajettua yhden tarhan nurmen.  Kaikki taas kasvaa niin hurjasti.
Minä jo kymmeniä vuosia sitten totesin että mitä vähemmän on tekemisissä koiran kasvattajien kanssa niin sitä vähemmällä mielipahalla pääsee.
Eräät ovat niin herkkänahkaisia että jos jotain puhut jonkun kanssa ihan hyvässä hengessä ketään vahingoittamatta tai pahaa puhumatta jalostukseen liittyvästä asiasta niin ei mene kuin 15 minuuttia niin saat kuulla että tämä henkilö on jo kolmalle henkilölle siitä kertonut ja tämä pahoittanut mielensä ja asiat ovat muuttuneet matkalla.
Vein tietokonepäydän ja koneen alakertaan ja nyt on tälläinen pieni 'ongelma' että Jukkis on aina sisällä ollessaan - jos olen koneella - päättänyt nukkua IHAN vieressä ja saan olla varovainen etten pyörällisellä toimistotuolillani liiku etten rullaa sen päälle. Joskus muinoin eräs koirani oli samanlainen, aina ihan minun tuolin takana ja kerran sitten kävi vahinko ja sen  hännänpään valkoiset karvat jäivät jalustarullan alle ja irtosivat.  Sitten sillä ei ollut valkoista hännänpäätä enää eikä ne karvat koskaan kasvaneet takaisin.
Sitten söpö kuva Bellen ainokaisesta pojasta  sen ensimmäisestä pentueesta nimeltä 'Lupu' Malinallin Dancing In The Moonlight. Lupu ollut päiväretkellä Rokuan kansallispuistossa.