6. Yritämpa korkata elokuun käyntiin. Pitää niin kiirettä ettei tätä saa päivitettyä.
Sunnuntaina oli koirataaaminen, mukana Annette ja collietytöt Ninni ja Stella sekä Raija Sissin kanssa ja Ullalla Pekalla oli mukana Ella sekä Ellan puolisisko Hilla, äidin puolelta.
Kuvia albumissa täällä.
Eilen Päivi kävi Bellen kanssa poimimassa punaisia viinimarjoja. Mietittiin Bellelle sulhasta tulevia pentuja varten ... kunhan Päivi ja miehensä Aarne päättävät mistä juoksusta Belle astutetaan. Pennut he tekevät heillä Bellen kotona, mutta ne tulevat minun nimiin. Kuvia täällä.
Ihana Topi (Malinallin Heart Of Hope) täytti jo 7 vuotta 6.8. Oikein paljon onnea Topille!
Oviaukko on saatu laajennettua ja uusi portti siihen. Puutarhatöitä olisi niin paljon tehtävä ennen talven tuloa :) että ajatuskin kammottaa. Mies joka on vuosikymmenen käynyt leikkaamassa nuo orapihlaja aidat ym muut tarpeelliset aitapensaat ei vastaa sähköpostiin - mitä lie hänelle tapahtunut? Ja kun kysyn muualta uutta tekijää niin yli kolmenkertaista hintaa pyytävät...pitää yrittää itse leikata mitä pystyy puutarhasaksilla ja jättää mitä ei jaksa tai saa leikattua. Vadelmiakin tulee hurjan paljon...
11.Tänään vihdoin sadetta - en muistakkaan milloin olisi viimeiksi satanut.
Keittiön ja olkkarin väliin myös uusi portti.
Vadelmia tulee niin paljon että oli 'pakko' tehdä yksi satsi hilloa etteivät kaikki mene piloille kun ei jaksa syödä niin paljon. :)
18. Merjan kyydillä ( kiitos!) Heinolan koiranäyttelyä tänään katsomassa. Oli erikoinen tuomari Italiasta Pietro Bottagisio ... Hön esim. pyysi esittäjät näyttämään itse koirien hampaat. Mikä tietty ei ole ihan helppoa kun yrittää samalla pitää hihnasta kiinni. Taisi olla ensimmäinen koira kun kuulin hänen kysyvän esittäjältä : May ( vai oliko Can I touch him) I touch him...
Täällä kuvia - oli mahdoton tuomaripöydän ja auringon sijainnista johtuen päästä hyvään paikkaan ottamaan kuvia. Mutta tälläisä kuvia kuitenkin tänään.
Jukkiksen ihana Ella-tytär oli mukana ja sai aivan loistavan arvostelun. Tässä Ella tuomarin käsittelyssä.

Ella oli luokassaan kolmas Nuo ERI 3 - siinä seisoo niin nätisti Ullan kanssa
20. Tuli mieleen että noita kuviani saa julkaista - mutta - tuntuisi kivalta jos kysyisit ensin ja myös julkaistessa lisäisit kuvaajan nimen.
Kiitos Anna-Mari  ja Rose-Marie että kysyitte, Sarille itse tarjosin. :)
23.
Vettä tulee kaatamalla...Vähän joka päivä on sadellut ja ukkostanutkin. Viime viikolla salama iski naapurustossa olevaan taloon ja poltti sen käyttökelvottomaksi. Noin 100 metriä meiltä  Kamalaa!
Kristiina kävi parina päivänä viinimarjoja hakemassa ja kahviteltiin ja sain tavata ihanan Kristiinan uuden kohta 7kk ikäisen pk saksanpaimenen pennun Anteron. Siinä on paljon samaa kuin Jukkiksessa, me ymmärsimme oikein hyvin toisiamme. Tykästyin siihen kovasti.
Tänään vihdoin sain kutsutuksi Jennin puhdistamaan koirien hampaat Emmi pet hoidolla. Hyvä laittaa tänne muistiin niin tietää koska edellinen puhdistuskerta oli. Tytti ja Ilona olivat hieman jukureita mutta pojat hoiti homman hienosti. Emil sai vielä erinomaisen hyvästä käytöksestä. :)
Tässä Teddy ensimmäisenä hoidossa.
27. Helle on palannut...
Mika ja Joonas kävivät viimeistelemässä kuistin rampin. Siinä on jotenkin hankalat portaat tehty - aivan liian korkea väli. Ajatuksella ettei vanhojen koirien tarvitsisi mennä niitä pitkin ja satuttaa itseään. Katsotaan oppivatko käyttämään.
Sunnuntaina oli kivaa. Oli Jukkiksen 11 kuukautiset Oceanbourn pennut (6kpl) eli koko pentue ihmisineen (13kpl+Elli ja minä) läsnä  Nyyttikestit oli ja pöytä pursui syömisiä. Elli toi grillin mukanaan ja Asko toimi grillimestarina ja grillasi makkaroita ja kyljyksiä. Pitäisi hommata isompi pöytä. Kuvia täällä.
Ja Elli toi minulle ihanan kukkakimpun!