4. Ei ole jaksanut ajatellakaan koneen ääressä istumista ja päivityksiä kun on ollut niin kuuma.
Tänään pikkasen siedettävämpää joten avataan elokuu.
Mindy ja Romeo kävivät ja Pia ja Sari. Ovat kyllä niin ihanat!  Ovat nyt 10 kuukautta. Tässä muutama kuva.
5. On alkanut Marin ja Jykin Millalla (Black Gary Dancing Destiny) näyttelyura mallikkaasti. Tyttö täytti juuri  1.8  11kk ja on käynyt 4 virallista näyttelyä tuloksin:  3 x SERT, ROP, VSP, PN-2 ja kaikista neljästä SA. Saa Jukkis olla ylpeä kauniista tyttärestään. Ja Mari sanoo että luonteetkin kohdallaan jokaisella pentueessa. Tässä tämänpäivänen kuva Jyrkistä ja Millasta Luumäellä, jossa oli PN1 ja VSP + serti.
Ninni ja Stella nauttivat kesästä ja sorsien seuraamisesta Sysmän mökillään.
17. Mia ja Ruusu poikkesivat, oli taas vähän laiska päivä ja Ruusua ei huvittanut pahemmin leikkiä....Jukkis olisi aina valmis. Kerättiin vähän punaisia viinimarjoja pakkaseen. Saa olla varovainen kun on niin paljon ampiaisia nyt. Ne haluaisi omia kaikki marjat ja omenat. Omeniin hukutaan tänä vuonna.
Yksi omenapuu halkesi kahdeksi koira-aidan päälle.

Jukkis on aina niin onnessaan kun tulee ihmisiä ja koirakavereita.
18. Oltiin melkeimpä helteisessä kaikkien rotujen näyttelyssä Kouvolan raviradalla Sarin ja Mindyn kanssa. Tuomaroimassa oli Tuula-Maija Tammelin Tanskasta. Siellä oli myös Milla, toinen Jukkiksen tytär. Millan loistava näyttelymenestys jatkuu, hän oli Jun ERI 2 SA PN2 Vsertillä ja Mindy oli junior luokan 3. ja sai Sa'n! Hienoa! Hyvin meni Mindyn ensimmäisen näyttely! Tässä tämmöinen pikkukameralla räpsäisty kuva Mindystä.
Tapasin näyttelyssä nuoren naisen, Silja Liirin. Hän otti kuvia näyttelystä ja oli niin ihana että lähetti minulle kuvaamiaan kuvia. ISO kiitos Saija!
Tässä puolisisaret Milla ja Mindy
23. Aika lentää. En saa mitään aikaiseksi. Eilen yhden tarhan ruohon leikkasin tosin. Naapuri taloon on muuttanut vuokralaiset, joilla kai 2 koiraa. Ovat tyttökoiria, mutta eivät tunnu kovin ystävällisiltä. Satuin yläkerran ikkunasta katsomaan ja huomasin että naapurin 'emäntä' on rapuilla tupakalla - koiria ei näy, mutta Emil on  kytiksellä. :) Huomasi minut ikkunassa. :)
25. Kivoja uutisia tänään:
Mindy (Malinallin Colours Of The Wind) oli Ristiinassa näyttelyssä, tuomarina Nina Janger. Sai hyvän arvostelun ja oli junnuluokan ERI 2.
Elli laittoi viestiä että Helmi on ultrattu tänään ja Jukkikselle on tulossa lisää jälkeläisiä, tällä kertaa Oceanbourn kenneliin.
Onnea odotukseen Hyvinkäälle!
Ja eilen Raija, Sissi ja Sissin 6kk poika Poju poikkesivat.
Jukkiksen ja Pojun ensitapaaminen, meni ihan sopuisasti. Elle myös kuvassa.
29. Tervehdys!
Eilen yritin Jukkiksen pohjavilloja poistaa kun tarjoavat itseään eli aivan pursuavat ylös. :) Se on minulle todella hankala hmma kun en pääse lattialle näiden tekonivelten kanssa ja sitten minun selkä ei meinaa kestää mitään kiertoliikkeitä - olen sitten aivan kipeä monta päivää... Jukkis on ihana kun sen saa kammata (minusta tähän levärakoinen rautakampa paras) rauhassa, se ei hermostu jos vähän nippasee jossain.