6, Pitäisikö heinäkuu avata?
Sataa, pihan ruoho märkää. Saa pelätä koirien tassujen puolesta kun ovat aina märkiä...
Mitähän tässä onkaan tapahtunut.? 
Toissapäivänä äitini täytti 91 vuotta! Tuntuu niin kovin pahalta nähdä missä kunnossa hän on nykyisin...Alzheier on kamala tauti!
Itse kävin lääkärissä ja en saanutkaan verenpaine lääkitystä. Paineet ovat ilmeisesti 'pelästyneet' ja olleet paremmat. Olen onnellinen siitä.
Silmälaseista katkesi sanka ja nyt odottelen vanhat lasit päässä koska ilmoittavat että saan noutaa ne korjattuna.
Eilen illalla sain taas ihanan onnentunteen - kyynelet oikein valuivat... Käyn aina illalla viimeiseksi Ellen ja Teddyn kanssa pikkulenkin. Ellehän nukkuu nykyisin paljon ja välillä ei jaksaisi lähteä iltalenkille. Eilen illalla oli niin hiljainen ja hengittikin niin kevyesti eikä jaksanut pitää silmiä auki kun herättelin lenkille lähtemään. Joten päätin käyttää Teddyn ensin yksin ja katsoa tilannetta sitten. Kun tulin Teddyn kanssa takaisin niin Elle seisoi kuistilla jo odottamassa.. Olin jo niin pelännyt pahinta...väkisin tosiaan onnen kyyneleet tulivat.
Tässä eiliseltä aamulenkiltä samaisten kanssa kuva.
Ja Emil ja Ilona täyttivät 8 vuotta 3.7. Ja Peetsi siellä Torniossa. :) Onnea kaikille! Nyt minulla on sitten 5 kappaletta veteraanikoiria ja Jukkis, joka myös syksyllä täyttää  jo 3v.
7. Taas meitä hellitään helteellä, vähän liikaa minulle sekä koirille.
Katselin tietokoneelta livenä Lontoon massiivista pride kulkuetta odotellessa että Saara Aalto esiintyy sekä siellä että Diva lehden lavalla.
Niin näimpä yhden hienon ja ison plagaatin kulkueessa jossa luki LOVE HAS NO LABELS! :) Puuttui vaan edestä MALINALLIN :) niin olisi ollut Jukkiksen nimi siellä kulkueessa. Hah-hah! Sitä vaan oikeastaan tulin kertomaan.
Kaupungissa täytyi poiketa hakemassa pikkupaketti. Tilasin inkivääri kapseleita...saas nähdä onko niillä mitään tehoa. Ja ihania mansikoita tarttui mukaan.
Hertta oli viime viikonloppuna pitkästä aikaa näyttelyssä, tuloksella AVO ERI 4, oikein hyvällä arvostelulla.Teija on keskittynyt agilityyn sen kanssa. Ovat kolmannessa luokassa. Tänään oli kisat ja sai hylyt molemmilta radoilta, toinen oli mennyt muuten hyvin mutta Hertta meni yhteen putkeen väärästä päästä.
8. Ruohonleikkuria ulkoilutettu joka päivä. Ruoho kasvaa niin että kohina kuuluu ja sitä pitäisi melkein joka päivä olla leikkaamassa.
Järkyttää tuo thai-poikien luolaan jääminen, onneksi tänään ovat saaneet pelastetuksi neljä poikaa.
Romeo käynyt mätsärissä ja sijoittunut pentujen kolmanneksi.
10. Vettä satelee. Kamalasti väsyttää, joka kerta kun istahdan television ääreen niin meinaa nukahtaa ja nukahtelenkin.
Lauantaille tilataan hyvää säätä kun tulee vieraaksi  11 ihmistä ja  9 koiraa.
Tässä päivän piristys
Ninnillä ja Stellalla on leikkikaveri hoidossa 10 päivää ja tytöillä on kivaa.
OIH! Juuri tuli fb:n seinälle tieto että koutsi ja thai pojat kaikki pelastettu hengissä luolasta. Upeat avustajat, sukeltajat! Kylmät väreet oikein kulkee taas. Mahtavaa!
15. Olipas mukava päivä eilen!
Jukkiksen Milla tytär (Black Gary Dancing Destiny)  oli Mäntsälässä ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään ROP.
Ja Emilin ja Lilin pentuetapaaminen  oli kanssa. Olen niin iloinen että kaikkien seitsemän pennun omistajat tulivat pitkistä matkoista huolimatta. Teija Ja Jussi Ylämyllyltä, Tarja ja Ahti Joensuusta, Leena Lappeenrannasta, Päivi ja tytär Taipalsaaresta, Sanna Turusta, Kati Iitistä ja Annette Sipoosta. Ja Kristiina tuli ottamaan jonkun kuvan hyvällä kamerallaan ja taidollaan. Vilmalla oli juoksu päällä 'pahimmoillaan', joten minun omat koirat piti pitää sisällä.
Isokiitos kaikille. Oltiin Teijan ja Jussin kanssa erittäin iloisia! Pennuthan kasvoivat Ylämyllyssä heillä. Minun ja Annetten ottamia kuvia täällä.

Raija ja Sissi poikkesivat tänään! Ihana nähdä, Sissi oli heittänyt äititurkin nyt totaalisesti, mutta oli niin söpön näköinen siinä.
Etusivun kuvassa 'Milli', Emilin ja Lilin tytär, virallisesti Malinallin Pretty Go Lucky.
20. Nyt on liian kuuma että ei jaksa istua koneella. Tänään on vettä sadellut mutta ihankuin vaan vielä hiostavampi ilma...
Tänään oli pakko käydä kaupungissa silmälasit vihdoin hakemassa. Maanantaina ilmoittivat jo että ovat valmiit.
Hauvalan Riitta toi minulle omia vanhoja lattialistoja - jos joskus saisin itsestäni irti ja alkaisin vaihtaa vanhat. Nämä olvat paljon nätimmät kuin minulla on nyt. Kiitos Riitta!
Päivi lähetti naapurustossaan asuvan Jukkiksen tytön kuvan. Tässä siis 'Isla' Black Gary Dancing Danya
24. Mä en kestä tätä hellettä eikä koirat. Tällälailla päivät menevät...
25. Pentuja sivua päivitetty. :)